Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Butik Nairobi
  • /
  • 1

Opinie o Butik Nairobi

www.butiknairobi.store

Zambrów

Zakupy Butik Nairobi  opinie
Asortyment
4.6
Dostawa
4.6
Łatwość zamawiania
4.6
Obsługa i reklamacje
4.6
Poziom cen
4.6

Średnia ocen

4.60

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

10

dodanych opinii

 

Ewa / 2021-03-02

Zamówienie złożyłam 8 lutego br. i do dnia 2 marca go nie otrzymałam. Zero kontaktu, brak odpowiedzi na maila, poprzez messenger, telefon wyłączony. Złodzieje i oszuści!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak kontaktu, kradzież

Extra informacje

Magda / 2020-11-27

Polecam. Towar zgodny z opisem w bardzo dobrych cenach. Obsługa przesympatyczna! Jeden z lepszych butików.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, jakość i obsługa.

Wady

Extra informacje

Marlena / 2020-11-09

Wszystko super. Polecam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izabella / 2020-11-09

Super ubrania, świetnej jakości i obsługa na najwyższym poziomie. Polecam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość

Wady

Brak

Extra informacje

Kilka miesięcy

Katarzyna P. / 2020-11-08

Ubrania piękne, nic się z nimi nie dzieje. Cena jest adekwatna do jakości. Obsługa klienta i kontakt na najwyższym poziomie. Pani Iza w razie wątpliwości zawsze doradzi. Na pewno wrócę na zakupy ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2020-11-08

Polecam :) bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2020-11-08

Świetny butik, błyskawiczna wysyłka, kontakt ze sprzedawcą perfekt ???????????? ubrania piękne i modne ???????? szczerze POLECAM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2020-11-08

Świetny butik!! Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2020-11-08

W 100% polecam!!! Kontakt super! Ekspresowa wysyłka ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2020-11-08

Polecam BUTIK w 100% ???? Wszystko na wysokim poziomie. Kontakt super, Pani Iza odpisuje na wiadomości w każdej porze dnia i nocy ????bardzo pomocna w doborze rozmiaru. Naprawdę warto ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt, fachowe doradztwo, szybka wysyłka, super ubrania

Wady

Brak

Extra informacje

Zakupy Butik Nairobi opinie