Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Bugo
  • /
  • 1

Opinie o Bugo

bugo.pl

Wieruszów

Zakupy Bugo opinie
Asortyment
3.9
Dostawa
3.9
Łatwość zamawiania
3.9
Obsługa i reklamacje
3.29
Poziom cen
3.38

Średnia ocen

3.67

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

10

dodanych opinii

 

Beata / 2022-01-14

Jestem bardzo zadowolona. Polecam na 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Buty takie jak na zdjęciu. Bardzo szybka dostawa oraz rozmiar który zamówiłam pasuje.

Wady

Nie ma wad.

Extra informacje

Polecam, polecam polecam.

Joanna / 2022-01-04

Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka, polecam zakupy w tym sklepie!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina Żywicka / 2021-11-28

Buty śliczne i bardzo solidne,kapcie też są przepiękne,naprawdę jestem zachwycona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

Materiał

Wady

Brak

Extra informacje

Dominika / 2021-11-03

Nie polecam zakupu na stronie bugo.pl. rozmiarów butów jest albo za małą albo za dużo jest wygodna z rozmiarem. Po drugie zwrot pieniążków kasy za oddany towar to wręcz trzeba się prosić kłamią jak się dzwoni że wysłali już kase a jak prosilam o dokument potwierdzający wypłacone pieniądze na daną osobę to wyszło że po rozmowie robi kobitka przelew tak zwodzą ludzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klaudia / 2021-07-09

Absolutnie nie polecam, sandalki przyszły piekne, zgodne ze zdjęciem, ale materiał jest tak lichy, że pomimo dbania o nie materiał zaczął się rwać i odklejać. Pierwszy raz w życiu spotkała mnie taka sytuacja, zawsze dbam o buty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Absolutnie nie polecam, sandalki przyszły piekne, zgodne ze zdjęciem, ale materiał jest tak lichy, że pomimo dbania o nie materiał zaczął się rwać i odklejać. Pierwszy raz w życiu spotkała mnie taka sytuacja, zawsze dbam o buty.

Extra informacje

Dagmara / 2021-05-11

Wystawiam opinie na podstawie produktu 14611-F. Buty wykonane bardzo niechlujnie. Jedyny plus to szybka dostawa ale co po niej jak buty nie nadają się do noszenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brzydkie wykonanie/sklejania obuwia.

Extra informacje

Joanna / 2021-02-12

Polecam 100%. Buty super obsługa godna polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam 100%. Buty super obsługa godna polecenia

Wady

Brak

Extra informacje

Kat / 2020-10-15

Sprawna i szybka dostawa. Buty super :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

IZA / 2020-09-14

Jestem zachwycona butami. Są wygodne,co w moim przypadku zdarza się bardzo rzadko.Bardzo szybka wysyłka.Szczerze polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

jakość,dopasowanie do stopy,wygoda

Wady

brak

Extra informacje

gozdi / 2020-02-15

świetne buty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Bugo opinie