Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • BRK NETWORK DEVICES INTERNET NOWA RUDA
  • /
  • 1

Opinie o BRK NETWORK DEVICES INTERNET NOWA RUDA

Internet BRK NETWORK DEVICES INTERNET NOWA RUDA opinie
Cena
4.75
Niezawodność
4.42
Obsługa klienta
4.33
Parametry
4.83

Średnia ocen

4.58

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

14

dodanych opinii

 

~Dawid / 2017-07-28

Ping dosyc wysoki w grach Czesto zrywa polaczenie. Czasami 40mb/s a czasami 5mb/s.

~Agnieszka / 2017-06-06

Witam internet mam od prawie dwóch miesięcy i sprawuje się świetnie mam nadzieje że zwiększycie zasięg światłowodów i podniesiecie prędkość to tego 1000Mbps :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Najlepszy internet w Nowej Rudzie

Wady

Zasięg światłowodów

Extra informacje

Nowa Ruda

~Wiesiek / 2017-03-04

Wszystko ok. Nie ma się do czego przyczepić. Szkoda, że mają mały zasięg światłowodowy bo po światłowodzie jest rewelacja.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

cena jakość

Wady

mały zasięg usługi światłowodowej

Extra informacje

Korzystam z 6 lat - płacę 49zł

~rrr / 2016-09-20

szybkosc ok cena ok obsluga klienta z malymi zarzutami ale ogolnie jest spoko :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

cena szybkosc

Wady

Extra informacje

10 lat

~Lelum / 2016-08-02

Internet działa całkiem nieźle - nigdy nie było większych problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25

~Miecz1 / 2016-03-31

Mam Internet od nich ponad 10 lat. Kiedyś po radiówce teraz po światłowodzie i nie mogę złego słowa powiedzieć. Nigdy mi się nie zdarzyło żeby nie było Internetu dłużej jak parę godzin. Mam sporo znajomych którzy na osiedlu korzystają z ich usług i nikt nigdy nie narzekał. Dziwą mnie jakiekolwiek negatywne opinie na ich temat bo pod względem prędkości nie mają sobie równych w mieście : http://www.speedtest.pl/ranking_isp/1/13/2-1-1-1-2-DS-634-0-1
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

10 lat

~Stasio / 2015-12-14

Generalnie bez zarzutu. Działa jak ma działać. Ceny dobre choć zawsze chciałoby się lepiej
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

~Marcin / 2015-12-10

Chłopaki dają radę. W tej chwili mam od nich Internet 100Mbit i śmiga świetnie. Speedtesty średnio pokazują 90Mbit/s więc naprawdę mogę uznać to za rewelację zważywszy, że wcześniej z Netii miałem niby 50Mbit po światłowodzie i ledwo było w godzinach szczytu 10. Poza tym niskie pingi do niemal każdego serwera ~15ms. Na Netii miałem średnio 50ms - mimo, że Netia też po światłowodzie była. Klasa sama w sobie i to za zbliżone pieniądze. Brawo!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

cena no i super jakość

Wady

zasadniczo brak - doczepić się można tylko do ubogiego routera

Extra informacje

2 lata

~marek_t / 2015-12-05

Mam internet od 5 lat od Pasków. Nigdy nie miałem najmniejszych problemów. Działa niezawodnie i szybko. Z uwagi, że mieszkam poza miastem to niestety nie mam co specjalnie liczyć na światłowody ale mimo łącza do 10Mb to i tak wszystko śmiga - czy burza czy deszcz działa tak jak ma działać, Nigdy się nic nie buforuje ani nie przycina wszczegolnosci jak żona ogląda Youtuba. Brawo Panowie. Awarie jeśli się zdarzają to trwają bardzo krótko - ostatnia większa miała rok temu i jak dzwoniłem to zawsze ktos jest pod telefonem - jak nie odbierają to oddzwaniają. Człowiek wie na czym stoi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Cena, prędkość i obsługa klienta

Wady

Niestety nie mam co liczyć na światłowód :/

Extra informacje

ponad 5 lat

~Marcel / 2015-11-30

Internet z BRK działa świetnie. Jestem ciekaw kto pisze takie bzdury i ukrywa się pod pseudonimami Kaśka i Agnieszka. Osobiście nie znam nikogo kto mógłby być niezadowolony z ich usług. Pewnie konkurencja z kablówki. Generalnie jakość Internetu bez najmniejszych zarzutów. Odkąd go mam zainstalowanego a korzystam od 5 lat - awarie można policzyć na palcach jednej ręki. W umowie mam do 10Mbit i jest 10Mbit o każdej porze dnia i nocy. W tej chwili od roku mam światłowód i 100Mbit leci jak od stołu na Torrentach. Na pingi też nie ma co narzekać - dla graczy jak znalazł. Pomoc techniczna bez porównania w stosunku do Orange czy Netii.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

jakość przede wszystkim.

Wady

zadaniczo brak

Extra informacje

5 lat

~bernard / 2015-11-26

Mam ten internet od niedawna. Nie ma żadnych problemów - działa w porządku. Prędkości realne a nie wyssane z palca. Jak ma być 20Mbit to jest 20Mbit i wszystko się zgadza. Nie ma limitów a awarie zdarzają się rzadko. Można tylko narzekać, że zasięg sieci nie dociera do wszystkich miejsc. Wcześniej przez 5 lat miałem Neostradę i Netię i też nie mogłem specjalnie narzekać. W BRK mam przede wszystkim lepszą cenę 49zł i wyższą prędkość. No i opóźnienia jak marzenie szczególnie w grach - średnio 10-30ms w odróżnieniu od 70-80ms na Netii. Pomoc techniczna jest bardzo kompetentna.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

cena i jakość

Wady

nie w każdym miejscu mają zasięg

Extra informacje

1 rok

~sab / 2015-11-25

Najlepszy operator w miescie. Swietny kontakt z obsluga techniczna -Panowie sa bardzo pomocni i w kazdej sprawie pomagaja. Poza tym jako nieliczni nie pobieraja pieniedzy za pomoc techniczna. Awarie jesli jakies sa to usuwaja blyskawicznie. Teraz zostalam przelaczona na swiatlowod za darmo a cena abonamentu taka sama jak po radiu. Generalnie w odroznieniu od konkurencji nie klamia i nie sciemniaja. Jak cos ma kosztowac 50zl to kosztuje a nie ze rozdajemy cos za 1zl a w rzeczywistosci trzeba doplacac za to czy za tamto.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

bardzo dobra jakosc i cena

Wady

zasadniczo brak

Extra informacje

8 lat

~tedi9 / 2015-11-24

Internet działa bardzo dobrze. Przez parę lat miałem lokalną kablówkę - w tej chwili mam Internet po światłowodzie. Wszystko w dobrej cenie. Generalnie miażdzą konkurencję lokalną. Awarie zdarzają się rzadko i kontakt telefoniczny dostępny niemalże 24 na dobę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Szybko i fachowo

Wady

Extra informacje

3

~Agnieszka_T / 2015-06-19

Bez wątpienia najgorszy dostawca internetu. Internet więcej nie działa niż działa. Strony praktycznie się nie wczytują.W Nowej Rudzie brakuje solidnego dostawcy lokalnego, devices to najgorsze co może was spotkać. Jak chcesz się denerwować, więcej nie mieć internetu niż mieć, na załadowanie stron czekać 10 minut to idź do nich, masz kłopoty jak w banku.
Zalety

Żadnych

Wady

Praktyczie nie działa, przerwy co drugi dzień co kilka godzin

Extra informacje

2 lata

Internet BRK NETWORK DEVICES INTERNET NOWA RUDA opinie