Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • Auchan
  • /
  • 1

Opinie o Auchan

www.auchan.pl

Piaseczno

Zakupy Auchan opinie
Asortyment
2.5
Obsługa i reklamacje
2.57
Poziom cen
2.57

Średnia ocen

2.55

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

8

dodanych opinii

 

solo / 2022-04-14

"Kupując w Auchan finansujesz ludobójstwo" miłego dnia, rzeżnicy
Asortyment
1.00

Agnieszka / 2022-03-19

Jak możecie wspierać Putina? Czy pieniądze są ważniejsze od ludzkiego życia? Kiedyś robiłam u Was zakupy, ale już więcej tego nie zrobię. Ani ja, ani moi bliscy i znajomi. Wstyd!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

rzeznik / 2022-03-19

jako pracujący pod dumnym opisem : "Działamy z pasją stawiając Człowieka w sercu naszych działań." to maja cos mało serca dla ludzi z Ukrainy a dużo serca dla agresora. dopóki będą wspierać Putinowską gospodarkę nie kupuje u nich nic.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

ludzi maja w d.....

Extra informacje

Michał / 2022-03-16

Zarząd Auchana wspiera Putinowskie bestialstwo. BOJKOT!.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wspierają Rosję

Extra informacje

Grazka / 2022-02-17

Witam ! Bardzo lubię pieczywo z Auchan lecz dziś kupiłam rogalika z sezamem i przykro mi to mówić ale sama sól tak posolony pewno z 5 razy paskudztwo.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Słony

Extra informacje

mika arkadiusz / 2021-08-23

Stosunki między pracownikami są bardzo złe. Piszę tu o znacznej większości zatrudnionych. Zgłaszanie nieprawidłowości zawsze obraca się przeciwko zgłaszającemu. Wyjątkiem są pomówienia. Rozsiewanie ich sprawia, że wszyscy się cieszą, ponieważ powstają nieustannie nowe bajki, w skutek których ktoś cierpi. Czy to dyrekcja stacjonarna, czy centralna, to nie ma znaczenia. Pomawiają wszyscy bez wyjątku. Firma znana jest z działalności przestępczej (łapówki, łamanie przepisów, oczernianie). Oceny tego pracodawcy w sieci mówią same za siebie. Jak się dobrze poszuka, to można znaleźć dowody na istnienie tych patologii, które pokazują czarno na białym co i jak. W Krakowie jest grubo pod tym względem. Ostatnio miałam zaszczyt zobaczyć parę perełek z Bonarki, Bronowic, Bora i Al. Pokoju. To była swego rodzaju kropka nad "i". Wiele widziałam i słyszałam, ale to było mocne. Co w tym najlepsze, zdruzgotana dyrekcja, czyli idioci wszystkiemu zaprzeczają i straszą sądem dolewając tylko w ten sposób oliwy do ognia. Czytałam groźby z pomówieniami skierowane wobec pracownika, wystosowane przez kretyna z centrali - Arkadiusza Mikę. W zasadzie po tej akcji wiem, że ci którzy pokazują się w mediach i reprezentują tą firmę, kłamią każdym jednym słowem. Zarówno tym mówionym, jak i pisanym. Wypierają się wszystkiego, a ja słyszę jak to jakiś kierownik chwali się tym, ile przyjął łapówki, od kogo i gdzie jeździ na urlop sponsorowany. Miód dla mych uszu.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Poniosą konsekwencje

Wady

Stanie się to tylko raz

Extra informacje

Unikać zarazy

baltazar gąbka / 2020-02-18

najlpeiej zaopatrzony w mieście, największy wybór, niezłej jakosci marki własne
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.33

Cecylia / 2018-03-12

Supermarket bardzo tani, do tego z dużą ilość produktów. Pieczywo jest ok, nie takie jak z piekarni ale spokojnie można zjeść. Do tego duży wybór owoców i warzyw, trzeba dodać, widocznie świezych jest na plus.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

świeże owoce, dobre pieczywo

Wady

Extra informacje

Zakupy Auchan opinie