Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Hosting
  • /
  • Az.pl
  • /
  • 1

Opinie o Az.pl

Internet Az.pl opinie
Cena/Jakość
4.45
Parametry
4.36
Wsparcie techniczne
4.1
Wydajność
3.82

Średnia ocen

4.18

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

12

dodanych opinii

 

~Zbyszek / 2016-06-30

Od trzech dni, dzień w dzień budzę się rano a tu poczty nie ma (ponad 200 kont pocztowych). Całkowity paraliż firmy tak na 8 godzin (akurat tych najważniejszych godzin). Mógł bym tu wymieniać i wymieniać i jeszcze raz wymieniać. UCIEKAJCIE Z AZ !!!
Zalety

Żadne

Wady

Same

Extra informacje

~krzysztof / 2015-03-02

Tragedia - pomoc telefoniczna to jakieś nieporozumienie. Nie polecam, ze względu na całkowity brak kontaktu telefonicznego
Cena/Jakość
Parametry
Wydajność
2.67
Zalety

Niska Cena

Wady

Cała reszta

Extra informacje

4 lata

~Artur Mari / 2013-04-02

Polecam wszystki po prostu rewelacyjne ceny i obsługa, a jak ktoś jest tumanem i nie zna się na html to niestety niech zabierze się za łopatę i do roboty
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.50
Zalety

wszystko wporządku

Wady

nie ma

Extra informacje

2

~geronimo / 2007-11-20

Firma im starsza tym lepsza. Kreator stron www, najlepszy w Europie za bardzo małe pieniądze.Nie mam się do czego przyczepić i polecam.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00
Zalety

Kreator, ceny, pomoc technicza no i panel do rejestracji domen!

Wady

nie ma

Extra informacje

5 lat

~dyzio / 2007-11-14

Zmiana wizerunku na 5, reszta powoli dociąga do tej zmiany. Dużo zmian, nie nadążam. Nowoczesna firma z przyszłością. Nie reklamują się to minus.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.25
Zalety

wiarygodność

Wady

hmm

Extra informacje

~lindab / 2007-11-14

rowniez gram w gre postawiona w az.pl i jestem zadowolona! nie rozumiem o czym osoby ponizej sie wypowiadaja... gra dziala bez zarzutu. a moze to wina slabych lacz uzytkownikow i szukaja winy po stronie az.pl?
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.25
Zalety

wydajnosc, stabilnosc

Wady

autorm gry twierdzi ze czasami wolno odpowiadaja na e-maile, ale sama nic na ten temat nie wiem

Extra informacje

~darklca / 2007-11-12

posiadam wlasna strone napisana przez profesjonalnych koderow php, 0 problemow w az.dziwi mnie porownywane przez osoby nizej dzialanie jakiejs tam gry do dzialania hostingu, podejzewam ze gra jest robiona przez amatora php, panowie zanim zaczniecie oceniac poproscie swojego tworce gry o jakas anlize kodu zrobienie testow... kiedys pracowalem w hostingu 60% krzykaczy ma za przeproszeniem .. g... kod kupuje hosting za 10zl z takimi a nie innymi zasobami a rzada conajmniej serwerera dedykowanego z dostepem 10k zapytan na sekunde :) bo nie umieja poprawnie obsluzyc bazy mysql w php. Ja korzystam z ich uslug i pomimo duzej ilosci req/s nie wyczerpuje jakos zasobow swojego konta. taka jest rzeczywistosc podstawa powinien byc dobry sprawdzony kod wlasnej strony, przeanalizowany , przetestowany a nie bo nasza super extra gra dziala jak dziala a co to wogole za gra ? :)
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.00
Zalety

cena, szybkosc lacz

Wady

musza popracowac nad obsluga klienta

Extra informacje

2 lata

~kg / 2007-11-07

Zbyt czeste przerwy w działaniu serwera, codziennie po kilka razy nie można się połączyć z serwerem az - to nie jest opcja dla poważnych serwisów www
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
3.25

~Donald / 2007-10-16

Dziwią mnie te opinie ja mam bardzo dobre doświadczenia od kilku lat, to chyba złośliwcy, jak moga np cene określać 1 lub parametry 1 :), po złości...
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
5.00

~Czesław / 2007-08-16

A ja mam odmienną opinię. Od ponad miesiąca posiadam w AZ 2 domeny oraz wykupiony serwer. Na 40 dni użytkowania, zauważyłem z 15 razy jak domeny nie funkcjonowały - SKANDAL. jestem ciekaw ilu przerw technicznych nie widziałem. O żadnej z przerw nie byłem informowany, a najgorsze jest to, że większość zdarza się w godzinach szczytu. Nie mogę ustawić strony błędu, że w danym momencie jest awaria - SKANDAL.Korzystam od 2 lat z niemieckiego usługodawcy STRATO - niestety ich największą wadą jest fakt, że subdomeny nie działają z "www" i nie można korzystać z CRON'a. To skłoniło mnie do wykupienia serwera w AZ'cie.Rozstrzygałem między home.pl a az.pl - skusiła mnie niższa cena, a teraz nabawiam się nerwicy !
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
3.25

~Damian / 2007-04-24

Az to jak narazie najlepszy hosting z jakim miałem kontakt, szybki i stabilny. A cena za 20 GB i 1200 GB transferu jest po prostu najtansza jaką znalazłem w innych firmach.
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.75
Zalety

Szybki!

Wady

Extra informacje

3 miesiące koszta 301 zl / rok

~Piotr / 2007-03-20

Mam hosting w AZ.PL już ponad rok i jestem bardzo z niego zadowolony. Przez cały okres tylko kilka razy były krótkie przerwy w działaniu konta, ale to zdarza się chyba każdej firmie hostingowej?
Cena/Jakość
Parametry
Wsparcie techniczne
Wydajność
4.75

Internet Az.pl opinie