Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • Burger King
  • /
  • 1

Opinie o Burger King

www.burgerking.pl

Warszawa

Zakupy Burger King opinie
Asortyment
2.75
Obsługa i reklamacje
1.88
Poziom cen
3

Średnia ocen

2.54

w skali od 1 do 5.

 

Burger King opinie Burger King
2.54 1524

Alina / 2023-02-04

Gorszego jedzenia to już na świecie nie ma. Po prostu dziadostwo. Powinniście zrobić zdjęcia tego co poddajecie i wywiesić. Na pewno nikt by nie przyszedł.????

Rak / 2022-10-09

Zimne jedzenie, długie oczekiwanie.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33

Dudus / 2022-09-10

tragedia, czekanie na zamówienie 40min, od kasjerki słyszałem tylko przepraszam i to w dodatku z wielką łaska inne zamówienia były wydawanie a ja niecierpliwie czekałem. Nie polecam burger king w Zgorzelcu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

brak

Wady

czas oczekiwania, kiepska pretensjonalna obsługa,

Extra informacje

Marek / 2022-07-21

Tragedia zimny kotlet brak sosu czas oczekiwania myślałem ze w tym roku niezjem.Duża firma i chyba poważna .Byłem w innej placówce i aż się chciało zjeść wszystkobulo Ok a tu w Arkadii to jakaś porażka.Czas może zmienić obsługę .Pozdrawiam

sylwia / 2022-06-13

niestety czekam juz dwie godziny na zamówinie kontakt z działem reklamacji nie jest możliwy nikt tam nie odbiera to chyba jakies żarty
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

zero

Wady

Extra informacje

lubie placki / 2022-05-21

burgery bardzo dobre.wszytsko wydaje się świerzę w przeciwięstwię do innych fastfoodow.obsuga nawet miła.najbardziej smakowały mi shake.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.67
Zalety

dobre jedzenie

Wady

.

Extra informacje

Emil / 2022-04-08

Tragedia
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Tragiczna obsługa

Extra informacje

Tomek / 2022-04-08

Katastrofalna obsługa, oszukująca klienta i unikająca odpowiedzialności za własne słowa - "manager" lokalu zrzucała winę za nierozwiązaną reklamację (brak dostarczenia połowy zamówienia, mimo że zostało zapłacone) na dostawcę, i podobno trzeba było rozmawiać z nim - bo restauracja umyła ręcę - ok, wiemy jak jest. Jednak po tragicznej rozmowie, okazało się że pracownik który przyjmował oryginalnie reklamację (w Burger Kingu), -wbrew zapewnieniom- nie dał -żadnej- informacji do mnie nawet po godzinie (miał napisać czy dostanę zwrot czy jednak przyjdzie zamówienie), ale jednak podobno rozmawiał z dostawcą i uzgodnił zwrot pieniędzy. "Managerka" mowiła mi kompletne bzdury przez 10 minut rozmowy bo jak sama potem przyznała, nie wiedziała nic o temacie o którym rozmawialiśmy i najpierw twierdziła że nic z dostawcą nie było załatwione z ich strony (kompletna nieprawda). "Managerka" twierdziła też potem, że jednak zostałem poinformowany SMSem, co jest wierutnym kłamstwem, nigdy nic nie zostało wysłane, a już na początku rozmowy było widać że liczono, że klient się już w temacie nie upomni. Nie wspominali też wcześniej nawet słowem o żadnym smsie. Unikanie telefonów, zrzucanie winy i twierdzenie że "kolega przyjmujący reklamację akurat wyszedł" - mimo że 30 sekund wcześniej był w tle telefonu pytany o status reklamacji. Przy prośbie o podanie jakiegokolwiek identyfikatora/danych osoby kłamiącej w rozmowie (nieszczęsnej "managerki", bo odebrał już kolega - "managerka" uciekła od odpowiedzialności), i prośbie o podanie kontaktu email odpowiedniego na złożenie skargi, obsługa "kryła" swoją nieudolną koleżankę i natychmiast rozłączyła rozmowę (3 sekundy po prośbie o podanie kontaktu do działu reklamacji z burger kinga). Następnie, przestali odbierać połączenia do restauracji przez następną godzinę, ewidentnie widać że przestraszyli się konsekwencji swoich kłamstw i zachowań oraz tego, że mogą zostać zidentyfikowani po czasie zmiany. Pierwszy raz widziałem tego typu sytuację, obsługa powinna się wstydzić takiej "jakości" kultury i pracy, szczególnie niedoinformowana "managerka", która okłamała+naskakiwała wielokrotnie na klienta, bo nie pomyślała żeby najpierw zapoznać się z tematem, a potem się wypowiadać - wydawać by się mogło że to zdrowy rozsądek, ale nie w burger king (przynajmniej nie w tym lokalu). Informacyjnie dla właściciela/lki, który/a zakładam że nie wie jak pracuje obsługa - "managerka", razem z obsługą "kryjącą" tą szokującą sytuację i w ogóle nie odbierająca -wszystkich- telefonów do restauracji, pracowała na zmianie o godzinie 16.30 dnia 8 kwietnia 2022, centrum avenida Poznań. Sądzę że właściciel powinien wyciągnąć konsekwencje, szczególnie co do "managerki"- o ile problem z dostawcą możnaby jeszcze zrozumieć, samo zachowanie obsługi jest już w 100% odpowiedzialnością burger kinga i prezentuje żenujący standard - szczególnie że zapłacono za całe zamówienie, a otrzymano ledwo połowę - więc dość logiczny powód do irytacji klienta i oczekiwania zwrotu pieniędzy. Szokujący brak kultury i podstawowego profesjonalizmu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.33
Zalety

-

Wady

Obsługa i przyjmowanie reklamacji

Extra informacje

Michał / 2021-08-19

Witam dnia 18 sierpnia o godzine 17 33 odebrałem zamuwienie .Pani przed podaniem torby powturzyła je i MOIM WIELKIM BŁĘDEM BYŁO NIE SPRAWDZENIE TORBY. Córeczka w domu się rozpłakała . Kolejnego dnia podjechałem i przedstawiłem pani w okienku zaistniałą sytuację i usłyszałem "to było wczoraj ją to nie interesuje " Więc pytam czy można to jakoś załatwić gdzieś napisać ? Usłyszałem : "niech pan pisze gdzie chce" Podsumowujac : straciłem 11,99 zł a zyskałem płacz córeczki
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.67

Jeleniu / 2018-02-27

Burgery przyrządzane ze 100% wołowiny w przeciwieństwie do innych podobnych fastfoodów. Przepyszne i nie jest tak drogo jak mogłoby się wydawać. Domowe wyjdą taniej ale nie zawsze jest czas :).
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

pycha

Wady

Extra informacje

Zakupy Burger King opinie