Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Artsento
  • /
  • 1

Opinie o Artsento

artsento.pl

Zakupy Artsento opinie
Asortyment
3.56
Dostawa
3.6
Łatwość zamawiania
3.57
Obsługa i reklamacje
3.61
Poziom cen
3.6

Średnia ocen

3.59

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

89

dodanych opinii

 

Aneta / 2024-05-14

Ceny bardzo wysokie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Unicorn / 2024-05-06

Wszystko poszło sprawnie, do zamówienia dostałam gratis zawieszkę z awenturynu, która pasuje do bransoletki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

::: / 2023-11-04

:::
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

,,, / 2023-11-04

,,,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

.?’d / 2023-11-04

?.’
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2023-11-04

Zamówienie dobrze zapakowane, ciekawy wybór
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Ok / 2023-11-04

Jak każda promocja w naszym sklepie nie obejmuje kart i książek ponieważ mamy ma nich małą marże. Słabo nas obserwujesz konkurencjo :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fajne i tanie karty tarota których nie ma konkurencja

Wady

Konkurencja która poświęca wieszaków swojego wolnego czasu na opinie w serwisie bez weryfikacji :)

Extra informacje

Olena / 2023-11-03

Promocja halloweenową nie była na moje ulubione karty tylko same kamienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Inga / 2023-10-24

… tyle mam do powiedzenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2023-10-23

Problem ze składaniem zdań? Polecam powrót do szkoły albo w ogóle jej ukończenie ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Bot dodający negatywne komentarze

Extra informacje

Anna / 2023-10-21

Drogi z małymi kamykami sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Barbara / 2023-10-11

Widzę że to kolejna strona do zbijania kasy z reklam, a nie do pilnowania czy opinie są rzetelne i prawdziwe. Kupowałam wiele razy i zawsze byłam bardzo zadowolona. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Ta strona

Extra informacje

Anna / 2023-10-07

Sklep jak wiele innych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Asia / 2023-10-01

Polecam! Kocham ten sklep! Maja prawdziwe kamienie i niskie ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, jakość

Wady

brak

Extra informacje

Joanna / 2023-09-23

Duży wybór kamienie jednak ceny zwalają z nóg
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

ag / 2023-09-21

polecam! piękne kamienie w mystery boxie. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

barbara / 2023-09-03

Bardzo fajny sklep. Szybka wysyłka, zgodnie ze złożonym zamówieniem.Kamienie pięknie, starannie zapakowane i zabezpieczone. Polecam gorąco
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

:) / 2023-09-03

Asortymentu może czasem brakować bo to kamienie naturalne :) nie da się tego niestety wyprodukować. Zdarza się ze na pewne minerały trzeba czekać pół roku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

:) / 2023-08-30

Jedynie nie rozumiem czemu ludzie wystawiają opinie 1 gwiazdkowe bez uzasadnienia ich. Czysta zazdrość :/
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Dobre ceny, dużo nowości, łatwa możliwość kontaktu,

Wady

Często brakuje asortymentu

Extra informacje

Zamawiam na tej stronie od prawie roku i nigdy się nie zawiodłam.

Ania / 2023-08-06

brak dokładnych opisów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy Artsento opinie