Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Crazyshop
  • /
  • 1

Opinie o Crazyshop

www.crazyshop.pl

Chełmno

Zakupy Crazyshop opinie
Asortyment
3.47
Dostawa
3.76
Łatwość zamawiania
4.06
Obsługa i reklamacje
3.13
Poziom cen
3.27

Średnia ocen

3.54

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

17

dodanych opinii

 

Gus / 2022-08-07

Good day, I hope you're doing well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released. The bags are waterproof and anti-theft, and have a built-in USB cable that can recharge your phone while you're on the go. Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel. Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: https://bangeonline.shop Enjoy, Gus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

sqoaga / 2022-08-06

Rewelacja!!! Błyskawiczna wysyłka, jakość plakatu doskonała, a przede wszystkim dobry kontakt i pomoc . Dziękuję i polecam . Uśmiech gwarantowany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

Marta / 2022-07-12

moje pierwsze zamówienie było zgodne, byłam bardzo zadowolona ale przy drugim zamówieniu nie było zgodne z tym co zamówiłam, zamówiłam personalizowaną kartkę z życzeniami i załączyłam zdjęcia żeby były wydrukowane, okładka przyszła pusta choć ją zaprojektowałam w środku tylko zdjęcie jedno wydrukowane ;((
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

MirA / 2022-07-03

Zamówiony przeze mnie prezent dla przyjaciół - deska z grawerem, w 100% spełnia moje oczekiwania.\r\nTransakcja błyskawiczna. Doskonały kontakt firmą.\r\nDziękuję i polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-06-13

Dramat... na plakacie po całej długości zdjec przechodzą czerwone linie wygląda to katastrofalnie.. oczywiście poniesiona odpowiedzialność za wykonanie takiego bubla żadna... starta pieniędzy i tyle. Nie polecam i radzę nie ryzykować zakupów na tej stronie, nigdy nie wiadomo jaki towar przyjdzie od tego producenta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wykonany wadliwy towar a i tak puszczony do klienta

Extra informacje

Aneta / 2022-05-18

Kolejny raz świetna i błyskawiczna realizacja zamówienia, polecam z całego serca...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Urszula / 2022-05-10

Rzadko wystawiam opinie ale tutaj muszę. REWELACJA!!! Zamówiłam personalizowaną kartkę XXL, mimo obaw związanych ze zdjeciem ktore wysłalam wyszlo ŚWIETNIE! Zamówilam w niedziele, dostarczono we wtorek, POLECAM!!! Na pewno tu wrócę i będę polecać ten sklep. Dziękuję i pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Kuba / 2021-12-20

Niestety nie mogę wystawić Państwu pozytywnej opinii. Po złożeniu zamówienia od razu dokonałem płatności, nie dostałem żadnej informacji zwrotnej od Państwa o przyjęciu płatności oraz realizowaniu zamówienia, po braku kontaktu przez prawie tydzień, sam się do Państwa zgłosiłem, otrzymałem najpierw maila z przeprosinami i zapewnieniem, że dziś produkt zostanie wysłany, a po kilku godzinach, że nie otrzymam produktu wcale, gdyż przyjechał uszkodzony z magazynu. Słabo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.00

Ewa / 2021-11-16

Zamówiłam artykuł z imieniem za dość dużą kwotę, w przeciętnym sklepie u fotografa zapłaciłabym za coś takiego pół ceny z tego, drugi minus tego że nie można tego zwrócić co w dzisiejszych czasach jest to trochę dziwne. Firma powinna mieć ubezpieczenie na wypadek jeśli klient chciałby zwrócić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wielki

Extra informacje

Nie polecam

Jadzia / 2021-05-19

Kupiona rzecz miała być prezentem niestety wstyd mi coś takiego dać i to za nie małe pieniądze. Przedmiot jest słabej jakości nadrukowane zdjęcie jest nie wyraźne i poplamione mimo wcześniejszego prawidłowego podglądu wydruku. Moja reklamacja została zignorowana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

szybka dostawa

Wady

wykonanie jakość

Extra informacje

Sebastian / 2021-05-07

odebrałem przesyłkę od państwa która miała być przezentem dla mojego taty jestem tylko 2 dni w Polsce . Produkt jest porysowany , powgniatany na obudowie , oraz pourywane paski trzymające narzędzia . Co ja mam zrobić teraz w tej sytuacji . Sprzedają państwo produkt na prezent i tyle posiada wad i nikt tego nie zauważył ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

reklamacje do krótkiej godziny tylko w tygodniu , poniszczony produkt

Extra informacje

Madzia / 2021-02-05

Super wszystko od początku do końca!! Polecam z całym sercem!! Na pewno jeszcze skorzystam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2020-12-01

Bukiet z balonów na 18 urodziny + kartka z życzeniami Solenizantka zachwycona niespodzianką. Moje zamówienie złożone późnym wieczorem w piątek 27.11 zostało zrealizowane zgodnie z moją prośbą 30.11.w poniedziałek. Choć wydawało się to niemożliwe, a jednak. Bardzo dziękuję i polecam ten wyjątkowy prezent. Trzy duże złote balony i super personalizowana kartka. Na pewno jeszcze nie raz wrócę do CRAZYSHOP!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2020-09-23

Super!!!polecam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irena / 2020-06-15

Zamówiłam szklankę z grawerem, która wygląda bardzo efektownie nie mogę się wstydzić dając taki prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ładny grawer, jak i sama szklanka .

Wady

Extra informacje

Paulina / 2020-02-11

Niestety notatnik, który miał być zrobiony z płyty winylowej (tak pokazują zdjęcia i opis) okazał się zwykłym wydrukiem. Naklejono na niego spersonalizowaną naklejkę. Reklamacje odrzucono ze słowami: nie zrozumiała Pani oferty. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

buraczek / 2018-07-27

Kufle grawerowane na pewno są dobrym prezentem, niedrogie a różnią się od prezentów, które najczęściej dostajemy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wybór prezentów

Wady

Extra informacje

Zakupy Crazyshop opinie