Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • DELIKATESY CENTRUM
  • /
  • 1

Opinie o DELIKATESY CENTRUM

Parczew

Zakupy DELIKATESY CENTRUM opinie
Asortyment
1.86
Obsługa i reklamacje
1.25
Poziom cen
1.71

Średnia ocen

1.61

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

9

dodanych opinii

 

Miła???? / 2022-06-27

Kierowniczka w Szprotawie to nie wie co należy do jej obowiązków..Mysli ze jak siedzi w swoim biurze to wszystko ogarnia. Jeszcze zeby w tym biurze miala porządek..a tam taki porzadek jak i na sklepie..czyli nic nie ogarniete.. Ludzi uwarza za gorszych od siebie a tak naprawde to ona jest tam najgorsza!!! Nic nie ogarnia - ciagle wola kogos zeby zrobili za nią..NIE POLECAM TAM PRACY
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Ksiazke by można było wydać na temat tego sklepu!!

Extra informacje

Ewa / 2022-06-27

Warunki pracy tragedia . Nowi pracownicy dostrzegają co się tam dzieje i po tygodniu uciekają . A najlepsze że kierownik zwala winę na pracowników . Twierdzi że to przez pracowników ludzie odchodzą ,ale tu niestety wina leży w kierowniku nie pracownikach
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0!

Wady

Dużo by pisać .

Extra informacje

Magda / 2022-06-23

Kierowniczka nie nadaje sie na kierownika.. Nic kapletnie nie ogarnia..robi tylko szum w kolko siebie jaka to ona biedna i pokrzywdzona.. Wszyscy przeznia sie zwolniaja a ona mowi ze to przez kogo innego. .. Nie potrafi przyznac sie do swojego błędu.. A ludzi traktuje jak smieci..
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma tam zadnych zalet

Wady

Walnieta kierowniczka

Extra informacje

Baron / 2022-04-25

Bandycka, złodziejska sieć handlowa. Bywam od czasu do czasu i za każdym razem zastanawiam się na czym mnie dzisiaj oszukają. Zakres oszustwa zazwyczaj od 10 gr do 3-4 zł oczywiście relatywnie do wielkości zakupu. W sumie niewiele, ale jeśli każdy klient zostanie orżnięty, to niezły wynik daje. Deklarowana "pomyłka" zawsze obarczona rachunkiem klienta, nigdy sklepu. Wygląda to na coś, co określane jest zorganizowaną przestępczością. Firma do rozgonienia i upadłości. Odradzam korzystanie z tych sklepów.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

brak

Wady

bałagan, nieuczciwe praktyki

Extra informacje

3 lata

Klient / 2022-02-23

Robiąc zakupy w Delikatesach Centrum w Markowicach myślałam że to czysta przyjemność.Okazuje się inaczej.Ceny inne niż na sklepowych półkach .Pani B.na kasie notorycznie oszukuje.Kazdy rachunek skrupulatnie przeswietlam.Przenosze się do Dino.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Miła obsługa i uśmiechnięte panie zza lady rzeźniczej..

Wady

Nabijanie klienta po kieszeni ....ceny z kosmosu.

Extra informacje

Pracownik / 2022-02-11

Delikatesy centrum kutno Warszawskie Przedmiescie brak personelu duzo towaru po terminie we wozkach towar po terminie ktory ma zmazana date waznosci i do tego wystawiony na sprzedaz balagan i brud
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

MAŁGOSIA / 2022-01-28

REKLAMA JEST TAK PŁYTKA, ZE RECE OPADAJA
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

PORAZKA

Extra informacje

Iwona / 2022-01-22

W dniu 21.01.2022 zakupiłam w promocji udka z kurczaka i żołądki. Wszystko zostało spakowane w woreczki foliowe. W domu steierdzilam że wszystko śmierdzi. Nie reklamowałam towaru że względu na brak paragonu. Więcej w tym sklepie niczego nie kupię. Sklep Racibórz Markowice.
Asortyment
1.00

Tomek / 2018-04-11

Oszukują na cenach, nie przestrzegają terminów promocji, nigdy nie przepraszają za własne pomyłki. Kiedy klient zauważy, że został oszukany panie z obsługi są ciężko obrażone.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

wysokie ceny, niepoważne traktowanie klienta

Extra informacje

Zakupy DELIKATESY CENTRUM opinie