Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Auto Części Zielonki
  • /
  • 1

Opinie o Auto Części Zielonki

autoczescizielonki.pl

Kraków

Zakupy Auto Części Zielonki opinie
Asortyment
4.92
Dostawa
4.92
Łatwość zamawiania
4.92
Obsługa i reklamacje
4.64
Poziom cen
4.83

Średnia ocen

4.84

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

12

dodanych opinii

 

Marek / 2024-05-28

Zamówiłem już 3 raz z Autoczescizielonki.pl i zawsze wszystko bez zarzutu. Polecam, jak ktoś szuka auto części online, bo u niego w okolicy nie ma niestety żadnych sklepów motoryzacyjnych. Dostawa szybko do 3 dni zawsze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2024-05-07

POLECAM! Wszystkie części dobre, dojechały szybko do warsztatu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

dostępność części, wysyłka, ceny

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

możliwość wyszukania części po vin

Artur / 2024-05-01

Sklep posiada bogatą ofertę auto części. Wszystko dostępne od ręki, a wysyłka błyskawiczna. Części otrzymałem solidnie zabezpieczone na czas wysyłki. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyłka, dostępność części, obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Bartek / 2024-02-02

Duży wybór części do aut francuskich i do tego atrakcyjne ceny. Szybka wysyłka. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży wybór, ceny

Wady

brak

Extra informacje

Krystyna / 2023-03-03

Kompetentna obsługa, wysoka jakość, bardzo szybka dostawa, ceny wg mnie ok. W pełni zasłużone 5 gwiazdek. Skorzystam znowu na pewno. Cieszę się, że takie miejsce istnieje w moim mieście.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2023-02-10

Z początku nie byłam do końca przekonana, ale ostatecznie zachęciły mnie wypowiedzi innych ludzi - nie tylko te na tym portalu, ale również w wyszukiwarce. Cały proces obsługi przebiegł wyjątkowo szybko. Dodatkowo przez cały czas mogłam liczyć na wsparcie zespołu. Ceny uważam że najlepsze jakie znalazłam. Jak najbardziej polecam, bardzo dziękuję i do szybkiego zobaczenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stanisław / 2021-02-24

akumulatory dostępne od ręki, pomoc w dobraniu odpowiedniego, tanio
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio

Wady

Extra informacje

Ignac / 2020-12-15

fachowa obsługa, na parkingu około 20 miejsc parkingowych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

parking

Wady

spory ruch

Extra informacje

Paweł / 2020-02-26

Ceny ok części i ich dostępność ,ale należałoby zadbać o porządek na parkingu ,słupki ogrodzenia się walają ,człowiek po tym jeździ autem ,teren nie okamerowany więc można zapomnieć o tym że ktoś się zreflektuje i pokryje koszty naprawy auta ze strony auto czesci, próg mam do wymiany na własny koszt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Arek / 2019-11-13

Polecam, szybka odpowiedz na czacie, części dostępne od ręki, jestem zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

czat online

Wady

Extra informacje

kilka miesięcy

Justyna W. / 2019-11-13

Polecam, profesjonalna obsługa, części dobrane poprawnie. Jestem zadowolona, skorzystam ponownie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka odpowiedź na @

Wady

brak

Extra informacje

motorymati / 2019-03-16

Podczas wizyty u mechanika, stwierdziłem, że niektóre części trzeba wymienić, zawsze jest to jaki koszt, dlatego starałem się znaleźć odpowiedni części i nie wydać za wiele. Polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Auto Części Zielonki opinie