Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • Bank BPH
  • /
  • 1

Opinie o Bank BPH

Finanse Bank BPH opinie
Obsługa klienta
2.11
Oferta
2
Prostota obsługi
2.11

Średnia ocen

2.07

w skali od 1 do 5.

 

Bank BPH opinie Bank BPH
2.07 1355

maro50 / 2018-05-05

Bank jak bank, może być, przynajmniej opłaty niskie.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.00

kufelek / 2018-04-25

prosty bank dla osób potrzebujących jedynie korzystać z konta, nie ma żadnego problemu z wejściem do aplikacji i zrobieniem przelewu, wszystko jest bardzo intuicyjne i przejrzyste
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

przejrzysta aplikacja

Wady

Extra informacje

asia / 2018-04-25

W porządku bank, niskie opłaty, można by powiedzieć,wręcz zerowe. Bardzo miła obsługa telefoniczna, nigdy nie trafiłem na niekompetentną osobę.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67

franciszekz / 2018-04-11

Taki sobie banki, obsługa może i miła ale prowadzenie konta nie jest tak łatwe jak w innych bankach, przynajmniej jeśli chodzi o usługi online. Opłaty także nie są za niskie.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00

~Jasper / 2016-04-07

frankowicz z tej strony. aloha. pan przedstawiciel w 2006 roku wciskał franki mówiąc że się bardziej opłaca - wzięliśmy na 30 lat żeby kupić to swoje upragnione 50 m. 8 lat później niektórzy nazywają nas "krętaczami, którzy chcą zarobić" tylko dlatego że domagamy się sprawiedliwości. Frank, jak nas namówiono, miał być "najstabilniejszą walutą świata". Okazał się jednym wielkim matactwem a banki i cała banksterka z nimi powiązana jak widać kazała swoim pracownikom przez kilka lat naganiać ludzi, którzy wierzą, że jak idą do banku to nie idą do kasyna grać, bo się na tym nie znają - tak, by potem sprytnie zagrać na wzrost franka i w ten sposób w wielu krajach świata się obłowić na takich naiwniakach jak my. To jest absolutna masakra i to w białych rękawiczkach.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

jeśli są to niech je ktoś wymieni

Wady

zero odpowiedzialności za sytuację, chciwość i nieumiejętność wyczucia jak bardzo się przekroczyło wszelkie granice. oj, przyjdzie wam za to słono zapłacić.

Extra informacje

od 2006

~frankowicz / 2016-04-07

Pani A.M i Panie P.S. nie jestem trolem a umowy się po prostu czyta i negocjuje! Można? Można!Może tylko w kredytach z roku 2003,2004 pokazuja się franki? Mnie kredyt maleje, taki fakt, po prostu. Spłacam ileś tam franków i nie zawracam sobie głowy ile to w przeliczeniu PLN, bo bym osiwiał.Zdaję sobie sprawę, że idzie na to więcej złotówek, ale cóż, jak pisałem wcześniej, ryzyko kursowe...pozdrawiam.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00

~Karolina W. / 2016-04-07

Stanowczo odradzam ten bank, od 8 lat spłacam niespłacalny kredyt. Dostałam kredyt wyrażony całkowicie w PLN i spłacam w PLN, moje saldo zadłużenia to nadal prawie dwa razy więcej PLN niż otrzymałam od banku w dniu uruchomienia kredytu. Zwykli lichwiarze i tyle. Bank próbował mi wcisnąć bardzo niekorzystny aneks przy okazji wnioskowania o wakacje kredytowe, które wg umowy mi się raz w roku należą. Mimo to nie otrzymałam ich, ponieważ odmówiłam podpisania rzeczonego aneksu. Poza tym bank przechodzi z rąk do rąk, nigdy nie wiadomo kto będzie następnym właścicielem mego życia, właśnie się okazało, że teraz będzie to Alior - czy będą jakieś zmiany? Nikt nic nie wie, a my nie możemy przejść z kredytem gdzie indziej bądź po prostu się go pozbyć sprzedając mieszkanie.... BPH, to współczesny właściciel niewolników. Poza tym drogie konta osobiste, przestarzała bankowość internetowa, przez którą można dokonywać transakcje typu szybkie płatności takie jak: cash bill, dot pay, ... od poniedziałku rano do piątku do 21:00, w weekend szybkie płatności w BPH nie działają...., kary nakładane za rzadkie korzystanie z karty płatniczej. Moim zdaniem to zwykły kołchoz. drogie konto osobiste skostniały system szybkich płatności internetowych kary za małą ilość transakcji kartą
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Absolutnie żadnych!

Wady

jestem współczesnym niewolnikiem banku do 2037 roku - nic nie mogę zrobić. drogie konto osobiste skostniały system szybkich płatności internetowych kary za małą ilość transakcji kartą

Extra informacje

~frankowicz / 2016-04-06

Jestem frankowiczem, rata w PLN oczywiście wzrosła - ryzyko kursowe - z tym się liczyłem, ale na Boga! wszyscy piszą, że nic nie spłacili, że kwota kredytu wzrosła itp. Wejdźcie na konto i zobaczcie: kwota udzielonego kredytu np. 80 tys franków, kwota pozostała do spłaty 50 tys. franków. Wychodzi, że jednak maleje. Mnie dzisiaj dodatkowo bank obniżył oprocentowanie o 3,60 na 2,87%. Potraficie tylko narzekać!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.33
Zalety

obniżają oprocentowanie e momencie obniżenia Libor, komunikacja z poziomu systemu internetowego - ok

Wady

może tylko taka, że przy zawieraniu umowy w 2003 r. doradca nie przewidział kursu franka w 2016 ;)

Extra informacje

od 2003 r.

~Klaudia / 2016-04-06

Brak kompetentnych doradców ,błąd na błędzie w trakcie trwania umowy kredytowej .Nie ma winnych ,typowa spychologia i radź sobie sam,a raczej nie radź.Stanowczo nie polecam i miłą chęcią bym przeniosła kredyt gdyby nie fakt ,że mój kredyt we frankach wzrósł dwa razy ☹️
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Brak

Wady

Bank nastawiony ma okradanie konsumentów

Extra informacje

10 lat

~Beata / 2016-04-06

Gdyby nie kredyt w CHF to reszta byłaby do przyjęcia...
Obsługa klienta
Oferta
2.00

~Nrl / 2016-04-05

Bank okrada mnie, domagając się franków, których nigdy mi nie przelal.nie uwzględnia ujemnego liboru.nie wysyła na czas harmonogramu.odradzam
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

~Janina / 2016-04-05

Obsluga nieprofesjonalna, nie sluchaja klienta aktywnie, wysokie oplaty, kredyty rosna zamiat malec choc kredyt jest splacany regularnie. Oszukuja i zawsze myla sie na swoja korzysc. Nie przestrzegaja prawa,
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Trudno sie dopatrzyc

Wady

Noeuczciwi, nierzetelni, nieprofesjonalni, wysokie oplaty za zaswiadczenia, najwyzsze koszty w Europie udzielania kredytow,brak ochrony kredytobiorcow, banksterzy czuja sie bezkarni. Nieprzestrzehaja prawa.

Extra informacje

10 lat, nadplata 210000zl

~Greg / 2016-04-05

Bank tragiczny. Reklamacje odrzuca. Kredyt wciąż rośnie. Nie korzystaj.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Brak

Wady

Bank tragiczny. Reklamacje odrzuca. Kredyt wciąż rośnie. Nie korzystaj. Wybierz polski bank

Extra informacje

od 2008

~mala / 2016-04-05

Przestrzegam przed współpracą z tą instytucją! Uwga na kruczki w umowach.
Zalety

brak

Wady

szachraje..!!!!!!!!!!!!!

Extra informacje

~sebastian / 2016-04-05

Mam od 2008r kredyt w banku BPH wcześniej GEMoney Bank saldo tego kredytu ciągle rośnie! Po wielu latach spłaty mam dwa razy tyle do spłaty. Symulacje przedstawione przez pracownika Banku pokazywały coś innego. Nie polecam!!!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00

~konsument / 2016-04-05

to zwykli oszuści, mój kredyt urósł 2x!!!umowa to kilkadziesiąt stron artykułów zabezpieczających tylko i wyłącznie interes banku, a wpędzających kredytobiorcę w spiralę wiecznego zadłużenia.Kiedyś próbowałem zawiesić spłatę rat na 2mies - zostałem postraszony Bankowym Tytułem Egzekucyjnym!!! UWAGA OSZUŚCI - nie powinni się nazywać bankiem tylko lichwą!!!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

brak

Wady

oszustwa na klientach i lobbowanie oraz korumpowanie

Extra informacje

~ewa / 2016-04-05

Bank nie warty zaufania, saldo zaciągniętego kapitału do spłaty ciągle rośnie mimo systematycznie spłacanych rat. Nie polecem korzystania z usług , ten Bank to Kasyno , tak jak wypowiedział się p. Marek Belka .
Zalety

brak

Wady

bardzo wysokie opłaty za reklamacje i informacje . Jednym słowem LICHWA

Extra informacje

2008rok

~DziedzicPduski / 2016-04-05

Kredyt hipoteczny 500tys płn z 2008r. Po 8 latach spłaty urósł do prawie 800 tyś kapitału. Przestrzegam przed współpracą z tą instytucją! Uwga na kruczki w umowach.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.33
Zalety

Brak

Wady

W opisie

Extra informacje

8 lat i kredyt cały czas rośnie

~Ewa / 2016-04-05

Nie ufam bankom i innym instytucjom finansowym..zostałam wmanewrowana w kredyt frankowy,splacam kapitał i odsetki ponad 9 lat i nadal mam do spłaty dwukrotność wypłaconej mi kwoty w złotówkach
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00

~Zofia / 2016-04-05

Mam takie zapytanie.............czym Wy karmicie nasze kredyty pseudofrankowe......że one rosną zamiast maleć..................? Wadysame wady
Zalety

Wady

same wady

Extra informacje

~Jagna / 2016-04-04

Bank złodziej, mam u nich kredyt i saldo zamiast maleć ROŚNIE! Po 9 latach spłaty moje saldo to nadal 160% kwoty otrzymanej na zakup mieszkania. Omijajcie ten bank z daleka!!!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

BRAK zalet

Wady

Oszustwo

Extra informacje

jestem niewolnikiem tego banku od 2007 roku

~Robert Wajgel / 2016-04-04

Bank oszust, który mimo wyroków sądów dalej w umowach używa zakazanych klauzul,dzięki którym perfidnie dalej okrada swoich klientow.Bank wykreował i sprzedawał ludziom złodziejskie lichwiarskie instrumenty pochodne przekonując, że są to kredyty. Mimo wezwań do zaprzestania okradania oraz nowym spraw sądowych ten lichwiarski bankster dalej kradnie i oszukuje a nasze pieniądze pod postacią dywident i różnych opłat tranferuje za granicę. Zabierajcie od złodzieja pieniądze. Bank nigdy nie wypłacił mi franków. Pobrał za nieistniejące transakcje spready w wysokości 50.000 zł. Zabrał kasę na UNW 6000 zł, które nigdy mnie nie ubezpieczał. Straszni złodzieje!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

BRAK

Wady

ZŁODZIEJE, OSZUŚCI, LICHWIARZE, ZWYKŁA MAFIA

Extra informacje

pseudo kredyt wzięty na 20 lat 560000, przez 10 lat spłaciłem 400.000 zł. Do spłaty dalej mam 650.000.zł

Finanse Bank BPH opinie