Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • CosmosModa
  • /
  • 1

Opinie o CosmosModa

cosmosmoda.pl

Stanisławów

Zakupy CosmosModa opinie
Asortyment
3.03
Dostawa
3.26
Łatwość zamawiania
3.3
Obsługa i reklamacje
2.31
Poziom cen
2.64

Średnia ocen

2.91

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

44

dodanych opinii

 

Gosia / 2022-10-15

Goraco polecam. Jestem bardzo zadowolona z rzeczy, które przyszły. Dodatkowo to co mogę powiedzieć to zamówienie przyszło sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa. Miła obsługa.

Wady

Extra informacje

Gosia / 2022-10-15

Goraco polecam. Jestem bardzo zadowolona z rzeczy, które przyszły. Dodatkowo to co mogę powiedzieć to zamówienie przyszło sprawnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa. Miła obsługa.

Wady

Extra informacje

Ania / 2022-10-14

Kupiłam sukienkę i jest świetna. Rozmiar idealny. Szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostswa

Wady

Brak

Extra informacje

Beata / 2022-10-13

Bardzo polecam sklep. Świetna obsługa. Zamówiłam w środę w czwartek paczka była już u mnie. Wszystko super!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka obsługa, dobra jakość, ceny adekwatne do jakości

Wady

Nie ma

Extra informacje

Kasia / 2022-10-13

Jestem bardzo zadowolona z produktów, bardzo szybka wysyłka. Sukienka oraz reszta ubrań prezentuje się świetnie. Na pewno to nie są ostatnie zakupy. Bardzo polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybką wysyłka, miła obsługa

Wady

Brak

Extra informacje

Karolina / 2022-07-29

Odradzam w zupełności. Znam tą firmę z nieco innej strony. Oszukuję klienta na każdym kroku... A zachowanie właściciela Pana A... pozostawia wiele do życzenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Xyz / 2022-06-20

Zgłaszam ich na policję jak nie odeślą kwoty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Ilona / 2022-05-18

Czy ostatecznie oddają pieniądze zwroty? Czekam już od jakiegoś czasu. Proszę o informację.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Brak zwrotu środków.

Extra informacje

Karolina / 2022-03-28

W czwartek kopiłam żakiecik w piątek otrzymałam jestem mega zadowolona idealnie pasuje do mojej sukienki błyskawiczna wysyłka dziękuje polecam cosmosmoda.pl
Zalety

błyskawiczna wysłka

Wady

Extra informacje

Sara / 2022-03-28

Robię zakupy w tym sklepie od 3 lat jestem mega zadowolona bardziej lubiłam robić zakupy w ich sklepie stacjonarnym Miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same zalety

Wady

brak wad

Extra informacje

Ola / 2022-03-26

Odradzam zakupy w tym sklepie. Z dwóch zakupionych rzeczy jedna musiałam odesłać i niestety zwrotu pieniędzy brak. Codziennie dostaje wiadomość , że jeszcze dziś dostanę zwrot i oczywiście nic z tego. Szkoda nerwów i pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Nie dotrzymują terminów

Extra informacje

Kasia / 2022-03-11

Nie polecam !jeśli chodzi o zamówienie kontakt ok ale jeśli chodzi o zwrot pieniędzy za zwrócony towar to totalna olewka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

***ony klient / 2021-12-23

Kupilem kilka rzeczy w czwartek i od razu zadzwoniłem z pytaniem jaki będzie czas dostawy . Dostaje odpowiedź że pon-wtorek w następnym tyg. przesyłka będzie na miejscu , a co sie okazało , że ani nie był to poniedziałęk ani wtorek bo jaśnie księżniczki zapomniały wysłać ... we wtorek próbuje się dodzwonić nic , w środe czekam i po południu dostaje maila że przesyłka DOPIERO została wyslana i czas dostawy 3-4 dni . Żeby to był jakiś czas że nie zależało by mi na dostawie tak szybko to bym się tu nie spinał , ale że to był czas świąteczny a ja jestem robiony ostro w ***A to sory bardzo , ale lepiej napisać gorzką prawdę niż słodko skłamać ...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

żadnych plusów

Wady

oszukiwanie klienta , czas dostawy

Extra informacje

Izabela / 2021-12-22

Zamówienie przyszło szybko ,rozmiary zawyżone ale to się zdarza w wielu sklepach,ogólnie jestem zadowolona i wymiana na inny rozmiar bezproblemowa ,obsługa telefoniczna bardzo miła,nie zawiodłam się i myślę że nie jeden raz zajrzę do sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka i miła obsługa

Wady

Extra informacje

Tomek / 2021-11-23

Wysyłają produkt nie zgodny z zamówionym, i twierdzą że mają 14 dni na oddanie po odesłaniu produktu. A przecież to ich wina że towar zwracam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

nie potrafią przyznać się do winy i odrazu zwrócić zapłaconą kwotę

Extra informacje

Ajwi / 2021-11-11

Sukienka ładna ale nie zgodna z tabela rozmiarów. Za duża. Wysokie ceny. Po przecenie ceny takie jak wszędzie. W butiku stacjonarnym lokalnym kupiłam ta samą sukienkę 50 zł taniej. Więc co to za promocja.
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Boje się wymieniać. Przeszyje.

Extra informacje

Magda / 2021-11-02

Nie polecam , dostawa miała być w ciągu 24 h a dostałam towar po tygodniu i jeszcze do tego musiałam dwa razy dzwonić i przypominać żeby mi w końcu wysłali przesyłkę. I koniec z końców dostałam całkiem inny żakiet niż zamawiałam. Gdzie na początku twierdzili ze to co zamawiałam jest na stanie.
Dostawa
1.00

Sylwia / 2021-10-14

Odradzam zakupy.\r\nZamówiłam sukienkę, której nie mieli na sklepie , po tygodniu miała dojechać po kolejnej interwencji okazało się,że sukienki w dalszym ciągu nie na .\r\nZabardzo się Pani tym nie przejęła chyba ten bałagan mają cały czas. I jest impreza i zostałam bez sukienki. Sklep to porażka.

Richelle / 2021-10-01

generic viagra from canada legal viagra online order uk viagra 100 mg viagra generico en andorra viagra buy cheap online
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Karolina / 2021-10-01

Odradzam zakupy w tym sklepie.Kupiłam dwie rzeczy z tego jedna była za duż więc ją odesłałam po uprzedniej konsultacji z Panią z infolini.Minął miesiąc a po pieniążkach ani śladu.Zastanawiam się co My oszukani klienci możemy zrobić w tej sprawie?Chcialam zamówić kilka rzeczy ale chyba nie warto.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Jedyny plus to szybka wysyłka

Wady

Czuję się oszukana wiec widzę same wady.

Extra informacje

Bożena / 2021-09-18

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Materiały zgodne z opisem. Wszystko idealnie uszyte. KOSMICZNA dostawa. BARDZO POLECAM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zgodnie z opisem

Wady

Żadnych wad jak do tej pory

Extra informacje

Kosmiczny

Anna / 2021-08-24

Odradzam ten sklep już ponad miesiąc czekam na zwrot pieniędzy za zakupioną sukienkę i raczej się już nie doczekam. Omijajcie ten sklep szerokim łukiem ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

D. / 2021-08-17

Odradzam zakupy w sklepie. Towar bardzo niskiej jakości, a ceny dość wysokie. Rozmiarówka nie zgadza się z tabelą rozmiarów podaną przy każdym produkcie. Na pieniądze za zwrot czekam już ponad 2 tygodnie i nic. Po napisaniu emaila dostałam odpowiedź że pieniądze wyślą następnego dnia, ale niestety pieniądze nadal nie przyszły. Jedyny plus, że zamówienie otrzymałam dosć szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadnych

Wady

Extra informacje

Aga / 2021-07-27

Sukienka super, zgodna z opisem. Mega wygodna, wyglądam w niej szczupłej. Dostaw też ok. Super się układa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Zjawiskowa

Wady

Brak

Extra informacje

KRYSTYNA / 2021-07-03

Wszystko dobrze, POLECAM. Realizacja zamówienia błyskawiczna (czwartek zamówiłam, w piątek był u mnie kurier), towar zgodny z opisem. Rozmiary odzieży dobrze opisane-wszystko pasuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Ekspresowa wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Zrobiłam w tym tygodniu dwukrotnie zamówienie...Wszystko na plus

Km85 / 2021-06-12

Przestrzegam przed zakupem!! Sprzedają towar, którego nie mają na stanie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Marta M / 2021-06-04

Ten sklep to żart! Sukienka którą zamowilam całkowicie różni się od tej ze zdjęc ze sklepu. Jakość kiepska ,kolory i wzor masakra. 200zł wywalone w śmieci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kiepska jakosc

Extra informacje

Malgoska / 2021-04-18

Towar kiepskiej jakosci, bez metek. Wyglada jak towar z drugiej reki ale za wieksze pieniadze. Jestem zawiedziona i odradzam zakupy w tym sklepie. To byl moj pierwszy i ostatni zakup. Kontakt ze sklepem zaden. Reklamacje utrudnione- dlugi czas oczekiwania .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

zadne

Wady

same wady

Extra informacje

Renata / 2021-04-17

Zamowilam dwie pary spodni. Przyszly w innym kolorze ale niestety bez metek. Towar wyglada jak noszony. Nie polecam.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Agnieszka / 2021-04-16

Produkty całkowicie odbiegają od tych pokazanych na zdjęciach. Towar jest bardzo słabej jakości. Długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Odradzam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Bark

Wady

Extra informacje

Karolina / 2021-03-18

Naprawdę omijajcie szerokim łukiem. Nie sugerujcie się jedną pozytywną opinią. Jeżeli wam zależy na czasie, to albo nie dostaniecie towaru na czas, będzie złej jakości, albo w ogóle nie dostaniecie. ''szybka wysylka 24h'' to oszustwo. Jeżeli ktoś zdecyduje się zaryzykować to zapewniam, że kontaktu nie otrzymacie ani telefonicznego, ani przez email, ani tym bardziej przez ich czat na stronie. Przede wszystkim ostrzegam przed płaceniem online. Okropność. Jak można prowadzić działalność i tak lekką ręką go tracić?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

żadne

Wady

brak jakiekolwiek kontaktu

Extra informacje

Kasia11 / 2021-03-08

Kupione sukienką są bardzo dobrej jakości. Produkty zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i szybkości realizacji zamówienia. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysoka jakość, szybka dostawa

Wady

Extra informacje

ELA / 2021-03-04

Zamóiłam czerwon sukienke , a dostałam bordową Robią z ludzi za durnych.Porażka nie polecam
Poziom cen
1.00

Yolikan / 2021-02-23

Zamówienia złożyłam i opłaciłam 05.02.2021, jest 24 02. a nadal nie mam przesyłki,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

żadnego

Wady

straciłam nadzieję że wogóle otrzymam towar

Extra informacje

pojawiają się wątpliwości o jakość

Odradzam. Towar niskiej jakości. Niezgodny ze zdjęciami. Ponadto kontakt ze sklepem trudny. Nie przysłano całego towaru. Kiedy klient reaguje, twierdzą, że nie było tego towaru i proponują inny. Sami nie poinformowali o braku, a pieniądze przyjęli. Klient towar odesłał. Po miesiącu braku odzewu ze strony sklepu znów trzeba było dopytywać. Zwrotu dokonano po ok. 40 dniach od wysyłki zwracanego towaru. I to w dodatku w niepełnej wysokości. Same problemy...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

nie dostrzegam

Wady

opisane

Extra informacje

Zakupowiczka / 2020-10-15

Szukałam sklepu z szybką wysyłka. Znalazlam ten, o wysyłka w 24h, no miód. Pyk produkty do koszyka, opłacone, czekam. Ipomad tydzień nic się nie dzieje. Przesyłka nie wysłana. Kontakt phi, żenada. Po tygodniu dostaje informacje, że nie mieli produktu na stanie, ok, ale mogli o tym poinformować i że może wyślą tego dnia. No nie wyslali. Dodzwonić się nie można, żeby anulować zamówienie, wystosowałam pismo i zobaczę. Nie no ten sklep to porażka totalna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2020-10-12

Kolor zupełnie inny niż na zdjęciu. Zamawiałam płaszyk różowy a otrzymałam płaszczyk w kolorze zbliżonym do ciemnego różu. Boję się odsyłać, bo po przeczytanych opiniach nie wiem czy zostaną mi zwrócone pieniądze. Wolę nie ryzykować! Wysyłka po 4 dniach. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Ładnie uszyty

Wady

Różnica koloru

Extra informacje

Adrianna / 2020-10-08

Nie polecam. Produkt niezgodny z deklarowaną tabelą rozmiarową. Produkt niezgony ze zdjęciem (na zdjęciu całkowicie gładka marynarka, a w rzeczywistości zdobienia coś a la pepitka jednokolora). Z reklamacją po miesiącu od daty zwrócenia towaru nic się nie dzieje. Nie mówiąc już o zwrocie pieniędzy. Kotakt telefoniczny niemożliwy, bo działa tylko automat.
Zalety

brak

Wady

patrz opinia

Extra informacje

Martiopiii / 2020-09-25

żenada, zwróciłam sukienkę 10.09 a do tej pory nie otrzymalam zwrotu pieniędzy, kontaktowałam się ze sklepem i twierdzą ze zwrot wyślą 29.09. A co najlepsze wymiary nie zgadzają sie z rozmiarami, Nie polecam zakupów w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Mill / 2020-09-10

Brak kontaktu z klientem. 0 pomocy jeżeli chodzi o zwroty bądź reklamacje. Towar wysyłają niezgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Brak kontaktu z klientem

Extra informacje

Kamcia / 2020-07-29

Zakupiłam sukienkę 21.07.2020r i do dnia28.07 nie otrzymałam sukienki ani informacji co się dzieje , napisałam kilka maili i zero odzewu ,żenada, straciłam 180zl jak można tak traktować klientów , nie polecam nigdy w życiu uważajcie kobiety
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zero kontaktu

Extra informacje

Ewa / 2020-07-12

Nie polecam, zamowilam sukienke w kolorze jasny pudrowy róż, dostalam wyblakly czerwony, po kilku razach udalo mi się skontaktować ze sklepem wyslalam foto sukienki a odp. Mi ze nie maja jednak koloru ktory zamawialam, odeslalam sukuenke [otrzymali sukienke 30.06.20] a kasy jeszcze nie mam, po co wysylaja towar w innych kolorach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Brak

Wady

Wysylaja towar w zupelnie innych kolorach

Extra informacje

Szkoda zdrowia zeby uzerac sie o zwrot kasy

Ula / 2020-06-03

Polecam, sukienki idealnie dopasowane, mają dobry materiał, szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Idealny rozmiar, dobry materiał, szybka dostawa.

Wady

Extra informacje

elizabeth / 2019-09-13

Wszystkie moje koleżanki tu kupują i są zadowolone
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy CosmosModa opinie