Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • Bank BPH
  • /
  • 1

Opinie o Bank BPH

Finanse Bank BPH opinie
Obsługa klienta
4.33
Oferta
4
Prostota obsługi
4.17

Średnia ocen

4.17

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

9

dodanych opinii

 

maro50 / 2018-05-05

Bank jak bank, może być, przynajmniej opłaty niskie.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.00

kufelek / 2018-04-25

prosty bank dla osób potrzebujących jedynie korzystać z konta, nie ma żadnego problemu z wejściem do aplikacji i zrobieniem przelewu, wszystko jest bardzo intuicyjne i przejrzyste
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

przejrzysta aplikacja

Wady

Extra informacje

asia / 2018-04-25

W porządku bank, niskie opłaty, można by powiedzieć,wręcz zerowe. Bardzo miła obsługa telefoniczna, nigdy nie trafiłem na niekompetentną osobę.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67

franciszekz / 2018-04-11

Taki sobie banki, obsługa może i miła ale prowadzenie konta nie jest tak łatwe jak w innych bankach, przynajmniej jeśli chodzi o usługi online. Opłaty także nie są za niskie.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00

~frankowicz / 2016-04-07

Pani A.M i Panie P.S. nie jestem trolem a umowy się po prostu czyta i negocjuje! Można? Można!Może tylko w kredytach z roku 2003,2004 pokazuja się franki? Mnie kredyt maleje, taki fakt, po prostu. Spłacam ileś tam franków i nie zawracam sobie głowy ile to w przeliczeniu PLN, bo bym osiwiał.Zdaję sobie sprawę, że idzie na to więcej złotówek, ale cóż, jak pisałem wcześniej, ryzyko kursowe...pozdrawiam.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00

~frankowicz / 2016-04-06

Jestem frankowiczem, rata w PLN oczywiście wzrosła - ryzyko kursowe - z tym się liczyłem, ale na Boga! wszyscy piszą, że nic nie spłacili, że kwota kredytu wzrosła itp. Wejdźcie na konto i zobaczcie: kwota udzielonego kredytu np. 80 tys franków, kwota pozostała do spłaty 50 tys. franków. Wychodzi, że jednak maleje. Mnie dzisiaj dodatkowo bank obniżył oprocentowanie o 3,60 na 2,87%. Potraficie tylko narzekać!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.33
Zalety

obniżają oprocentowanie e momencie obniżenia Libor, komunikacja z poziomu systemu internetowego - ok

Wady

może tylko taka, że przy zawieraniu umowy w 2003 r. doradca nie przewidział kursu franka w 2016 ;)

Extra informacje

od 2003 r.

~mala / 2016-04-05

Przestrzegam przed współpracą z tą instytucją! Uwga na kruczki w umowach.
Zalety

brak

Wady

szachraje..!!!!!!!!!!!!!

Extra informacje

~ewa / 2016-04-05

Bank nie warty zaufania, saldo zaciągniętego kapitału do spłaty ciągle rośnie mimo systematycznie spłacanych rat. Nie polecem korzystania z usług , ten Bank to Kasyno , tak jak wypowiedział się p. Marek Belka .
Zalety

brak

Wady

bardzo wysokie opłaty za reklamacje i informacje . Jednym słowem LICHWA

Extra informacje

2008rok

~Zofia / 2016-04-05

Mam takie zapytanie.............czym Wy karmicie nasze kredyty pseudofrankowe......że one rosną zamiast maleć..................? Wadysame wady
Zalety

Wady

same wady

Extra informacje

Finanse Bank BPH opinie