Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Ania Kruk
  • /
  • 1

Opinie o Ania Kruk

aniakruk.pl

Poznań

Zakupy Ania Kruk opinie
Asortyment
2.24
Dostawa
3.02
Łatwość zamawiania
3.26
Obsługa i reklamacje
1.87
Poziom cen
2.5

Średnia ocen

2.58

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

49

dodanych opinii

 

Asia / 2022-09-09

Czas oczekiwania fatalny. Minął już tydzień, a mojego zamówienia nadal nie ma. Oszustwo. Sugerowałam się pozytywnymi opiniami ma stronie, a teraz obawiam się co to przyjdzie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Aga / 2022-09-01

Biżuteria prezentuje się bardzo ładnie choć nie jest najwyższej jakości. Tego jednak można się spodziewać. To co mnie zraziło najbardziej to że na stronie sklepu są publikowane jedynie te dobre opinie. Mojej opinii, w której miałam pewne uwagi co do zamówienia nie opublikowano (Dodam że klep sam wysłał prośbę o opinię). Uważam to za oszustwo i nie będę więcej kupować w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80

Ala / 2022-05-30

Nie polecam. Pierścionek po roku stracił oczko, został wysłany do reklamacji i naprawiony przez sprzedającego. Po 2/3 miesiącach od naprawy sytuacja powtórzyła się. Szkoda czasu i środków na odsyłanie. Jakoś wątpliwa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Jakoś

Extra informacje

Karo / 2022-05-23

Odradzam, biżuteria- kolczyki wyblakły a bransoletka zrobiła się rdzawo pomarańczowa wygląda jak tandeta z aliexpress, reklamacji nie mogę złożyć bo minęło 6 miesięcy a na pozłacane jest taki krótki czas gwarancji cóż wiadomo czemu ,bo wiedzą że ta biżuteria tak sniedzieje i zmienia kolor. Oszustwo!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Niecały rok

Aleksandra / 2022-04-24

Bransoletka kupiona na wyjątkowe okazje, zalożona zaledwie 3 razy i zrobiła się czarna na zapięciu i ozzdobnych serduszkach. Bransoletka nie miala kontaktu z wodą i perfumami, glównie leżała w oryginalnym pudelku. Biżuteria tej firmy to totalny badziew, szkoda pieniędzy !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Ładnie zapakowana

Wady

Szybko czernieje

Extra informacje

Krótki

Aleksandra / 2022-04-24

Bransoletka kupiona na wyjątkowe okazje, zalożona zaledwie 3 razy i zrobiła się czarna na zapięciu i ozzdobnych serduszkach. Bransoletka nie miala kontaktu z wodą i perfumami, glównie leżała w oryginalnym pudelku. Biżuteria tej firmy to totalny badziew, szkoda pieniędzy !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Ładnie zapakowana

Wady

Szybko czernieje

Extra informacje

Krótki

Wiktoria / 2022-04-21

Okropne zapięcie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

Czas realizacji dwukrotnie dłuższy, przez co prezent nie dotarł na czas. Po zapytaniu o wydłużony czas przesyłki dostałam jedynie informacje by sobie sprawdzić status przesylki czy kurier odebrał, leczenie odebrał. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Czas realizacji

Extra informacje

JG / 2022-04-14

Ja jestem zadowolona z zamówienia. Biżuteria piękna i delikatna. Jak ktoś narzeka na jakość to polecam kupic droższe to będzie masywniejsze. Kupiłam łańcuszek i dwie bransoletki dla mamy i teściowej. Obie zachwycone. Trzeba delikatnie się obchodzić i uważać to się nic nie stanie. Po tych złych opiniach bałam się odebrać zamówienie. Ale na szczęście nie zrezygnowałam i jestem bardzo zadowolona. .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Pięknie zapakowane

Wady

Extra informacje

Beata / 2022-04-01

Kupiłam w Ania Kruk złote kolczyki z cyrkoniami. Niestety po kilku dniach w kolczyku wypadła cyrkonia, w drugim dwie. Reklamowałam produkt i musiała czekać ok. 14 dni na jego naprawę. Po czym po kilku dniach nastąpiło to samo. Cyrkonie wypadły i to znowu w obu kolczykach. Pierwszy raz spotkałam się z tak słabym wykonaniem. Szkoda bo sam projekt piękny tylko wykonanie słabe. Wpisałam ocenę na ich stronie ale faktycznie negatywnych opinii firma nie umieszcza. To chyba świadczy o niskim poziomie wykonania. Szkoda
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Ładny wzór

Wady

Słaba jakość wykonania

Extra informacje

2 tyg.

Rafał / 2022-03-14

Czas dostawy to nieporozumienie. Na stronie informacja, że czas oczekiwania na przesyłkę Paczkomatem to 1-2 dni, czyli tyle ile powinien. Natomiast przesyłka dotarła do mnie po 8(!) dniach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

-

Wady

Żenująco długi czas dostawy

Extra informacje

Norbert / 2022-03-10

Kupiłem w poniedziałek rano - w czwartek o 8:25 dostaję mail, że brakuje jeden cyfry w numerze telefonu. Fakt - moja wina. Natomiast w 2022 roku zakup w Polsce, który jest pakowany 3 dni do wysyłki to zdecydowanie za długo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Ładny asortyment

Wady

bardzo długi czas przygotowania zamówienia

Extra informacje

Ola / 2022-03-09

To jakiś żart zamówiłam bransoletkę i kolczyki. Przyszły mi kolczyki bez jednej cyrkonii i z zepsutym zapięciem..Jedynym plusem jest to, że wystarczy zadzwonić na infolinie i sprawa jest załatwiona od ręki. Nowa paczka została wysłana tego samego dnia.

weronika / 2022-03-08

kolczyki i rzekomy "kamień" na nich odpadł po jednym dniu...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

słaba jakość, trwałość produktu

Extra informacje

Pozytywne opinie na stronie są tylko dlatego, że negatywnych nie dodają. Żenada...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Dominika / 2021-12-25

Złoty naszyjnik za ponad 350 zł -zapięcie zerwało się zaraz po wyciągnięciu z pudełka. Osobiście nie zamówię już nigdy biżuterii tej marki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Ola / 2021-11-16

Zamówiłam 4 produkty które nie spełniły moich oczekiwań wyroby ze złota są takie cieniutkie ze szkoda pieniędzy. Ale skuszona promocja -30% na 3 produkty i więcej, zamówiłam. Jednakże jakość produktów była tak zła że zdecydowałam się zwrócić całość. Całość zapakowałam w pudełka i karton aniakruk i odeslalam. Po upływie ponad tygodnia od przyjścia zwrotu do aniakruk dzwoni do mnie pani i informuje że nie ma jednego elementu z zamówienia. Oczywiście za ten produkt nie zwrócono mi pieniędzy. Pani mówiła że może wypadł z karotonu w transporcie i że zdarzały im się takie sytuacje. Zastanawiam się czy to nie jest jakaś praktyka ze jak jest zwrot dużego zamówienia to czy niby nie gubi się jakis produkt ze zwrotu by chociaz część zamówienia im się zwróciła. Nie mam pojęcia jak z zaklejonego kartonu i pudełka w środku mogło coś wypaść. Nigdy mi się taka sytacja nie zdarzyła by po zwrócie okazało się że czegoś brak. Nie polecam. Mam bardzo mieszane uczucia do tej sytuacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Natalia / 2021-11-03

Bardzo duże rozczarownie.Zamawiałam dwie pary kolczyków; jedna para, otrzymałam dwa różne kolczyki,w dodatku z wygiętym zapięciem, z kolei w przypadku drugiej pary otrzymałam kolczyki o rozmiar mniejsze niż zamawiane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Towar niezgodny z opisem

Extra informacje

Ella / 2021-10-18

Bransoletka zerwała się w chwili zapinania, jakość poniżej krytyki, oddałam do naprawy i zerwała się ponownie w innym miejscu. Pani z obsługi poucza, że to delikatny wybór, chyba jak każdy wybór jubilerski. Mam wyroby z innych firm i noszę od lat a tu nawet godziny nie ponosiilam tego pseudowyrobu. Nie polecam !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Marna jakość, nie wytrzymała nawet minuty

Extra informacje

Zerowy czas użytkowania, zerwała się po założeniu, nie zdążyłam zapiąć.

Izabela / 2021-10-01

Fatalny czas dostawy, nie tak jak jest napisane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Małgorzata / 2021-09-02

Kupiłam złote kolczyki, złotą bransoletkę i złoty naszyjnik. Wybrałam produkty ze złotymi blaszkami o wielkości 6 mm. Zamówienie dotarło do mnie kolejnego dnia roboczego, ale cóż z tego, skoro naszyjnik miał blaszki wielkości 5 mm. Napisałam na czacie wiadomość do sklepu, odpisała mi pani Adrianna, żebym wysłała wiadomość na [email protected], co też zrobiłam i dołączyłam zdjęcia. Minęło kilka dni i nikt się nie zainteresował moim zamówieniem. Zdecydowałam, że jutro Mąż odda zamówione produkty w sklepie stacjonarnym i zakupię biżuterię u konkurencji. Nie ma mojej zgody na tak fatalną obsługę klienta i tak fatalną politykę firmy. Sama prowadzę działalność gospodarczą i dziwię się niezmiernie, że taka firma może sobie pozwolić na tak ogromną marketingową porażkę. Nie omieszkam przestrzec znajomych.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Patrycja / 2021-08-10

Nie polecam!! Pozłacana biżuteria po 4 miesiącach jest srebrna a reklamacje nie są uznawane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

-

Niestety bransoletka na sznureczku zerwała się po 2 mcach. Teraz mam z innej firmy i noszę ponad pół roku bez zdejmowania. Pozłacany łańcuszek poczerniał i nie można go doczyścić. Więcej nie kupię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Edyta / 2021-07-19

Fatalna jakość, ozdoba na kolczyku w 1 dniu użytkowania odpadła nic nie robiąc jej. Zgłoszone, obsługa nie daje znaku życia. Nie polecam, pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

-

Wady

Słaba jakość wykonania; brak kontaktu z obsługą

Extra informacje

Jan / 2021-07-19

Nie polecam i odradzam wszystkim zakupu. Kupiłem bransoletkę i pieniądze wywalone w błoto. Bransoletka po niecałych 2 godzinach się rozwaliła, zgłosiłem reklamacje i niby otrzymałem nową ale "nowa" wytrzymała już tylko niecałe 2 dni, choć była ściągana do snu i innych prac domowych. Bardzo mnie zdziwiło to że na stronie Ania Kruk nie można dodać opinii, co dziwne te na stronie są bardzo pozytywne a te na innych już nie. Ceny są nawet okej ale co z tego jeśli biżuteria wytrzymuje 2 dni.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.67
Zalety

Cena

Wady

Wykonanie

Extra informacje

Małgorzata / 2021-07-17

Odradzam wszelkie zakupy. Wszystko ładnie wygląda i robi wrażenie. Po użytkowaniu, w moim przypadku 1 Mc i komplet zrobił się czarny. Będzie reklamacja. Będę domagała się zwrotu pieniędzy. Nie zamierzam odpuścić tematu, będę wszystkim odradzała i z pewnością zgłoszę sprawę tam gdzie winno być to zgłoszone.
Zalety

Żadnych

Wady

Kolor

Extra informacje

1 mc

Renata / 2021-06-30

Mój pierścionek pękł. Reklamacja została przyjęta, ale bez wymiany czy też naprawy. Zaproponowano mi zwrot pieniędzy. Odmówiłam. Osiedlowy jubiler zlutował co trzeba za marne 30 złoty. Zatem - serwis słabiutki. Wstyd!
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.50

Al0808 / 2021-05-07

Jakość kolczyków z naturalnymi kamieniami jest slaba .szczególnie zapięcie jest strasznie słabej jakość ,zacina się ,miałam wrażenie ,że w pewnym momencie pęknie . Kamienie też nie wyglądają jak naturalne ,obsługa sklepu tragiczna ,NIE POLECAM !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Strasznie słaba jakość

Extra informacje

Karo / 2021-05-04

Kolczyki wyglądają ładnie, ale zapięcia mają tragicznie liche... Przy pierwszym założeniu o mało nie pękły. Mam też wątpliwość co do autentyczności pereł. Nie warte swojej ceny.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.50
Zalety

ładny wygląd

Wady

liche wykonanie zapięć

Extra informacje

Firma lekceważy klienta / 2021-04-18

Chciałam zamieścić opinię na stronie oficjalnej marki, ale nie ma takiej możliwości!!! Biżuteria jest bardzo słabej jakości. Za te same pieniądze można kupić lepsze rzeczy np, na Pakamerze. Przy pierwszym zamówieniu (wartość ponad 300 zł) dostałam kolczyki, które połamały się przy zakładaniu. Wysłam do reklamacji z prośbą o zwrot pieniędzy, który uzasadniłam obawą przed ponowną wadą wynikającą z LICHEGO designu. Nie została uznana! Firma przysłała drugą parę - z KOLEJNĄ WADĄ. Obsługa klienta zignorowała moją obawę i bez sprawdzenia wysłała TOWAR, który powinien znależć się W ŚMIETNIKU. Napisałam oficjalną skargę do team leadera i już tydzień czekam na odpowiedź. Ostrzegam, NIE RÓB zakupów u Ani Kruk. Kolczyki ładnie wyglądają, ale mają TRAGICZNĄ JAKOŚĆ. Dołóż trochę pieniędzy, kup mniej, ale tylko NIE TAM! Produkty są ZA DROGIE w stosunku do jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wizualnie ładne produkty

Wady

W praktyce - wadliwe

Extra informacje

Żaneta / 2021-04-18

Produkt posiada bardzo słabej jakości zapięcie przez co kilka razy dziennie trzeba zaciągać sznurki by nie stracić bransoletki. Kolor zaczął się trącić po roku użytkowania (fakt bransoletka nie jest w ogóle ściągana)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Design

Wady

Słaba jakość materiału, produktu finalnego (konkretnie sposób zapięcia)

Extra informacje

Rok

Rozczarowana / 2021-03-24

Nie warto wydawać na ich pozłacaną srebrną biżuterię. Zakupiłam Kolczyki KASJOPEJA srebrne pozłacane z kółkiem i naszyjnik KASJOPEJA oraz Naszyjnik WILD srebrny pozłacany z księżycem. Po pół roku okazyjnego noszenia odłamały się kółka z kolczyków, naszyjnik z księżycem wyblakł całkowicie. Zamówienie o wartości 300 zł. Pieniądze wydane w błoto. Ładny wygląd, ale jakość tragiczna. Lepiej dopłacić i kupić złotą biżuterię, ale już nie w tym sklepie...

Zuza / 2021-03-19

Zakupiłam złoty komplet (łańcuszek z wisiorkiem i kolczyki) za prawie 700 zł. Łańcuszek zerwał się przy pierwszej próbie założenia, cieniutki jak włos, strach nosić. Listki w wisiorku i kolczykach cieniutkie jak papier, obawiam się że, podobnie jak łańcuszek, szybko ulegną zniszczeniu. Jakość zbyt słaba w stosunku do tak wysokich cen biżuterii ale z drugiej strony piękne wzory, przez co trudno się oprzeć i nie kupić czegoś.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Duża liczba, pięknych wzorów

Wady

Słaba jakość

Extra informacje

Miesiąc

Ela / 2021-02-10

Jedne kolczyki przyszły uszkodzone - wysłałam je do reklamacji z zaznaczeniem że chcę dokonać zwrotu i odzyskać pieniądze (nie minęło nawet 14 dni od zakupu). To było w grudniu, mamy luty a do tej pory nie odzyskałam pieniędzy ani kolczyków, a sklep przestał odpisywać na maile.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

brak kontaktu

Extra informacje

Kasia / 2021-01-17

Kupiłam choker niby pozłacany, a po niecałych 4 miesiącach kolor widocznie zciemnial ,pomijam fakt, że był nieużywany 2 miesiące, bo zapięcie się popsuło. Jakość fatalna ,porównując -kupiłam choker połowę tańszy,mam go 2 lata, kolor złota pozostał i zapięcie tez ok .Jestem zawiedziona jakością biżuterii, ceny zdecydowanie za wysokie jak na taki badziew.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Natalia / 2021-01-12

Niby tanio, ale jakość tez jest bardzo niska. Lepiej trochę dołożyć i kupić coś, co nie jest jednorazówka. Jedna para kolczyków, które kupiłam ma tak źle zrobione zapięcia, ze nie jestem ich w stanie założyć. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Słaba jakość

Extra informacje

Agata / 2021-01-08

Bardzo nie polecam korzystania z usług tego sklepu. Nieprofesjonalne podejście w trakcie reklamacji. Nieodpisywanie na maile, z numerem paragonu nic nie można zrobić w razie prezentu. A produkt bardzo szybko został uszkodzony, reklamacja to płatna naprawa. Bardzo słabo i żenująco
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

zla obsługa, nieodpisywanie, slaby produkt

Extra informacje

Karolina / 2021-01-08

Nie polecam zakupu, bo jeśli cokolwiek stanie się z biżuterią na reklamację czeka się 2 miesiące i nadal zero odpowiedzi i rozpatrzenia reklamacji. Kpina.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

kontakt

Extra informacje

Szymon / 2021-01-01

Mam wątpliwości czy zamówione kolczyki na prawde były pozłacane...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Tragiczna jakość

Extra informacje

tydzień

Natalia / 2020-12-28

Zakupiona biżuteria okazała się być wykonana z fatalnej jakości materiałów. Reklamacja została uznana za płatną.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

NIemiła obsługa, biżuteria fatalnej jakości.

Extra informacje

Marta / 2020-11-13

Zakupiłam złoty łańcuszek. Po 2 tygodniach noszenia przy zdejmowaniu łańcuszek się zerwał. Wysłałam na reklamację niestety została ona odrzucona - wad mechaniczna. Odwiałam się od tej decyzji jednak i to nie przyniosło żadnego rezultatu tłumacząc, że jest to delikatny produkt o który należy dbać i delikatnie się z nim obchodzić. Zaproponowano mi naprawę za 65 zł. Jakość produktu była tak słaba, że przy najzwyklejszym zdejmowaniu łańcuszka pękł/ zerwał się. Niestety musze dać negatywną ocenę ze względu na nieproklienckie podejście. Inne marki chcąc utrzymać przy sobie klienta starają się jak tylko można natomiast firma Ania Kruk ma klienta głęboko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dagmara / 2020-10-02

Biżuteria bardzo słabej jakości oraz fatalna obsługa. Zakupiłam bransoletkę na kostkę, która po niecałych 2 tygodniach podczas normalnej eksploatacji przerwała się na łączeniu. Ponieważ zależało mi na tej bransoletce zamówiłam drugą, podczas gdy pierwszą wadliwą reklamowałam. Z drugą zakupioną bransoletką stało się zupełnie to samo jednak dużo szybciej ponieważ po 3 dniach użytkowania. Kolejna reklamacja i kolejne nieuznanie tej reklamacji. Jest to po prostu kpina. System reklamacyjny i szanowna Pani Adrianna działa ekspresowo. Po dotarciu do firmy bransoletki jej rozpatrzenie nastąpiło w przeciągu godziny. Ekspertyza przeprowadzona przez tego pracownika musi być na najwyższym poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

SYSTEM REKLAMACYJNY ORAZ FACHOWA EKSPERTYZA

Extra informacje

3 dni

Agata / 2020-08-14

Dostawa 1-2dni roboczych(info na stronie ) oszuści mija 4 dzień towaru nie ma kasy nie ma po kontakcie telefonicznym dowiedziałam się że towar wysyłają w 4 dniu roboczy NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

J/w

Extra informacje

Iwona / 2020-07-04

Ja jestem bardzo zadolona z zakupów, czytałam opinie niżej. Wystarczy czytać zasady, trudno żeby przy gratisowym zakupie można było oddać wszystko a gratis zostawić. Dobra jakość, dobra cena. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dostawa, cena

Wady

Brak

Extra informacje

Jolanta / 2020-07-03

Biżuteria niedroga, ale nietrwała. Po raz pierwszy zdarzyło mi się, żeby zabezpieczenie sztyftu w kolczykach pękło . Reklamowałam i ani kolczyków, ani odpowiedzi. Do brakoróbstwa dodaję zarzut braku szacunku do klienta . Po raz pierwszy i ostatni dokonałam w firmie zakupu i będę ostrzegała wszystkich znajomych przed popełnieniem podobnego błędu !
Asortyment
Obsługa i reklamacje
2.00
Zalety

Żadnych

Wady

Nie mam kolczyków i nie mam pieniędzy, które zapłaciłam

Extra informacje

Tydzień

Ewa / 2020-06-29

Mimo problemów z podwójna reklamacja popsutego zapięcia w kolczykach, finalnie otrzymałam śliczne kolczyki. Zwrot był dokonywany dwukrotnie, bo najpierw Próbowano naprawić kolczyki poprzez delikatne podcięcie sztyftu. Kolejna reklamacja i wymiana na sprawne zapięcie. Trwało to wszystko około 1 miesiąca od zakupu. Jednak kontakt był z firma dobry i od razu zwrócono koszty przesyłki jakie poniosłam z wysyłka reklamowanych kolczyków.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Agnieszka / 2020-04-28

Mój pierwszy zakup to srebrny łańcuszek z półksiężycem. Jest cudowny, pięknie wykonany a w dodatku załapałam się teraz na -20% rabatu. Bardzo duży wybór biżuterii, piękne wzory, dobra jakość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór biżuterii, pięknie wykonane, bardzo fajne i przystępne ceny

Wady

Extra informacje

Anna / 2020-04-23

Nie polecam tej firmy!!! Proszę uważać przy zakupach. Skorzystałam z promocji kupując 5 produktów, w tym jeden za 1 gr. Po zwrocie 1 produktu, firma nie chce zwrócić pieniędzy, gdyż żąda zwrotu pieniędzy w kwocie 69 zł za produkt najtańszy, który kupiłam za 1 gr. Nadmieniam, że na stronie aniakruk.pl nie było regulaminu, z którego by to wynikało. Treść regulaminu 2+1 za 1 gr wskazuje, że wystarczyło kupić 3 produkty, by jeden otrzymać za grosz. Teraz w mailu stwierdzono, że ja z tej promocji nie skorzystałam, lecz z innej i musiałam kupić produkty za 400 zł, by otrzymać gratis. Powołują się na regulamin, z którego wcale nie wynika by należało zwracać w tej sytuacji gratis lub pieniądze. Nie ma regulaminu promocji, z którego by wynikało, że gratis przysługiwał przy zakupach powyżej 400 zł. Przy potwierdzeniu zamówienia także nie było informacji, że gratis przysługiwał przy zakupach powyżej kwoty 400 zł i że przy zwrocie nawet jednego produktu należy oddać towar gratisowy. UWAŻAJCIE!!!! NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA GRATISY!!! Ta firma nie szanuje klientów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wprowadzanie klientów w błąd, odmowa zwrotu pieniędzy za zwrócony towar

Extra informacje

roman / 2019-03-29

Początkowo byłem zdziwiony jak wiele kolekcji biżuterii istnieje, wybrałem jedną, zakupiłem kolczyki na prezent i był to jeden z najbardziej udanych prezentów jakie komuś sprawiłem. Polecam bardzo sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

Zakupy Ania Kruk opinie