Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Ciara.pl Shoes&Style
  • /
  • 1

Opinie o Ciara.pl Shoes&Style

www.ciara.pl

Zakupy Ciara.pl Shoes&Style opinie
Asortyment
3.29
Dostawa
3
Łatwość zamawiania
2.85
Obsługa i reklamacje
2.93
Poziom cen
2.85

Średnia ocen

2.98

w skali od 1 do 5.

 

Ciara.pl Shoes&Style opinie Ciara.pl Shoes&Style
2.98 1399

Patrycja. JKX / 2022-12-28

Kupiłam obłędnie piękne, różowe botki z reklamy ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

Dostawa w 36 h

Wady

Brak powiadomienia SMS

Extra informacje

Radek / 2022-11-10

Polecam ???? Radość żony bezcenna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

72 h oczekiwanie na dostawę

Wady

Extra informacje

Klaudia / 2022-11-09

Polecam w końcu zamówiłam wymarzone buty od Ciara.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2022-11-09

Zamowienie dotarło bez problemów, w ciągu 48 godzin od momentu złożonego zamówienia Polecam
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2022-11-03

Ta firma to porażka totalna zamówiłem buty na ślub ,zero wysyłki zero odpowiedzi telefon wylaczony zero kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Justyna / 2022-09-21

Ja tam polecam firme. Odeslakam buty i po kilka dniach dostalam zwrot. To nie pierwsze buty zamowione:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2022-09-17

Absolutnie nie polecam. Zwrocilam buty, zero kontaktu, wiadomosci. Maja 14 dni na zwrot, jesli nie zwroca sprawe napewno zglosze na Policje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dominika / 2022-09-16

Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia. Totalny brak kontaktu, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, na FB, brak słów. Buty zamówione 8 września - do dzisiaj niewysłane. Na stronie zapewnianie klientów, że wysyłają po max. 48h!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK!!!!

Wady

oszuści

Extra informacje

Katarzyna / 2022-07-11

Niestety. Zamówienie 22 czerwca , opłacone i zero reakcji. Telefon wyłączony , na maila brak odpowiedzi. Przykro
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

brak reakcji za strony sprzedajacego

Extra informacje

Anna / 2021-11-24

ZERO TOTALNE!! Zapłaciłam a towaru nie dostałam. Co więcej nawet nie można się do sklepu dodzwonić Żal.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marti / 2021-10-07

Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zawiedziona / 2021-09-01

Oferują buty których nie mają na stanie.Wysyłają towar niezgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2020-11-13

Polecam. Kupowałam w nim już kilka razy i wszystko ok.

Ewelina P / 2020-11-13

Sklep internetowy Ciara.pl ma super wybór modnych butów dla pań. Buty są świetne i w dodatku super modne. obsługa sklepu bardzo pomocna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2020-11-13

Bardzo polecam ten sklep z butami! Duży wybór butów damskich w fajnych cenach. Częste promocje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Zakupy Ciara.pl Shoes&Style opinie