Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Bikemia
  • /
  • 1

Opinie o Bikemia

www.bikemia.com

Zakupy Bikemia opinie
Asortyment
4.44
Dostawa
4.5
Łatwość zamawiania
4.33
Obsługa i reklamacje
4.44
Poziom cen
4.67

Średnia ocen

4.48

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

9

dodanych opinii

 

Franz / 2022-11-23

Super obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duża ilość produktów

Wady

-

Extra informacje

Lukasz / 2022-11-12

Super kontakt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pablo / 2022-11-11

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Paweł / 2022-08-20

Uwaga!!! Czytajcie opinie jeśli składacie/naprawiajcie komuś rower i nie chcecie zablokować sobie gotówki na wiele tygodni. To już nie pierwsza opinia o tej tematyce. Jest ich tutaj sporo. Zamówienie złożone i opłacone 1.08. Anulowane 3.08.(powód brak na stanie bez informacji kiedy będzie dostawa) Po kontakcie telefonicznym brak odzewu, brak zwrotu kwoty 97 zł, pomimo mailowych upomnień. Czekam jeszcze chwile aż minie ustawowy termin zwrotu i zgłaszam sprawę na policję o wyłudzenie. To chyba w tym kraju jest norma ze jak zwiniesz coś ze sklepu to jest kradzież a jak przedsiębiorca nie odda kasy za niezrealizowane zamówienie to są ustawowe terminy i procedury.. dla mnie to zwykle przywłaszczenie i obracanie cudzymi środkami, a na skale kraju to są konkretne pieniądze.. a nie 97 zł .. proponuje zmienić nazwę sklepu na „bikant”
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Brak przedmiotów, które wystawiają na stronie, brak informacji kiedy będzie dostawa, brak zwrotu gotówki pomimo kontaktu mailowego i telefonicznego

Extra informacje

Wojtek / 2022-06-21

Dobrze zaopatrzony sklep i fachowa porada. Kupowałem rower elektryczny. Wszystko odbyło się sprawnie i bez problemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre ceny i dostępność

Wady

brak

Extra informacje

Bartek / 2022-03-24

duży wybór rowerów, wszystko co potrzebne do naprawy roweru, trafiają się mega promocje
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.75
Zalety

szerokość asortymentu, atrakcyjne promocje

Wady

Extra informacje

lena901 / 2022-03-20

Świetny kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka i możliwość śledzenia paczki. Towar zgodny w 100% z opisem. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Pablo / 2022-03-17

Udany zakup roweru towar zgodny z opisem i terminowa dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fachowa obsługa

Wady

Extra informacje

Bartek / 2022-03-17

Polecam ten sklep rowerowy. Kupiłem tam rower elektryczny i jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

fachowa porada

Wady

cena roweru

Extra informacje

rok

Zakupy Bikemia opinie