Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • BETTSO.PL
  • /
  • 1

Opinie o BETTSO.PL

www.bettso.pl

Kępno

Zakupy BETTSO.PL opinie
Asortyment
4.99
Dostawa
4.99
Łatwość zamawiania
5
Obsługa i reklamacje
5
Poziom cen
4.98

Średnia ocen

4.99

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

82

dodanych opinii

 

Malwina / 2022-09-14

Super obsługa, bardzo pomocna. Zamówienie dotarło w całości, mebelki super wyglądają. Mąż nie miał problemu ze złożeniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-08-30

Bardzo szybka dostawa. Zamówiony narożnik miał być dostarczony w 8 tygodni, a przyjechał już po 4. Montaż narożnika dziecinnie prosty. Wszystko do siebie pasuje, łatwo się rozkłada. Wygodny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lena / 2022-08-30

Komoda z doskonałych materiałów szybko sie składa pięknie się prezentuje ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-08-30

Uprzejmy, rzeczowy, profesjonalny kontakt ze sprzedawcą. Ekspresowa wysyłka. Jestem zadowolana i polecam z całego serca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan / 2022-08-30

Sklep ok, zamówienie można odebrać stacjonarnie. Sofa dobrej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-08-30

Jestem mile zaskoczona, zamówienie dotarło do mnie przed czasem, z firmą kurierską udało mi się umówić na wniesienie mebla do domu. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ ciężko byłoby mi znaleźć meble w tak atrakcyjnej cenie i to z dostawą do domu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wniesienie mebla, super ceny, dobra jakość

Wady

Extra informacje

Justyna / 2022-08-11

Serdecznie polecam, wszytko dostarczone w czasie. Meble super się prezentują. Sklep godny polecenie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Matylda / 2022-08-08

Piękne meble, idealne do salonu. Cena zadowalająca, jakość także.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-07-20

Zestaw mebli świetnie się prezentuje, zamówienie dotarło na czas. Mąż złożył posługując się instrukcją. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maciej / 2022-07-14

Sklep godny polecenia. Szybka dostawa, narożnik w świetnym stanie. \r\nSklep przed zakupem wysłał próbki materiałów za darmo. \r\nPolecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina / 2022-07-07

Zamówienie dotarło prędko. Paczka była cała, bez uszkodzeń. Zestaw super się prezentuje. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JAN / 2022-07-06

Wszytko super, zamówienie przyszło, poskładane stoi w salonie. Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JAN / 2022-07-06

Wszytko super, zamówienie przyszło, poskładane stoi w salonie. Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-07-05

Zamówienie zostało do mnie dostarczone. Po wyciągnięciu okazało się, że niestety produkt ma uszkodzony element. Szybko udało się wymienić uszkodzony element, więc jestem zadowolona. Takie rzeczy się zdarzają, a obsługa klienta na naprawdę wysokim poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2022-07-04

Piękne mebelki, idealnie pasują do nowoczesnych pomieszczeń. Szybko do mnie dotarły i były dobrze zapakowane. Polecam, warto zakupić produkty w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niskie ceny

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-07-04

Jestem mile zaskoczona, bardzo szybka realizacja zamówienia. Pani na infolinii bardzo miła i pomocna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Celina / 2022-06-29

Wszystko zgodne z opisem, jakość biurka przerosła oczekiwania bo ceny są dość atrakcyjne ale idzie za tym jakość. Kontakt z firmą również miły i profesjonalny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2022-06-28

Super szybka wysyłka, ładne mebelki. Dobrze spakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2022-06-27

Firma godna polecenia. Na zamówienie czekaliśmy niewiele czasu. Przy składaniu była prosta sprawa, wszytko czytelnie ponumerowane. Dobrze zapakowane w kilku paczkach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2022-06-27

Firma godna polecenia. Na zamówienie czekaliśmy niewiele czasu. Przy składaniu była prosta sprawa, wszytko czytelnie ponumerowane. Dobrze zapakowane w kilku paczkach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marian / 2022-06-21

Zamówienie dotarło do nas z uszkodzonym jednym elementem. Firma bardzo szybko zareagowała, świetny kontakt. Element szybko został do nas wysłany. Takie rzeczy sie zdarzają, więc najważniejsze było dla mnie szybkie i sprawne załatwienie tematu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Jan / 2022-06-21

SUPER MIŁA OBŁUGA PACZKI DOTARŁY PRZED PODAWANYM CZASEM NA STRONIE INTERNETOWEJ. WSZYTKO ŁADNE I MA FAJNA JAKOSC. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Inga / 2022-06-20

Zamówienie przyszło bardzo szybko, zdjecia na stronie nie oddają piękna foteli. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-14

Szybka wysyłka, jakoś o dziwo bardzo dobra.Pomysłowo ponumerowane woreczki ze śrubkami , każdy element z odpowiednio przypisaną naklejką( litera) bardzo ułatwia to składanie mebli co staje się szybkie i bezproblemowe. W przyszłym miesiacu chciala bym dokupić jeszcze stolik i regał z zestawu, naprawdę warto.Mąż chwalił meble kilka dni co mu sie nie zdaża (człowiek maruda ;) Polecam i sprzedawcę i towar
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirek / 2022-06-08

Serdecznie polecam, jestem zadowolonym klientem. Narożnik jest bardzo dobrej jakości, wygodny i w przyjemnej tkaninie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joasia / 2022-06-08

Mebelki super się prezentują, jestem bardzo zadowolona. Salon pięknie wygląda.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2022-06-06

świetna obsługa, dostawa także polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-06-06

Otrzymany towar jest zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadwiga / 2022-06-01

Dzień dobry, polecam zakupy w sklepie bettso. Zamówienie dotarło do mnie ekspresowo. Produkt jest jak najbardziej zgodny z tym co widziałam na stronie internetowej. Serdecznie polecam tapicerowane produkty, faktycznie są bardzo przyjemne w dotyku i łatwoczyzczące.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Matylda / 2022-06-01

sklep wart polecenia, produkty w super cenach i ładnie sie prezentują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirka / 2022-05-26

Szafki zamówienie szybko do mnie dotarły, łatwo się skręcało. Mąż sobie poradził bez problemu. Super się prezentują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan / 2022-05-26

Polecam, szybko sprawnie i tanio
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiesława / 2022-05-26

Sklep ma bardzo ciekawe oferty, osobiście uważam, że warto zajrzeć. Ceny zachęcają a towary naprawdę fajnej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2022-05-23

Jestem na tak. Zamówienie przyszło bardzo szybko, obsługa na fajnym poziome. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jan / 2022-05-19

Bardzo ładne meble. szybka dostawa. Super kontakt z Działem Obsługi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maryla / 2022-05-17

Świetna obsługa, jakość mebli na wysokim poziomie. Produkty zostały dobrze zapakowane i dostarczone do mnie na czas. Polecam firmę, warta uwagi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlena / 2022-05-17

Zamówienie trafiło do mnie w całości. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Obsługa bardzo miła. Polecam zakupy w tym sklepie ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarosław / 2022-04-21

Ogólnie jestem zadowolony z kontaktu,obsługi i realizacji zamówienia. Jedynie zabrakło mi powiadomienia, że termin realizacji sie wydłużył z powodów leżących po stronie producenta. Po osobistej interwenci reszta zamówienia zrealizowana natychmiastowo, a pozostała część dostarczona bez dodatkowych kosztów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-04-21

Fachowa robota. Staranne wykończenie, bardzo dobrej jakości materiał obiciowy. Mebel dostarczony zgodnie z terminem zamówienia. Szczerze polecam usługi firmy "Bettso".
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2022-04-20

Nie ma co się rozdrabniać, mebelki Mega, obsługa Super. Gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina / 2022-04-20

Bardzo szybka dostawa. Zamówiony narożnik miał być dostarczony w 8 tygodni, a przyjechał już po 4. Montaż narożnika dziecinnie prosty. Wszystko do siebie pasuje, łatwo się rozkłada. Wygodny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2022-04-20

Towar zgodny z opisem, łatwy w montażu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lena / 2022-04-15

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milena / 2022-04-14

Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Igor / 2022-04-14

Zamówienie zostało dostarczone na czas, meble wyglądają identycznie jak na zdjciacj zamieszczonych na stronie internetowej. Jestem zadowolonym klientem, polecam zakupy w tym sklepie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Żaneta / 2022-04-11

Zakupiłam meble do całego salonu. Prezentują się pięknie i są bardzo stabilne. Składanie mebla nie było ciężkie, mąż poradził sobie bez najmniejszych problemów. Obsługa sklepu jest niezastąpiona, pomoc i doradztwo na wysokim poziomie. Dostawa także, ponieważ produkt przybył do mnie szybciej niż była informacja na stronie. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemysław / 2022-04-11

Produkty są dobrej jakości, meble łatwe do złożenia. Super obsługa. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2022-04-07

mebelki piękne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2022-04-07

wszystko na plus, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina / 2022-04-06

Serdecznie polecam, dobra jakość wykonania :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-04-05

meble są ładne i bardzo masywne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mACIEK / 2022-04-04

Bardzo polecam, super firma. Zamówienie dotarło do mnie bardzo szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

TAMARA / 2022-03-30

Super jakość mebli, szybka dostwa. Jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarek / 2022-03-28

Sprawna dostawa, zamówienie zgodne z opisem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marianna / 2022-03-28

Piękne mebelki, super wykonanie. Gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malwina / 2022-03-25

jak najbardziej polecam zakupy u tego Sprzedawcy, dziękuję i pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maciek / 2022-03-24

Towary w super cenach, godne polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-03-23

Sklep oferuje meble w bardzo dobrych cenach. Jestem zadowolona z zakupu. Meble dotarły do mnie dobrze zapakowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malina / 2022-03-23

Super wybór i ceny sa bardzo fajne. Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MONIA / 2022-03-21

Meble bardzo ładne i tanie. Super sie prezentują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-03-18

Produkty są super, ceny tez fajne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-03-18

Bardzo ciekawy asortyment, ceny w porównaniu do jakości są naprawdę niskie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ireneusz / 2022-03-17

Sklep wart polecenia, produkty są ok, ceny konkurencyjne, dobra jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antoni / 2022-03-16

Meble bardzo ładne, wpadają w oko i łatwo je dopasować już o innych, które się ma w domu. Ceny jednak czasem mnie zaskakiwały, ostatecznie jak zobaczyłem w domu, jak produkt jest wykończony to, warto dać te „parę groszy” więcej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Henryk / 2022-03-15

Meble zostały mi dostarczone bardzo szybko, spełniają moje oczekiwania. Były dobrze przygotowane do wysyłki, zabezpieczone dotarły do mnie w całości. W środku była instrukcja bardzo czytelna. Kontakt ze sklepem super, bardzo miła obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oskar / 2022-03-14

fajne meble, jakość tez jest do przyjecia, meble ladnie wygladaja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Henryk / 2022-03-14

jakościowe produkty, szybi montaż, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip / 2022-03-11

Zamówienie zostało mi dostarczone na czas, bardzo miły kurier. Wszystko super ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radosław / 2022-03-11

Meble są ok, sklep fajny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2022-03-11

Meble dobrze spakowane, po złożeniu prezentują się tak jak na zdjęciach. Meble zostały mi dostarczone razem z instrukcją, więc naprawdę przyjemnie się je składało. Poza tym kurier, który dostarczał zamówienie, był bardzo uprzejmy i dobrze wychowany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2022-03-10

Polecam sklep, dzisiaj zostały mi dostarczone meble i jestem bardzo zadowolona, są super zabezpieczone. Instrukcja jest bardzo łatwa. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcelina / 2022-03-10

Serdecznie polecam sklep, bardzo ciekawe produkty, super wykonanie. Instrukcja była bardzo czytelna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2022-03-10

Czytelna instrukcja, meble masywne i fajne jakościowo tylko szkoda że są takie ciężkie. Ale przy pomocy dodatkowej osoby do wniesienia, daliśmy radę bez problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marianna / 2022-03-10

Sklep godny polecenia, produkty prezentują się super. Dostawa przebiegła bez opóźnień. Obsługa sklepu bardzo miła i pomocna. Pozdrawiam Marianna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wacław / 2022-03-10

Towar super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sebastian / 2022-03-09

Otrzymany towar jest zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olaf / 2022-03-09

Sklep ma super wybór, produkty są w przystępnych cenach. Towar został mi przesłany przed czasem podanym na stronie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adam / 2022-03-04

wszytko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Amela / 2022-03-04

Bardzo miła obsługa, terminowa odstawa. Meble były bardzo łatwe do złożenia, ładnie wyglądają w moim domu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czytelna instrukcja, miła obsługa, dostawa na czas

Wady

Extra informacje

Krzysztof / 2022-03-04

Wszystko w porządku. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Lucjan / 2022-03-04

Jestem bardzo zadowolony, kupiłem zestaw mebli i super wyglądają. Produkt dotarł w całości. Super obsługa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-03-03

Bardzo polecam sklep internetowy. Meble zostały dbale dostarczone, instrukcja bardzo czytelna. Mebelki pięknie się prezentują.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy BETTSO.PL opinie