Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • BZWBK 24
  • /
  • 1

Opinie o BZWBK 24

Finanse BZWBK 24 opinie
Obsługa klienta
3.7
Oferta
3.75
Prostota obsługi
3.89

Średnia ocen

3.78

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

31

dodanych opinii

 

niko / 2018-04-02

nie wiem dlaczego ten bank ma tak niską opinię, trzymam w nim pieniądze od lat, konsultanci nie dzwonią i nie nękają reklamami usług, ze swojej strony polecam, ja sam nie zmienię banku dopóki mnie czymś nie zdenerwują
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33

~MAGDA / 2016-07-03

Przeniosłam się do BZ WBK kierując się rankingiem kont osobistych, w którym to w/w bank był na 3 miejscu. W praktyce szybko przekonałam się ,że nie jest to bank przyjazny dla ludzi. Założyłam "konto oszczędnościowe a la lokata" i doświadczyłam niemiłego rozczarowania, gdyż okazało się, że prowizja za każdy przelew elektroniczny(nawet na rachunek własny)wynosi 20 zł !!! Nieświadoma kosztów wykonałam ich 4, bo prowizja jest naliczana nie na bieżąco przy każdym przelewie, ale łącznie na koniec miesiąca(celowo?). Już zrezygnowałam z tego lichwiarskiego konta i ostrzegam innych potencjalnych amatorów tej oferty.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

Brak

Wady

Wysokie prowizje,a niskie oprocentowanie oszczędności,wiele "haczyków" w ofertach banku.

Extra informacje

1 miesiąc

~saper / 2016-03-01

Jestem starym klientem w banku bzwbk od 15 lat i powiem wam ze jak bym nie miał zadurzenia w tym banku to już by mnie tu nie było po pierwsze nie wieźcie w jakieś nagrody z tego banku to totalna lipa po drugie kadra w tym banku to jakaś pomyłka po trzecie tylko patrzą jak cie zadurzyć i zrobić z ciebie niewolnika po czwarte nawet na moim przypadku są wycieki z banku o twoim stanie konta do pracodawcy gdy to zgłosiłem to chcieli mnie tak załatwić ze hoho własnie sprawa lada dzień dostanie się do prokuratury po szóste same oszusty teraz tylko czekam jak mi zaczynom utrudniać zycie
Zalety

jak cie wykołować

Wady

stary sprzęt i wiecznie nie działa

Extra informacje

szkoda pisać

~Dorota / 2016-02-23

Oddział Polkowice , okrojony z trzech do jednego. Po raz trzeci w tym miesiącu korzystałam i po raz trzeci zagotowało się we mnie. Stanowisk 5 ale obsługują tylko 2 za każdym razem panie tłumaczą , że dziś są w okrojonym składzie , ale skład jest okrojony nieustannie ze szkodą dla czekających klientów. Najkrótsze oczekiwanie trwało pół godziny , a dziś zgroza ,na zrobienie szybkiej wpłaty czekałam od 15.35 do 16.25. Klientów kilku i totalna niemożność . Myślę, że BZ powinno informować na wejściu , że zdrowiej dla klienta będzię omijać go z daleka.

~Kasia / 2016-02-20

Ten bank to koszmar. Starałam się o kredyt mieszkaniowy MDM i we wniosku zaznaczyłam,że chcę raty malejące. Szybko dostałam odpowiedź,że decyzja jest pozytywna i umówiłam sobie notariusza. Po tej decyzji poprosiłam o przesłanie mi na e-maila umowę w celu sprawdzenia. Gdy wydrukowałam sobie umowę odrazu zauważyłam,że spłata kredytu nastąpi w ratach równych. Zadzwoniłam do banku,żeby to wyjaśnić to powiedzieli mi,że był to błąd pracownika i nic już nie można z tym zrobić. Słowa pracownika i dyrektora oddziału "bierze Pani albo nie bierze i tyle w tym temacie". Szok i jeszcze raz szok.
Zalety

żadnych

Wady

wszystkie możliwe

Extra informacje

na dzień podpisania umowy stratna byłabym 8 tys.a później to już nie chce myśleć ile.

~klientka bzwbk / 2016-02-12

Bank koszmarny,beznadziejny giną dokumenty klientów,żadnych konkretnych informacji nikt nic nie wie.Obsługa niedouczona.Po co to w ogóle istnieje,Nie polecam!!!!!!!!!!!!

~klawy / 2016-01-25

ej no słabo tam jest, mialem konto i zmienilem bo opłaty duze, teraz Raiffeisen od prawie roku, wszystko sprawnie,obsluga dobra, place malo a zarabiam, polecam konto

~Klient / 2015-09-08

To jakiś koszmar. Nie mogę rozmienić na drobne 1000zł, nie mogę wypłacić w bilonie bo kasa nie ma! Mogę natomiast zamówić bilon! Jest wtorek 10.30 Pani w oddziale w Olsztynie na ul. Wilczyńskiego poinformowała mnie, że dopiero jutro może złożyć zamówienie na bilon i może w piątek uda się wypłacić. Nie pytam już nawet o wysokość prowizji od wypłaty. Odpuszczam, Dziękuję. Rozważam rozwiązanie rachunku w BZ WBK.WadyDrogo, brak bilonu, prowizje za wszytko!
Obsługa klienta
Obsługa klienta
Oferta
Oferta
Prostota obsługi
Prostota obsługi
3.00
Zalety

Przejrzysty interfejs. Niskie opłaty (mam konto WadyCzęste zmieniające się regulaminy opłat. Placówki banku czynne do 17:00.10 lat Obsługa klienta 5 / 5 Oferta 5 / 5 Prostota obsługi 5 / 5 Ocena opinii: -1 Opinia jest nie na temat, wulgarna, jest spamem? Zgłoś ją! ~Klient / 2015-09-08 10:38 Ocena: 1.00 / 5 To jakiś koszmar. Nie mogę rozmienić na drobne 1000zł, nie mogę wypłacić w bilonie bo kasa nie ma! Mogę natomiast zamówić bilon! Jest wtorek 10.30 Pani w oddziale w Olsztynie na ul. Wilczyńskiego poinformowała mnie, że dopiero jutro może złożyć zamówienie na bilon i może w piątek uda się wypłacić. Nie pytam już nawet o wysokość prowizji od wypłaty. Odpuszczam, Dziękuję. Rozważam rozwiązanie rachunku w BZ WBK.WadyDrogo, brak bilonu, prowizje za wszytko! Obsługa klienta 1 / 5 Oferta 1 / 5 Prostota obsługi 1 / 5 Ocena opinii: 1 Opinia jest nie na temat, wulgarna, jest spamem? Zgłoś ją! strona 3 z 12 « poprzednia 12345 nastepna » 

Wady

Drogo, brak bilonu, prowizje za wszytko!

Extra informacje

10 lat

~Alicja / 2015-06-16

Czytam i nie jestem w stanie uwierzyć, że nigdzie w oddziałach nie ma nikogo miłego i nie straszcie tym bankiem. Zapraszam do oddziału w Sieradzu, bardzo miła i fachowa obsługa. Pracująca tam pani Dorota to profesjonalistka i nie tylko ona. Po przejściu z KB do BZWBK zaproponowano mi nowe konto 1 2 3.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

prowadzenie konta i przelewy bezpłatne, nagrody za wpływy i za wykonanie przelewów, niewielka opłata za kartę.

Wady

wypłaty z bankomatu tylko tego banku bezpłatne. opłata roczna za limit kredytowy nawet gdy z niego nie korzystam

Extra informacje

~WiolkaTK / 2015-05-04

(Tychy) Już w życiu nie chcę mieć nic wspólnego z tym bankiem!!!! Tak jak większość z was tutaj pisze - też mam taką sytuację, że mnie oszukali i zdzierają nie wiadomo za co!Oprócz tego, że nikt w żaden sposób nie poinformował mnie, że status mojego konta się zmienia(z (Oświęcim) Będąc z dzieckiem na rehabilitacji w tym mieście biegiem targałam do banku bo ponoć czynny do 17:00, wpadłam do oddziału o 16:50 z wywieszonym jęzorem i mówię, że mam jakieś zaległości czy coś i chciałabym się dowiedzieć z jakiego tytułu, a że dzwoniłam już do oddziału WBK pani mnie poinformowała, że mam się zgłosić osobiście, gdyż nie mogą udzielać takich informacji telefonicznie... i te baby w oddziale w Oświęcimiu w śmiech!!! Nie wiedziałam o co im chodzi... podałam dowód osobisty, pani sprawdziła w systemie, no rzeczywiście jest zadłużenie na koncie, a konto nie jest zamknięte!!!! Ja takie oczy! Jak to nie zamknięte jak dokumenty potwierdzające zamknięcie mam i zamknięcie karty i dowód wypłacenia mi 27groszy!!! To mi powiedziała, że jak jest zadłużenie na koncie to konto nie jest zamknięte!!!!! Kłerwa, czujecie to?????????? No ja pierdole OSZUŚCI!!!! Konto za zero!!! Jakie kurde zero???????? Okazało się, że pani w Tychach zapomniała mi powiedzieć, że będzie opłata za kartę w kwocie 7,50!!!!!!!! KARTA NIGDY NIE BYŁA UŻYTA ANIE AKTYWOWANA!!!DLA ŚWIĘTEGO SPOKOJU ZAPŁACIŁAM.... I POWIEDZIAŁAM IM, ŻE NIE POLECĘ NIKOMU TEGO BANKU I NIE CHCĘ MIEĆ Z NIMI NIC WSPÓLNEGO! TO MI POWIEDZIAŁA, ŻE MUSZĘ JECHAĆ DO TYCHÓW ZAMKNĄĆ KONTO!!!!!Czujecie to??? Bo ona nie może tego zrobić, bo konto było zakładane w Tychach i rezygnacja była w Tychach, więc i tak muszę OSOBIŚCIE jechać do TYCHÓW!!!! Ona może(ale nie musi)przyjąć do kasy 7,50, ale mam sobie zadzwonić do Tychów z informacją, że zapłaciłam zadłużenie i że mają zamknąć konto!!! I może telefonicznie przyjmą mi to..... Powiedziałam, że byłam przekonana że system bankowy banku WBK jest jeden i wspólny, więc czemu oni tutaj na miejscu nie mogą mi kliknąć krzyżyka w miejscu, gdzie ma być, że konto zamknięte, to odpowiedziała, że wcale to nie jet jeden system i niestety ona może tylko zaznaczyć, że przyjęła opłatę, ale nie może (kurna mać!!!) zamknąć mi konta!!!!! Druga pracownica siedząca w okienku obok powiedziała, że przecież to my możemy zadzwonić do Tychów, by sobie kliknęli w systemie że taka i taka zapłaciła i że konto mają zamknąć.... Zadzwoniła, poinformowała ich.....i niby kliknęli w odpowiednią krateczkę....Jednak mam się jeszcze upewnić telefonicznie, a najlepiej OSOBIŚCIE w Tychach, że konto mam zamknięte!!!! ABSURD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GONI ABSURD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zalety

NIC

Wady

WSZYSTKO

Extra informacje

~klient 8 lat / 2015-04-24

Nie polecam - co chwila zmiana opłat i prowizji na niekorzyść klienta, wysokie oprocentowanie, ciągła zmiana rodzai kont i ofert, człowiek nie nadąża co jest a czego nie ma, z chwilą zamknięcia konta nadal jest aktywne, brak stałości warunków zwolnień z opłat, itp.Konto darmowe

~Łukasz / 2014-12-15

Odradzam BZWBK. Jestem ich klientem od 10 lat. Kiedyś nie zwracałem na to uwagi, ale wszędzie są ukryte opłaty. Ogólnie polityka banku jest taka, aby Cię maksymalnie oskubać. Teraz mam Konto Godne Polecenia. Pracownicy nie mówią o ukrytych opłatach, np. karta do konta jest bezpłatna, ale płaci się za ubezpieczenie owej karty. "Na siłę" wciśnięto mi limit kredytowy - darmowy jak zapewniała miła pani. Owszem limit darmowy był, ale tylko przez rok. Po roku, mimo iż ani razu z niego nie skorzystałem, bank pobrał 50 zł za "wznowienie". Oczywiście w dokumencie potwierdzającym przyznanie limitu, nie ma ani słowa o opłacie za wznowienie. Ponadto od lutego 2015 r., pobierane będą opłaty za karty. Wkurw... mnie tym maksymalnie i już założyłem konto w innym banku.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.67
Zalety

Duża ilość placówek i bakomatów, przynajmniej w moim mieście.

Wady

ukryte opłaty, wciskanie klientom usług których nie potrzebują

Extra informacje

~Kinga / 2014-07-29

Serdecznie nie polecam. W 2011 roku został spłacony kredyt ratalny w banku BZ WBK i nikt nie raczył poinformować, że bank naliczył jakieś tam sobie odsetki- wyszło to dopiero teraz - w 2014 kiedy staram się o kredyt hipoteczny w innym banku i Bank BZ WBK stwarza ogromne problemy- a mianowicie- jak stwierdziła Pani z którą rozmawiałam (osoba całkowicie niekompetentna- odpowiada pytaniem na pytanie) przelew zewnętrzny dociera do nich w 3 dni robocze - hehe- ABSURD poprostu w tych czasach (przelew bankowy kanałami elektronicznymi zaznaczam, a nie poczta polska) ciekawe ile dni będą wystawiać zaświadczenie, iż kredyt został spłacony w całości :) aż boję się myśleć. Jeśli nie chcecie mieć problemów- omijajcie BZ WBK szerokim łukiem. Pozdrawiam wszystkich
Zalety

Totalny brak zalet

Wady

niekompetencja pracowników i długie oczekiwanie na księgowanie przelewu zewnętrznego

Extra informacje

5 lat

~MW / 2014-06-25

Posiadam konto od wielu lat i jestem z niego zadowolona. Pewnie że mogą zdarzyć się różne sytuacje np. bankomat ma awarię i nie wypłaci środków. Ale takie sytuacje zdarzają się też w innych bankach (korzystam również z kont w innych bankach). Konto jest bezpłatne, nie mam też opłat za przelewy internetowe i za kartę. Ale nie wszystko jest takie różowe. Uciążliwością są niestety kolejki. Za każdym razem jak muszę coś załatwić w oddziale banku to muszę długo czekać, bo obsługuje za mało pracowników.Redukuje się stanowiska pracy kosztem klientów.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

Bardzo miła obsługa, brak opłat za konto

Wady

Długie kolejki, a co się z tym wiąże oczekiwanie na obsługę.

Extra informacje

10 lat

~stary / 2014-05-17

CHYBA NAJGORSZY BANK. ZA PRZELEW INTERNETOWY 20 $ OPŁACONY Z INNEGOPOLSKIEGO BANKU POBRALI PRAWIE 7 $ PROWIZJI. ZŁODZIEJSTWO, LICHWAA RZECZNIK KLIENTA BANKU - FIKCJA, KLAKIER, POTAKIWACZ. NATYCHMIAST LIKWIDUJE WSZYSTKIE KONTA A POLECAĆ MOŻNA ALE WROGOMJEŚLI TAKICH MACIE
Zalety

WOBEC TAKICH WAD NIE MA ŻADNYCH ZALET

Wady

ZŁODZIEJSTWO , ORDYNARNA LICHWA

Extra informacje

KONTO OD POCZĄTKU ISTNIENIA BANKU

~mimil / 2013-12-27

Ciągłe zmiany na niekorzyść klienta, wredne podnoszenie opłat mimio niskich stóp procentowych, to polityka tego banku. Ostanie zmiany dotyczące prowizji kartami kredytowymi od lutego 2014 r. to już jest syf. ZLikwiduję 4 karty kredytowe i limit w ror, nie dostaną ani grosza, innym doradzam to samo - może się opamietąją
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.67
Zalety

łatwo otrzymać

Wady

przesadnie chore podnoszenie opłat

Extra informacje

kilka lat

~niezadowolony / 2013-10-17

Obsługa banku bez kompetencji tj bankowość elektroniczna to tragedia- nie działa w moim przypadku. Z tego powodu likiduję konto w BZWBK po 6 latach. Żaden z pracowników BOK czyli 19999 nie jest w stanie mi pomóc żeby moja bankowość zaczęła działać , tzn mógł zalagować się bez problemu na swoje konto.Problem jest mnogi ale nie mówi się o nim głośno. Zamiast wydawać po 400 tyś € za "szt" na reklamy z Bandaersem, Norisem oraz pozosostałą śmietanką z hamerykańskiego kina- kochany Prezesie zainwestuj w szkolenia personelu oraz modernizację bankowości elektronicznej.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.67
Zalety

?

Wady

bankowość elektroniczna nie działa !

Extra informacje

....

~Wawrzyniak / 2013-10-13

Witam - nie polecam !K.B był w porządku , po konsolidacji z WBK-e , oszukują !Osiem lat do tyłu zrezygnowałem z wbk i co znowu jestem w tym banku .Mam konto dewizowe,od kiedy znowu jestem w wbk oszuści pobierają prowizje , a wiem że moi kontrahenci płacą tą prowizje przy przelewach ,prawo Europejskiej . Dowiedziałem się ( B Z ) że mogę ich zaskarżyć .Chociaż jakiż pozytyw otrzymałem .
Zalety

.minus

Wady

minus

Extra informacje

15

~Vip / 2013-10-11

Mnie skusiła oferta , tego Konta godne polecenia i szczerze powiem ze jest wszystko okej. Wszystkie przelewy są za 0 zł nie ma też ani opłat za prowadzenia konta ror , ani też nie jest pobierana żadna opłata za karty debetowe do tego konta , jest super warte , i dość praktyczne . Jest bardzo miła obsługa 3 Miastach jakich to ja odwiedziłem .W razie czego doradą czy coś dobrego podpowiedzią . Bardzo jestem z niego zadowolony i te konto mam jakoś pod koniec sierpnia 2013 roku je założyłem jak do tej pory jest okej
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Polecam wszystkim ten Bank i zakładane Konta ror czyi Konto Godne Polecenia jest na prawdę super i nie ma w nim żadnych opłat wszystko jest za 0 zł !!

Wady

Extra informacje

~ana / 2013-06-10

nie lubię tego banku. sesje ciągną się cały dzień. ostatnio nie wypłacili mi pieniędzy,bo mieli awarię:/ ten bank to porażka a osoby na stanowiskach w tym banku są nieprofesjonalne(przynajmniej ja zawsze na takie trafiam).

~klient / 2012-07-24

Ostrzegam przed tym bankiem , raz do roku robi rozeznanie finansowe twojego konta i jeśli Twoje warunki się pogorszyły od razu się dowiesz że np: twój limit w koncie jest teraz malejący i zapłacisz 3 krotność raty niż ostatnio bo nie ma zgody na odnowienie limitu mimo że regularnie płacić zobowiązanie. Ponad to jeśli spóźnisz się kilka dni zaraz otrzymujesz tel z działu monitoringu gdzie aroganccy pracownicy infolinii traktują Cię jak złodzieja albo oszusta. Fatalna obsługa i na infolinii i w oddziałach . Doradca w okienku od wszystkiego i do niczego. Nie polecam !
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.67

~Bydgoszcz / 2012-03-08

Nigdy nie było szału, ale zawsze sporo papierkologii. Przy staraniu o kredytu mieszkaniowy decyzja była błyskawiczna. Przy staraniu się o kredyt poprosiłem o listę co ma być z mojej strony i potwierdzenie tego przez placówkę, trochę cię placówka ociągała ale później w osobie kierownika odziału potwierdziła.Kiedy zebrałem wszystko a placowka potwierdziła że to to , powiedziałem do spotkania po dwóch dniach roboczych.Nie było tego wcale mało, były banki które wymagały mniej. I o dziwo za dwa dni telefon z odziału że odpowiedż jest pozytywna i prosze się skontaktować z odziałem kiedy zostanie podwisana, co zabrać itp.Kiedyś zaproponowali mi kartę kredytową, złożyłem winiosek, odpowiedź odmowna, bez usazadnienia. i tak dwa razy. Teraz przy każdej próbie wciśniecia mi karty kredytowej prosze o podanie zaległego uzasadnienia i temat się kończy.W trakcie spłaty kredytu Bank starał się/próbował abym podpisał jakieś dodatkowe zoobowiązanie co ma im ułatwić ewentualną egzekucje gdybym miał problem. Ale na pytanie gdzie w umowie kredytowej jest to zapisane temat się urywa i kończy stwierdzenie że to tylko mogę a nie musze. Temat co jakiś czas powraca. Potem się dowiedziałem że w nowych umowach już taki się zapis pojawił a u mnie nie wiadomo dlaczego ktoś o tym zapomniał. Nie zmienia to wiele ale chyba ktoś u nich przez to spać nie może. Mi ni przeszkadza.Nie ma idealnego Banku, każdy musi na nas zarobić taki jest koszt korzystania z usług. Z założenia jest na minus. Nawet jeśli jest na plus (lokaty, inwestycje) to i tak Bank na tym nie stracił. Trzeba czytac umow, a jak coś nie tak to nie podwisywać, nie ma presji że ktoś czaka za plecami, pan podpisze i przeczyta w domu. W domu pozostaje płacenie rat, odsetek itp przez następne lata i nik nie zapyta czy ktoś stał za to bą i się śpieszyłeś. Albo jest się w pełni świadom albo jest się ograniczonym umysłowo i nie ma zdolności podejmowania decyzji.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.33
Zalety

Wszytko w swoim czasie, bez szału

Wady

Czasami z czymś wyskakują i nawet sami nie są wstanie dokładnie wytłumaczyć o co jest grane.

Extra informacje

Konto od dawna 15-16 lat. (jeszcze WBK)

~melekhov / 2011-12-03

Słaby bank, tak? Słaba obsługa i wysokie opłaty? Jak was czytam, to śmiać mi się chce. Mam w tym banku e-konto1) W porównaniu ze złodziejskim PKO BP nie płacę nic, jeżeli raz w miesiącu zapłacę kartą za dowolną kwotę (nawet za 2 zł), wtedy oszczędzam 3 zł na karcie - proste. W PKO BP chcieli mi zabrać 5 zł i musiałbym wydać miesięcznie 350 zł kartą (co to za oferta dla młodych) W innych bankach podobnie - mBank (wydać 100 zł, by zaoszczędzić 2 zł, ING - 100 zł dla 7 zł).2) Coś za coś - mogę używać tylko bankomatów BZ WBK, ale na szczęście mam 1 bankomat pod samym domem, a w moim mieście (wojewódzkim) znalezienie bankomatów tego banku nie jest niczym trudnym.3) Bardzo miła obsługa - konto założyłem w 10 minut, pani od początku była bardzo sympatyczna, służyła pomocą i znała odpowiedź na każde moje pytanie. Wysoka kompetencja.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

- oferta dla młodych - zero opłat - kompetentna obsługa

Wady

- mogłoby być więcej bankomatów, np. Euronet

Extra informacje

rok

~Inez / 2011-07-07

Oferta w porządku, sporo produktów, chociaż dość drogich.Obsługa klienta fatalna! Popełniwszy bardzo poważny błąd (dopisanie obcej osoby do konta)pracownicy oczekują, że ty go naprawisz.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.67
Zalety

dużo oddziałów

Wady

- dopisywanie obcych osób do konta klienta bez jego wiedzy i zgody- przetwarzanie danych osobowych bez zgody klienta po zakończeniu współpracy z bankiem w celach innych niz archiwalne- przerzucanie konsekwencji błędów pracowników na klienta- arogancja i chamstwo pracowników- przedłużanie terminu wyjasnienia błędu banku

Extra informacje

ponad 1 rok

~grzego79 / 2010-05-27

Klientem BZWBK jestem faktycznie od dwóch dni.O bankowości elektronicznej tego banku wiem niewiele, bo jeszce nie mam aktywnego BZWBK24.Jednakże chcę pochwalić szybkie- w porównaniu z wieloma innymi bankami-tempo w jakim udało mi się założyć rachunek za pośrednictwem kuriera. Wniosek złożyłem w czwartek, a w poniedziałek następnego tygodnia pojawił się u mnie kurier z umową. W piśmie z banku zawarta była informacja,że na aktywowanie konta będę musiał czekać co najmniej pięć dni-licząc od daty dotarcia dokumentów do centrali banku. Tymczasem już we wtorek otrzymałem wiadomość, że konto mam aktywne, a w środę wykonałem pierwszą płatność kartą. Nie dostałem tylko numeru PIN do BZWBK.Czekam na niego-pdobnie jak na obiecaną stówkę.A czy konto będzie faktycznie zarabiające, to zależy już tylko ode mnie i i od tego ile płatości w miesiącu wykonam kartą płatniczą.2 dni
Obsługa klienta
Oferta
4.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 dni

~DANUTA / 2009-06-12

Jestem klientką BZWBK w Bydgoszczy przy ul. Szubińskiej 83 chciałabym podziękować Pani dyrektor Wożniak Alinie to jedna a najlepszych Dyrektorów , która ma zawsze czas na wysłuchanie opinie klientów swojego banku, jak również zawsze służy pomocą i radą w załatwieniu wszystkich spraw.Jest to cudowna osoba z wysoką kultura osobistą i dużą wiedzą .Pani doradcy VIP Pietrrzak Teresie, która ma zawsze uśmiechnięta buzię , tyle cierpliwości i ciepła dla swoich klientów , chociaż nie zawsze jest łatwo z klientami. W jej gabinecie zawsze panuje bardzo miła atmosfera .Jak również Pani kasjerce Beatce Grosiak , bardzo niewiele jest tak wspaniałych kasjerek jak ona.Życzyłabym Dyrekcji BZWBK , żeby w swoich szeregach miała tylko tak wspaniałych pracowników jak w odddziale Bydgoszcz ul. Szubińska 83.Czego nie można powiedziec o oddziale w Bydgoszcz-Osowa Góra, tam są zawsze bardzo długie kolejki , przeważnie jest czynna tylko jedna kasa. Stanowczo wolę wszystkie swoje sprawy załatwiać przy ul. Szubińskiej83. Wdzięczna klienta Danuta Z.

~lo0kash / 2008-12-30

W bzwbk24 mam wszsytko co trzeba - zakladanie lokat, przelewy do innych bankow, w tym zagraniczne!. Prosta i bezpieczna autoryzacja operacji przez sms token. Brak uciazliwych list z kodami.Tokeny wysylaja nawet na numery zagranicznych komorek. Nie mam zastrzezen.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

elastyczny serwis, spelnia wysztkie moje wymagania

Wady

mogloby byc wiecej bezplatnych tokenow :)

Extra informacje

kilka lat

~gajusz / 2008-12-12

Może i jest to dobry Bank ale niestety koszty utrzymania konta są wysokie Koszty kredytów są wysokie Koszty kart kredytowych są wysokie. Są jakieś niby promocje ale raczej kierowane do nowych klientów.Nie istnieje tzw system lojalnościowy.przykład.Jeśli zawarliście z Bankiem umowę kredytu gotówkowego powiedzmy przed kilkoma laty, a w między czasie te same kredyty w promocjach dla nowych klientów były o wiele korzystniejsze niż wasz to nie spodziewajcie się by Bank zrobił cokolwiek by zastosować te nowe zasady i dla was.Bardzo miła obsługa przy okienkach, niestety nieliczna co powoduje wieczne kleiki (z obserwacji mojego Banku). Widać tu ewidentne przesunięcie proporcji urzędnik/obsługa klienta w kierunku tego pierwszego.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

niezły system obsługi elektronicznej.

Wady

KOSZTY ponoszone przez klienta.

Extra informacje

od początku jego istnienia na rynku

wisznia63 / 2008-10-17

Pełny profesjonalizm,łatwosc tranzakcji,szeroki dostęp do ofert.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00

~Rhia / 2008-03-27

Jestem zadowolona w stu procentach, ale może to i dlatego, że nie mam sporych wymagań. Bardzo prosta jest obsługa konta, płatności niedrogie. Największym minusem było to, że po przeprowadzce w moim mieście nie było tego banku, ale niedawno otworzyli oddział, a z nim rozrzucili kilka bankomatów. W najbliższym czasie na pewno nie zrezygnuję z tego banku.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00

~daniel / 2008-03-20

Pracowałem w BZWBK przez 6 lat i może nie jestem obiektywny, ale przyznać trzeba, że usługi elektroniczne mają jedne z najlepszych.W porównaniu do innych banków naprawdę się wyróżniają.Dobre zabezpieczenia, SMS kod jako pierwsi w kraju, funkcjonalność dodatkowa (alerty, powiązanie z funduszami itp.) Obsługa klienta 5 / 5 Oferta 5 / 5 Prostota obsługi 5 / 5 Ocena opinii: -5 Opinia jest nie na temat, wulgarna, jest spamem? Zgłoś ją! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); strona 12 z 12 « poprzednia 1 ...89101112 nastepna »  Pytania i odpowiedzi Dodaj pytanie » Zobacz również mBank Ocena: 2.20, ilość opinii: 315 Deutsche Bank Ocena: 1.99, ilość opinii: 171 BZWBK 24 Ocena: 1.82, ilość opinii: 113 PEKAO SA Ocena: 1.72, ilość opinii: 68 Inteligo Ocena: 2.82, ilość opinii: 55 ING Bank Śląski Ocena: 3.51, ilość opinii: 28 Link4 Ocena: 1.75, ilość opinii: 120 nju mobile Ocena: 3.93, ilość opinii: 46 Netflix Ocena: 3.92, ilość opinii: 25
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

- prostota i funkcjonalnosc, darmowe konto dla ludzi w wieku Wady- być może stary już wygląd, ale i praktyczny. 9 lat Obsługa klienta 5 / 5 Oferta 5 / 5 Prostota obsługi 5 / 5 Ocena opinii: -5 Opinia jest nie na temat, wulgarna, jest spamem? Zgłoś ją! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); strona 12 z 12 « poprzednia 1 ...89101112 nastepna » 

Wady

- być może stary już wygląd, ale i praktyczny.

Extra informacje

9 lat

Finanse BZWBK 24 opinie