Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telewizja
  • /
  • Telewizja cyfrowa
  • /
  • Cyfrowy Polsat (TV)
  • /
  • 1

Opinie o Cyfrowy Polsat (TV)

Telewizja Cyfrowy Polsat (TV) opinie
Cena
1.63
Cena/Jakość
1.46
Niezawodność
1.19
Obsługa klienta
1.35
Oferta
1.63
Parametry
1.36

Średnia ocen

1.43

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

97

dodanych opinii

 

Maria / 2022-01-06

Po napisaniu niekorzystnego komentarza na "opiniuj.pl" dotyczącego uciążliwej kontroli multiroom przez Polsat zostałam zablokowana na 'opiniuj.pl'. Nie lubią krytyki .
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
2.33
Zalety

przekładanie karty 2x w miesiącu

Wady

w dobie elektroniki metody kontroli z epoki kamienia łupanego

Extra informacje

od 2016 - brak zaufania dla długoletnich użytkowników

Stały klient / 2019-02-10

Banda złodzieji decydentów, dykty ciężkie obijają a oni w ciula walą i się chwalą że klientów w dupę napierda**ją
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

Są jakieś?

Wady

Brak troski o klienta, buractwo, ostentacyjnie w d**ę je***two

Extra informacje

Po co? I tak oleją

Stały klient / 2019-02-10

Banda złodzieji decydentów, dykty ciężkie obijają a oni w ciula walą i się chwalą że klientów w dupę napierda**ją
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

Są jakieś?

Wady

Brak troski o klienta, buractwo, ostentacyjnie w d**ę je***two

Extra informacje

Po co? I tak oleją

Stefcio / 2018-01-10

Tak mnie denerwował ten polsat, że wywaliłem televizor przez okno, kasowali mnie za abonament RTV, kasowali mnie za abonament polsatu, za abonament internetu i za abonament wody najdrozszej w europie i za abonament telefonu stacjonarnego i za obonament telefonu komórkowego, abonament internetu, kurwa mac same abonamenty, wpizdu wszystko wywalilem i jest mi lepiej, telefon prepad za 20zl www.play.pl miesięcznie, zamiast przygłupawej telewizji youtube.com, neta mam bez abonamentu w www.airmax.pl, wode mam swoją z studni, jeszcze tylko prąd mój umysł poczuł odrobinę wolności, bez TV i całego szamba, które w koło niego się kręciło a przy okazji pieniędzy zostało wiecej
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma zalet telewizizja

Wady

same

Extra informacje

scierwo zabierające czas

~K_Wawa / 2017-08-28

Szczerze odradzam. Mieszkam w Warszawie. Niestety czy słońce, czy wiaterek, czy deszczyk - często nie ma sygnału i tnie się obraz. Obiecywali, że jedynie przy naprawdę potężnej śnieżycy czy ulewie może być gorzej. Ale tutaj piękna pogoda a tv nie ma. Wcisnęli droższą wzmocnioną antenę...ale jak dzwonisz z reklamacją to każą na swój koszt spwca wzywać bo oni nie naprawiają i monterów nie mają. Kasę płać i się odczep - takie podejście do klienta. Pani nawet mi kazała sobie wejść na dach i poruszać anteną bo nic innego nie poradzi. Dziwnym trafem bardzo często jakieś wydarzenie sportowe zacina, brak obrazu...podczas gdy inne kanały działają. Nie przedłużę umowy napewno. Odradzam szczerze. WadyZły zasięg, tv nie odbiera nawet przy pięknej pogodzie, brak troski o klienta, brak pomocy gdy coś się psuje, nie mają serwisu antenowego-monter na swój koszt. Korzystam 1 rok i 9 miesięcy (umowa na 2 lata)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Zły zasięg, tv nie odbiera nawet przy pięknej pogodzie, brak troski o klienta, brak pomocy gdy coś się psuje, nie mają serwisu antenowego-monter na swój koszt.

Extra informacje

Korzystam 1 rok i 9 miesięcy (umowa na 2 lata)

~Łukasz / 2017-08-10

Posiadam od kilku lat 2 umowy na 2 domy. Wymieniałem już kilkakrotnie dekodery, bo ciągle cos sie z nimi działo, czesto gubi sugnał, po wprowadzeniu HD nie dziala kilkanascie kanałow, nawet wymiana antenty na większą nic nie dała. Czesto jest tak ze dany program na jednym dekoderze działa, a na drugim (multroom) gdzie dekoder znajduje sie blizej antenty dany kanał nie ma sygnału. Trzymam do konca roku i rezygnuje z obu umów. Oddaje 4 dekodery i dziekuje bardzo. Brak słow.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00

~niezadowolona na maxa / 2017-08-01

Beznadzieja! niebieskie niebo, zero wiatru, mgły, deszczu , mzawki, czegokolwiek , wtedy moze odbiera chwilowo dobrze! masakra!!!
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

~janusz / 2017-07-26

Widzę że będę odstawał od innych opinii, ale ja wysoko oceniam prawie 10 letnią współpracę z CP. Mam wszystko co w umowie (tylko TV), dekoder działa bez problemu a obraz szatkuje tylko w czasie ekstremalnej pogody. Kontakt telefoniczny bezproblemowy i na moją prośbę od wielu lat nie przysyłają mi "przypominaczy" o potrzebie opłaty abonamentowej bo reguluję ją regularnie i na czas. Mimo tego zdecydowałem o zakończeniu współpracy (we wrześniu). W telewizji naziemnej mam ok. 30 kanałów cyfrowych za którą też płacę abonament, a telewizor ma funkcję odbioru TV satelitarnej. Oglądanie za 65 zł kanałów kodowanych które dawno zatraciły swoją świeżość nie ma sensu ale to nie jest winą CP który za te kanały komuś płaci dopóki ludzie będą chcieli je oglądać i też płacić.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Korzystne warunki przy przedłużaniu umowy, trzeba jednak o tym pamiętać i na czas ją wypowiadać.Ja uzyskuję 3 - 5 miesięcy za darmo przy umowie na 12 do 15 m-cy. Chyba warto ?

Wady

Szczerze mówiąc nie widzę. Wszystko jest ok. i programy i obsługa i sprzęt.

Extra informacje

ok. 10 lat, abonament 65 zł z dekoderem z nagrywarką.

~Lolokol / 2017-07-24

Pierwszy lepszy wiaterek i informacja tego kanału bla bla bla już mam tego dosyć dno dno dno dno
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma zalet

Wady

Nie ma zalet

Extra informacje

Za długo korzystam

~dobry ziom / 2017-07-03

niestety wystawiam złą opinie ponieważ gdy na niebie pojawi sie jaka kolwiek chmura nie burzowa to znika sygnał a umowę mam do konca sierpnia i przechodze na zwyczajną kablówkę przynajmniej tam nie pwrodzadzają w błąd klienta
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

BRAK ZALET

Wady

zanikający sygnał przy najmniejszej chmurze

Extra informacje

3 lata korzystam

~abonamentka / 2017-06-25

Proszę o czytelne programy i ich opisy. Przed zmianą opisy były czytelne a obecnie nie mogę ich przeczytać. Czytałam opinie i są osoby które mają podobne problemy z odczytem jak ja.Proszę o rozpatrzenie tej prośby. Macie wiele złych opinii i nie reagujecie na nie to chociaż zareagujcie na nasze prośby.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Monika / 2017-06-20

Oferta - była niby dobra, ale rachunki przyhodzą 40 razy większe. Reklamacja nieuznana, a odpowiedź napisana takim językiem, że i prawnik nie zrozumie. Oszustwo czy głupota? Sama nie wiem, ale nikomu nie polecam tej firmy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Zakup przez telefon, 2 miesiące temu, miało być 1 zł miesięcznie (oferta smart dom), a jest 39,99

~Brynio / 2017-05-04

Moi drodzy parafianie, zle dobrana antena nie bedzie dzialała w każdą pogodę. Antena działająca cały rok bez zerwań kosztuje 700 zł z montarzem. Mamy w tedy Cyfrowy Polsat cały rok, tak jak kablówki. Jestem instalatorem i wiem... W NC plus maja slabiutkie nadajniki - transpondery i aby tv chodziła jak w CP trzeba mieć droższą antenę. Racja nc i cp na antenie fi60 bedzie chodzić ale nie okrągły rok bez zakłuceń. Sam ze wzgledu na finanse mam cp na antenie fi 80 i starym konwerterzem czasem tnie... Nowa ant 80 i droższy konwerter i CP chodzi do 8 lat bez zerwań. W NC trzeba juz ant fi120 i konwerter gold...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33
Zalety

Nie narzekam, 30 zł i tylko 3 hbo nie mam. Dodatkowo internet 120Mb/s działa płynnie, place ok 60zl. W sumie około 90

Wady

Szybka windykacja, jak na moje zarobki nieraz za szybka. Na szczescie pisanie maili pomoglo i teraz wyswietlaja tylko pasek u dolu ekranu :D no i wada sa te ciagle przypomnienia. Za dwa dni, za dzien, za minute:) jakby to byl koniec swiata

Extra informacje

od 2004r

~Wiedźma / 2017-02-22

Ostatnio przy każdym zawirowaniu pogodowym są problemy z odbiorem, brak lub przerywany sygnał z anteny. Czasem kilkugodzinne. Obsługa niezbyt grzeczna, przypomina sobie o kliencie i o zasadach miłej obsługi tylko wtedy, gdy kończy się umowa i grozi im utrata klienta. Gdyby nie szeroki zakres kanałów sportowych, co nęci mojego męża, dawno bym zmieniła. I chyba jednak to zrobię, za kilka miesięcy kończy mi się dotychczasowa umowa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

zakres kanałów sportowych

Wady

częste problemy z odbiorem, ciągła zmiana kanałów, brak niektórych (np Planete)

Extra informacje

duże miasto, umowa od kilku lat (5-6?), mam praktycznie wszystko oprócz HBO i Cinemaxów

~Urszula / 2017-02-20

Panie Solorz jak mozna tak ludzi okradac ? place 60 zl i co mi w telewizji daja nonstop przez lata badziewiarskich kiepskich rabnietych daleko od noszy albo stawke i wiele innych powtorek co kase sie bierze do kieszeni zamiast kupowac nowosci?tasiemce po pare tysiecy odcinkow w ktorych juz nie maja co wymyslac i ja co miesiac placac tyle kasy nie mam co ogladac sam Pan widzi jakie opinie sa na temat tv i internetu jezeli sie nie chce prowadzic uczciwie tv to idz czlowieku na emeryture a daj czlowieka ktory moze zrobi ze my klienci bedziemy zadowoleni jezeli sie nie zmieni to pare osob zrezygnuje z tego
Zalety

zadne!!!!

Wady

bardzo duzo

Extra informacje

ok 5 lat place 65 zl

~Marek / 2017-02-04

Tragedia!!! Zła pogoda albo deszcz 300 km ode mnie do nadajnika ( mgła, deszcz, śnieżyca, w sumie bez różnicy, obojętnie jakie warunki pogodowe oprócz lata ) nie ma telewizji, a za nią miesięcznie płace 50 zeta. Czy jest sens? Lepiej zapłacić umowna karę w wyskoksci ok. 315 zeta i miec z głowy tych oszustów i wziasc kablówkę, która w sumie sie jest o wiele tańsza, ale przynajmniej działa bez zarzutu! Nie pozdrawiam POLSATU CYFROWEGO BO GRA SOBIE W KULKI Z NAWET STAŁYMI KLIENTAMI. POWODZENIA ALE WAM SIE TO NIE UDA!!! TRZYMAJCIE TAK DAJEJ
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Zero

Wady

MILION

Extra informacje

~jarek / 2017-01-25

Nie polecam,mam trzy odbiorniki w domku jednorodzinnym i co jakis czas musze przekladac karte z glownego dekodera do innego odbiornika jest to upierdliwe,czekam do konca umowy i zmieniam operatora.

~ewa / 2017-01-18

telewizja kiepska częste braki takiej firmy nie powinno być na rynku
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma żadnej zalety

Wady

braki telewizji,niesympatyczna obsługa wraz z kierownikiem

Extra informacje

~Patrycja78 / 2017-01-15

Prehistoryczna telewizja.Bardzo dlugie oczekiwanie na przelaczenie kanalu. Same stare probramy, bardzo malo nowosci. Czeste zawieszanie sie i problemy z odbiorem. Brak mozliwosci wyszukania problemu przez lupke - wyszukanie po nazwie. Przekladanie karty w urzadzeniach co kilka dni jest bardzo denerwujace. Zdecydowanie nie polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Drogo, glownie stare filmy, problemy w dzialaniu,nie powinno byc przekladania karty co kilka dni

Extra informacje

Przez tel - Smart Dom

~Anna / 2017-01-15

Ogladam wiadomosci pulsatu za Granica, sa beznadziejnie jalowe, nudne i bardzo asertywne. Tam nie ma wogóle energi. Dlaczego NIC nie wspomnieliście o WOŚP?? To już przesada. Żeby nie internet to myślałabym, ze Macierewicz jest święty. Może potrzebna nowa krew.

~Kris / 2017-01-03

5 miesięcy CP i minimum co 2 tygodnie telefony bo coś znowu nie działa. W końcu wymieniłem dekoder główny. Zaczęło wszystko ładnie chodzić. Moja euforia trwała całe dwa dni gdyż dekoder dodatkowy multiroom został zablokowany i nie można go odblokować ponieważ nie widzi nowej karty lecz starą.(nadmieniam ze dekoder blokuje sie cyklicznie z przerwami od 3 dni do 2 tygodni i wowczas należy do dekoderu dodatkowego włożyć kartę z głównego co skutkuje anologicznie przerwaniem oglądanego programu i bieganiem z pokoju do pokoju. Oczywiście przy podpisywaniu umomy nie było nawet wzmianki na ten temat. Kontakty z biurem klienta gdzie siedzą mało rozgarnieci( mam wrażenie ze rozmawia się z automatem ktory ma wgrane regółki ktore powtarza jak mantrę) to porażka. Kilka telefonów dziennie gdzie na połączenie trzeba czekać srednio 15 min. a później odsylanie do kogos innego gdzie trzeba znów powtarzać od nowa wszystkie dane i problem z jakim się dzwoni. Jednak to nic nie zmienia bo nastepny też nie umie poradzić sobie z tematem. Mija cale 2 dni rozmowa z 7 "KONSULTANTAMI" i juz mam ponowny odbiór. Tylko nie wiem na jak długo i czy mogę się cieszyć z "cudownej" platformy. Jeżeli chodzi o internet to dno. Proste filmiki się zacinaja wieszaja się stony apobyt w innym pokoju niż router to tak jak pokonanie przepaści.Inernet miał być "DO" 70mb/s wiec jest "DO". Maw najlepszym czasie 20mb/s Wiec ich zdaniem wywiązują się z warunków umowy bo jest "DO".Jedynie mam nadzieję że zniknie jakiś program i będę mógł się od nich odłączyć za niedotrzymanie warunków umowy.
Zalety

Albo nie ma albo ja nie zauważyłem

Wady

Za malo miejsca aby wymienić wszystkie

Extra informacje

5 miesięcy

~walld / 2016-11-17

Mam, szczerze nie polecam TV od polsatu raz na dwa tygodnie error trzeba dzwonić do biura bo inaczej badziew nie będzie działał i tam zależy jak się trafi na kogoś kompetentne go to działa po kwadransie a jak na inwalide intelektualnego to trzy dni... A co to internetu to obiecywali mega internet a mamy mega gówno, gdzie tylko youtube się nie tnie a prędkość pobierania czasem przekroczy 1mb/s ale w pierwszych swych tygodniach chodził ja złoto
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25
Zalety

Jakieś na pewno SA ale ja ich nie widze

Wady

Cóż tu gadac

Extra informacje

trzeci miesiac...

~hary-63 / 2016-10-27

Poczytałem opinie i dokładam swoje 3 grosze.Na wstępie-nie polecam,odradzam.Trzymajcie się jak najdalej od polsatu.Moja pierwsza przygoda z polsatem..W imieniu pewnej staruszki złożyłem wypowiedzenie umowy.Zrobiłem to zwykłym listem,ale doszedł i to zaksięgowali,bo po otrzymaniu listu rozdzwoniły się telefony z "Cud" promocjami.Na moje kategoryczne stwierdzenie ,że kończę przygodę z polsatem,konsultant podał numer sprawy zaksięgowanej w ich systemie i dali sobie spokój z natręctwem.Odczekałem ustawowe 3 miesiące i odesłałem tuner oczywiście za potwierdzeniem odbioru.Minęły jakieś 2 miesiące od momentu przewidywanego wyłączenia sygnału i przychodzi pismo z polsatu ,że staruszka zalega z opłatami już 2 miesiące.Dzwonię więc do nich i "Zonk".Jak wcześniej w systemie mieli ,że jest wypowiedzenie ,tak okazało się ,że "system" nic nie wie o wypowiedzeniu umowy. I należy płacić.Więc znowu procedura i piszę kolejną rezygnację,ale tym razem wysłałem poleconym z potwierdzeniem odbioru by nie mogli wykręcić się ,że nie dostali.Tak kombinowali z korespondencją ,że przeciągnęli cały okres o około 8 miesięcy.Tak .Staruszka nie korzystała z polsatu.Już nie miała tunera i płaciła za sygnał,którego nie chciała.Druga przygoda z polsatem sprzed kilku dni.22.10.2016 nawalił mój tym razem tuner.Były telefony,miłe rozmowy z konsultantami.Za każdym razem z kimś innym.Powtarzanie jak papuga co się dzieje itd.Oczywiście każde połączenie to około godzina na linii.Na szczęście miałem dodatkowy tuner.Tak myślałem ,że to szczęście.Rzeczywistość szybko to zweryfikowała.Dodatkowego tunera nigdy nie używałem ,więc nie był skonfigurowany,a stał u mnie prawie 3 lata.Okazało się ,że nie "chodzi".Więc 23.10.2016 znowu dzwonię do nich ale już w sprawie dodatkowego tunera.Po wielu próbach okazało się ,że dostarczyli z tym tunerem niewłaściwą kartę(przez 3 lata nie byłem świadomy tego faktu.)Następnego dnia rano zadzwonili z obsługi bym udał się do punktu plusa wymienić sprzęt na sprawny.I tu znowu "zonk".Młoda dama mówi mi że mogę ewentualnie sprzęt zostawić ,ale i tak nie sprawdzi go wcześniej jak może dnia następnego.Ja na to-nie ma problemu.Możecie nawet za miesiąc sprawdzić,ale dajcie mi zaraz sprawny sprzęt bo mam dość robienia ze mnie wariata.Panienka tak się oburzyła ,że mówi mi ,że mnie nie obsłuży,sprzętu nie przyjmie ,a jak mam jakiś problem to mogę do innego miasta odległego o 40 kilometrów jechać.Zabrałem sprzęt do domu.Usiadłem.Napisałem wypowiedzenie umowy ze skutkiem natychmiastowym.Wyszczególniłem powody i wysłałem wraz ze sprzętem do polsatu.Zobaczymy co będzie ,ale jestem bojowo nastawiony.Wystarczająco wqrwiony na tę złodziejską szajkę i mogę nawet "kopać " się z nimi w sądzie.Na koniec.Rada dla tych którym coś zaświta by iść do polsatu.Zanim podejmiecie decyzję poczytajcie fora,co ludzie piszą.Gdybym wcześniej poczytał nigdy do polsatu nie poszedłbym.Nigdy.Szkoda nerwów.Jak wszystko działa to jest cacy,ale jak coś zaczyna się psuć to walicie głową w mur.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

żadnych

Wady

wszystkie możliwe ,a nawet więcej.A obsługa klienta to jakiś kabaret.

Extra informacje

Były klient

~kruszon999 / 2016-10-03

dzisiejszego dnia mialem brak sygnalu od 15 (nie pierwsza taka sytuacja) dzwonie wiec.. dostaje info ze w dniu 3.10.2016 zalegam z oplatami na dzien 4.10.2016.. po czym tlumacze temu panu ze jestesmy dzien przed terminem.. na co on.. no fakkt ale mowi mi dalej ze pomimo tego i tak widnieje u mnie niedoplata za powszedni miesiac.. pytam ile i za co bo przeciez bylo placone..odp cp:ze mam 9 gr niedoplaty i zablokowany sygnal.. paranoja.. gdzie miesiac w miesiac place ten sam abonament i nie bylo zadnych zaleglosci.. poza tym tez jestem ofiara ich samoprzedluzajacej sie umowy.. w polowie pierwszej umowy przedluzyli mi umowe na kolejne 3 lata(oczywiscie za moja akceptacja) prosba o odsluchanie rozmowy na iich korzysc bez przedstawienoa jej mojej osobie.. wiele by tu jescze pisac ale i mi sie juz nie chce a ni wam tego czytac..osobiscie to juz mam dosyc.. mam wiele innych problemow.. ale jak widze ze takie zlodziejstwo sie dzieje i wszyscy o tym wiedza i nikt z tym nic nie robi to sie zastanawiam czy kiedykolwiek w tym kraju rozwiaze nawet najbardziej blachy z moich problemow..
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

zero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wady

duzo wad.. ale ta najwieksza jest zlodziejstwo.. ale nawet nie to jest najgordze bo oni wiedza ze sa zlodziejami.. najgorsze jest to ze panstwo o tym wie i nic z tym nie robi.. pozdrawiam wszystkich w panstwie prawa..

Extra informacje

2014

~Ewelina / 2016-09-14

Wiatr zawieje, deszcz pokropi -obrazu nie ma. Słońce mocniej przygrzeje - tv brak. Nie wiem za co się płaci. Byłam w biurze obsługi to pan z uśmiechem na twarzy stwierdził, że może trzeba spróbować konwerter wymienić i że sama dam radę to zrobić (ja w 8 m-cu ciąży).
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie widać

Wady

Brak zalet

Extra informacje

~OpinieTelewizi / 2016-09-07

Jeden z lepszych dostawców telewizji, szybko i wygodnie. Nie mam nic do zazuczenia!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.33
Zalety

dobry zasięg

Wady

Przełanczanie kardy od dekodera raz w tygodniu.

Extra informacje

korzystam około 3lata!

~kris / 2016-09-05

Najwiekszy błąd jaki popełniłem w życiu. Mam telewizję dopiero 3 miesiące a już mam jej dość. W pierwszym etapie nie poinformowano mnie że za kabel antenowy muszę zapłacić gdyz CP daje tylko 10m . Dowiedzialem sie otym dopiero kiedy przyjechał monter (okna w bloku mam po drugiej stronie niż nadawany sygnał). Monter opuścił mieszkanie zanim aktywowała się telewizja. (Miała się aktywować do 24 godzin). Następnego dnia dekoder , który miał być z nagrywarką wyświetlał informację że brak dysku twardego. Długotrwałe próby kontaktu z biurem klienta nie wiele wniosły, musialem osobiście udać się do biura terenowego aby sprawdzili sprzęt. Tam okazało się że faktycznie nie ma dysku. Byłem bardzo zdziwiony że należy włożyć dysk gdyż do tej pory miałem telewizję kablową i dekoder z nagrywarką posiadal dysk wbudowany. Znowu musiałem poświęcić sporo czasu aby skontaktować się z kimś kto przyjmie reklamacje. Po trzech tygodniach oddzwoniono do mnie twierdząc że otrzymalem cały komplet wraz z dyskiem twardym. Na wszelkie proby tłumaczenia że tego dysku nie otrzymałem pani stwierdzila że na pewno był ale może ktoś go wyciągnął. Mocno podirytowany tą odpowiedzią złożyłem ponownie reklamację w celu wyjaśnienia sprawy. Minęło nastepne 2 tygodnie kiedy zjawił się monter i osobiście przyniósł zaginiony dysk. Przeprosił i powiedział że miał go na aucie i zapomniał dać. Sądziłem że byl to wpływ mojej reklamacji jednak się myliłem gdyż po 2 dniach od momentu otrzymania dysku otrzymałem telefon z CP że ja ten dysk otrzymalem w trakcie montażu a to ze dysk jest osobno to powinienem przeczytać w specyfikacji produktu. Pozwolilem się pani wypowiedzieć do końca w tej kwestii a następnie poinformowałem że ów produkt jest już w moim posiadaniu. Pani byla zdziwiona itylko przeprosiła. Sądziłem że to koniec kłopotów, jednak się myliłem gdyż z niewiadomych przyczyn straciłem odbiór programów (nie było żadnych burz oraz silnych wiatrów, tylko kilka słonecznych dni). Spędziłem 3 godziny na telefonie wykonujac kilkanaście połączeń. Odsyłano mnie wszędzie. Wkoncu udało mi się dowiedzieć że antena musi byc rozregulowana i muszę ustawić ją na własną rękę. Kazano mi wejść na dach i samemu poruszać anteną lub zapłacić za regulację 50 zł. lub skontaktować sie z osobą która to zakładała. Niestety dane montera to tylko imię i nazwisko a infolinia nie wie kto tojesi jaki jest nr telefonu. Dodatkowo dowiedzialem się że Polsat nie montuje anten, ani ich nie reguluje. Na pytanie czy umowę podpisałem z Polsat-em czy z panem Cześkiem otrzymalem odpowiedź że wszystko jest w regulaminie na stronie internetowej. Powiedziałem ze to powinno być zawarte w umowie, regulaminu nie otrzymałem a nie moglem go przeczytac na stronie internetowej gdyż nie miałem. Krótka odpowiedź ze stony Polsatu "TRZEBA BYŁO NIE PODPISYWAĆ UMOWY" Wszelkie próby kontaktu z przedstawicielem bezowocne(ABONENT TYMCZASOWO NIEDOSTEPNY). Mialem już dość rozmowy z infolinią i zażądałem połączenia z przełożonym ale i tutaj był opór i mimo moich prób wyegzekowania połączenia z kierownikiem słyszałam tylko "Nie ma takiej możliwości wszystko dowie się pan od nas)
Cena/Jakość
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma takich

Wady

Wada jest tylko jedna- Nie ma zalet!!!!

Extra informacje

3 m-ce

~Mikołaj / 2016-09-04

Codziennie są jakieś problemy, jak nie ma obrazu, tak dzwięku, obsługa rozkłada ręce a na każdą naprawę trzeba czekać przynajmniej 2 godziny. Samo połączenie z infolinią trwa z 10 minut.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Brak

Wady

Infolinia to tragediaCiągłe problemyNa naprawę trzeba czekać +2 godziny

Extra informacje

~luk / 2016-07-13

Tragedia tylko nie POLSAT mam pakiet za ok. 70 zł a tam nic nie ma same powtórki dajcie spokój nie kupujcie tego lepiej na TEŚCIOWĄ popatrzeć niż na POLSAT
Zalety

Wady

Wady

za dużo by pisać

Extra informacje

6 lat

~Prawdziwy / 2016-07-06

Beznadzieja lekki deszczyk i już nie działa burza i nie działa śnieg i też nie działa nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Brak odbioru podczas deszczu burzy śniegu

Extra informacje

~Wojtek / 2016-07-06

Rozwiązałem już ze złodziejskim Polsatem umowę-niestety do października muszę czekać ale już nigdy więcej Polsatu. Obsługa klienta O,cena za pakiety horrendalna,parametry-ciągłe niczym nie uzasadnione zmiany ten beznadziejny dźwięk !!. Wielokrotne awarie -a to pilot a to dekoder a najciekawsze to że jak idziesz wymieniać to przedłużają oszuści z Polsatu umowę o kilka m-cy nie pytając cię o zgodę. Zablokowanie możliwości oglądania ME we Francji to w głównej mierze zadecydowało że z oszustami z Polsatu rozwiązałem umowę !!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Tylko wady

Extra informacje

~HM.W / 2016-06-21

Nieustanne przerywanie, 3/4 kanałów za które zapłaciliśmy nie działają. Konsultant telefonicznie na odleglość stwierdził, że mamy źle ustawioną antenę. Tyle jeśli chodzi o tego dostawce, stanowczo odradzam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50

~Tomek / 2016-06-19

Oferta dobra dla nowych klientów . Wieloletnich olewają.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67
Zalety

cena

Wady

Brak korzystnej oferty dla stałych klientów.

Extra informacje

~Krzysztof / 2016-06-18

Moje wrażenia z uzytkowania są takie że zbyt często zacina sie obraz jak tylko wiatr zawieje a tak pozatym to może być.WadyWielką wadą jest wprowadzenie VODa zamiast ipli. Ten VOD to totalne dno.8 lat
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

Wady

Wielką wadą jest wprowadzenie VODa zamiast ipli. Ten VOD to totalne dno.

Extra informacje

8 lat

~konpat1983 / 2016-06-18

Tragedia z Wykupem i ceną za pakiet Euro oraz wydarzenia ppv. Blokowanie kanałów zagranicznych2 rok
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Wady

Extra informacje

2 rok

~Fachuś / 2016-06-18

Zdziercy, po tym jak wykupiłem dodatkowe pakiety, tak traktują użytkowników, wprowadzają klijentów w błąd, a naprawdę miałem ich za poważną platformę, ale się cofają w rozwoju zamiast się rozwijać :P
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25
Zalety

Nie znalazłem takich!

Wady

niekompetentna obsługa, ogłupianie klientów w błąd, kiepska oferta programowa, Cyfrowy Polsat przypomina bardziej kozeczek niż platformę rodzinną.

Extra informacje

~Patrycjusz / 2016-06-18

Telewizja specjalnie dla cebulaków. Przyznam się, że jestem klientem tego czegoś od dłuzszego czasu (+5 lat). Powinienem się teraz sam na siebie obrazić, jednak twórcy i ludzie odpowiedzialni za tę platformę to cebulaki jeszcze większe od odbiorców, nawet tych najbardziej ułomnych. Akcje typu pay per view za dajne krowy,czyli KSW czy mistrzostwa w siatkówce i piłce nożnej. Od lat Polsat nie specjalizuje się w żadnym kierunku tematycznym. Byle Janusz zjadł dużo, średnio smacznie, ale na pewno niezdrowo. Klient musi się liczyć, że związanie się umową z Polsatem jest jak pójście na zasłużoną emeryturę. Płacisz 40zł miesięcznie, ale wychodzisz na minus, bo w sumie nic ciekawego tu nie ma. A jak chcesz coś "nadzwyczajnie" jakościowego to muszisz dopłacić he he trzecie tyle. Jak sobie emeryt dozbiera puszek i butelek to może do pierwszego dożyje
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

W obecnym czasie można kupić polskie truskawki. Jedne są za 7zł, drugie za 4,5zł. Janusz weźmie te za 4,5zł nie dlatego, że go nie stać na droższe tylko dlatego, że truskawki to truskawki. Chuj, że kwaśne i połowa zgnita, ale Janusz to król biznesu i będzie czekał na następny sezon truskawkowy.

Wady

Kontynuacja zalet: Tak samo jest z ofertą tej pięknej platformy i długotrwałymi umowami.Wady: Jak wyżej

Extra informacje

Pisałem wcześniej, a tego szajsu jest pełno w necie i innych miejscach, szczególnie po "fuzji" z jakże podobnym jakościowo operatorem komórkowym.

~figuz56 / 2016-06-18

przy wysokiej cenie pełnego pakietu telewizji cyfrowej,winne być dostępne wszystkie transmisje Euro 16.Polsat robi w konia abonetów i zarabi dodatkową kasę na konałach cpecjalnyck.Oglądam Euro języku niemieckim ,bezpłatnie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Baczny obserwator / 2016-06-18

Bardzo zła polityka programowa, bardzo złe podejście do klienta, którego traktują jak dojne krowy. Brak dobrej obsługi klienta. Bardzo drogie a przy tym wadliwe i niskiej jakości usługi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Extra informacje

6 lat

~Adamek700 / 2016-06-18

Słaby sygnał, zakodowane MŚ w siatkówce, zakodowane mecze euro, oraz kanał niemieckie na których można było je obejrzeć. Słabej jakości dekoder, złodziejskie metody naciągania ludzi. Solorz widocznie za mało się dorobił, i doi ludzi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Brak

Wady

Wyżej opisane

Extra informacje

~Lukasz / 2016-06-18

Oczekiwanie na Kontakt z obsluga ponad 15 minBrak canal+
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Multiroom

Wady

Platne Euro

Extra informacje

4.5 roku i czas zmienic

~Tomeksch / 2016-06-18

U mnie są przegrani po tym jak potraktowali stałych klientów z euro2o16 i po usunięciu z listy niemieckich programów
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Euro 2016 i system ppv

Extra informacje

~jacek / 2016-06-18

Kanały się tną przy każdej zmianie pogody, NIE POLECAM
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Adam / 2016-06-18

Polsat zdziera kasę. Człowiek płaci za pakiety, a nagle czy to mistrzostwa świata w siatkówce, czy mistrzostwa Europy w piłce nożnej, tworzą nowe, dodatkowe pakiety. Kanały typu Polsat Sport są tym samym nic nie warte.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67

~Andrzej / 2016-06-18

Nie podaruje EURO 2016. Jestem abonentem 15 lat płace nie mało a ci każa mi płacić za transmisję. ŻenadaWadymam juz ich dosc
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

Wady

mam juz ich dosc

Extra informacje

~hiperion / 2016-06-18

Oferta dobra, ale cięgle trzeba przedłużać umowę żeby mec nowe zmiany jakie wprowadzają do oferty a to minus
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67
Zalety

cena do oferty dobra

Wady

ciągłe przedłużanie umowy w nowych zmianach

Extra informacje

6 lat pełny pakiet

~clairess / 2016-06-18

kłamcy, oszuści...nigdy więcej nic u nich nie zamówie!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

oddałam mamie i teraz oni opłacaja rachunki, płaciłam 70z a mialo byc ok 40zl.

~Jesion / 2016-06-18

Czuje się oszukany przez CP, pomimo tego, że posiadałem najwyższy abonament PREMIUM CP uniemożliwił mi śledzenie całego EURO 2016. Dodatkowo usunięcie z listyckanałów ZDF o Das Erste było zahraniem poniżej pasa. Odchodzę do nc+
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nieposzanowanie klienta

Extra informacje

~pepe / 2016-06-18

za mistrzostwa europy 2016, są tacy pazerni że tylko my - Polacy musimy płacic za oglądanie, a cała Europa ma za darmo!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak, zdziercy!

Wady

Solorz jest wadą

Extra informacje

8 lat

~43740423 / 2016-06-18

Polsat pomówień zostać ukarany za Euro ,,mecze,,po Euro rezygnuję z Polsatu
Zalety

Wady

Extra informacje

po Euro rezygnuję z Polsatu

~Tebo / 2016-06-18

W ofercie kanały które znikają...Obsługa klienta ważne byśmy my mieli spokój...Cena do jakosci tragedia... wystarczy lekki wiaterek lub zbyt mocne słoneczko a już oglądamy na stop klatkach.. ipla powinna zmienić nazwe na ibuforowanie...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Poki co brak

Wady

Dekoder tragedia ciągle traci połączenie z dyskiem... usługi... ważne by jak najwięcej wyciągnąć pieniędzy nic od siebie..

Extra informacje

CP mam 3 lata i to juz ostatnia umowa... place 99zl a i tak nie mam full pakietu...

~jerzy / 2016-06-17

zakodowaliście ME2016, chamstwo i dziadostwo z waszej strony
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~sition / 2016-06-17

Premium pakiet mam na CP i muszę dodatkowo płacić, na pewno nie wybiorę już polsatu po umowie

~andrzej / 2016-06-17

bardzo drogie usługi dodatkowe ostatni numer z euro dla mnie to oszustwo
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

oszukiwanie abonentów

Extra informacje

4lata

~dudakia / 2016-06-17

Oszuści, wyłudzacze, krętacze. Usuwają programy bez zgody użytkowania. Nie informują, blokują, kodują to co jest w ofercie w abonamencie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

~Jack Sparow / 2016-06-17

Ciągłe powtórki, brak kanałów tematycznych, ciągłe kodowanie ( nie wspomnę o Mistrzostwach Europy w piłce nożnej Francja 2016), wysoka cena abonamentu - stale rosnąca, dodzwonienie do obsługi graniczy z cudem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~olo / 2016-06-17

Największy błąd jaki mogłem popełnić to przedłużenie umowy z Cyfrowym Polsatem, na terenie Polski Niemcy zablokowali nadawanie programu ZDF szkoda że tylko na platformie cyfrowego polsatu
Zalety

Brak

Wady

Zdziercy

Extra informacje

~Adek / 2016-06-16

Cały czas wyskakuje mi wiadomość żebym zapłacił z Polsat mimo iż płace na 3 miesiące do przoduWadyKodowanie walk MMA za które trzeba płacić. Nie można zmienić abonament na tańszy tylko trzeba kontynuować ten co się ma albo wybrać droższy. Dlatego ja po zakończeniu umowy rezygnuję z PolsatuPolsat mam już 5 lat, płacę ok 70 zł miesięcznie, zdecydowanie za długo i za drogo.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Kodowanie walk MMA za które trzeba płacić. Nie można zmienić abonament na tańszy tylko trzeba kontynuować ten co się ma albo wybrać droższy. Dlatego ja po zakończeniu umowy rezygnuję z Polsatu

Extra informacje

Polsat mam już 5 lat, płacę ok 70 zł miesięcznie, zdecydowanie za długo i za drogo.

~Jolap / 2016-06-16

Fatalna obsługa klienta ICOK - bezczelni, kłamią, domagają się niemożliwego. Kanały FTA wyłączone, ponieważ EURO 2016 puszczały za darmo...WadyFatalna obsługa klienta ICOK - bezczelni, kłamią, domagają się niemożliwego. Kanały FTA wyłączone, ponieważ EURO 2016 puszczały za darmo...3 lata
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Fatalna obsługa klienta ICOK - bezczelni, kłamią, domagają się niemożliwego. Kanały FTA wyłączone, ponieważ EURO 2016 puszczały za darmo...

Extra informacje

3 lata

~irek / 2016-06-16

Takiego chamstwa ze strony Solorza nie spodziewałem się.Usunął dzisiaj 16 czerwca kanały niemieckie od 470 do 472 na których mozna było oglądać mecze. Rezygnuje z dziada i nie dam mu zarobić a mam jeszcze internet i telefon.WadyChamstwonie wiem
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Chamstwo

Extra informacje

nie wiem

~artur / 2016-06-16

jestem bardzo rozczarowany blokowaniem niemieckich kanałów ze str 470 i 471. blokowane bo nie wykupiłem pakietu na euro 2016. podpisywałem umowe i ten kanał był w pakiecie. naszczescie mamy jeszcze internet.http://freetvstream.in/de/tv/zdf.php ciekawe czy tez zablokują. własnie sie dowiedziałem ze sąsiad ma te kanały.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

zadnych

Wady

mają gdzies kienta

Extra informacje

prawie rok

~Don / 2016-06-16

Słabo z roku na rok coraz gorzej a spóźnij się z opłata zaspamuja cię sadami i mailami i telefonami....
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Są jakieś ?

Wady

Złodzieje

Extra informacje

~Edi / 2016-06-16

Fatalna jakość, chamska i niekompetentna obsługa, a do tego blokują kanały FTV.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Niska jakość, Wysoka cena,

Extra informacje

~Paula / 2016-06-16

Obsługa klienta to jakiś żart, nie da się do nich dodzwonić bo albo włączają numery wszystkie albo trzeba czekać min. 15 min. Głupia ja przedłużyłam umowę bo chcieliśmy oglądać wszystkie mecze i co, od 3 dni siedzę na telefonie bo cały czas wyłączają i nie da się oglądać. Porażka totalna, tylko w Polsce takie rzeczy żeby mecze po niemiecku trzeba było oglądać. Wadywszystko
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

wszystko

Extra informacje

~Benek / 2016-06-16

Obsługa klienta tragiczna i traktowanie jak oszusta. Słaba jakość odbioru kanałów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jakość kanałów i obsługi, pazerność i traktowanie klientów jak oszustów!!!!

Extra informacje

4 lata i to będzie koniec

~kuba / 2016-06-16

takiego ciśnienia na kasę to jeszcze nie widziałem. Wadybrak zalet
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

brak zalet

Extra informacje

~Lechu / 2016-06-16

Dno i Pazerność tylko kasa się liczy w Cyfrowym jak i PLUSIE bo to to samo
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

zero szanowania klienta / dodatkowe oplaty np na EURO Zauwazyli ze Polacy ogladają EURO na niemieckich sport canalach to im poblokowaliDNO !!

Extra informacje

~Mac.i.e.k / 2016-06-16

Mam od kilku lat cp. I odradzam kazdemu tego operatora wymiana dekodera to norma do tego nic tylko dodatkowe oplatyMam tak dos takiego oszukiwania ze kazdy kto sie zastanawia nad kupnem cp. Proponuje nie mieć nic i to same zalety1.brak problemów2.zaoszczedzisz na nerwach i na wycieczkach aby wymienic dekoder na nowy bo stary nie pozwala na odtwarzanie nagran3.zyskasz kase jaka masz placic za abonament
Zalety

Brak

Wady

C.p. po prostu

Extra informacje

~leszek / 2016-06-13

polsat to najwięksi oszuści, brałem abonament, bo obiecywali najnowsze wydarzenia sportowe i co za dostęp do meczy ruro mam dodatkowo zapłacić (niedoczekanie wasze złodzieje) za walki KSW płacić, za to,że jestem ich klientem już od 5 lat, na polsat sport mam wszystkie powtórki walk bokserskich, tak jak obiecywali same nowe wydarzenia sportowe, czekam tylko na nowość, walkę Rockiego. Polsat robi idiotów z ludzi, można by się zastanowić nad jakimś zbiorowym pozwem, niech oddają pieniądze za abonament ci kłamcy. Mam nadzieję, że przez swoje głupie ruchy marketingowe stracą choćby połowę abonentów. Od teraz polsat to synonim łgaż i krętacz
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

brak ludzi, znających się na marketingu

Extra informacje

~Magda / 2016-06-12

Jesteście bandą złodziei!!!! Którzy tylko patrzą zeby zarobić jak najwiecej na kliencie dając od siebie jak najmniej!!!! Telewizja NC+ jest o wiele bardziej pożyteczna niz wy!!! 79 złoty!!! Za to zeby oglądać mecze euro!!!!!!! Hańba hańba hańba !!!!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo wad!!!

Extra informacje

~Mały / 2016-06-12

Co do obsługi klijenta czas połączenia na konsultanta masakra polsat chyba ma jakieś układy z operatorami telefonicznymi żeby swoich klijentów naciągać na wysokie rachunki tel.poza tym dekodery co chwilę się zawieszają trzeba je odłączać z sieci a ludzie płacą im wysokie opłaty a mimo to jeżeli chcą oglądać chociaż by mecze na euro trzeba zapłacić dodatkowe opłaty złodziejstwo po upływie umowy z tą stacją przenosze się do innego operatora i nieachcę więcej słyszeć o tej stacji
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

Niema

Wady

Ciągłe

Extra informacje

Za długo

~Sakkus / 2016-06-12

Piszcie ludzie do UKE, czym więcej skarg tym lepiej. Nie ma się co łudzić że oni zaprzestaną takich oszustw i wyłudzeń. Jeśli sprawa z karami za dekoder jest nagminna i dotyka ogromnej rzeszy abonentów można też napisać do UOKiK. Ja już swoją sprawę przesłałem do UKE, teraz szykuję liścik do UOKiK bo moja sprawa dotyka wszystkich abonentów sieci Plus. Do UKE można pisać nie ruszając się z domu, trzeba mieć bardzo ważną rzecz - oficjalną odpowiedź BOKu na papierze z podpisami. Ten list trzeba zeskanować i dołączyć do prośby o interwencję prezesa UKE. Naciągacze często odmawiają tej formy odpowiedzi - zaznaczajcie że żądacie listownej wersji odpowiedzi.Walczcie o swoje racje i pieniądze bo zwalanie winy na wszechmocny "system" powoduje że złodzieje są coraz bardziej krnąbrni.

~Basia / 2016-06-11

Nie dość że mecze zakodowane to jeszcze smsy wciąż błędne wysyłamy a konsultanci nie odbierają telefonów...może Pan Solorz poda swój nr tel?
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~Pawel Piątek / 2016-06-11

Przy maksymalnym abonemncie zakodowane mecze -wstyd. Tylko kase drzec dlatego to moja ostatnia umowa z CP. Za co im sie placi te 99zl skoro euro zakodowane ksw zakodowane. Niedlugo m jak milosc zakoduje Solorz oszust.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Cena do jakosci nieadekwatna

Extra informacje

~piotr / 2016-06-11

Abonamant max a zero meczy w ofercie a dodzwonic na info graniczy z cudem Rezygnuje po umowie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

zero

Wady

duzo

Extra informacje

55 zl promocja

~Rudababajaga / 2016-05-23

Banda złodzieji żerująca na kruczkach zawartych w umowie. Spóźniłeś się dwa tygodnie z oddaniem dekoderu? Szykuj się na komornika bez żadnej wcześniejszej informacji, że z czymś im zalegasz. Kara 800zł i straszenie sądem. Nie podpisujcie żadnej umowy z tą firmą jeśli nie chcecie mieć problemów. Takich opinii jest mnóstwo w internecie. Za wszystko naliczają opłaty i kary.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Anna / 2016-04-06

Uważajcie na podpisywanie umowy poprzez konsultantów Cyfrowego Polsatu. To oszuści albo niedouczone osoby.... Umawia się człowiek na inną kwotę abonamentu, niby jakieś rabaty itp.... przy podpisywaniu umowy poprzez kuriera przyznam się szczerze że nie zwróciłem uwagi na szczegóły umowy i ją podpisałem... dopiero bo okresie promocyjnym okazało się że mnie naciągnęli, bo żadnego rabatu, upustu mi nie przyznali.... skandal. I nie ma co się prosić o to, by odtworzyli rozmowy (rzekomo nagrywane) z konsultantami, to nic nie daje. Po zakończeniu umowy od razu przechodzę do nc +. Mam nadzieję że obejdzie się bez takich problemów.6 miesięcy, miałbyć abonament 39,99, a okazało się że 59,99
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Wady

Extra informacje

6 miesięcy, miałbyć abonament 39,99, a okazało się że 59,99

~franek / 2016-02-24

niektóre programy ok,kupa reklam ,więcej reklam jak dobrych programów,ful dziadowskich hitów z przed epoki przedlodowcowej,polsat Soloża to badziew
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

kiepscy ok

Wady

reszta do życi

Extra informacje

kiedyś miałem,zrezygnowałem wszystkich znajomym odradzam

~Krzysztof / 2015-10-15

Sam z CP korzystałem ok. pięć i pół roku i przez ten czas byłem zadowolony do chwili kiedy przyszło mi zmienić adres zamieszkania akurat kończyła mi się umowa więc złożyłem co trzeba aby zrezygnować z dalszych usług. Gdy już skończyła mi się umowa poszedłem oddać dekoder ma się na to 14 dni ja to zrobiłem dwa dni po zakończeniu umowy. Dzięki bogu że kolega mi doradził abym nagrał całe zajście oddania dekodera bo podobno dzieją się z tym jakieś jaja na początku mu z tym nie wierzyłem ale cóż rozum mi podpowiadał aby to nagrać i nagrałem. Pani z punkty powiedziała mi że w przeciągu siedmiu dni roboczych od zerwania umowy otrzymam pismo od CP z tym gdzie mam się udać aby oddać dekoder. Oczywiście po siedmiu dniach nic nie otrzymałem więc postanowiłem jeszcze raz iść do tego samego punkty tam inna pani mi powiedziała że mogło dojść do jakiś niezgodności i żebym dzwonił na centrale. Na centrali powiedzieli i tylko tyle że otrzymam pismo... Minęły ok. 3 miesiące ja się przeprowadziłem a pisała ani widu ani słuchy nie było (wcześniej zgłosiłem CP że zmieniłem swój adres). I nie dawno otrzymałem pismo od firmy windykacyjnej że mam do zapłaty 600 zł z hakiem plus odsetki... Za to że nie oddałem dekodera na czas śmiech na sali. Po po dodzwonieniu się na centrale usłyszałem tylko tyle że jakieś pisma zostały wysłane na stary adres a o nowym podbno nic im nie wiadomo. Ale przed zapłaceniem kary uratowało mnie nagranie z punkty sprzedaży i potwierdzenie listu którego wysłałem z aktualnym adresem. Po wszystkim w ramach przeprosin próbowali mi wcisnąć super pakiet za grosze KPINA!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

Wszystko pięknie dopóki nie pzyjdzie zerwać umowy

Wady

nie kompetentna obsługa.

Extra informacje

miałem prawie sześć lat pakiet za 50zł.

~Alicia / 2015-10-05

Właśnie w nagrodę, że zapłaciłam za telewizję za 2 miesiące z góry dostałam bunus czyli odłączenie usług. Jakoś BOK się nie śpieszy z rozwiazaniem tego problemu ;)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~2k / 2015-09-09

Infolinia Cyfrowego Polsatu to jedno wielkie dno. Konsultanci w rozmowie z PETENTAMI oferują im usługi lub sprzęt którego nie ma w danej w ofercie, co gorsza w między czasie konsultują się ze swoimi przełożonymi potwierdzając ważność proponowanej oferty. Jest to prawdopodobnie celowe działanie aby zachęcić petenta do zakupu usługi bo potem może już się nie wycofa jak zaczną zmieniać wcześniejsze ustalenia. O poziomie infolinii świadczy też fakt, że każdy kolejny konsultant podważał kompetencje swojego poprzednika z którym wcześniej rozmawiałem. Po każdej rozmowie z nimi miałem wrażenie, że wróciły czasy KOMUNISTYCZNEGO BETONU. Poziom infolinii zdecydowanie odstaje od oferty programowej, ale niestety przez niekompetencję ludzi z infolinii wolę zmienić tego operator na innego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67
Zalety

brak

Wady

niekompetentni pracownicy infolinii, prawdopodobnie celowe wprowadzanie petentów w błąd

Extra informacje

2 lata

~kompvir / 2015-08-27

Mam taką samą sytuację!!!Cyfrowy polsat i jego punkty odmawiają przyjęcia dekodera w terminie umownym w punkcie z powodu braku możliwości w systemie po czym informują że przyślą informację pocztą. przysłali notę obciążeniową a następnie firmę windykacyjną!Cyfrowy Polsat naciąga ludzi! Sytuacja: Po zakończeniu umowy udałem się do punktu CP w celu oddania dekodera zgodnie z zapisami umowy czyli do 14 dni. Pani odmówiła przyjęcia ponieważ system jej na t nie pozwala i poinformowała mnie, że mam oczekiwać na informację od CP o terminie zwrotu sprzętu. Dostałem nie informację a notę obciążeniową, więc udałem się do CP i oddałem dekoder oraz złożyłem reklamację. Jednakże pomimo wielokrotnych reklamacji i tak jestem zmuszony zapłacić 640 zł plus odsetki ponieważ zobowiązanie przejęła firma windykacyjna. Tylko pojawia się pytanie dlaczego ja mam płacić za to że przedstawiciel CP poinformował w sposób żeby CP mogło żądać zapłaty tym bardziej, że w terminie umownym byłem w punkcie!!. Kwestia jest też taka, że CP może żądać kary umownej ale nie musi, ale widocznie chcą. Kto odpowiada za przedstawicielstwo CP i dlaczego ja mam być winny? Ponadto zapytanie wobec jakiego podmiotu mogę wnieść wniosek o ściganie z kk. Art. 286. "§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8." Punkt CP czy CP??
Zalety

-

Wady

wszystko

Extra informacje

~agnieszka / 2015-07-28

Widzę, że techniki wyłudzania kasy za sprzęt po rozwiązaniu umowy są nagminnie stosowane przez Cyfrowy Polsat. To jest zwykłe złodziejstwo i wyłudzanie kasy. Sprawa powinna trafić do UOKiK-u!W moim przypadku w odpowiedzi na nie uznanie reklamacji powołują się na punkt regulaminu, którego ja nawet nie mam w swojej umowie dostarczonej przez kuriera.Mataczą, kłamią, wprowadzają w błąd celowo...co innego mówią przez telefon, co innego w punkcie obsługi. najwyraźniej to jest ich sposób na wyłudzanie kasy, żeby potem powoływać sie na ten śmieciowy regulamin, pełen klauzuli niedozwolonych. Nigdy więcej Cyfrowego Polsatu! Odradzam, szkoda nerwów i pieniędzy.WadyWYŁUDZACZE, ZŁODZIEJE
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

WYŁUDZACZE, ZŁODZIEJE

Extra informacje

~ivex / 2015-06-30

Banda oszustów! W punkcie cyfrowego Polsatu dowiedziałam się, że po przesłaniu pisma o wypowiedzeniu umowy otrzymam wiadomość z CP o rozwiązaniu umowy i informacją w jakim terminie i miejscu mam dekoder zwrócić. Pisma nie otrzymałam w zamian za to zostałam obciążona karą w wysokości 340 złotych za niezwrócenie dekodera w terminie. Na moją reklamację otrzymałam odpowiedź, że powinnam sobie czytać regulamin. Wypowiedziałam resztę umów i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Przestrzegam wszystkich użytkowników
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak zalet

Wady

złodziejska firma

Extra informacje

5 lat

~wladek / 2015-06-24

jedno oszustwo smart dom za 1zl a do zaplaty 49,90 gdzie umowa ,konsultant nie kompetentny
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

w kazdym punkcie umowy

Extra informacje

2-mce

~Tolek / 2015-05-16

Większych oszustów i naciągaczy w życiu nie widziałem. Klienta mają za nic albo za doją krowę na, której można do woli żerować zwykłe pasożyty. Jak ktoś chce mieć dobrowolnie problemy to niech podpisze z nimi umowę.
Zalety

Bardzo dobre dojenie kasy za luki prawne.

Wady

jest ich zbyt wiele aby wymienić wszystkie

Extra informacje

około 6 lat

~oszukany "klient" / 2015-03-10

anulowali za mnie wypowiedzenie umowy, która już wygasła i "częstowali" się moimi pieniędzmi jak ze swojego, niekompetentni, niesolidni, klientów mają za nic, kto z nimi podpisze umowę jest dla nich frajerem, którego kiwają jak chcą
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

już się z nimi rozstałem

Wady

konsultanci bredzą bez ładu i składu, co konsultant to inne opinie

Extra informacje

już go nie mam i to mnie cieszy

~ziarnisty1 / 2014-12-29

Nie dość ze ludzi okłamują,okradają.to podpierają się artykułami których niema już w użyciu.Kontakt z nimi = kontakt z kosmitami ,wnoszę sprawę do sądu telefonicznie było uzgodnione co innego umowa przyszła inna po rozpatrzeniu jej wysłałem zawiadomienie 10 dniowe o rezygnacji olali mimo że była przed czasem.Z nimi trza jedynie sodowniczo dyskutować inaczej się nie da teraz firmy tego pokroju to złodzieje -.- życzę im upadku
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Okradanie z usmiechem na twarzy

Wady

Jawne złodziejstwo,zmieniania umów kiedy chcą ,olewanie klientów,syndrom narcyza

Extra informacje

nie kupiłem zostałem oszukany dałem rezygnacje olali

~Slawo / 2014-12-02

Testowałem to coś przez rok i 3 miesiące (3 miesiące gratis), jak w telewizji n zlikwidowali mi Cartoon Network. Testowałem jeszcze także rok Cyfrę+.Z tych testów najlepsza zawsze była dla mnie telewizja n (teraz nc+) a to ze względu na najlepszy dekoder z nagrywaniem (turbodekoder z 500GB dyskiem wewnętrznym).Cyfrowy Polsat miałem tylko dla kanału Cartoon Network. Dostałem jakiś mały dekoder co miał 500 w nazwie z dyskiem zewnętrznym. Nawet ten dekoder nieźle działał jak na cenę 49zł za abonament - był lepszy od dużego dekodera z nagrywaniem jaki miałem w Cyfrze+ i prawie tak szybko działał jak dekoder telewizji n. Ale nagrywanie było już uciążliwe - EPG w Polsacie to same dziury - nie da się zaprojektować nagrań ! ponadto poruszanie sie po EPG tez wielki koszmar - strasznie wolno to działało.A najlepsze w mojej przygodzie z CP było jak w pierwszym darmowym okresie obejrzeliśmy bajkę na płatnym kanale nie zdając sobie sprawy, że musimy za to zapłacić ok. 8zł. Po kilku dniach na ekranie telewizora zostaliśmy zasypani komunikatami, że zalegamy z opłatą i, że zostanie wszczęte postępowanie egzekucyjne jak nie zapłacimy! To samo było w e-mailach i na komórkę przesyłane. Nawet jeszcze z 5 dni po tym jak te 8 zł przelałem!!! Istny cyrk.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

nie zauważyłem

Wady

opisałem wyżej

Extra informacje

15 miesięcy miałem i zrezygnowałem, 49zł/mies przez 12 miesięcy + 3 darmowe

~ja_do / 2014-09-21

od dluzszego juz czasu pojawia sie na kazdym kanale na mini dekoderze napis "tego kanalu nie ma w twoim abonamencie" wielokrotne wznowienie sygnalu z satelity nic nie pomaga. Brak profesjanolnego podejscia ze strony serwisu posatu, nie wiem albo oni faktycznie nie potrafia, choc bardzie wyglada mi to na brak checi.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67

~tomek / 2014-08-31

troszke deszczu i wszystko znika do d..y

~Tomek / 2014-01-11

Masakra - olewactwo biura obsługi klienta, nie rozwiązują problemów, psujące się dekodery, zanikające kanały (no i co, ze płacisz za 100 kanałów dekodowanych, jak możesz oglądać tylko FTA, a BOK przez 3 dni nie umie rozwiązać problemu), zero możliwości zmiany pakietu (nawet na droższy) wyskakujące pieprzone komunikaty na telewizorze co godzinę : za 3 dni mija termin płatności, za 2 dni mija temrin płatności, albo co chwila pasek z info, ze bym kupil dostep na walke jakiś tam misiów... nie polecam!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

tańszy

Wady

słabszy zrywający sygnał, nie pomagaja w BOKu, wyskakujące komunikaty co chwila,

Extra informacje

79zł, 12 miesiecy

~Stachu / 2013-12-16

Miałem telewizję satelitarną Cyfrowego Polsatu przez ponad 10 lat. Przedłużyłem umowę na 15 miesięcy. Po 18 miesiącach z powodu zmiany mieszkania napisałem rezygnację z umowy i odesłałem dekoder. Niestety. Okazało się, że moja umowa, niewypowiedziana po 15 miesiącach, przedłuża się o kolejne okresy roczne. Zapłaciłem jakąś karę sam nie wiem za co. Chyba za 10 lat sumiennego płacenia rachunków.Złapali mnie na tzw. "drobny druczek". Klient dla nich to tylko dojna krowa. Z infolinią nie można się porozumieć.Sam nigdy już nie kupie niczego z Polsatu. Wszystkim się radzę zastanowić przed podpisaniem takiej zwodniczej umowy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Niska cena

Wady

Nieuczciwość, plansze reklamowe wyświetlane na telewizorze

Extra informacje

18 miesięcy

~ja chce / 2013-03-29

Poolsat i ich paszpor
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

polecam dziala fajnie

Wady

nie ma wad ncplus ma wady

Extra informacje

2lata

~Ernest_Debeciak_Wawa / 2013-01-03

Jako żem informatyk od 1987r doskonale orientujący się w rynku TVSAT... postanowiłem w ostatnim czasie wysłać do Dyrekcji Polsatu nieskromne zjeby drogą mailową... Szlak mnie trafił mając ofertę z pakietem MINI, ponieważ... we wcześniejszej ofercie... naziemne DVBT dawało więcej... Maile poskutkowały, bo... pisałem nawet do Sz.P. S.! W czasie kilkunastu dni Polsat odkodował (wszystkim) kilkanaście dodatkowych kanałów. Dzisiaj powiem tak... Miałem serwis TVSAT przez kilkanaście lat! Anteny ustawiam i montuję z zamkniętymi oczami! Jeśli chcecie by... Polsat działał, wystrzegajcie się anten od nich. Kupcie czaszę gdzie indziej. Taniej i lepsza! Do Polsatu niestety - minimum 80cm. Zalecam 90cm bo... satelita HotBird jest baaaaardzo słaba! Lekki deszcz i sygnał ginie... więc 60 cy 70cm Coraby postawcie obok śmietnika. Odbiorniki? Hm... Tu Polsat robi dobry wał, bo... Ja.. dostałem Echostara DSB717 w ofercie Mini. Jak wiadomo - używany sto razy w nowym opakowaniu bo... tak się robi! Reklamowałem i wymieniałem go już 3 razy... Trzecie narazie działa... Abonament mam 14,90 bo więcej nie mam zamiaru za reklamy płacić... Na dniach spadam z cyrku do UK więc... opłącę 4 miechy do końca i zwracam bo.. reklam i skeczy ze sobą brać nie będę. Kolejna rzecz... oferta programowa! Hm... Nic nowego... Wszystko przekopiowane z innych sateloitów! Na EuroBirdzie *28.5E większość ZONE Horror, Reality, National jest.... odkodowane i za free... U Nas się za to płaci :-) Jeśli znacie j.niemiecki, j.włoski czy j. angielski (akurat znam wszystkie) darujcie sobie jaki kolwiek pakiet... bo to, za co tu się BULI kasę gdzie indziej jest za darmochę... Mówię o pakietach do 30-40zł m=cznie... WYstarczy przestawić antenę na inną satelitę (Astry, Sirius, Thor, Express, EBirdy itp.)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Mini Pakiet 14,90zł - umowa 15 m-cy

Wady

brak stacji z naziemnej DVBT w pakiecie 14,90... Śmieszne...

Extra informacje

od 2000r, kupiony za 399zł bo tyle kuźwa kosztował

~ARCHAIK / 2012-11-25

Cyfrowy Polsat – Przestrzegam wszystkich chętnych na zawieranie umowy z Cyfrowym Polsatem w opcji „MULTIROOM” (dodatkowy tuner do drugiego pomieszczenia) ? Wyjaśniam w czym problem: Sprzedawca Cyfrowy Polsat namówił nas na wyżej wymienioną opcje z czego byliśmy bardzo zadowoleni, gdyż jest to bardzo wygodne oglądać programy TV na dwóch osobnych telewizorach. Niestety po rozpakowaniu i podłączeniu tunerów satelitarnych Cyfrowego Polsatu okazało się że ten drugi dodatkowy tuner „MULTIROOM” ma podłączenie do TV tylko w analogu, czyli poprzez tak zwane „EURO ZŁĄCZE”. W dobie cyfrowego przekazu, szczególnie jeśli posiada się w domu nowoczesne TV Full HD 3D jest to przykre a co najważniejsze bez odpowiedniej jakości. Myślę sobie niema tragedii na pewno da się w Polsacie wymienić ten relikt przeszłości – I tu niestety wielkie rozczarowanie ? Po rozmowie z przedstawicielem Cyfrowego Polsatu zostałem powiadomiony że nie ma takiej możliwości żeby, analogowy tuner wymienić a nawet zakupić ? na właściwy dla moich wymagań z wyjściem HD pod TV. Tak więc przyszły abonamencie rozważnie wybieraj odpowiedniego dostawcę pseudo CYFROWEJ TV. Na pewno CYFROWY POLSAT NIM NIE JEST ! Jak zwykle chodzi tylko o złapanie klienta na umowę długoterminową, a później mają go gdzieś ? Rozmowa z przedstawicielem Cyfrowego Polsatu, w wyżej opisane sprawie odbyła się 23 listopada 2012 roku. Niniejszy tekst jest listem otwartym w celu ostrzeżenia przyszłych abonamentów, przed pułapką „MULTIROOM” pseudo cyfrową ?WadyPo podpisaniu długoterminowej umowy brak zainteresowania by klient chciał dalej obcować z tym samym operatorem. Mają go gdzieś ?Rok - 99 zł. miesięcznie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67
Zalety

Wady

Po podpisaniu długoterminowej umowy brak zainteresowania by klient chciał dalej obcować z tym samym operatorem. Mają go gdzieś ?

Extra informacje

Rok - 99 zł. miesięcznie

~Krzysztof Kloc / -0001-11-30

Najgorsza obsługa klienta z jaką kiedykolwiek się spotkałem. Zepsuł mi się dekoder w czasie gwarancji, odmówiono mi naprawy sprawa skończyła się w sądzie bo pomimo braku sprzętu wymagali dalej wnoszenia abonamentu. Tragedia nigdy więcej żadnej współpracy z Polsatem. Dodam ze sprawę do sądu skierował Polsat poprzez windyfikatora. Polska państwem prawa ?
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

drogo, źle , nieuczciwie

Extra informacje

miałem prawie 4 lata

Telewizja Cyfrowy Polsat (TV) opinie