Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Andżela
  • /
  • 1

Opinie o Andżela

andzela.com

Skierniewice

Zakupy Andżela opinie
Asortyment
3.09
Dostawa
3.19
Łatwość zamawiania
3.54
Obsługa i reklamacje
2.96
Poziom cen
2.82

Średnia ocen

3.12

w skali od 1 do 5.

 

Andżela opinie Andżela
3.12 3142

Zosia / 2023-01-25

Kupiłam spodnie z imitacji skóry i nie polecam, prałam je już dwa razy i dalej śmierdzą jakaś chińszczyzna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Masakryczny zapach

Extra informacje

JaZ / 2023-01-24

Sklep Angela Pierwszy moj zakup to kurtka za 440zl mogę "powiedzieć" że jestem zadowolona, choć nie warta jest swojej ceny, zdecydowanie wygórowana. Następnie skusilam się na 2 swetry i bluzkę, tragedia! 330zl Obciach by mi było to zalozyc, muszę przyznać że zdjęcia na stronie zrobione są świetnie! Ciuchy wyglądają jak z jakiegoś chińskiego sklepu tylko nie śmierdzą. Zwrot pieniędzy w krótkim czasie, parę dni.. minus koszty przesyłki poniesione przeze mnie. Na błędach trzeba się uczyć.. :]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Zwrot pieniedzy

Wady

Bubel

Extra informacje

Elly / 2023-01-18

Z zakupem w tym sklepie jest jak w rosyjskiej ruletce. Czasem mi się udało i rzeczy, które kupiłam były ok, ale niestety najczęściej kończyło się rozczarowaniem i zwrotem części lub całości zamówienia. Zwrot drogi, na własny koszt, nie mówiąc już o tym, że mam prawo odstąpienia od umowy zawartej na odległość i daje mi to też prawo do otrzymania pieniędzy za przesyłkę najtańszą opcję przesyłki). Sklep oczywiście nie respektuje tego prawa i nie zwraca kosztów przesyłki Nie można wystawić na stronie negatywnej opinii, bo moderator ją usunie, zostawiają tylko te pochlebne. Kupuję tylko dlatego, że kuszę się pięknymi zdjęciami i fajnymi zestawieniami ubrań. Reklamacja trwa jednak długo, bo ok 2 tygodni trzeba czekać na zwrot pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

szybka dostawa -2 dni, weekendowe promocje

Wady

zdjęcia retuszowane, niska jakość niektórych rzeczy

Extra informacje

Anna / 2023-01-18

Odeslalam źle uszyty dres, Pani mnie zapewniałą, że bez problemu go przyjmą choc zglaszalam ze jestem na wyjezdzie i musze go nosic bo nie mam innych rzeczy. Przed odeslaniem wypralam bo logiczne dla mnie jest nie wysylanie brudnych ubran. Nie uznali reklamacji nie dlatego ze jest wadliwy tylko wyprany! Czyli komus innemu mozna bylo go dalej sprzedac....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

żenująca jakość kilku rzeczy jakie zakupilam

Extra informacje

3 dni

Jolanta / 2023-01-12

Swetry bez typowej rozmiarowi na osobę z rozmiarem XS,lub S za duże To może być zrozumiałe , ale zwróciłam i wydawałoby się że po kłopocie. TYLKO ZWROT KOSZTOWAŁ MNIE 38 zł !!! SZOK W DZISIEJSZYCH CZASACH TO NIESPOTYKANE NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Koszt wysyłki zwrotu absurdalnie drogi

Extra informacje

Koszt wysyłki absurdalnie dorogi

Stała klientka / 2023-01-05

Ja tak myśle, ze ktoś mściwy celowo wypisuje negatywne opinie o sklepie i wprowadza kupujących w błąd. Stali klienci wrócą a nowi kupią tez z ryzykiem czy warto. Ja kupuję, a jak mi nie odpowiada to odsyłam. Szkoda, że koszty zwrotu ponoszę sama. Mógłby sklep ten koszt wziąć na siebie. Może więcej klientów decydowałoby się na zakup. Nie wszystko co na modelkach ładnie leży to tak samo wyglada na mnie, ale też kupując biorę to pod uwagę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Fajne i modne rzeczy

Wady

Koszty zakupu i zwrotu ponosi kupujący

Extra informacje

Ja akurat nie miałam problemu ze zwrotem.

Pola / 2023-01-05

Ciuchy w 30% zgadzają się z tym co jest na modelkach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Za drogo

Extra informacje

Kasia / 2023-01-03

Nie zwrócili mi kasy za zwrot czegoś w czym nigdy bym nie wyszła. Odesłałam z oryginalnymi metkami. Teraz muszę prosić się o zwrot swoich pieniędzy. Omijajcie szerokim łukiem. Oszusci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Patrycja / 2022-12-27

Brak przyjęcia reklamacji. Kupiłam kurtkę i już po pierwszym założeniu tak się zmechaciły rękawy, że aż wstyd było w niej chodzić. Kiedy usiłowałam zareklamować produkt z powodu złej jakości materiału, Panie uznały że to naturale zużycie. Nie kupowałam kurtki z zamiarem golenia jej każdego dnia aby była ładna... Omijać szerokim łukiem!! Jak mają takie podejście do klientów jak do mnie, to życzę im powodzenia w dalszym prowadzeniu biznesu! Karma wraca ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Bezczelna i wredna obsluga

Extra informacje

Kurtkę miałam na sobie dosłownie jeden wieczór.

Aleksandra / 2022-12-26

Powołując się na umowę zawierana na odległość masz prawo do zwrotu towaru.

Lucyna / 2022-12-26

Nie uznają reklamacji, zarzucają klientom że mają niewłaściwą budowę ciała do ich produktów, nie polecam zakupów w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same minusy

Extra informacje

Ola / 2022-12-25

Kupiłam kurtkę Lucky five, na metce napisane prać ręcznie ! A kto w dzisiejszych czasach pierze w rękach kurtki ? Drugą kupiłam Alton, w której brak metki jak to prać. Plastikowy zamek w obu kurtkach, jakość chińska, za obie zapłaciłam ponad 500zł.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

jakość, brak metek, wyrób z Chin

Extra informacje

brak użytkowania, obie do zwrotu

Sandra / 2022-12-25

Zakupiłam leginsy. Jestem kolejny raz zadowolona z zakupów. Jak zawsze wszystko w porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Ładne ubrania

Wady

Extra informacje

Joanna / 2022-12-22

Jestem bardzo zadowolona towar taki sam jak ba zdjęciu ekspresowa dostawa paczka pięknie zapakowana. Przestraszyłam się czytających opinie bo już dwa razy mnie oszukano dziękuję sweterek przepiękny
Zalety

Ekspres dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Joanna / 2022-12-21

Widać jaka to firma na bardzo niskim poziomie..gratulacje właścicielowi..wstyd i żenada prowadzić taki sklep w dzisiejszych czasach..ale karma wraca..powodzenia!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same minusy

Extra informacje

Joanna / 2022-12-21

Niestety latem zakupiłam "piękna białą sukienkę"...sukienkę odesłałam bo była jak pluton. Materiał gdyby prześcieradło za duża jak namiot. Odesłałam -niestety reklamacja nie była przyjęta gdyż mi zarzucono że przyszła poplamiona!!!oraz rękawki były oderwane..niestety sukienka nie była poplamiona!a rękawki takie do mnie dotarły Do dziś tej sukienki mi nie zwrócono. Więc zatrzymali moje pieniądze oraz sukienkę!! Stwierdzili że nie wiedzą gdzie odesłać..przecież sukienkę kupiłam więc adres mieli. Gdybym miała cierpliwość to w taki sposób bym tego nie odpuściła. Ale uważam gdyby zależało im na dobrym imieniu firmy to by się dogadali. Niestety dla mnie to oszustwo i nie polecam tej firmy w 100procentach. Sklep reklamuje się że takie super ciuchy a w rz,oczywistości to szmaty. Mało tego szukają głupich. Nie kupujcie w tej firmie..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Same minusy

Extra informacje

Gonia / 2022-12-19

Już nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Komunikacja

Extra informacje

Kinga / 2022-12-19

BADZIEW! Zamówiłam kurtkę za 400 zł a nie zapłaciłabym za nią nawet 10 zł, odradzam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

BRAK!

Wady

Extra informacje

Kasia / 2022-12-12

Tragedia,odesłałam kurtkę na własny koszt 16 zł i nie mogę doprosić się o zwrot .kurtka pilna tylko na zdjeciu !!!obsluga klienta na bardzo niskim poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Żadnych

Wady

Czas zwrotu pieniędzy ,wysyłka zwrot na własny koszt ,obsługa klienta infolinia

Extra informacje

Niezadowolona klientka / 2022-12-09

Zamówiłam kurtkę rozmiar M. Kurtka miała metkę M jednak według wymiarów to była S mała S. Problem z reklamacją, musiałam pisać więcej maili bo po pierwszym mailu i przesłaniu zdjęć z centymetrem stwierdzono że kurtki są mierzone na płasko i może być różnica +/- 1-2 cm. Musiałam pisać drugi mail wyjaśniający że wymiary nie zgadzają sie z rozmiarem. Ok reklamacją została przyjęta po czym prosiłam o dostarczenie etykiety zwrotnej i tu już nie dostałam odpowiedzi. Pisałam drugi raz i też cisza. Nie polecam Tego sklepu internetowego. Jeśli tylko będziecie chcieli reklamować towar wówczas zaczynają się duże problemy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Reklamację, komunikacja

Extra informacje

Magdalena / 2022-12-07

Zła jakość! Kupiłam kurtkę za 300 zł, po jednym praniu puch się zbił, kurtka nie posiadała etykiety z informacją jak ją prać. Była wyprana w 30 stopniach na programie 15 minut. Po wyciągnięciu z pralki nie nadawała się do użytku. Złożyłam reklamację i zostałam olana. Próbują mi wmówić że źle konserwowałam kurtkę. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak!!

Wady

Wszystko

Extra informacje

Lenka / 2022-12-07

Nie polecam! Zdjęcia robione tak żeby ukryć mankanenty towaru, zaniżane wymiary ciuchów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Kejt / 2022-12-06

Zamawiałam już kilkakrotnie różne ciuszki i wszystko przychodziło zgodne z opisem i wyglądem.\r\nPolecam
Zalety

Zgodne z opisem i wyglądem,pięknie zapakowane.

Wady

Extra informacje

Niezadowolona klientka!!! / 2022-12-04

Nie polecam tego sklepu. Nie dziwie się też, że na fejsie nie dają możliwości oceny swojego sklepu, byłyby same negatywy. Komentarze chwalące jakość pochodzą, głównie od jednej osoby. Jakość ciuchów tragiczna, badziew straszny, chińszczyzna pełną gębą, nie uznają reklamacji. Materiały tragicznej jakości. Oszukują ludzi, wstawiając podrasowane zdjęcia. Ja niestety nabrałam się na zimową kurtke zipps, taką 3w1 w której można regulować długość. Wygląd odbiegał od zdjęć, ale nie chciało mi się jej zwracać, potrzebowałam na szybko nowej. Po miesiącu użytkowania całe ocieplenie pozbijało się tak bardzo, że nie spełniała już swojej roli bo poprostu jest w niej zimno. Zareklamowałam i co dostalam w odpowiedzi, że według nich jest zupełnie w porządku. Szok. Prawie 400zl a kurtka nadaje się tylko do kosza na śmieci. Musialam kupić drugą, cale szczescie oprzytomnialam i wybralam polska produkcję. Jedyne co mają z górnej półki to fotografa i modelki...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jakość sprzedawanych ciuchów i obsługa

Extra informacje

1 miesiąc

Katia / 2022-12-03

Produkt nie zgodny z opisem, jakość batdzo słaba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Katarzyna / 2022-12-02

Nie polecam. Zamówiłam spodnie woskowanie, które po trzech razach użytkowania mają bardzo widoczne przetarcia, pękają. Reklamacja nie uznana, podobno źle użytkowałam spodnie! Żenada. NIE POLECAM !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Eugenia / 2022-12-01

Niestety rzeczy są bardzo niskiej jakości,na zdjęciu miałam dres szafirowy a przyszedł rozmyty niebieski plus parka XL,gdzie pas miałam na wysokości połowy biustu nosząc rozm 40 i mając ok 170 wzrostu,może chuda Chinka by weszła… za odesłanie towaru,który nie z mojej winy nie pasował,odliczono mi za wysyłkę ,natomiast z innego zamówienia mam dres,rozciągnął się po godzinie noszenia plus jest tak sztuczny choć napisali,ze bawełna,ze aż się swieci a ja jestem cała spocona,nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Zero

Wady

Niestety rzeczy są bardzo niskiej jakości,na zdjęciu miałam dres szafirowy a przyszedł rozmyty niebieski plus parka XL,gdzie pas miałam na wysokości połowy biustu nosząc rozm 40 i mając ok 170 wzrostu,może chuda Chinka by weszła… za odesłanie towaru,który nie z mojej winy nie pasował,odliczono mi za wysyłkę ,natomiast z innego zamówienia mam dres,rozciągnął się po godzinie noszenia plus jest tak sztuczny choć napisali,ze bawełna,ze aż się swieci a ja jestem cała spocona,nie polecam

Extra informacje

Nie polecam

Karolina / 2022-11-28

Zamowilam kurtkę zimowa za 340zl a szczerze powiedziawszy nie dałabym za nią ani 100zł..Wygląda całkiem inaczej niż na zdjęciu, kiepskie wykonanie że nie wytrzymałaby nawet 1 zimy.. Zwrotu jeszcze nie otrzymałam, pewnie czekają do samego końca.. nie polecam - sprzedają chińskie taniochy za ceny z kosmosu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Zła rozmiarówka, badziewne materiały, okropne wykonanie, wygórowane ceny

Extra informacje

Karolina Sęk / 2022-11-25

Sklep Andżela to sklep wart każdej kobiety!!!! która się tam ubiera ;) Te co się ubierają to wiedza;) i dla tych co nie spróbowali. A chcą !!! ;) Ja się nie zawiodłam , szybka dostawa , płatność bezpieczna , kolory takie jak na zdjęciu żywe i piękne , ubrania mięciutkie przyjemne w dotyku i też po praniu ;) polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, płatność bezpieczna , żywe piękne miękkie w dotyku ubrania ,

Wady

Nie ma żadnej Wady ten sklep

Extra informacje

Monika / 2022-11-25

Sklep dramat. Kurtka rozdarla się w szewku, reklamacja nie uznana bo stwierdzili że źle dobrany rozmiar (za mała). Trochę to dziwne bo jedna rękę mam większą od drugiej ????????oczywiście zglosze to do rzecznika praw konsumenta. Nie odpuszczę. Moze ktoś miał z nimi problem podobny mój meil w razie czego [email protected] ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Nie kompetentni

Extra informacje

4 miesiace

Grażyna / 2022-11-24

Źle podane wymiary, kurtkę muszę zwrócić ponosząc koszty, ceny kosmos, obsługa klienta szok . Czekam na zwrot żadnych wiadomości ż e n a d a. Towar różni się od tego na zdjęciach. N ie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Omijać

Extra informacje

Kasia / 2022-11-24

Oszukują klienta. Na stronie podane błędne wymiary ubrań. Trzeba odsyłać na swój koszt, mimo, że to nie wina klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

RUDA / 2022-11-23

Ceny produktów bardzo wysokie, produkty na pewno nie najwyższej jakości , słabe opisy i niestety nie zawsze dokładne . Czekanie na zwrot pieniędzy to szok specjalnie czekają do ostatniej chwili. Odzież w bardzo niskich rozmiarach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Aga / 2022-11-23

Kupiłam kurtkę Lucky Five- niestety kurtka znacznie różniła się od kurtki na stronie: inny kolor, futerko gorszej jakości....nie wspomnę o zaniżonej rozmiarówce Produkt chiński (potwierdzają to metki wewnętrzne)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.75
Zalety

szybka dostawa

Wady

produkt chiński, opakowany w zwykły worek foliowy

Extra informacje

Lucyna / 2022-11-23

Sklep omijać szerokim łukiem zrobiłam drugi zakup w tym sklepie i ostatni rozmiary zaniżane a z reklamacją problem i to Bardzo duży Sklep porażka

Kupujacy / 2022-11-22

Nie polecam! Jakość produktów marna, w rzeczywistości odbiega mocno od zdjęć. Proces reklamacji tragiczny, Panie nie traktują poważnie klienta, maja swoją wyuczona przyśpiewkę i niej się trzymają. Byle wypchnąć i nie odpowiadać za jakos. Ostrzegam przed tym sklepem. Zmarnowane pieniądze. Nigdy wiecej tam już nic nie kupie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Edyta / 2022-11-21

Rzadko pisze opinie o sklepach internetowych, ale tu zrobię wyjątek, ponieważ nie wiem skąd biorą się te wszystkie negatywne opinie. Być może miałam szczęście, a być może sklep ma jednak dobre produkty. Najpierw zamówiłam kurtkę, a potem tu zajrzałam i się przeraziłam.....jednak niepotrzebnie. Świetna kurtka, gruba, ciepła, jak w opisie.....super materiał. Dostawa szybciutka, kontakt na czacie i wyjaśnienie wątpliwości też bez zarzutu. Na pewno wrócę do sklepu..... Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Aleksandra / 2022-11-16

Drogie panie. Nigdy nie pisze opini na temat zamawianych towarów z braku czasu. Zrobię jednak wyjątek . Przestrzegam przed tym zakłamanym sklepem. Zamówiłam kurtkę i byłam w szoku. Materiał najgorszej jakości !!!! Cena ponad 300 zł a nie dałabym za to nawet 100 zł. Całkowicie inna kurtka niż ta pokazana na zdjęciu. Szkoda czasu na przeglądanie ubrań z tego pseudo butiku. PORAŻKA !!!! NIE POLECAM !!!
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Aga / 2022-11-11

Spodnie cudowne. Jestem bardzo zadowolona z każdego zakupu w tym sklepie. Co do zwrotów to nie małam u nich problemów. Ceny też podobne jak w innych, więc nie ma się do czego przyczepić. Polecam innym. Przekonacie się, że warto.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Fajne i modne rzeczy

Wady

Extra informacje

Bezkonfliktowy sklep

Klijent1 / 2022-11-08

Tragedia sklep Andżela to porażka, dziewczyny nie kupujecie tam nic! Jakoś do ceny zupełnie nieadekwatna. Po nieuwzględnionej reklamacji nie zwracają towaru. Oszuści i złodzieje. Bardzo nie polecam rzeczy tylko na zdjęciach fajnie wyglądają a w rzeczywistości tanie podróbki sprzedają!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Megg / 2022-11-04

Towar podobny do tego ze zdjecia . Na żywo odbiega i to bardzo od oryginalu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Zgadza sie kolor

Wady

Extra informacje

Kam / 2022-11-04

Towar bardzo odbiegający od zdjęć, sweter zakupiony to po prostu worek. Ceny z kosmosu, nie polecam

Anna / 2022-11-03

Jestem zadowolona, z zakupów w tym sklepie, dzisiaj mi przyszły 2 rzeczy które zamawiałam 1 listopada, także przesyłka bardzo szybka, że zwrotem też nie ma problemu, kiedyś zamówiłam kardigan, niestety musiałam go oddać bo był za duży, odesłałam kasa wróciła na konto, także jak najbardziej polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Anaa / 2022-11-01

Niestety bluzka na zdjęciu odbiega od mojej która do mnie dotarła. Materiał sztuczny i potliwy. Po za tym to napewno nie jest żadny rozmiar UNIWERSALNY, tragedia. Nosze 36 a to nie wiem czy na 34 będzie, nie wspominając że miala pasowac na M czy L hahahahahaa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Marlena / 2022-11-01

Zamowilam dwie rzeczy na próbę,jestem bardzo zadowolona z zakupu.Towar zgodny z opisem,jakosc tez bardzo dobra.Jesli czlowiek dokladnie zmierzy i wybierze rozmiar to zgadza sie z rzeczywistoscia.Napewno zamowie cos jeszcze z tego sklepu.Przesylka dotarla do mnie po 2 dniach roboczych.Super ☺️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zgodnie z opisem

Wady

Brak

Extra informacje

agata / 2022-10-31

NIEKTÓRE RZECZY ŁADNE TO FAKT ALE OSTATNIO COS NIE BARDZO MAM SZCZESCIE DO DOBREGO ZAKUPU BO TROCHE ZDJECIA ODBIEGAJA OD RZECZYWISTOSCI I ROBIE DUŻO ZWROTÓW I TO CO PISZĄ O DLUGIM OCZEKIWANIU NA ROZTRZYGNIECIU ZWROTU I ZWROCIE ŚRODKÓW TO TEŻ NESTETY RACJA BO JEST DOŚĆ DŁUGI!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

anka / 2022-10-31

Dokładnie zwrot z obuwie po 2 dniach kasa powrotem u mnie a tu czeka się do 14 dni masakra...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

marti / 2022-10-31

Niektóre rzeczy na stronie nie przypominają tych które do mnie dotarły a ceny trochę wygórowane jak na taki kiepska jakość do tego Strasznie długi czas oczekiwania na rozpatrzenie i wykonanie zwrotu wraz z środkami na koncie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

mało

Wady

duże

Extra informacje

zwrot bardzo wydłużony po reklamacji

Sara / 2022-10-27

Zamówiłam camelowe spodnie. Są piękne. Kolejny udany zakup w tym sklepie. Polecam sklep z czystym sumieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Ładne i modne rzeczy

Wady

Extra informacje

Super sklep

Marysia / 2022-10-27

Sklep porażka. Ubrania okropne, tandeta. To co zamówiłam na zdjęciu wygląda super ale w rzeczywistości wygląda bardzo źle. Kontat że sklepem zerowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Tandeta

Extra informacje

Sandra / 2022-10-26

Kurtka za 400zł, przyszła w tanim foliowym worku jak z chin, jakość tj materiał i metki też świadczą o tym, że ściągana z aliexpres. Nie polecam, strata czasu i pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Słaba jakość, wysokie ceny, ubrania w rzeczywistości różnią się się od tych przedstawionych na zdjęciach

Extra informacje

Ewelina / 2022-10-21

Zamówiłam w sklepie sweterek i jestem zadowolona z zakupu. Towar jest zgodny z opisem. Szkoda, że na stronie jest sporo rzeczy tylko w uniwersalnym rozmiarze i akurat te najbardziej mi się podobały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Towar zgodny z opisem, Szybka wysyłka

Wady

Dużo ubrań w rozmiarze uniwersalnym, wysokie ceny

Extra informacje

Sandra / 2022-10-19

Wszystkie komentarze zawierajace słowa typu : dziadostwo, chińszczyzna, śmierdzące, badziewie, drożyzna, szmaty, nigdy więcej, oszuści itp. nie bierzcie jako wiarygodne bo z tego co widać to jakaś psychiczna, zazdrosna i szalona kobieta wypisuje, zmieniając tylko imiona. Ja kupuje i nie nam żadnych problemów. ze sklepem. Ciuszki ładne. Rozmiary zawsze podane. Jak mi nie przypadnie do gustu to bez problemu zwracam. To nie jest jakiś kłopotliwy sklep a rzeczy zawsze na czasie. Myśle, że jak ktoś zrobił tam chociaż raz zakupy to będzie wracał. Zawsze jest ryzyko, że odcień lub kształt na zdjęciu wygląda troszkę inaczej, ale to jest tak we wszystkich internetowych sklepach. Ja absolutnie nie bronię tego sklepu. To jest tylko takie moje spostrzeżenie i opinia :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Ładne rzeczy

Wady

Extra informacje

Ania / 2022-10-19

Towar jest gorszy niż z najtańszego bazaru. To, co na zdjęciu, nijak ma się do rzeczywistości. Rozmiary są zawyzone S jest jak L. Problem ze zwrotem, dlugo się czeka na zwrot pieniędzy (chyba dopiero po dwóch tygodniach otrzymałam przelew, gdzie inne sklepy mimo takiego terminu zwracają dużo wczesniej). Ogólnie nie polecam, na zdjęcia niestety łatwo się nabrać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Szybką dostawa

Wady

Towar niezgodny ze zdjęciem i z opisem.

Extra informacje

0

Marta / 2022-10-19

strata czasu i pieniedzy, zdecydowanie odradzam zakupy. na kazdym targowisku w kazdym miescie znajdziecie towar lepszej jakosci. dziadostwo totalne, rozmiarowka z ksiezyca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Monika / 2022-10-18

Strata czasu i pieniędzy. Przyszła mi kurtka 10cm krotsza niż było podane na stronie. Po kontakcie z biurem obsługi stwierdzili że wymiary rzeczywiste zgadzają się z tymi podanymi na stronie co było oczywiscie nieprawda..\r\nNie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2022-10-16

Kupiła w tym sklepie sweterek,bluzke i kamizelke jestem zadowolona.zadne chinskie o czym wy piszecie!!!! Kamizelka ciepla cidowna wygodną jak na zdjeciu sweterek natomiast piękniejszy niz na zdjeciu bluzka tez ok.czekam na kolejne nowości na pewno zamowie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko na tak

Wady

Zadnych

Extra informacje

Gosc / 2022-10-11

TRAGEDIA !!!!!!! Rozmiary podane na stronie nie mają nic wspólnego z tymi w rzeczywistości !!!! Towar chiński. Nigdy więcej..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2022-10-07

UWAŻAJCIE NA TEN SKLEP!!!! KASUJĄ OPINIE NEGATYWNE, WSZYSTKO CO DOBRE ZOSTAWIAJĄ ALE TO MA SIĘ NIJAK DO RZECZYWISTOŚC, KTÓRA JEST TRAGICZNA. MATERIAŁ CHINOL 100 %
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Marta / 2022-10-07

Prawda jest ze kontakt z sklepem jest utrudniony jeśli chodzi o zwrot pieniędzy za zamówienie. Ponadto opinie którą dodałam stricte o kurtce którą zamówiłam i oddałam, została usunięta. Zostały tylko najlepsze wpisy I potem klient ma super wyobrażenie o asortymencie jaki zamawia, i z pewnością ma być zadowolony, po czym dostaje zwykłą chińską szmate z rynku, tylko z nadrukowanym logo ANDZELA. Przestrzegam wszystkich zainteresowanych tym sklepem, tylko zamrożone środki na koncie zostaną niż wgl będziecie zadowoleni z jakichkolwiek ciuchów. Wszystkie ich opinie to opinie znajomych albo dobrze przekupionych ludzi rabatami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Jakość wykonania tragiczna.

Extra informacje

BeataW / 2022-10-01

Nie wiem skąd biorą się negatywne opinie o tym sklepie..Od ponad 3 lat jestem klientką i zrobiłam już sporo zamowień.Właśnie przysłano mi czarny sweter,który jest perełką :) Cały asortyment jest dobry gatunkowo,dobre fasony,które wybijają się ponad przeciętność mody z szarej ulicy.Dobry kontakt mailowy na każdym etapie zamówienia i szybka dostawa..Sklep sam w sobie jest marką..Nie bez powodu w tym roku kandydatki na miss prezentowały letnią kolekcję tego sklepu :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobre składy i gatunek towaru.Dobry kontakt.Szybka dostawa

Wady

Nie ma :)

Extra informacje

Anetta / 2022-09-28

zakupiłam kilka rzeczy po raz pierwszy w tym sklepie. Kozaki beżowe 2 pary swetrów ,spódniczkę oraz kurtkę. Jestem BARDZO pozytywnie zaskoczona. Wszystko wygląda jak na zdjęciach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

wygląd jak na zdjęciach

Wady

Extra informacje

Agata / 2022-09-27

Jakość ubrań słaba, wysokie ceny ,na zdjęciach wygląda dobrze w rzeczywistości szmira ,przesyłka dotarła szybko,ze zwrotem kasy był już problem ,nigdy więcej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Zła jakość ,wysokie ceny

Extra informacje

Beata / 2022-09-26

Nie polecam. Zamówiłam kurtkę a dostałam całkiem w innym kolorze. Nie chcieli wymienić na tą którą zamówiłam tylko żebym odesłała i tyle. Ja bym odesłała i nie byłoby ani kurtki ani pieniędzy :) bo nawet kontakt z nimi słaby telefonu nie odbierają na Facebooku odczytują i nie raczą odpisać trzeba wysłać parę wiadomości co parę godzin żeby łaskawie odpisali.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Dużo

Extra informacje

Nie

Marita Wójcik / 2022-09-26

Sklep stoi na bardzo wysokim poziomie. Duża ilość asortymentu pozwala pochłonąć sporą ilość czasu przed komputerem. Zakupiłam parę razy na tej stronie i mogę polecić. Znalazłam również fajny sklep z kurtkami zimowymi https://uniquefurs.pl również polecam, bo jest darmowa dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Ceny

Wady

Extra informacje

Lidia / 2022-09-26

Niestety zawiodłam się na obsłudze klienta, reklamacje rozpatrują na korzyść sklepu, bez żadnego uzasadnienia, klienta traktują z uprzejmą wyższością.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Joanna / 2022-09-24

Zamowilam kurtke (prawie 300 €) i dwie pary spodni (ok.25 € za sztuke). Dzien pozniej przeczytalam opinie wystawione na tej stronie i totalnie sie zalamalam! Poniewaz mieszkam w Niemczech przygotowan bylam na oczekiwanie ok 14 dni i tandetny smierdzacy china towar...! Po trzech dniach dostalam przesylke i z szybkim biciem serca otworzylam paczke. Kurtka Co prawda bardzo wygnieciona ale jakosc super! Bardzo starannie wykonana, rozmiar zgodny z norma. Spodnie maja moze nie obciete nitki ale zarowno material jak i wykonanie naprawde ok. Pasek przy spodniach nie byl z kartonu...jak w opiniach czytalam lecz z materialu skoropodobnego i nie bede go nosic...ale drogie Panie! Pasek ze skory kosztuje od 200 zlotych w gore,wiec jesli spodnie kosztujaw komplecie 80 zlotych to czego Wy tak naprawde oczekujecie??? Gucci za 100 zlotych? Sukienek Prada za 150 zl? Plaszczykow Chanel za 300 zl????? Ogolnie jestem bardzo zadowolona ! I zapach byl neutralny! Bardzo dziekuje firmie Andzela, jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka przesylka ,jakosciowo dobry towar

Wady

Kurtka zbyt wygnieciona

Extra informacje

Nick / 2022-09-22

Ten sklep to jeden wielki chińczyk za fortunę na dodatek. Te ciuchy to szmaty, które można kupić na ryneczkach za grosze a nie za tyle kasy, z nadrukiem Andzela. Wielkie rozczarowanie gdy zobaczyłam co mi przyszło bo zdjęcia to są przepiekne i kuszące. Kontakt? Tylko odnośnie zakupów ekspresowy. Jeśli chodzi o zwrot pieniędzy już się robi problem i brak kontaktu. Nie polecam i ostrzegam przed tym chinolem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Okropny towar

Extra informacje

Doris / 2022-09-20

Bardzo kiepska jakość ubrań!!! Sprzedawca nigdy nie podaje składu materiału bo zazwyczaj tj.100 % poliester.Zdjęcia bardzo wyretuszowane a w rzeczywistości ubrania wyglądają tandetnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Edyta / 2022-09-20

Super sklep ,towar świetnej jakości, jestem bardzo zadowolona z jakości usług i towaru Szybka wysyłka .Będę polecać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mm / 2022-09-15

Ja kupiłam do tej pory 3 swetry, komplet dresowy z weluru i leginsy z imitacji skóry i jestem zachwycona. Świetna jakość, piękne kolory, fajne ceny. Profesjonalne podejście: formularze zwrotu, ładne opakowanie, punkty za zakupy wymienialne na kupony zniżkowe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobre ceny z zachowaniem jakości

Wady

Extra informacje

BST / 2022-09-15

Mimo tak negatywnych opinii ja osobiście polecam sklep Andżela. Zamówiłam sweter. Przyszedł w przepięknym kolorze (takim jak na zdjęciu), jest mega milusi, ciepły i bardzo dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-09-15

Sweter niebieski ze ściągaczem na rękach przyszedł do mnie śmierdzący, szwy wystawały spod pachy, kolor i materiał wyglada zupełnie inaczej niż na zdjeciu, napisałam reklamacje załączając zdjęcie ale pani odpisała ze towar nie będzie brany pod uwagę bo to pozostałości produkcyjne i ze sama mogę obciąć to co wystaje :/ jeżeli chce mogę zwrócić towar i znowu płacić za przesyłkę… dla mnie totalny brak szacunku do klienta stracony czas, pieniądze i nerwy nie polecam zakupów w tym sklepie

Xizux / 2022-09-14

Kupiłam tam kurtkę wyglad nie miał nic wspólnego ze zdjęciem, futerko masakra, materiał kurtki jakby z czarnego worka na śmieci. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wysyłka za granicę

Wady

Produkty nie są takie same jak na zdjęciach

Extra informacje

Natalia / 2022-09-11

Zapomniałam dodać do swojejej opinii, że negatywne opinie pod produktami nie są udostępniane. Kiedyś kupiłam płaszcz marki misscity który wyglądał i w sumie miał materiał jak czarny worek na śmieci, napisałam o tym, ale nie zostało to udostępnione.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

.

Wady

.

Extra informacje

Nataloa / 2022-09-11

Ogólnie ubrania w większości made in China, tak jak w innych butikach. Kilka razy zamawiałam, zdarzały się lepsze i gorsze rzeczy. Teraz zamówiłam między innymi kurtkę zimową która na zdjęciu ma dużo większe i ładniejsze futerko, niż w rzeczywistości niestety, moje wygląda jak z wypłosza. ;P Nie chce mi się odsyłać,bo kurtka całkiem okej, doszyje swoje obszycie po prostu. Ocena sklepu i asortymentu takie 5/10. Źle nie jest ale *** nie urywa. Duży minus za brak darmowej dostawy za pobraniem nawet przy dużym zamówieniu. Nie każdy używa płatności online.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Często nowe kolekcje, czasami idzie trafić coś w czym nie chodził co druga Grażyna na ulicy

Wady

Brak darmowego pobrania za większe zakupy (25 zł to o wieeeele za dużo), niekotre ubrania kiepskiej jakości

Extra informacje

Marzena / 2022-09-10

Niektóre opinie mnie zadziwiają.Tyle kupuje w internecie ale odkąd kupuje w butiku Andżela ,nie mogę nic złego powiedzieć.Bardzo dobrej jakości ciuszki.Ze zwrotem nie ma żadnego problemu.Ciągle są zniżki i dość dobre ceny.Ja osobiście polecam każdemu ten sklep.Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Fajne ciuchy jakościowo

Wady

Brak

Extra informacje

Niezadowolona / 2022-09-08

Niestety jestem nie zadowolona z zakupu w tym sklepie kupiam kurtke ktora na zdjęciach wygląda prześlicznie ale w rzeczywistosci tak nie jest . Kolor totalnie wyblakniety troszeczke za szeroka jakby zupelnie z innego materiału . Totalna masakra zakupiłam pierwszy raz a strasznie sie zawiodłam . Poza tym do tego dochodzi szukanie paczki . Osoba zajmujaca sie zamowieniami myli numery telefonu . Porazka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
1.67
Zalety

Miła obsługa

Wady

Jakość produktu

Extra informacje

Angelika / 2022-09-07

kupiłam bluzę beżową - jest rewelacyjna, bardzo dobry gatunek , bardzo ciepła, pięknie odszyta. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, mega szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

wszystko

Wady

brak

Extra informacje

Irena / 2022-09-01

Z odpowiedzi do Pani Janka. Proszę panią, sama kupuje w sklepie internetowym Andżela. I tylko w tym sklepie się ubieram. Przestałam kupować w Bon Prix i innych typu sklepach. Andżela jest zupełnie innym sklepem. Odzież jest bardzo dobrej jakości, a co za tym idzie, jest modna. A to co Pani pisze, że to właściciele tego sklepu piszą pozytywne komentarze jest totalną bzdurą. Proszę nie psuć renomy firmy, że ciuchy są z Chin a metki są z innej planety. Proszę się stuknąć w głowę pisać takie bzdury.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Modnie

Wady

Żadnych

Extra informacje

Długo

Janka / 2022-08-30

Ciuchy dramat. Na sklepie brak negatywnych opinii, bo pewnie kasują.. Dobrze, że istnieją postronne portale o opiniach. Poczytałam trochę poniższych komenatrzy i od razu widać, że te pozytywne to w większości pewnie prawcownicy lub właściciele sklepu piszą.. Ciuchy nie mają firmowych metek, metki z napisem "Made in Italy".. Hahaha Chyba z Italy, ale z chińskiego marketu!!! To jest oszustwo, żeby ludziom taką tandetę sprzedawać, takie szmaty. Wszystko do zwrotu. DRAMAT!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Pola / 2022-08-30

Kolejny zakup. Jakosc bardzo dobra, kontakt rowniez, szybka wysylka, odpowiednio zapakowane. Czytam tutaj opinie -re negatywne dot. min. Innymi kontaktu, jakosci. Mysle, ze konkurencja sie odezwala. Ktos tu napisal ze rzeczy jakosciowo na poziomie 25-35 zl. To bzdura, nie mial rzeczy z tego sklepu. Dobrze ze nie widzialam tej strony wcxesniej bo bym miala dylemat czy zamowic.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Jakosc, kontakt ze sklepem

Wady

Extra informacje

1 rzecz ro, druga miesiac

Jola / 2022-08-22

Sklep godny polecenia towar zgodny z opisem wysyłka znakomita sxybka nie ma się do czego doczepić a i dbanie o klienta na poziomie będąc klientem zbiera się punkty które można zamieniać na zakup następnego towaru zawsze jest taniej co rzadko spotykane w innych sklepach

Sylwia / 2022-08-22

Jakość ubrań tragiczna. Pierwszy raz mi się zdarzyło zamówić nową sukienkę na wesele która już na samym początku imprezy popruła się na szwie. Sukienka tak świetnie uszyta że cale wesele musialam uwazac zeby sie nie popruła dalej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Joanna / 2022-08-22

Zakupiłam sukienke-sukienka zwykła cienkie płótno. Zwróciłam towar-pani z infolinii źle mnie poinformowała jak się zwraca towar. Mało tego za zwrot trzeba zapłacić. Teraz czy paczka z zwrotem do nich dotarła nie wiem gdyż"miła pani"mnie poinformowała że oni nie wiedzą. Po prostu mają 30 dni na zwrot pieniędzy pomniejszonych o koszt zwrotu. Generalnie kupuj szybko ale na zwrot za sukienkę musisz czekać. Brak kontaktu i brak emati to norma. Uważam że firma jest nie rzetelna i nie szanuje klienta. Na pewno nie kupię z tej firmy już nic i nie polecam zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Wady

Same minusy

Extra informacje

Anita / 2022-08-12

polecam, jestem bardzo zadowolona z zakupów, szybka wysyłka, piękne ubrania. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ewa / 2022-08-12

Obsługa sklepu bardzo miła i zawsze pomocna. Jeżeli chodzi o ubrania to towar bardzo adekwatny do cen. Wysyłka z dnia na dzień, wszystko ładnie zapakowane. Ja jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybka wysyłka, miła obsługa,

Wady

Extra informacje

Krystyna / 2022-08-12

Zakupiłam trampki, spodnie i garnitur - są genialne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybka i miła obsługa klienta

Wady

brak

Extra informacje

Michalina / 2022-08-11

Nie polecam zamówienie opłacone tydzień i paczka nie wysłana jak ktoś potrzebuje na jakaś okazje a potem chce się bujasz i wydzwaniać do kurierów żeby szukać swojej paczki to polecam atrakcje niezapomniane a paczka specjalnie zamówiona tydzień wcześniej w innych sklepach paczki na drugi dzień ewentualnie na trzeci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Olga / 2022-08-09

Niestety jakość,wygląd,fason,kolorystyka nieadekwatna do prezentowanych na stronie,brak sprzedawanego towaru,nie dotrzymywanie czasu wysyłki !Słabo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Katarzyna / 2022-08-08

Zakupiłam sweter który śmierdział. Złożyłam reklamację która nie została uznana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Betii / 2022-08-07

Ceny ciuchów wygórowane. Znalazłam hurtownie na których widnieją ich zdjęcia z ubraniami. Ceny sukienek za 35 zł, bluzki 25 zł,a sprzedają za 150 zł. Warto kupować tylko w promocji. Kolory się różnią są na stronie piękne żywe a w rzeczywistości już nie. Rozmiary też nie do końca poprawne. Minus zakupów internetowych. Towar włoski ,turecku, polski.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Wady

Drogo

Extra informacje

Iza / 2022-08-05

Zamówiła, dwie koszulki, dwa sweterki i sukienkę. Koszulki pod szyją bardzo ciasne, sweterki tragedia. Rękawy wąskie, okropny, sztuczny materiał. Sukienka to wogóle koszmar. Bardzo krzywo pozszywana, przy nałożeniu nie ma szans, żeby ją na sobie ułożyć prawidłowo. Ciuchy totalna chińszczyzna i tandeta. Oczywiście strona internetowa wygląda pięknie a ciuchy na modelkach idealne. NIE POLECAM!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

brak

Wady

słaba jakość szycia, kiepskie materiały, ciuchy w rzeczywistości wyglądają bardzo tandetnie niż na zdjęciach.

Extra informacje

Emma / 2022-08-05

Rzeczy sprzedawane w butiku, są bardzo kiepskiej jakości. Zakupiona sukienka była dwukrotnie reklamowana, mimo prośby o zwrot środków, sukienkę ponownie naprawiali. ( Ta sama wada).Pomimo wniosku o odstąpieniu umowy. Dodatkowo, straszą klienta, który nie zgadza się z ponowną reklamacją, że obciąża klienta dodatkowymi kosztami za magazynowanie rzeczy.\r\nNie polecam zakupu w tym butiku. \r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Słaba jakoś materiału, kiepska obsługa klienta .

Extra informacje

Jolanta / 2022-08-03

Zastanawiam się czy opinie wystawione nie są konkurencja lub złośliwość bo od.dawna kupuje w tym sklepie andzela i wszystko zgodne z opisem No niestety trzeba uważnie czytać rozmiarowke mogę polecić ten.sklep z czystym sumieniem wysyłka szybką zwrot.pieniedzy sprawny i ciuszki naprawdę są gatunkowo super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wsxysko na +5

Wady

Extra informacje

sacotka / 2022-08-01

Ciuchy tragedia. Widać, że ściągają z Chin. Produkty nie mają firmowych metek. Kolory produktów inne niż na zdjęciach. Rozmiary albo bardzo duże albo za małe. Jakość szycia żadna! Bluza z koronką podarta, sukienka rozpruta, 2 cm różnicy między lewą i prawą stroną.. Wszystko do zwrotu. Kto to kupuje???????????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

masakryczna jakość szycia, kolory inne niż na zdjęciu, rozmiary w cały świat, ciuchy podarte

Extra informacje

Ania / 2022-07-28

Odradzam , wszystko do zwrotu , nawet po domu nie da rady w tym chodzić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Paulina / 2022-07-28

Jakość słaba , zakupiłam t-shirt napisy po pierwszym praniu zaczęły się odklejać . Również zakupiłam dres przyszedł z dziura a w bluzce w tej sam dzień odpadła blaszka .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Bogna / 2022-07-20

Zamówiony sweter prześliczny???? gatunkowo rewelacja to już kolejna rzecz zamówiona i nie ma lipy polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Żaneta / 2022-07-14

Zamówiłam sukienkę. Niestety na żywo zupełnie inaczej niż w opisie, kolory wyblakłe i strasznie szeroka...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Duża różnica między opisem, a wyglądem na żywo.

Extra informacje

Jolanta / 2022-07-13

Sklep godny zaufania obsługa szybką wysyłka 3 dni i towar jest zwrot gotówki bardxo szybki i towar zgodny z opisem dziwie się tym niektórym opiniom każdy zakup powinien być dokladnie przeczytany i przemyślany bo w opisie jest napisane robie zakupy w tym sklepie I zawsze wszystko zgodne z opisem naprawdę mogę polecić i jakość super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wsxysko na +5

Wady

Brak

Extra informacje

Jolanta / 2022-07-13

Zamawiam w tym sklepie I.powiem szczerze że jestem zadowolona wszystko zgodne z opisem i rozmiarowka jest oki dziwie się tych.niektorych opini No jak się nie czyta dokladnie albo pani z rozm XL chcą się wbić do S No to.tak to wygląda zakup powinien.byc dokladnie przemyślany mogę naprawdę z.czystym sumieniem polecić i zwrot bardzo szybki komentarze są.falszywe nie zdążyło mi sue czekać dlugo na.zwrot gotówki i wysyłka w ciągu 2 do 3 dni
Zalety

Super obsługa i towar dobrej jakosci

Wady

Brak

Extra informacje

Eweli / 2022-07-08

Generalnie nie wystawiam negatywnych opinii, tym bardziej , że jaisz czas temu ponad rok kupowałam w tym sklepie i wszystko było ok, spoko ubrania jakość też dobra, teraz dosłownie na dniach wróciłam do nich i zrobiłam zakupy I szok...... jakość ubrań się tak pogorszyła, że w sumie nie można pisać o jakiejkolwiek jakości, spódnica tak cienka jak szmata z paskiem uwaga wykonanym z tektury!!!!!!, szwy najgorszej jakości. Dramat. Ja rozumiem , ,w czasy są ciężkie, ale ten butik po prostu zaczął oszukiwać ludzi, bo centy się nie zmieniły, a jakość poszła znacząco w dół. Jestem po prostu rozczarowana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Marta / 2022-07-08

Odradzam , jakość tragiczna w dodatku na swetrze brak jakiejkolwiek metki , sukienka w kolorach o wiele bledszych niż na zdjęciu...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Malgorzata / 2022-07-07

Właśnie otrzymała swoją szybką przesyłkę.Zamowilam płaszczyk i 2 sweterki , jestem bardzo zadowolona ! Wszystko wygląda jak na zdjęciach.To już moje 3-cie zamówienie i napewno nie ostatnie,pozdrawiam i zachęcam do zakupow w Andżeli????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Magdalena / 2022-07-06

Sukienka indyjska
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Wszystko zgodne z opisem,łatwość zamawiania,szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Alina / 2022-07-05

Bardzo polecam sklep Andżela. Mimo wielu negatywnych opinii zdecydowałam się na zamówienie sukienki na wesele. Zamówienie łącznie z naliczeniem rabatu przebiegło bardzo sprawnie. Czas realizacji i dostawy towaru mega szybki. Sukienka bardzo starannie odszyta, w 100 % zgodna z opisem i wyglądem na zdjęciach, materiał bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

szybka realizacja zamówienia, towar dobrej jakości zgodny z opisem

Wady

Extra informacje

Doopa / 2022-06-30

Szmaty z Chin, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ZERO

Wady

Jak wyżej

Extra informacje

Do pierwszego prania

Sandra / 2022-06-24

Kupiłam ażurowy sweterek. Jest piękny. Taki inny a ja lubię rzeczy oryginalne.Polecam ten sklep z czystym sumieniem. Parę razy kupowałam tam różne rzeczy i byłam zadowolona. Jak coś nie pasuje lub się nie spodoba można zwrócić. Nigdy nie miałam ze zwrotami problemu. Nie bójcie się i kupujcie. Warto również podejrzeć co będzie wkrótce w modzie bo oni ją wyprzedzają. Acha i jeszcze dodam, że rzeczy kupione przeze mnie nigdy nie śmierdziały i nie pruły się, więc nie wiem skąd takie opinie się biorą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Modne rzeczy

Wady

Fajnie jakby były tańsze

Extra informacje

Jak się zdąży można zakupić ze zniżką.

Ania / 2022-06-24

Nie polecam tego sklepu! Jakość tragiczna, ciuchy śmierdzą jak ze świetnika, bluzka rozpruta po pierwszym założeniu. Dałam szansę, kupowałam kilka razy i ani jedna rzecz, powtarzam ani jedna nie wygląda jak na zdjęciu. To są oszuści.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Jak wyżej

Extra informacje

Ania / 2022-06-23

Jedna wielka porażka, ubrania tragicznej jakości A o cenie już nie wspomnę,, szczerze nie Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alina / 2022-06-22

jakość ok, jestem zadwolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2022-06-22

Super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Karolina / 2022-06-22

wszystko w porządku, jestem zadowolona. Byłam pełna obaw widząc poniższe opinie, jednak zdecydowałam się zamówić, nie żałuje. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Amelia / 2022-06-17

Jestem załamana, jedna wielka porażka. Na zdjęciu piękna sukienka za niezla sumę a dostałam nie wiem, w ogóle jak to określic. Nie polecam. Omijajcie ten "butik"
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Edzia / 2022-06-17

Jakoś tragiczna, zamówiłam kilka sukienek.. niestety, nie które nawet nienadaja się na szmate do podłogi. Chiński plastik z Aliexpress. Już polecam shein 10000razy lepsza jakoś i czas oczekiwania taki sam. Masakra. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

NIC

Wady

Wszystko

Extra informacje

Magdalena / 2022-06-16

Nie polecam. Zakupiłam spodnie woskowane, które po dwóch założeniach rozpruły się. Reklamacja to u nich kpina. Przygotowane regułki na zasadzie kopiuj wklej.... Nawet przy odwołaniu nie doczekałam się rzetelnej opinii a raczej domysłów . Towar nie wart swojej ceny. Nigdy więcej już tam nie zamówię i ostrzegam innych przed zakupami w tym pseudosklepie....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bettii / 2022-06-16

Zdecydowanie NIE polecam. Towar bardzo słabej jakości. Na zdjęciach wszystko wygląda pięknie, ale to towar najtańszy z Chin tylko z naszytymi metkami tej marki. Sprzedawca oszukuje, promując te rzeczy swoją nazwą. No i oczywiście to totalne nieporozumienie, że za towar wadliwy musimy sami ponosić koszty zwrotu. Nigdy więcej nie kupię tam rzeczy!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Karolina / 2022-06-14

Zakupiłam sukienkę dzianinowa biala w paski. Rozmiar uniwersalny. Rozmiar xs na s to dobre określenie rozmaru. Zaden uniwersalny. Jakosc materiału jak za sukienkę za 119zl to niska jakosc, sukienka usta krzywo. Po jednym praniu zmieniła kształt. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Jakosc, wykonanie i za wysokie ceny.

Extra informacje

Brak

Karolina / 2022-06-11

To jakis żart żeby w dzisiejszych czasach tak ludzi oszukiwać...nie polecam tego sklepu na zdjęciach wszystko takie piekne a dostałam jakieś gowno chińskie co w ogóle nie przypominało tego co zamówiłam...jakaś kompletna tragedia a do tego za zwrot tych szmat musialam sama zapłacić...przestrzegam przed zakupem w tym sklepie....MASAKRA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Chińskie gowno

Extra informacje

Ivon / 2022-06-07

Szybka przesyłka, niestety jakość nieadekwatna do ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.75
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Bardzo slaba jakość w porównaniu do wysokiej ceny

Extra informacje

Ivon / 2022-06-07

Szybka przesyłka, niestety jakość nieadekwatna do ceny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.75
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Bardzo slaba jakość w porównaniu do wysokiej ceny

Extra informacje

Oliwa / 2022-06-06

Zanim co kolwiek chcialam tam zakupic postanowilam poszukac towaru na innych stronach.. Okazuje sie, ze caly aortymen sklepu angela.pl Jest na stronie Aliexpress gdzie jest mydło i powidlo w znacznie mniejszej kwocie niz na stronie u angeli. Wiec jako klient czuje sie oszukana podwyzkami o 200/300% to jakis skandal. Wiec nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Jedno wielkie oszustwo

Extra informacje

DD / 2022-05-27

Kiepskiej jakości towar , długie oczekiwanie na dostawę, brak życzliwości ze strony sprzedającego .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Wadamska / 2022-05-23

swetr piekny , polecam serdecznie -wbrew wszystkim opinią które przeczytałam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Diorota / 2022-05-21

Zamówiłam dwie sukienki \r\nSą cudowne ????\r\nPolecam

Aniela / 2022-05-19

Kupiłam bluzkę koronkową, która na zdjęciach wygląda pięknie, ale w rzeczywistości niestety już nie tak bardzo. Typowy towar z Chin, niestarannie wykonane. 140 złotych za średniej jakości ciuch. Słabo. Drugi raz tam nie kupię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybka dostawa. Duży wybór

Wady

Kiepska jakość w stosunku do ceny

Extra informacje

Asia / 2022-05-18

Otrzymałam dzisiaj sukienkę plisowaną w rozmiarze one size. Przyznam się, ze trochę sie obawialam bo zamowilam sukienke przed przeczytaniem opinii. Jednak jestem mile zaskoczona. Sukienka jak dla mnie. Pasuje jak ulał! Bardzo dziękuję!!!na pewno to nie będą ostatnie zakupy w tym sklepie:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, materiał

Wady

Brak

Extra informacje

EMI / 2022-05-18

Pierwszy raz zamawiałam z tego sklepu. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko, po 3 dniach. Niestety prążkowana biała bluzka z koronką strasznie sztywna, materiał sztuczny, nieprzyjemny, materiał wbijał się w pachy, bo za mały otwór był. Odesłałam i otrzymałam zwrot w terminie, także z obsługi jestem zadowolona, ale raczej nic już tam nie kupię, bo na zdjęciach super, a rzeczywistość zupełnie inna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

obsługa, szybka wysyłka

Wady

słaba jakość materiałów, dziwnie skrojone ubrania

Extra informacje

Andzi / 2022-05-17

Słaba jakość odziezy, wysyłka ponad tydzień, zwrot pieniędzy po 2 tygodniach i jeszcze trzeba się upominać. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halszka / 2022-05-12

Nie polecam, ceny z kosmosu , część towarówz Chin gdzie znalazłam je i dużo taniej Numerowka jak się uda , 3 rzeczy kupiłam i albo za ciasne albo za wielkie...trudno sue wbić w swój rozmiar u nich Zwroty to porażka, place w minute za towar a na zwrot srodkow każą czekać 21 dni .. Jakaś brednia , czasem coś zwracam i najdluzej to było 3 dni Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Nie ma

Wady

Mnóstwo całe łącznie z obsluga

Extra informacje

Beata / 2022-05-12

Niestety bardzo słaba jakość materiału , wszystko sztuczne , tandetne , szkoda bo na zdjęciach wyglada super ale nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

Bardzo słaba jakość materiału

Extra informacje

Ibronka / 2022-05-11

Nie podzielam negatywnych opinii nt. sklepu internetowego Andżela. Kupiłam kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona. Pewnie, że zdarzyły się zwroty ale nigdy nie było problemów, a zwrot kasy i sam zwrot odbyły się bardzo szybko. Jak wszędzie są rzeczy z lepszych i gorszych materiałów, dlatego trzeba czytać skład materiału i opinie innych klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

szybka wysyłka, szeroki asortyment, modne rzeczy

Wady

płatny zwrot Inpostem

Extra informacje

Dodaaa / 2022-05-06

Nie polecam! Zamówiłam kilka rzeczy w rozmiarze S i wszystko za wielkie, To na pewno ni3 jest typowa Ska! Poza tym jakość tych ubrań to jakaś masakra Nie polecam i nigdy więcej nic tam nie kupię. Bardzo się tym sklepem rozczarowałam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Chińska jakość

Extra informacje

Magda / 2022-05-05

Jakość ubrań jest okropna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Niska jakość

Extra informacje

justyna / 2022-05-04

jakośc obsługi moge ocenic bardzo dobrze. Nic nie reklamowałam, odysłalam ubrania, zwrot gotówki o czasie... tu ok. Jakośc ubran jednak na wielki minus. Zdjecia piekne, zachecajace...Próbowałam dobrych parenascie razy sie przekonac..a może mnie miło zaskkocza- niestety. Ubrań nie polecam...zdjecia a rzeczywistosc nie maja nic wspolnego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

obsługa

Wady

jakość ubrań, ceny

Extra informacje

Aneta / 2022-04-28

Najgorszy sklep w jakim kupowałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ila / 2022-04-26

Zakupy bezpieczne, jakość ubrań bardzo dobra ale wysyłka zawsze długo trwa :/ wszystko wg regulaminu ale od zapłaty do spakowania produktu czasami trzeba czekać 5dni!!! To zniechęca. Aha i nie dodasz złej opinii o produkcie. Akceptują tylko pozytywne opinie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Monika / 2022-04-26

Polecam sklep online Andżela,ubrania modne,ładne ,najlepiej zamawiać te z rozmiarówką,chociaż i te one size też zamawiałam i niejednokrotnie były dobre a noszę roz.S.Kilka razy zdarzyło mi się zrobić zwrot i zawsze pieniądze wracały na konto.Solidna firma.Mam już mnóstwo rzeczy od Andżela i fajne jest to że można skompletować wiele ciuchów które razem dobrze wyglądają.Jakość moich ubrań jest na wysokim poziomie,a jestem raczej wybredna.Generalnie super, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór,modne ciuchy,każdy znajdzie coś dla siebie.

Wady

brak

Extra informacje

Monika / 2022-04-22

Nie polecam tego sprzedawcy. Od kilku dni wymieniam się mailami w sprawie reklamacji. Płaszczyk nawet do mnie nie dotarł chociaż gwarantowali dostawę przed świętami. Do paczkomatu paczka dotarła ale sprzedawca wpisał błędny numer telefonu. Sprzedawca tłumaczy się że to wina Inpost. Ale nie moja a ja do dziś nie otrzymałam przesyłki co więcej sami zrobili zwrot środków na moje konto chociaż ja nie wypełniłam formularza zwrotu i jeszcze pomniejszyli przesłaną kwotę o koszt przesyłki. NIE NIE i jeszcze raz NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

żadne

Wady

same

Extra informacje

Barbara / 2022-04-21

kupiłam spodnie i marynarkę czarne Zandra, niestety słaba jakość, już po pierwszym ubraniu na spodniach powstały przebarwienia materiału. Niestety sklep reklamacji nie uznał tłumaczac się wadą mechaniczna powstałą na skutek złego użytkowania. Kpina , jakość materiału słaba. Sklep oszukuje i nie przyjmuje reklamacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

nie ma plusow

Wady

słaba jakośc materiału

Extra informacje

1 raz

Martha / 2022-04-12

Rzeczy są różne jakościowo. Pierwszy raz kupiłam kurtkę zimową i jest super, przechodziłam w niej sezon i jest jak nowa, ponadto jest ładna i fajnie uszyta. Kolejne zakupy zrobiłam większe, były to róże ciuchy i połowę odesłałam. Niektóre ciuchy wyglądają jak z placu na osiedlu z lat '90. Zdjęcia to mocny retusz niestety. Szybki zwrot pieniędzy, niestety zwroty na nasz koszt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Niektóre rzeczy są OK

Wady

Bardzo śmierdzą (kurtki nie, ale reszta odzieży bardzo)

Extra informacje

Aneta / 2022-04-11

W sklepie kupiłam trzy płasze alpaka (2 modele Royal: pudrowy róż i ecru oraz jeden model Liore camel-ecru). Płaszcze starannie uszyte, jakość materiału bardzo dobra: miękkie, przyjemne w dotyku, ładny krój. Dobry stosunek ceny do jakości. Trochę się zestresowałam, bo przeczytałam opinie o sklepie dopiero po zrobieniu zakupów. :( Opinie nie były budujące, a ja dwa płaszcze zamówiłam na prezenty... Jednak po otrzymaniu towaru jestem bardzo zadowolona. Jeszcze tu wrócę na zakupy. Pozdrawiam zespół sklepu Andżela i życzę mniej komentarzy odstraszających potencjalnego klienta. Wszystkiego dobrego! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

opinie negatywne w Internecie

Extra informacje

Magda / 2022-04-09

Zamówiłam 2 kurtki zimowe ale się zastanawiam czy to szyte na chinczykow? Wiem że towar z Chin ale żeby rękawy były na 3/4 w kurtce zimowej przy rozmiarze XL. Przesada. Na zdjęciach miały modelki je zdrapowane i podwinięte pewnie celowo dlatego ciężko było zobaczyć jak ta kurtka wygląda właściwie ale przynajmniej dobrze zamaskowana wada :))) Materiały sztuczne poliestry najtańszy szajs. Za to modelki mega zawsze zrobione fryzury i opalenizna ciekawe czy też poprzerabiane bo mają tak sztuczne twarze jak lalki z półki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Łatwość zakupow

Wady

Zdjęcia bardzo mocno retuszowane, kolory poprzerabiane,

Extra informacje

Ciuchy na 2 razy do użytku

Nicola / 2022-04-09

Kilka razy kupiłam ubrania z tego butiku. Niektóre z nich są tak tandetnie ze nie chciałabym ich nawet za darmo. Część rzeczy zostawiłam sobie ale z czasem widzę, że jakość jest bardzo słaba. Prawda jest ze to skrawki materialu za mega wygórowana cenę. Zdhecia są bardzo poprzerabiane, kolory zbyt intensywne a potem okazuje się że blade i odbiegają od tych co na zdjęciu. Zbyt dużo retuszu na zdjęciach. Szkoda ze nie można zwrócić na ich koszt bo wtedy może bardziej by patrzyli na to co wysyłają. Raz zamówiłam sweter cocomore i przyszedł i upudrowany fluidem. Masakra. Na szczęście nie ma problemu ze zwrotem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Szybką przesylka

Wady

Zdjecia odbiegają mocno od rzeczywistosci

Extra informacje

Ewelina / 2022-04-06

Zamówiłam kilka rzeczy i każda była innego koloru niż na zdjęciu. Uważam że tak przerabianie zdjęć jest świadomym wprowadzaniam klienta w błąd! Niestety większość butików internetowych w ten sposób oszukuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Inny kolor

Extra informacje

Ewelina / 2022-04-06

Jestem klientką sklepu Andżela i jestem zadowolona i z obsługi sklepu i jakości. Przesyłka szybka a towar dobrej jakości adekwatny do ceny, ja i Córka mamy z tego sklepu: bluzki, marynarkę, swetry kardigany, sukienki, z 10 zamówionych rzeczy zwracałam tylko 1 ponieważ kolor sukienki i jakość nie podobały mi się. Ale to wszędzie tak się zdarza że coś może nam nie odpowiadać. Rzeczy ładnie schludnie zapakowane i nigdy nic nie miało brzydkiego zapachu jak czytałam w komentarzach kiedyś. Przy 1-wszym zamówieniu też obawiałam się ze względu na dużo negatywnych opinii ale niepotrzebnie, zaryzykowałam i jestem b.zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, jakość, modne rzeczy

Wady

Brak

Extra informacje

Asia / 2022-04-04

Polecam, zamówiłam zieloną ramoneskę, jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i tabelą wymiarów. Przyznaję, że po złożeniu zamówienia zaczęłam czytać negatywne opinie i trochę się bałam, ale jak widać niepotrzebnie . Bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do grona zadowolonych klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

Wady

Extra informacje

Już 2 razy robiłam w sklepie zakupy. Rzeczy, które wybrałam są świetne! Zawsze kupuję więcej (różne rozmiary) i zwracam cześć. Nie ma z tym problemu. Jakiś sentyment czuję do tego sklepu, chyba przez sytuację w jakiej się o Andzela dowiedziałam i te modelki... - one wyglądają pięknie a przy tym 'normalnie'. Polecam produkty, są dobrej jakości, ładne, są inne niż w sklepach, kontakt z obsługą jest dobry, przyjmują zwroty i zwracają pieniądze w należytym czasie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ola / 2022-04-01

Rzeczy średnio ładne. Jakość też różna. Zależy jak się trafi. Robiłam ostatnio porządki i cześć rzeczy z ich sklepu nawet z metkami oddałam dla Ukraińców. Sama się zdziwiłam, dlaczego je kupiłam bo ogólnie były brzydkie. Pewnie wtedy zdjęcia mnie skusiły. Ogólnie to mi się ostatnio tam nic nie podoba. A przestałam nawet przeglądać ich sklep ze względu na manipulacje z ich strony z kodami za zakup. Ściema i zakłamanie. Trzeba się prosić, żeby uaktywnili kody i do tego nie możesz wykorzystać ich jak są zniżki. Dla mnie to jest nielojalność w stosunku do klienta, mataczenie i okradanie. Dlatego niech się bujają z tym towarem sami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Czasami coś ładnego się trafi

Wady

Okłamywanie i kombinowanie zdjęciami i kodami

Extra informacje

Nie dajcie się nabrać. Nastawieni na zysk a klient to ma być okradany i manipulowany.?

Marzena / 2022-03-27

Szkoda pieniędzy...dziewczyny jak chcecie takie ubrania jak z tego ,,butiku,, to idźcie do pierwszego lepszego sklepu chińskiego i kupicie o połowę taniej... Ten butik sprzedaje ubrania w 100 % procentach chińskie stąd Przestałam już tam kupowych bo najzwyczajniej w świecie to jeden wielki obciach!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Inka / 2022-03-25

Upatrzyłam sobie kolorowy sweterek na stronie. Dodam że pierwszy raz kupiłam coś w tym sklepie internetowym. Zamówienie zrealizowane szybko, dobrze zapakowane. Myślałam że sweterek będzie trochę większy, modelka wyglądała w nim trochę inaczej. Może rzeczywiscie ona jest malutka a ja mam prawie 180 cm wzrostu stąd ta różnica w długości. Jakość ok, nie zauważyłam żadnej wady, może kolorki ciut jaśniejsze niż na zdjęciu. Żadnego nieprzyjemnego zapachu nie wyczułam, więc nie wiem dlaczego inni piszą że ciuchy śmierdzą. Nie wiem też jak jest ze zwrotami bo sweterek jednak zostawię. Ogólnie ok ale nie jestem pewna czy jeszcze coś kupię.

Wiktoria / 2022-03-24

Zamówiłam dwa razy i oba odesłałam, jakoś jest bardzo słaba. Rzeczy marki La Blanche są dobrej jakości, natomiast pozostałych nie polecam. Sukienka/tunika fatalny materiał odstające nitki. Drugim razem dwa płaszczyki za cene 240zl jeden to jakiś żart. Płaszcze o kryjącym gryzącym materiale tańszym niż z Shein, kolor wgl różnił się od tego na stronie miał być Camel’ owy a przyszedł blado żółtawy okropny, oprócz tego na dodatek zdarte i z wadami guziki. Płaszcze w tym momencie (marzec 2022) w Sinsay w cenach 100-140 są znacznie lepszej jakości. Na prawdę odradzam zakupów w tym sklepie. Na zdjęciach pieknie, ale w rzeczywistości tanio i tandetnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Marka La Blanche

Wady

Niska jakość, wady, wystające nitki, różniące się w rzeczywistości produkty

Extra informacje

Magdalena / 2022-03-21

Na początek muszę napisać, że większość negatywnych opinii piszą trolle podpuszczone przez inne sklepy internetowe z damska odzieżą. Poprostu niekulturalna i chamska konkurencja. Ja zamówiłam już kilka produktów - płaszcz za 180 zł za który w sieciowce zabuliłabym pona 300, a jest świetnej jakości. Mam też 2 sweterki, 2 bluzeczki i bomberkę w kwiaty. Wszystko jest piękne i dobrze leży. Nic się nie stało po praniu. Szanowne panie, o odzież też należy dbać i prać według instrukcji na metce. Nie dajcie się nabrać na te fałszywe, oczerniające sklep komentarze. A w razie czego każda rzecz można teraz szybko i sprawnie zwrócić przez paczkomat. W każdym, nawet najlepszym sklepie może się zdarzyc wadliwy produkt. Ja andżelę polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Ładne produkty, dobra jakość, szybka dostawa

Wady

Czasem trzeba poczekać aż do magazynu wrócą wypatrzone rzeczy, które już zostały wykupione

Extra informacje

Paulina / 2022-03-21

Kupiłam kurtkę - jakość tragiczna. Szwy rozchodzą się, nici prują. Po trzech miesiącach noszenia kurtka wygląda jak szmata, nadaje się tylko do wyrzucenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Bardzo niska jakość

Extra informacje

Nikola / 2022-03-21

Tragiczna jakość o wielka cena to dewiza sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Renata / 2022-03-20

Zakupiłam w sklepie kurtkę w styczniu w pierwszym dniu użytkowania zauważyłam , że zamek kurtki samoczynnie się rozpina. Zareklamowałam towar po reklamacji kurtka "naprawiona" dotarła do mnie w takim samym stanie jak odesłałam. Ponowna reklamacja tym razem już przez sklep uznana za niezasadną bo ponoć kurtka już się nie rozpina pomimo dołączonego z reklamacją filmu z rozpinającą się pod wpływem nabranie powietrza kurtki. Otrzymałam kurtkę do domu i jestem w ciężkim szoku mechanizm zapinający kurtki z widocznymi uszkodzeniami zrobionymi pewnie przy próbach zaciskania żeby zamek przestał się rozpinać . Pełny profesjonalizm!!! To były pierwsze i ostanie zakupy w tym sklepie( robię przez Internet prawie wszystkie zakupy i nigdy się z czym takim nie spotkałam)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Irena / 2022-03-17

Jestem stałą klientką. Zamawiana przez zemnie odzież, zawsze jest w rewelacyjnej jakości. Raz mi się zdarzyło, zwrócić bluzkę, ponieważ była z dziurką. Wymiana bezproblemowa. Sklep Andżela ma oryginalną odzież. I tym się wyróżnia. A ci co opisują negatywne komentarze, to poprostu Hejterzy, którzy mają problem ze sobą, ceny???? Uważam za stosowne do jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Modnie

Wady

Żadnych

Extra informacje

Mia / 2022-03-15

Kiedyś kupowałam jakość była dobra i ceny nie takie wysokie jak teraz ale przestałam kupować bo wszystko po praniu się pruło więc szkoda kasy nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Tylko ładne przerobione zdjęcia

Wady

Słaba jakość

Extra informacje

Ania / 2022-03-10

Ta modelka nie jest kurduplem i nie ma tak świetnej figury to jest tylko i wyłącznie Photoshop stąd proszę się nie smucić ze źle Pani wygląda...A propos ubrań..no cóż porażka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Edi / 2022-03-10

Absolutnie nie polecam. Te ceny są dużo zawyżone jakość marna. Jakość jak z targowiska. Nigdy więcej. Do tego modelka która prezentuje te ubrania jest kurduplem i wszystko co przychodzi ma krótkie rękawy, lub jest krótsze niż na niej. Nie nie i jeszcze raz nie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadnych

Wady

Wszystko. Drogo jeszcze przesyłka i zwroty płatne. Jakość tragiczna nieadekwatna do ceny. Chinol

Extra informacje

Monia / 2022-03-09

Ubrania z butiku Andżela są b.dobrej jakości,ładnie wyglądają.Wystarczy trzymać logiczną dietę i ćwiczyć regularnie na siłowni i ciuchy rozmiar S leżą świetnie.Polecam.Ale każdy znajdzie rozmiar dla siebie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór.

Wady

Nie ma.

Extra informacje

Nawet zwroty bezproblemowe.

MONIKA / 2022-03-09

Kilkanaście razy już zamawiałam ciuchy z Andżela sklep i jestem bardzo zadowolona..Jeśli masz ładną szczupłą figurę to zawsze te ciuchy wyglądają bardzo dobrze. Są niepowtarzalne. Raz czy dwa razy tylko robiłam zwrot bo rzeczy były za duże,ale wszystko bezproblemowo,zwrot pieniędzy na konto.Generalnie polecam bo wybór duży a ceny nie są nieosiągalne.Dzięki temu mam ciuchy inne niż pozostali,bo w galeriach drogo ,tłoczno,a rzeczy powtarzalne i nudne.Mogę śmiało powiedzieć że jestem stałą klijentką.Super.Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

SAME ZALETY

Wady

BRAK WAD

Extra informacje

Oliwia / 2022-03-09

Zamawiałam krotka kurtke z imitacji kożucha biała. Fajna kurteczka czytałam niektóre komentarze ze ubrania śmierdziały. Ta kurtka akurat nie. Jedyny minus jest taki że za taką cenę materiał się rozciąga. Będę musiała zanieść do krawcowej zeby zwężyła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.75

Milena / 2022-03-08

Szmaty do podłogi wstyd za takie ceny oszuści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Tylko ładne przerobione zdjęcia

Wady

Extra informacje

Ana / 2022-03-08

To lumpeks z drogimi ubraniami nie polecam!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Magda / 2022-03-08

Jak ktoś jest zakupoholikiem i chce wyglądać prostacko to sklep jak najbardziej dla niego. Lepiej kupić jedną droższą ale porządną rzecz w sieciówce w drogich sklepach zamiast 5 tandetnych w tym sklepie i żeby to szafę tylko zawalało. Czasami warto się zastanowić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Niektóre nawet mogą się podobać

Wady

Zdjęcia mało obrazują towar z każdej strony.

Extra informacje

Słaba jakość

Aga / 2022-03-07

Robię zakupy w tym sklepie jakoś od 1,5 roku. Prawdę mówiąc przestałam juz robic zakupy w sieciówkach. Chodzenie po galeriach to teraz strata czasu tylko uśmiać się można jakie brzydactwa. W Andżeli zawsze znajdę coś dla siebie wręcz mam problem by nie zbankrutować ???? Na niezliczona ilość zamówionych ubrań odesłałam dosłownie 2szt wszystko zawsze super leży. Uwielbiam ten sklep i wkurzam się, gdy nie mogę zamówić wszystkiego co mi się podoba, a zamawiam średnio raz w tygodniu. Dziewczyny wyglądają w prezentowanych ubraniach super - wiem, ze to zasługa ich figury i pewnie dlatego niektóre klientki są niezadowolone, bo chciałaby w zakupionych ubraniach wyglądać jak one, ale cóż.. Pozostanę wierna klientka bez względu na wszystko. Dostawa wręcz ekspresowa. Zwroty również. Pozdrawiam serdecznie cały zespół, który wkłada sporo pracy w przygotowanie kolekcji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wady

Brak

Extra informacje

Eryka / 2022-03-03

To się Andżela wykazała :(. No normalnie szok. 10% z okazji Dnia Kobiet ? No takie zniżki to macie bez okazji. Jak byście dali 20% to by była jakaś zniżka ! Nie zachęcicie ludzi bo towar mało ciekawy macie. Nawet ze zniżką 50 % to nie było by co wybrać. Bardzo słaba kolekcja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Czasami coś się trafi ładnego

Wady

Dużo tandety

Extra informacje

Rzeczy z kilku sezonów.

Irena / 2022-03-02

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia wszystko zgodnie ze zdjęciami modelek super gatunek bluzek szybka dostawa piękne zapakowane polecam kilka razy zamawialam przez Internet i to pierwszy raz kiedy jestem na 100% zadowolona polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Marlena / 2022-03-02

Sklep jest jak najbardziej godny polecenia. Ten kto pisze złe opinie ewidentnie chce zaszkodzić sprzedawcy w sprzedaży. Bo ubrania są dobre jakościowo, często są to produkty polskie, włoskie i tureckie. Co do kurtek to nie mam żadnych zastrzeżeń nawet jeżeli, są to produkty chińskie to są porządnymi i dobrze uszytymi ubraniami. W sieciówkach można kupić wiele gorszych jakościowo ubrań niż w tym sklepie. Obsługa sklepu jest bardzo dobra, bez problemu można zwrócić ubranie i jeszcze przed upływem 14-u dni następuje zwrot środków. Jedynym minusem dla mnie jest Brak darmowych zwrotów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Brak darmowych zwrotów

Extra informacje

Ania / 2022-03-02

Nie ma w czym wybierać same powtórki za wysokie ceny zamawiam gdzie indziej lub kupuje stacjonarne o wiele taniej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Daga / 2022-03-01

Przejrzałam nową kolekcję i znowu tandeta. Brzydkie rzeczy za kosmiczne ceny. Tu ostatnio nic nie można wybrać. Za darmo bym tego nawet nie wzięła. Andżela same bezguście ostatnio prezentuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Tandeta i bezguście

Extra informacje

Kiedyś tu nawet były fajne rzeczy

Ania / 2022-03-01

Bardzo kiepska obsługa. Rzeczy niskiej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Jakość ubrań i obsługi

Extra informacje

Kasia / 2022-02-28

To chiński butik za wielkie pieniądze jakość ubrań zerowa ceny wysokie nie polecam tam tylko ładnie jest na zdjęciach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Iga / 2022-02-25

Nudne i nieciekawe te rzeczy są ostatnio prezentowane. Nawet jak jakaś pojedyncza rzecz wpadnie w oko to rozmiary jak dla dziecka albo wielkie worki. Takie dzidzia pierniki i dziunie te modelki w tych sukienkach i spódniczkach. Po prostu mdli od słodkości min i postaw tych modelek. A kiedyś miło było robić tu zakupy. Zawiodłam się ostatnio na tym sklepie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Czasami coś się ładnego trafi

Wady

Tak słodko ze mdli. Od modelek i wzorów.

Extra informacje

Rożna jakość

Mia / 2022-02-24

Strasznie brzydkie rzeczy nie modne już sukienki z falbankami jak dla dziecka na komunię, spodnie z dziurami. Kto w tym chodzi teraz? Drogo,brzydko, jakość straszna. Nic od dawna nie kupiłam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Mona / 2022-02-24

Przestałam kupować ceny jak z kosmosu a jakość zerowa wszystko Się pruje po 1 praniu nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Kasias / 2022-02-23

Zamówiłam marynarkę Premium Nude - jest świetna !!! POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła Obsługa klienta

Wady

Brak

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Viola / 2022-02-22

Cała zachodnia Europa chodzi w dzwonach i szerokich spodniach a u Andzeli cały czas przecierany dżins i dziury w wąskich spodniach. Kiedyś to był modny sklep teraz już od dawna nic nie kupiłam bo drogo za poliester
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Słaby, niemodny asortyment

Extra informacje

Ela / 2022-02-20

Kupiłam u nich kurtkę nie odesłałam bo myślałam ze po praniu nie będzie śmierdziała chińszczyzną ale jedno pranie nic nie dało. Szkoda pieniędzy na ten sklep. Strasznie się ostatnio zmienił. Szkoda bo lubiłam robić u nich zakupy a się zawiodłam. Za te ceny powinna być lepsza jakość

Danuta / 2022-02-19

ciuszki super, nie raz kupilam pare rzeczy, i wsystko na mnie lezy idealnie, ja polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

takie same jak na zdjeciu, rozmiar zawsze trafiony, zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

3 lata temu zakupilam szary plaszczyk i do tej pory nic sie z nim nie dzieje nadal pieknie wyglada

Moja opinia / 2022-02-19

Odnosząc się też do tych kodów to niby co obniżam kodem a nie mogę łączyć z innymi rzeczami i płace dodatkowo za przesyłkę ?To gdzie ta niby okazja? Ludzi ewidentnie biorą za głupków. To oni są głupkami bo przez takie coś tylko klientów tracą. Jakiś chałturę ten sklep odwala. Dają rabaty które wcześniej są wliczone w cenę. To banda kombinatorów a nie sklep. Naprawdę żałosne. A na te przerobione zdjęcia to już patrzeć nie można a towar potem odsyłać trzeba i ponosić dodatkowe koszty za zwrot.Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Nie ma

Wady

Kombinatorstwo

Extra informacje

Przekombinowane zdjęcia

Była klientka / 2022-02-19

Dołączam się do opinii poniżej pani Agnieszki i też uważam, że z tymi punktami lojalnościowymi to wielka ściema, zakłamanie i chciwość. Co to za zniżka jak nie można sobie umniejszyć ceny!!! Ten sklep zszedł na psy. Towar też coraz gorszy. Nowości przedstawiane są starym towarem ze zeszłego roku. Zdjęcia to raczej pokaz modelek ( obciskającej się jak lesbijki) a nie prezentowanych rzeczy. Ten sklep zmienił się na jedno wielkie ścierwo. Właśnie przez to skończyłam robić tam zakupy. Ceny jak z kosmosu a już z kodami to mają cię w dopie!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Chciwość i szmatłowatość

Extra informacje

Oszukują klientów i ogromny brak lojalności dla klienta.

Agnieszka / 2022-02-18

Nie polecam tego sklepu! Zakupilam dwie bluzki jedna byla z 10% rabatem bo byla weekendowa promocja i domowilam jeszcze jedna w normalnej cenie i postanowilam wykorzystac rabat ktory od nich dostalam za uzbierane punkty lojalnościowe. Przy dwoch zamowieniach doliczyla sie dostawa do paczkomatu po 11.99 automatycznie. Poprosiłam czy moga mi spakowac te dwa zamowienia do jednej paczki, po czym odpisano mi ze niestety ale nie moga tego zrobic bo wykorzystalam rabaty i musze zaplacic za dwie paczki osobno czyli za dwie dostawy. I dostalam dwie bluzki spakowane w dwa woreczki. Gdzie sens gdzie logika ? Po co dawac jakies punkty zachecac do zakupow u nich a kiedy chcesz je wykorzystac zeby zaplacic mniej to placisz tyle samo bo nie moga spakowac do jednej paczki ????????
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Dorota / 2022-02-17

Parę dni temu kupiłam torbę imitującą zamsz na zdjęciu super, po rozpakowaniu rozczarowanie materiał z której jest wykonana torba wydziela brzydki zapach który czuje się w całym pomieszczeniu, opinia na stronach sklepu którą umieściłam nie pokazała się...nadal same super opinie to oszustwo nie polecam tego sklepu
Zalety

-

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2022-02-17

Tanie chinskie, słabej jakości ciuchy. Zamówiłam dwie kurtki, przyszły bardzo slabej jakości nie adekwatne do ceny.zapach tych ciuchów, tragedia. Zwrot odbyl sie bez problemu. Wiecej tam nie kupie, ciężko o butik z jakością dobrą, Andzela sprzedaje tanie ciuchy za kolosalne pieniądze. Nie wiem skad tyle pozytywnych opinii na ich stronie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Brak

Wady

Taniej jakosci ciuchy nie adekwatne do ceny

Extra informacje

Magda / 2022-02-17

Po raz kolejny zamowiomy towar leci caly spowrotem. Co sie z Wami stało? Nakladacie tyle filtrow na zdjecia ubran a w rzeczywistosci ubrania odbiegaja od normy. Ceny tez powalajace. Sukienka zamowiona przy ostatnim zamowieniu niby ladna ale po pierwszym zalozeniu w szwach peka. I nie, nie jest mi za mala. Generalnie bardzo sie popsuliscie. Slabe to.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

0

Wady

Same minusy

Extra informacje

Ocena 1

Magda / 2022-02-17

Po raz kolejny zamowiomy towar leci caly spowrotem. Co sie z Wami stało? Nakladacie tyle filtrow na zdjecia ubran a w rzeczywistosci ubrania odbiegaja od normy. Ceny tez powalajace. Sukienka zamowiona przy ostatnim zamowieniu niby ladna ale po pierwszym zalozeniu w szwach peka. I nie, nie jest mi za mala. Generalnie bardzo sie popsuliscie. Slabe to.

Zakupy Andżela opinie