Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Telefony komórkowe
  • /
  • BenQ-Siemens EF81
  • /
  • 1

Opinie o BenQ-Siemens EF81

Elektronika BenQ-Siemens EF81 opinie
Bateria
2.43
Cena/Jakość
4
Jakość wykonania
4.14
Parametry
4
Wyświetlacz
4.71

Średnia ocen

3.86

w skali od 1 do 5.

 

BenQ-Siemens EF81 opinie BenQ-Siemens EF81
3.86 1364

~niki / 2010-11-16

Komórka BenQ * Siemens ma fajny wygląd !!!
Zalety

robi dobre zdjęcia i jest głośny

Wady

ma słabą baterie i nie ma radia często się zawiesza czasami kompletnie trzeba wyciągnąć baterie. Fajna była by komórka jakby trochę ją ulepszyli :)

Extra informacje

od roku

~Nie polecam / 2009-03-24

Mam ten telefon od 1,5 roku i jestem bardzo zawiedziony. Jest okropny. Szybko się rysuje. Zawiesza się, np. piszę sms i wyłącza się albo trzeba wyjąć baterię. Czasami nie można wyświetlić sms tylko pokazują się (...). Bateria tak słaba że trzyma 1 dzień góra 2! Nie mogę normalnie zadzownić bo przerywa się rozmowa, ponieważ bateria się rozładowała. Wytrzyma cudem 2 dni bez robienia fot i słuchania muzy ani telefonowania. Aparat robi tylko ładne zdjęcia w dzień. W nocy się nie da bo same rysy wychodzą. Zła jakość filmów nagranych przez siebie. Zdjęcie nie można oglądać noramlnie tylko trzeba wejść w jedną foć i wyjść i znowu wejść z następna. Uciążliwe bardzo. Często jeżeli ktoś puści ci sygnał telefon dzwoni bez przerwy jakby naprawdę ktoś dzwonił. Jedyną zaletą jest jakość dzwięku i klawiatura oraz duży ekran. Jest piękny ale na tym się kończy jego funkcjonalność. Nie kupujcie go dobrze wam radzę.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.40

Tomek 4566 / 2008-11-26

miałem ten telefon miesiąc sprzedałem ponieważ obudowa się cała ściera farba odpryskuje słaba bateria
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.00
Zalety

bardzo dobra jakość dźwięku

Wady

obudowa ścierająca się

Extra informacje

miesiąc kupiłem za 290zł nowy

Dharma / 2008-04-08

Telefon tani, dość solidny (szybko mi na plaży skapitulował, cały porysowany), bateria trzyma 3-4 dni a mam go równy rok, więc średniawka. Opcje ma świetne, trochę pogmatwane tak jak kolega wyżej napisał, ale jak się opanuje to ideał. Niestety mój jedzie na dość starym sofcie, do tego karty SD nieformatowałem i niestety potrafi zamulić bardzo ostro, albo się wyłączyć.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40

~Katee / 2008-03-02

jestem użytkowniczką tego telefonu od 10 msc-y... powiem szczerze urzekłąm nie jego cena i to co oferowano za nią.. telefon jest śliczny... robi ładne zdjecia... słuchawki sa bardzo dobrej jakości nie wspominajac juz o glosniku glownym ktory jest glosny i swietnie odtwarza muzuyke - ale... aparat zaprogramowany jest na 400 zdjec i nie mozna psrtyknacj uz ani jedno wiecej... - jak w jakims jendorazowym... do tego filmik nagrywa sie maks 5 minut i tez juz nie moge bo tak jak jest przy okazji robienia zdjec wyswietlam i sie komunikat osignieto maksiumum... do tego nie dziala juz sluchawka i mikrofon wiec nie moge przez niego rozmawiac... do tego bez przyczyny sie wylacza... nie wspominajac juz o zawieszaniu... PODSUMOWYWUJAC FAJNA ZABAWKA - ALE NIE NA DLUZSZA METE!!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.60

opiniodawca-luki-1990 / 2007-10-07

Mia?em ten oto telefon przez par? miesi?cy. Przepi?kny du?y wy?wietlacz-256tys. kolorów, fajnie ogl?da si? na nim film, du?a rozdzielczo?? ekranu. ?wietny g?o?nik w telefonie. UMTS. Aparat 2mpx, który robi bardzo ?adne zdj?cia. Brakuje mu tylko lampy. ?wietnie s?ucha?o si? mp3 na standardowych s?uchawkach. Niestety telefon ?atwo si? rysuje i niszczy przez upadki. Bateria trzyma max.2dni. Okropnym by?o to ?e Benq gubi? zasi?g na par? sekund i to bardzo cz?sto. Typowa przypad?o?? tego modelu. Po 5 miesi?cach u?ytkowania mo?na by?o odczu? o wiele wiele lu?niejsze ruchy klapki.
Zalety

- relacja cena/funkcje- du?y i ?adny wy?wietlacz- dobry g?o?nik- dobry aparat

Wady

- gin?cy zasi?g- wykonanie- s?aba bateria

Extra informacje

V-IX 2007, kupiony jako nowy na allegro za 380z?

~Groszek / 2007-08-29

Wyswietlacz swietny nawet do ogladania filmow,mp3 glosne i czyste z dobrym basem,bateria srenio ok 2dni przy srednim urzytkowaniu.jakosc wykonania i wydlad jak dle mniena 5 chociaz wiele osob mowi ze jest duzy.aparat dobry ale pzy swietle dziennym bo w pomieszczeniu nic specjalnego.troche sie sciera po2 mioesiacach urzytkowania przostrych prawedziach od noszenia w kieszeni...ma drobne niedociagniecia ale to chyba kazdy tel cos ma.Choc cena poszla troche w gore to jak za ok.430 zł.POLECAM
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60
Zalety

wyglad i materialy wykonaniabrzmienie mp3aparat 2mpxwyswietlaczmp3 w tle

Wady

bateria alew takich tel to normatroche za cicha słychawka

Extra informacje

2 miesiace 400zł + microSD1GB

~Tomek / 2007-07-23

Więc tak: telefon mam od tygodnia. na początek ciężko się doszukać kilku opcji jak np. długie wiadomości czy ''usuń wszystkie wiadomości'' spowodowało to że chciałem go już sprzedawać. po kilku dniach telefon jest lepiej poznany i naprawde jest super telefonem!!!!!! za te pieniądze jest to dzieło sztuki!!!!! nie potezba lepszego. wykonanie bezbłędne, wielkość też jest dobra. niestety bateria to największy mankament chyba. nie trzyma za długo...no ale przy takim wyświetlaczu to oczywiste. sam wy wyświetlacz super, a cena wiadomo niskaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! jednym słowem full wypas
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20

~znawca? / 2007-07-15

Witam telefon jest rewelacyjny jesli chodzi o jego mozliwosci sa przewyszają modele o podobnych cenach przykladem jest Siemens EL71 ktory znajduje sie w podobnej pulce cenowej polecam ten telefon
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

nic lepszego nie znajdziesz za taka cene

Wady

? ...

Extra informacje

340 zł okolo 80 dni

Elektronika BenQ-Siemens EF81 opinie