Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Botland
  • /
  • 1

Opinie o Botland

botland.com.pl

Bralin

Zakupy Botland opinie
Asortyment
4.92
Dostawa
4.88
Łatwość zamawiania
4.92
Obsługa i reklamacje
4.92
Poziom cen
4.88

Średnia ocen

4.90

w skali od 1 do 5.

 

MaJkI / 2022-04-27

bardzo profesjonalna obsługa, nawet krówkę w paczce dostałem z logo Botland
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysylka

Wady

brak

Extra informacje

magi / 2021-06-04

Botland jest najlepszy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adrian / 2021-03-06

Botland jest warty polecenia, zestaw do podstaw elektroniki dobrany z głową i do poziomu osoby początkujące w elektronice. Precyzyjne opisy produktów i wsparcie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

Filip / 2021-02-19

Botland jest super profesjonalny, piekne pudełka, wysoka jakoś towaru i racjonalne ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2021-02-18

Super sklep!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renki / 2021-02-16

Zgodny z opisem, szybka dostawa. Sklep BOTLAND jest warty polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

zgodnie z opisem

Wady

.

Extra informacje

Jacek / 2021-02-15

Duzy plus, ekspresowa wysyłka i niskie ceny. Polecam Botland
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkosc

Wady

Extra informacje

Nick / 2021-02-09

Botland to najlepszy sklep z Raspberry pi i Arduino. Zamawiałem kilka razy i nigdy nie zawiedli
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tanio

Wady

Extra informacje

Klient od kilku lat

AMA / 2020-10-23

Nieprzerwanie od kilku lat zachwyca podejściem do Klienta, a ciągle poszerzany asortyment sprawia, że znajduję tu wszystko, co potrzebne do zabawy elektroniką!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ekspresowa wysyłka, genialne pudełko i obsługa na duży plus ;)

Wady

brak - no nie ma się do czego przyczepić!

Extra informacje

Wieslaw / 2020-08-31

noż to jest profeska!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czas wysyłki

Wady

nie ma

Extra informacje

Pawel / 2020-06-05

Najlepszy sklep jaki znam to własnie Botland, zawsze na czas, zawsze przepiekne pakowanie, pelen wypas!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybkosc

Wady

oni chyba ich nie maja

Extra informacje

Krystyna / 2020-05-15

Botland to najlepszy sklep dla elektroników i fanów raspberry pi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny

Wady

nie widzę

Extra informacje

rydz / 2020-04-30

Syn lubi majsterkować z elektroniką i często się tam zaopatruje, a ja jestem bardzo zadowolona, że nie przesiaduje cały czas przed komputerem. Mają bardzo szeroki asortyment i błyskawiczna wysyłkę. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MK / 2020-04-29

Profesjonalnie i szybko - nie o każdym sklepie internetowym można tak powiedzieć. Jestem bardzo zadowolona z zakupów u nich. Zazwyczaj mam paczkę u siebie następnego dnia, a to się bardzo ceni. No i oczywiście mają bardzo bogatą ofertę, nie tylko dla profesjonalistów, ale również dla amatorów takich jak ja. Polecam! :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość dostawy, bogata oferta

Wady

Żadnych nie zauważyłam

Extra informacje

Mii / 2020-04-22

Nie znam lepszego sklepu dla robotyków niż Botland. Piękne paczki, zawsze w 24h w moim domu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny, szybkość dostawy

Wady

brak

Extra informacje

Mamrm / 2020-02-23

Botland to najlepszy sklep dla elektroników i robotykow. Kupuje tam od kilku lat i nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze na czas, zawsze dobre informacje na temat zamówienia. Obsługa Botland jest chętna do pomocy, znają się na tym co sprzedaja. A do tego Botland oferuje niskie ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny, obsluga

Wady

Nie ma

Extra informacje

Zadowolony

Fintif / 2020-02-19

Super sklep! Szczerze polecam zakupy w Botland! Zamówienie zawsze na czas, a produkty zawsze zgodne z opisem. Miła i kompetentna pomoc na infolinii sprawiła, że wszystkie moje wątpliwości dotyczące nowej Malinki zostały rozwiane. Oby więcej sklepów internetowych z takim profesjonalnym podejściem do klienta :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ekspresowa wysyłka, stylowe pudełko i obsługa na najwyższym poziomie.

Wady

Extra informacje

zachwyt od pierwszego kliknięcia (3 lata temu)

Pawel / 2020-02-10

najlepszy sklep do zakupy Raspberry Pi oraz Arduino. W Botland znajdziesz wszystki możliwe czujniki oraz rozszerzenia. Do tego genialna prędkość realizacji oraz super obługa!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ceny, asortyment

Wady

brak

Extra informacje

kupuje w Botland o kilku lat

Piotr86 / 2020-02-07

Szybka realizacja zamówień, miły kontakt, produkty z godne z opisem - nie ma się do czego przyczepić. Kupiłem jeden z polecanych kursów (podstawy elektroniki od Forbot) i nareszcie zaczynam rozumieć elektronikę w praktyce!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, dużo produktów edukacyjnych w ofercie

Wady

Brak

Extra informacje

Wilku / 2020-02-07

Tak bym to widział. Szybkie zamówienie i bardzo ładnie zapakowane. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko i fajne pudełko.

Wady

Brak minusów

Extra informacje

Mają mnóstwo sprzętu i kursy nauki jego obsługi, które szczególnie polecam.

Kamil / 2020-02-07

Nie do opisania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bezkonkurencyjny

Wady

Brak wad

Extra informacje

Krzepson / 2020-02-07

Wszystko w porządku, szybka dostawa, duży wybór produktów - polecam sklep dla każdego interesującego się elektroniką ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kondzio / 2020-02-06

Na ali duzo taniej ale trzeba czekac
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

fraNiu / 2018-05-24

Dla kogoś interesującego się komputerami super sklep. Kupiłem w nim swój pierwszy raspberry pi wraz z kursem online, mogę go spokojnie każdemu polecić i na pewno jest świetny dla osób dopiero zaczynających przygodę z tym komputerem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Botland opinie