Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Bugo
  • /
  • 1

Opinie o Bugo

bugo.pl

Wieruszów

Zakupy Bugo opinie
Asortyment
3.81
Dostawa
4.13
Łatwość zamawiania
4.31
Obsługa i reklamacje
3.55
Poziom cen
3.36

Średnia ocen

3.83

w skali od 1 do 5.

 

Bugo opinie Bugo
3.83 1343

BUGO.pl / 2023-01-23

Odp. do opinii Pani Ewy, w celu wyjaśnienia. Dziękujemy za Pani opinię, pominęła Pani najważniejsze fakty dotyczące tej transakcji. Zakup, do którego wystawia Pani opinię jest dokładnie z 24.02.2022. Wspomina Pani o krótkim terminie zwrotu, bo tylko 30 dni. Ustawowy termin to 14 dni, w naszym sklepie dajemy aż 30 dni na zwrot, jednak po tym terminie jesteśmy w stanie również wymienić obuwie, tak też było w Pani przypadku, zgodziliśmy się na wymianę. I teraz najważniejsze, na Pani prośbę, dnia 9.05.2022 wyraziliśmy zgodę na wymianę obuwia, pomimo upływu ponad dwóch miesięcy, jednak koszta wysyłki obuwia na wymianę zgodnie z ustaleniami pokryć miała Pani. Nie oferujemy darmowych zwrotów, oferujemy wygodne zwroty przez paczkomat w niskiej cenie tj. 9 zł. Zwrot został odesłany na nasz koszt, więc o tę kwotę wartość zwrotu została pomniejszona. Darmowa wysyłka w nowym zamówieniu Pani nie dotyczyła, ponieważ była to wymiana po przekroczonym czasie. Kupiła Pani 6 par butów i po ponad 2 miesiącach stwierdziła Pani że jednak ani jedna para nie pasuje. Dodatkowo każde Pani poprzednie zamówienie w naszym sklepie zostało zwrócone. Chcieliśmy Pani pójść na rękę i zgodziliśmy się na wymianę po czasie, a tu taka miła ocena. Utwierdza to w przekonaniu że należy jednak trzymać się zasad.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dot. zam. 529570

Wady

Extra informacje

Ewa / 2022-11-04

Proszę uważać przy zakupie butów, ponieważ rozmiarówka butów jest zaniżona, a przy zwrocie do sklepu czy ewentualnej wymianie butów - klient ma problem. Na początku przytoczę, iż za zwrot towaru trzeba zapłacić (czego nie ma w innych sklepach), jest krótki okres czasu na zwrot bo tylko 30 dni, gdy w innych sklepach jest np. 90 dni. Poza tym, co piszę z własnego doświadczenia - nie zwracają różnicy pieniedzy z wymiany butów, która w innych sklepach jest czymś oczywistym. Klient po prostu nie może doprosić się o zwrot należnych mu pieniedzy, i jeszcze Pani która odbiera telefony oraz meile - potrafi wmówić, że ja się na to zgodziłam i tak było uzgodnione telefonicznie. W regulaminie sklepu jest zapis o darmowej wysyłce od określonej kwoty, a potem przy wymianie butów zaksięgowane są wszystkie pieniądze i różnicy pieniedzy już klient nie zobaczy, bo jest to zaliczone tak jak ja to mam napisane w otrzymanym meilu \\\" na potrzebę nowego zamówienia\\\" . Buty też nie są za najlepszej jakości, bo zamawiając 6 par - wymianę zrobiłam już tylko na 4 pary, i w tym jeden but miał wadę.... jeszcze resztę pieniędzy mi nie zwrócili. Żenada... Zdecydowanie nie polecam...i więcej nic z tego sklepu nie kupię, bo potem w razie zwrotu czy wymiany towaru - jest problem...a ja nie mam zamiaru dopłacać do butów \\\" na potrzebę nowego zamówienia\\\' A co najdziwniejsze co usłyszałam, to - to że darmowa wysyłka to jest to \\\" ukłon w stronę klienta\\\" , a nie leży to w obowiązku sklepu, no to po co mają ten zapis w regulaminie sklepu, że mają darmową wysyłkę od określonej kwoty.. Śmiechu warte.... proszę uważać i zdecydowanie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Jak wyżej

Extra informacje

Gaja / 2022-09-21

Wszystko na bardzo wysokim poziomie szybka wysyłka buty świetnej jakości jestem zachwycona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Jakość wygląd

Wady

Brak

Extra informacje

Gaja / 2022-09-21

Wszystko na bardzo wysokim poziomie szybka wysyłka buty świetnej jakości jestem zachwycona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Jakość wygląd

Wady

Brak

Extra informacje

Joanna / 2022-09-14

Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Świetny kontakt i szybka dostawa. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Gabrysia / 2022-05-16

Fatalne buty nie polecam. Użytkuję dwa miesiące i wyglądają jak dwuletnie. Przechodzę w nich do samochodu i przez parking do pracy... W środku są porozrywane i szwy popękały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Buty

Extra informacje

Dwa miesiące

Beata / 2022-01-14

Jestem bardzo zadowolona. Polecam na 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Buty takie jak na zdjęciu. Bardzo szybka dostawa oraz rozmiar który zamówiłam pasuje.

Wady

Nie ma wad.

Extra informacje

Polecam, polecam polecam.

Joanna / 2022-01-04

Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka, polecam zakupy w tym sklepie!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina Żywicka / 2021-11-28

Buty śliczne i bardzo solidne,kapcie też są przepiękne,naprawdę jestem zachwycona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

Materiał

Wady

Brak

Extra informacje

Dominika / 2021-11-03

Nie polecam zakupu na stronie bugo.pl. rozmiarów butów jest albo za małą albo za dużo jest wygodna z rozmiarem. Po drugie zwrot pieniążków kasy za oddany towar to wręcz trzeba się prosić kłamią jak się dzwoni że wysłali już kase a jak prosilam o dokument potwierdzający wypłacone pieniądze na daną osobę to wyszło że po rozmowie robi kobitka przelew tak zwodzą ludzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klaudia / 2021-07-09

Absolutnie nie polecam, sandalki przyszły piekne, zgodne ze zdjęciem, ale materiał jest tak lichy, że pomimo dbania o nie materiał zaczął się rwać i odklejać. Pierwszy raz w życiu spotkała mnie taka sytuacja, zawsze dbam o buty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Absolutnie nie polecam, sandalki przyszły piekne, zgodne ze zdjęciem, ale materiał jest tak lichy, że pomimo dbania o nie materiał zaczął się rwać i odklejać. Pierwszy raz w życiu spotkała mnie taka sytuacja, zawsze dbam o buty.

Extra informacje

Dagmara / 2021-05-11

Wystawiam opinie na podstawie produktu 14611-F. Buty wykonane bardzo niechlujnie. Jedyny plus to szybka dostawa ale co po niej jak buty nie nadają się do noszenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brzydkie wykonanie/sklejania obuwia.

Extra informacje

Joanna / 2021-02-12

Polecam 100%. Buty super obsługa godna polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Polecam 100%. Buty super obsługa godna polecenia

Wady

Brak

Extra informacje

Kat / 2020-10-15

Sprawna i szybka dostawa. Buty super :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00

IZA / 2020-09-14

Jestem zachwycona butami. Są wygodne,co w moim przypadku zdarza się bardzo rzadko.Bardzo szybka wysyłka.Szczerze polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

jakość,dopasowanie do stopy,wygoda

Wady

brak

Extra informacje

gozdi / 2020-02-15

świetne buty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Bugo opinie