Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Andżela
  • /
  • 1

Opinie o Andżela

andzela.com

Skierniewice

Zakupy Andżela opinie
Asortyment
3.93
Dostawa
3.83
Łatwość zamawiania
4.3
Obsługa i reklamacje
3.73
Poziom cen
3.59

Średnia ocen

3.87

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

928

dodanych opinii

 

Aga / 2021-05-13

Zamawiam w tym sklepie regularnie i do tej pory byłam zadowolona, aż teraz dostałam sweter bez metki i strasznie śmierdzący papierosami, za tą cenę nie chcę używanych ciuchów ze zwrotów. Wcześniejsze paczki przychodziły w kartonach, ostatnie 3 przyszły w zwykłych workach, wygniecione i noszone. Opinie w sklepie są fałszywe, właściciel wybiera tylko te opinie, które są mu na rękę, wystawiłam kilka złych opinii, które nie zostały opublikowane, mega długi czas oczekiwania na przesyłkę, nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Używane ubrania.

Extra informacje

ja / 2021-05-12

Szkoda, że nie można tutaj dodawać zdjęć, bo pokazała bym czarno na białym, jak "pięknie" są filtrowane zdjęcia na stronie "butiku" a co dostajemy w rzeczywistości.Totalna tandeta. Tego już nawet chińskim czy bazarowym produktem nie można nazwać! Materiały tak koszmarne, że dziwię się, że jeszcze takie funkcjonują w dzisiejszym świecie. No ale jeśli ktoś chce się na własne skórze przekonać to proszę bardzo- dołączy tutaj do nas-niezadowolonych klientów :). Wszystkie pozytywne komentarze są wystawiane przez właścicielkę lub osoby jej przyklaskujące.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Milena / 2021-05-09

Nie polecam tego sklepu i nigdy więcej niczego od nich nie kupię. Moje zarzuty: 1. Baaaardzo długi czas oczekiwania na wysyłkę! Towar wysyłają 2 tyg po zamówieniu, dla mnie to skandal! 2. Ceny nie idą w parze z jakością! 3. Baaaardzo długi czas oczekiwania na zwrot środków. NIE POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Baaaardzo długi czas oczekiwania na wysyłkę! Towar wysyłają 2 tyg po zamówieniu, dla mnie to skandal! 2. Ceny nie idą w parze z jakością! 3. Baaaardzo długi czas oczekiwania na zwrot środków.

Extra informacje

Ania Z. / 2021-05-08

Polecam, jak najbardziej. Tunikę i buty, które zamówiłam, otrzymałam dość szybko. Bardzo dobry kontakt, nawet przez Messenger. Tunika przepiękna, dobrej jakości, kolor taki jak na zdjęciu, buty również.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wady

-

Extra informacje

Barbara / 2021-05-06

Dziś doszła do mnie paczka , która zamówiłam w trakcie trwania długiego majowego weekendu czyli 2 maja , doszła dziś . Jestem bardzo zadowolona z bluzy jak i jakości . Polecam serdecznie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2021-05-05

To do tej pory najbardziej chciwa i po prostu glupia firma jaka znam. Zamawialam duzo z zagranicy i dopoki byla mozliwosc przelewu Paypal a byla to wtedy jeszcze pierwsza firma , teraz zmienili na druga, bylo malo problemow, jakosc byla czesto chinska, za wielkie ceny na nic nie warte scierki. Jest tu wzmianka o rabacie na przesylki, mnie nie dotycza poniewaz mieszkam za granica, obojetne ze czesto zamawialam. Przy ostatnim zamowieniu nie bylo juz opcji Paypal, przelew tradycyjny , wiec zrobilam ten przelew wedlug waluty banku narodowego, dodalam nawet kilka zlotych wiecej na wszelki wypadek. A tu po kilku dniach przychodzi Email , brak mi 6 zlotych. Przeciez waluta codziennie sie zmienia ! W dniu zamowienia przelew byl wiekszy. Ale przez caly tydzien jedyne co wyszlo z tych krotkich dyskusji brak 6 zl, brak 6 zl. Debilstwo normalnie. Przelalam im te 6 zloty, wyslali mi w koncu kiedys te spodnie, tandeta straszna, jedna warstwa nici ! Tu juz nic nie kupie i wam odradzam . Najlepsze w tym jest ze czuja sie jakby byly w brygadzie Chanel ! I zmiana firmy tez cos wam chyba mowi ? A wiec : jest tyle fajnych firm w Polsce, kupujcie tam gdzie was docenia .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Zero

Wady

Obsluga, ceny, jakosc , komunikacja , i wlasna glupota tu cos kupowac

Extra informacje

Aneta / 2021-05-05

Co jakiś czas zamawiam upatrzone wcześniwj rzeczy z w miarę dobrym składem. Kupuje głownie swetry, dresy i sporadycznie jakieś sukienki. Teraz zamówiłam kardigan sephia mint. Zauważyłam, że jak zamówi się z opcją za pobraniem ( co kosztuje 23pln!!!) Przesyłka trafia do mnie w pare dni. I tak też było tym razem. Paczki za pobraniem wysyłane są ekspresowo. Kardigan ładny choć ciut jaśniejszy niż na stronie. Uwielbiam te kardigany. Wcześniej kupowałam je w innym butiku ( inny skład 30% wełny ) i tamte są cięższe ale też cieplejsze i lepsze ( bo 30% wełny ). Karfigan z andżeli ma 100% akryl i nie jest taki ciepły. No ale spodziewałam się tego. Kupiłam go tylko dla tego niespotykanwgo koloru. Jak by andzela miała je w wersji 30% wełna to bym zamawiała wszystkie kolory. Co najlepsze w innych butikach te kardigany z lepszym składem są w takich samych albo niższych cenach. A wiadomo że swetry z wełną są lepsze jekościowo niż 100% akryl. Ogólnie lubie ten butik a mój jedyny zarzut to wysokie ceny które nie zawsze odzwierciedlają jakość. A jeszcze wcześniej kupiłam zestaw dresów z kamizelką w promocji za 239 pln i w tej cenie to byłam bardzo zadowolona. Dresy jakościowo fajne ( kamizelka już gorzej ) ale w promocji stosunek ceny do jakości był okej. Bardzo lubie ten zestaw i będę polowała na inne kolory ( w promocji ). W cenie bez promocji można kupić coś lepszego jakościowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Duży wybór i ogólnie fajne rzeczy. Dość częste promocje ( ale niskie :( )

Wady

Ceny! Przy płatności z góry dłuższy czas przesyłki. Można trafić na produkty niskiej jakości jak i rzeczy bardzo dobre jakościowo ( loteria ) - co jest dość irytujące. No i przy takim poziomie cen wszystkie rzeczy powinnu być przyzwpitej jakości a nie zawsze tak jest.

Extra informacje

Na około 12-14 zamówień zdecydowałam się na 2 zwroty ( w tym jeden z ppwodu rozmiaru- jakościowu produkt był okej) i kase zwracali szybko.

Damian / 2021-05-04

Zamawiałem Żonie z różnych butików ubrania ale taka obsługa jak tu to porażka czekanie na przesyłkę po 2 tygodnie i jeszcze nie to co zamówione????nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsługa, długi okres oczekiwania, towar nie zgodny z opisem

Extra informacje

Beata / 2021-05-03

Sklepu nie polecam.....zdobyłam za wcześniejsze zakupy punkty, które zostały mi odebrane- w momencie , kiedy przy 3 zakupach - zwróciłam spodnie, nie rozumiem dlaczego zniżkę nie doliczono mi do bluzki ,która równocześnie kupiłam. Wstyd, bo kupony to 43 zł a zakupy robiłam kilka razy wyższe. 2 rzecz , zakupiona rzeczy mają charakterystyczny zapach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

brak

Wady

zamiast pozyskiwać klienta- odstraszają

Extra informacje

Beti / 2021-05-01

Kurteczka mega!!!!!! Rozmiar idealny! Zamówiłam S i pasuje ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Andżela opinie