Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • BENEX
  • /
  • 1

Opinie o BENEX

cebule-kwiatowe.pl

Chrzypsko Wielkie

Zakupy BENEX  opinie
Asortyment
3.42
Dostawa
3.27
Łatwość zamawiania
3.94
Obsługa i reklamacje
2.94
Poziom cen
3.58

Średnia ocen

3.43

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

84

dodanych opinii

 

Marta / 2024-04-23

Odradzam zdecydowanie kupowanie w tym sklepie. Przysyłają towar inny niż zamówiony, akurat to co im tam zalega na magazynie, nie realizują OPŁACONYCH zamówień przez kilka miesięcy, pieniędzy też nie zwracają - dopiero po upomnieniu się. Olewactwo, niechlujstwo i łamanie praw konsumenckich, brak profesjonalizmu. Obsługa olewa i okłamuje, a kierownik się nie poczuwa do żadnej odpowiedzialności w sprawie paczki. Towar zamówiony, zapłacony - ale nieprzysłany. Brak jakichkolwiek standardów, wrogie i lekceważące podejście do klienta, brak chęci rozwiązywania problemów, które stworzył sam sklep. Tylko dla ludzi o o silnych nerwach i dużej ilości wolnego czasu do użerania się z takim sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

tanie cebulki/kłącza

Wady

wszystko poza powyższym, najgorsza jednak nieprofesjonalna/ lekceważąca obsługa sklepu

Extra informacje

Elżbieta / 2024-04-22

Zamówienie złożone i opłacone 6 kwietnia 2024r. Według informacji na stronie towar dostępny. Zapytanie o brak dostawy wysłane mailowo 19 kwietnia 2024r. - brak odpowiedzi. Między 15, a 16 nikt nie odbiera telefonu. Brak odzewu i zamówionego towaru.
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

krzysztof / 2024-04-19

Ponad dwa miesiące od złożenia zamówienia. Kompletna cisza ze stronie firmy. wykonałem w samym Marcu 17 połączeń na dwa dostępne numery telefonów. Przez kilka dni. Nikt nie odebrał. Dwa razy został odebrany i z automaty rozłączony. Później brak sygnału;/ Nie marnujcie na tę firmę czasu! Nie szanują klientów! Nie wysyłają towaru! Brak kontaktu! Nikomu nie polecam tego bałaganu. Szkoda nerwów i kasy!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Extra informacje

Ponad 2 miesiące

R. / 2024-04-11

Brak informacji o terminie dostawy, nikt nie odbiera telefonu, nikt nie odpisuje na maile.A przelew poszedł. O co chodzi ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Elżbieta / 2024-04-09

Czekałam na dostawę cebulek i niestety żadnej informacji przez m- c czekania.Dopiero jak napisałam maila łaskawie Pani odpisała bardzo krótko, że zamówienie anulowane, a dlaczego i przepraszamy to już nie! Pieniądze, które zapłaciłam za towar podobno zaksięgowane do zwrotu - czekam bo jeszcze ich nie ma. Nie polecam sklepu bo tylko ładne zdjęcia roślin pokazuja i można się zachłysnąć i rozkręcić z zakupami jak mi się trafiło. Wyobraziłam już sobie mój ogródek i " bańka prysła".Cała sytuacja z bardzo żenującym finałem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Dobre oferty cenowo i piękne zdjęcia towaru.

Wady

Czas oczekiwania, brak informacji na temat przesyłki, czy opłacona, wysłana lub nie ma pewnego asortymentu i wreszcie nie ma wcale i nie będzie zamówienie zrealizowane.Porażka.

Extra informacje

Ponad miesiąc czekania, bezsens.Nie szanowanie klienta i swojego wizerunku.

małgorzata / 2024-04-04

NIE POLECAM ZAMÓWIŁAM CEBULKI 19,02,2024 DO DZIŚ 04,04,,2024 BRAK DOSTAWY JAK RÓWNIEŻ KONTAKTU .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Marcin / 2024-03-29

Bardzo dobra jakość otrzymanych cebulek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2024-03-25

Brak kontaktu z firmą sprzedająca. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Zamówienie złożone w styczniu do dnia dzisiejszego nie dotarło.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Dana / 2024-02-12

Jak dotąd jedyny sklep, któremu mogę zaufać, że bulwy canny (pacioreczników) będą w doskonałym stanie. Kupowałam te rośliny w innych sklepach, ale tutaj mogę liczyć na towar wysokiej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadwiga / 2024-01-26

Jędrne, czyste cebule tulipanów. Ogromne czosnki i duży wybór. Lilie Roselily przepiękne. Będę zamawiać teraz też.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marzena / 2024-01-26

Późną jesienią kupiłam amarylisy. Nie dość, że wszystkie zakwitły to jeszcze ogromnymi kwiatami. Nigdzie wcześniej nie dostałam tak ładnych cebul. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Błyskawiczna dostawa

Wady

Extra informacje

Beata / 2024-01-15

Zdecydowanie najlepszy sklep z cebulkami. Nigdy się nie zawiodłam. Zawsze zamawiam wcześniej i dostaję piękne cebule. Do każdego zamówienia dodają gratis, nawet najmniejszego. Ostatnie lilie to coś wspaniałego, nie mogę doczekać się wiosny kiedy zacznie wszystko kwitnąć :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ogromny asortyment

Wady

Extra informacje

Marcin / 2024-01-15

Zamówione nasionka już otrzymałem. Teraz czekam, na zamówienie wiosenne ale to dopiero po 1 marca. W zeszłym roku wszystko ładnie zakwitło.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Małgorzata / 2023-12-05

Jestem mega zadowolona. Już nie mogę doczekać się kwitnących wiosną tulipanów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra cena

Wady

Extra informacje

Marcin / 2023-12-05

Zawsze u nich zamawiam.\r\nZawsze dostanę ładny gratisik.
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Teresa / 2023-11-10

Zdecydowanie nie polecam, cebule wybrakowane, kłącze piwonii to jakiś dramat uschnięte, bez oznak życia rośliny. Karton niezabezpieczony po wyjęciu z paczkomatu wszystko się rozsypało .
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
1.00

Wioletta / 2023-11-08

Nie polecam! Zamowienie na czosnki olbrzymie, gladiator, ambasador i wiele innych otrzymalam bardzo szybko, ale cebule na których mi zależało czyli duże wszystkie okrojone o połowę, co niektóre chore zielono niebieskie. Zadzwonilam z reklamacją i usłyszałam, że tak wygląda cebula ????szkoda bo płaciłam za całe cebule, a nie ich połówki. Płakać się chce! Wydalam prawie 600 złotych!!! Żart, powiedziałam kobiecie na infolinii, że jak pójdzie do sklepu po cebule, aby szukala połówek! Ciekawe czy taką znajdzie ????Stracone pieniądze, nigdy już tu nie zamówię !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
3.00
Zalety

Przesyłka ekspresowa

Wady

Połowy cebul i chore

Extra informacje

Brak informacji na stronie, że sprzedają cebule okrojone i ponoć tak wygląda cebula ????tyle żyje na świecie i stale się człowiek uczy

Kasia / 2023-11-08

Witam, polecam firmę Benex towar bardzo dobrej jakości , dobrze zapakowany , wysyłka sprawna , jakiś czas temu wysłałam zapytanie do firmy -oczywiście bezproblemowo i w szybkim tempie dostałam wyczerpującą odpowiedź . Zakupiłam kilka opakowań z cebulkami mam nadzieję że kwiaty będą tak piękne jak na obrazku .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

dobra jakość, szybkość dostawy,

Wady

cena zawsze mogła by być niższa :)

Extra informacje

Super , tak trzymać !!!

Kinga / 2023-10-30

Chaos, chaos... Tyle mogę powiedzieć o tej firmie. Zamówienia mylone, dochodzą z opóźnieniem (gdybym się nie upomniała nie wiem kiedy bym je otrzymała). Kontakt telefoniczny jest ale niestety za każdym razem odbiera ktoś inny i nic mu nie wiadomo w danej sprawie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Małgorzata / 2023-10-16

Jestem rozczarowana tą firmą. Cebulki zamówiłam 16.09 do tej pory nie otrzymałam zamówienia, pisałam maille z zapytaniem i dostawę, niestety żadnego odzewu ze strony dostawcy. Dodam że moje zamówienia opiewało na dość sporą sumę. Czuję się zlekceważona przez tą firmę. NIE POLECAM
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Długi termin realizacji zamówienia, brak reakcji na kontakt maillowy

Extra informacje

Zakupy BENEX opinie