Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Materiały budowlane
  • /
  • Balticon
  • /
  • 1

Opinie o Balticon

www.balticon.pl

Gdynia

Budownictwo Balticon opinie
Cena/Jakość
5
Obsługa klienta
5
Terminowość
5

Średnia ocen

5.00

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

9

dodanych opinii

 

gordon44 / 2022-05-09

Jedna z lepszych firm w Trójmieście jesli chodzi o zatrudnienie. Duża stabilizacja i godne zarobki. Możliwości szkoleń i zdobywania certyfikatów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

drago88 / 2022-04-12

Dobry pracodawca, możliwości awansu i duzo kursów/szkoleń.

Krzysztof / 2022-03-24

w balticonie pracowalem kilka lat, nie moge na nic narzekac, kierownicy zawsze pomocni, zarobki stabilne i na czas

Grzegorz / 2022-03-14

Myślę, że warto ubiegać się o zatrudnienie w Balticon. Długo szukałem takiego miejsca, gdzie ilość wykonanej pracy przekłada się na godne zarobki. Poza tym, wspaniała atmosfera i ludzie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Stabilne zatrudnienie, dobre zarobki

Wady

Brak

Extra informacje

Marian / 2022-02-24

Dobry pracodawca, wypłaty na czas, wymagania adekwatne do stanowiska i umiejętności pracownika.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

Dobre zarobki

Wady

Brak

Extra informacje

xxx / 2019-10-17

spedycja sobie robi jaja z przewoźnika da ci kurs 150 km i czekasz później cały dzień na oclenie kontenera.
Zalety

-----

Wady

------

Extra informacje

------

cyriew1974 / 2018-04-12

bez tych kontenerów prawdopodobnie byłbym zmuszony budować od zera własną hale magazynową co w dzisiejszych czasach byłoby prawdopodobnie za duży kosztem jak na mój biznes. wypożyczam tyle kontenerów ile dokładnie potrzebuję, oszczędności kilka razy więcej niż przy budowie własnej hali
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

myszek52x / 2018-04-12

Świetne rozwiązanie dla osób, które chca uniknąć budowy własnej hali magazynowej. Kontenery dobrze rozwiązują problem bo jeśli będziemy potrzebowali więcej miejsca to po prostu dostawi się jeszcze jeden. Przynajmniej tak jest w moim przypadku.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

zastępują tradycyjną hale

Wady

Extra informacje

Rado Gdynia / 2018-02-20

W firmie musieliśmy zmniejszyć koszty magazynowania. Uznaliśmy, że taniej będzie wynająć kontenery do magazynowania od firmy Balticon niż samemu budować magazyn. Zdecydowanie wyszliśmy na plus.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

tanie kontenery, możliwość wynajęcia

Wady

Extra informacje

Budownictwo Balticon opinie