Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Materiały budowlane
  • /
  • Balticon
  • /
  • 1

Opinie o Balticon

www.balticon.pl

Gdynia

Budownictwo Balticon  opinie
Cena/Jakość
3.55
Obsługa klienta
3.55
Terminowość
3.55

Średnia ocen

3.55

w skali od 1 do 5.

 

Demi / 2024-02-10

Wow, superb blog layout! How long have you ever been blogging for? you made running a blog look easy. The total look of your web site is fantastic, let alone the content! You can see similar: Infinitara.top and here Infinitara.top
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Verona / 2024-02-08

Wow, wonderful weblog structure! How long have you ever been running a blog for? you make blogging glance easy. The whole look of your site is magnificent, let alone the content material! You can see similar: https://ravionix.shop and here Ravionix.shop
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Mohammad / 2024-02-08

Wow, wonderful blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for? you make blogging look easy. The whole glance of your site is excellent, as neatly as the content! You can see similar: Bestero.shop and here Bestero.shop
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Roscoe / 2024-02-06

My spouse and I stumbled over here from a different page and thought I may as well check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to finding out about your web page yet again. bestero.shop
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Tomek11 / 2022-07-11

Bardzo miło wspominam pracę w Balticon. Dużo z niej wyniosłem, zarówno doświadczenia, jak i znajomosci.. wypłata zawsze na czas, liczne szkolenia i benefity.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szkolenia, benefity, wypłata na czas

Wady

Extra informacje

tymek / 2022-06-09

z mojego doświadczenia ta firma jest rzetelna, pomocna, na stanowiskach w depotach mozna dobrze zarobić. bardzo polecam złożyć cv.
Zalety

stabilne zatrudnienie

Wady

Extra informacje

gordon44 / 2022-05-09

Jedna z lepszych firm w Trójmieście jesli chodzi o zatrudnienie. Duża stabilizacja i godne zarobki. Możliwości szkoleń i zdobywania certyfikatów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

drago88 / 2022-04-12

Dobry pracodawca, możliwości awansu i duzo kursów/szkoleń.

Krzysztof / 2022-03-24

w balticonie pracowalem kilka lat, nie moge na nic narzekac, kierownicy zawsze pomocni, zarobki stabilne i na czas

Grzegorz / 2022-03-14

Myślę, że warto ubiegać się o zatrudnienie w Balticon. Długo szukałem takiego miejsca, gdzie ilość wykonanej pracy przekłada się na godne zarobki. Poza tym, wspaniała atmosfera i ludzie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Stabilne zatrudnienie, dobre zarobki

Wady

Brak

Extra informacje

Marian / 2022-02-24

Dobry pracodawca, wypłaty na czas, wymagania adekwatne do stanowiska i umiejętności pracownika.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Dobre zarobki

Wady

Brak

Extra informacje

xxx / 2019-10-17

spedycja sobie robi jaja z przewoźnika da ci kurs 150 km i czekasz później cały dzień na oclenie kontenera.
Zalety

-----

Wady

------

Extra informacje

------

cyriew1974 / 2018-04-12

bez tych kontenerów prawdopodobnie byłbym zmuszony budować od zera własną hale magazynową co w dzisiejszych czasach byłoby prawdopodobnie za duży kosztem jak na mój biznes. wypożyczam tyle kontenerów ile dokładnie potrzebuję, oszczędności kilka razy więcej niż przy budowie własnej hali
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

myszek52x / 2018-04-12

Świetne rozwiązanie dla osób, które chca uniknąć budowy własnej hali magazynowej. Kontenery dobrze rozwiązują problem bo jeśli będziemy potrzebowali więcej miejsca to po prostu dostawi się jeszcze jeden. Przynajmniej tak jest w moim przypadku.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

zastępują tradycyjną hale

Wady

Extra informacje

Rado Gdynia / 2018-02-20

W firmie musieliśmy zmniejszyć koszty magazynowania. Uznaliśmy, że taniej będzie wynająć kontenery do magazynowania od firmy Balticon niż samemu budować magazyn. Zdecydowanie wyszliśmy na plus.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

tanie kontenery, możliwość wynajęcia

Wady

Extra informacje

Budownictwo Balticon opinie