Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Hosting
  • /
  • Bajt morag
  • /
  • 1

Opinie o Bajt morag

www.bajt-morag.pl

Morąg

Internet Bajt morag opinie
Cena/Jakość
4.92
Parametry
5
Wsparcie techniczne
5
Wydajność
5

Średnia ocen

4.98

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

12

dodanych opinii

 

Ewelina / 2022-04-17

POLECAM FIRMĘ
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Wiedza

Wady

Czas

Extra informacje

Beata / 2021-07-18

Firma BAJT z Morąga zakładała nam w zeszłym roku system monitoringu (22 kamery). Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z doboru sprzętu, jakości wykonania, ale przede wszystkim z podejścia panów techników. Widać było, że bardzo się starają. Pewnie dzięki temu system działa już naście miesięcy bezawaryjnie. Polecam!
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

nr tel. do firmy 507 293 570

Anna / 2021-07-18

Firma godna zaufania. Profesjonalne doradztwo, najwyższa jakość wykonania, dbałość o detale i schludne wykonanie. Wsparcie serwisowe gotowe nieść pomoc w każdej sytuacji. Tak jak lubię. Polecam!
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

Małgorzata / 2021-07-18

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę BAJT Pan Rafał świetnie doradził i przygotował ofertę radiowęzła, która spełniła nasze oczekiwania Pracownicy profesjonalnie, rzetelnie, szybko i czysto wykonali montaż usługi. Jeśli nadarzy się okazja na pewno nawiążemy współpracę z firmą.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

Agnieszka / 2021-07-18

Dziękuje za naprawdę , zawsze można na Pana liczyć
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

Maciej / 2021-07-18

Pan Rafał jest świetnym profesjonalistą i przemiłym człowiekiem. Bardzo rzeczowe i miłe podejście do klienta. Wyprostował moje błędy w konfiguracji komputera i pomógł dobrać dobre części. Usługa wykonana profesjonalnie i w miłej atmosferze. Oby więcej takich osób w każdej branży!
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Profesionalizm

Wady

Extra informacje

Bożena / 2021-07-18

Bardzo rzeczowy, przyjemny i uczciwy człowiek. Laptop naprawiony w bardzo przystępnej cenie. Byłam już u kilku fachowców w Morągu z komputerem, bo niestety nie mam szczęścia do tego typu rzeczy i jak do tej pory jest to najlepszy informatyk na jakiego udało mi się trafić :)
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

Paweł / 2021-07-18

Szybka pomoc z wymianą matrycy w laptopie. Serdecznie polecam Pana Kamila. Jest miłą i uczciwą osobą oraz służy dobrą radą. Bardzo dobry fachowiec.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

Darek / 2021-07-18

Diagnoza i koszt naprawy przedstawiony przed naprawą. Czas naprawy ok. Polecam
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

Wioletta / 2021-07-18

Najlepszy informatyk w Olsztynie. Laptop zrobiony szybko, dobrze a przy tym w atrakcyjnej cenie. Polecam z całego serca
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

Kamil / 2021-07-18

Najlepsze usługi informatyczne w mieście.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.75
Zalety

Wysoka jakość wykonanej usługi

Wady

Czas

Extra informacje

Tomek / 2020-03-10

Znają się na rzeczy-szybko,sprawnie i profesjonalnie
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Jakość, Cena

Wady

Extra informacje

Internet Bajt morag opinie