Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Windykacja
  • /
  • Anczewska i Puńko Kancelaria Adwokacko-Radcowska spółka cywilna
  • /
  • 1

Opinie o Anczewska i Puńko Kancelaria Adwokacko-Radcowska spółka cywilna

www.kancelariaea.pl

Wrocław

Finanse Anczewska i Puńko Kancelaria Adwokacko-Radcowska spółka cywilna opinie
Poziom cen/prowizji
4.75
Rzetelność
4.75
Skuteczność
4.75
Terminowość
4.75

Średnia ocen

4.75

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

32

dodanych opinii

 

Marta / 2022-08-08

Polecam usługi kancelarii. Sprawa wygrana. Zostalam także dobrze przygotowana przez rozprawą.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

Robert Kozakowski / 2022-08-05

Obsługa kancelarii była bardzo profesjonalna. Wszystkie informacje były jasne, docierały na czas. Kwestie finansowe zostały załatwione bez najmniejszych zastrzeżeń. Oczywiście sprawa zakończyła się sukcesem. Z czystym sumieniem mogę polecić kancelarię.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

Adam / 2022-07-06

Skuteczna i w pełni profesjonalna obsługa mojej sprawy. Rezultat sprawy zgodnie z przewidywaniami - wygrana! Musiałem stawić się na rozprawie w sądzie osobiście, ale dzięki pomocy w przygotowaniu przez kancelarię wszystko poszło gładko i bez większego stresu. Bardzo polecam korzystanie z usług kancelarii.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

Dorota Jaz-Kurzyńska / 2022-06-14

Polecam współpracę z kancelarią, szczególnie dziękuję P. adwokat Natalii Hyczko za pomoc oraz wsparcie w pomyślnym zakończeniu sprawy rozwodowej.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

ludzkie podejście, zaangażowanie, profesjonalizm, otwartość

Wady

Extra informacje

Tomasz / 2022-05-31

Pełen profesjonalizm, jasne zasady. Sprawa zakończona sukcesem. Polecam.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

Tomasz / 2022-05-25

Jestem zadowolony z współpracy. Dobry kontakt, profesjonalne prowadzenie sprawy. W razie pytań, lub/i wątpliwości można liczyć na rzeczowe wytłumaczenie i poradę. Kancelaria godna polecenia.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Rzeczowe podejście, wiedza, zaangażowanie w sprawie, wyrozumiałość

Wady

Extra informacje

Marcin / 2022-05-25

Krótko ujmując. Sprawa wygrana, koszty do zaakceptowania, szybko i rzetelnie odpowiadali na wysłane pytania.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

SweetGirl MSP / 2022-02-23

Bardzo Polecam. Pani Adwokat Ewa Anczewska poprowadziła sprawę apelacyjną, która zakończyła się sukcesem i wszystko zakończyło się dobrze.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

Małgosia / 2022-01-29

Bardzo dziękuję Pani mecenas Kamili Puńko i całej kancelarii za poprowadzenie moje sprawy o upadłość konsumencką. Przed pierwszym spotkaniem czułam się zawstydzona i skrępowana, że stałam się niewypłacalna. Na spotkaniu Pani Kamila z uwagą wysłuchała mojej historii, dokładnie wyjaśniła mi po co jest, jakie daje możliwości, jak wygląda i przebiega cała procedura upadłościowa. Odpowiedziała na wszystkie moje pytania i rozwiała wszelkie moje wątpliwości. Rozmowa z nią dała mi siły i motywacji do działania. Zdecydowałam się zlecić sprawę kancelarii Pani Kamili i dziś wiem, że była to trafiona decyzja. Panie z kancelarii praktycznie wszystko załatwiły w moim imieniu. Ich pomoc pozwoliła całkowicie umorzyć długi. Dzięki współpracy z kancelarią odzyskałam chęć do życia. Pani Kamilo spotkanie z Panią było przełomowym momentem w moim życiu, za co jeszcze raz bardzo Pani dziękuję. Gorąco polecam wszystkim z problemami finansowymi.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

ludzkie podejście, zaangażowanie, profesjonalizm, otwartość

Wady

brak

Extra informacje

Tomasz / 2022-01-13

Szczere podziękowania za zaoferowaną mi pomoc prawną. Wyrazy uznania za zaangażowanie i profesjonalizm jakiego miałem okazję doświadczyć korzystając z Państwa usług.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Profesjonalizm

Wady

Extra informacje

Dominika / 2022-01-03

Bardzo rzetelna obsługa. Kancelaria Pani Adwokat prowadziła moją sprawę rozwodową. Wysłuchano mnie, wytłumaczono mi wszystko spokojnie, prostym językiem. Cały czas byłam informowana na bieżąco o podejmowanych krokach, postępie mojej sprawy.. Najlepsze jest, że zaproponowane przez Pnia mecenas Kamilę Puńko sprawdziły się w 100%. Bardzo dziękuję i gorąco polecam.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

brak

Extra informacje

Darek / 2021-12-24

Bardzo sprawna i rzetlna pomoc w sprawie karnej. Szeroka wiedza, uczciwa cena. Polecam kancelarię Pani Ewy Anczewskaiej.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00

Anastazja / 2021-11-22

Nie polecam. Odradzam Pani Ewa Anczewska w sprawach karnych,niestety nie nadaje się.Wyciagnela ode mnie pieniądze i nic nie zrobiła.Nie polecam!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Anneliese / 2021-11-15

Hi CAREDOGBEST™ - Personalized Dog Harness. All sizes from XS to XXL. Easy ON/OFF in just 2 seconds. LIFETIME WARRANTY. Click here: https://caredogbest.com Best regards, Anneliese
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
1.00

Renata / 2021-11-15

Polecam-sprawa rozwodowa: profesjonalizm,bardzo uprzejmy kontakt,klarownosc.Jeszcze raz bardzo dziekuje I pozdrawiam.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00

Marek / 2021-07-28

Pełen profesjonalizm i podejscie do klijenta. Pieniądze szybko i sprawnie odzyskane z rezygnacjii z ubezpieczenia. Polecam
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

Tomasz Szewców / 2021-07-21

- dobra analiza sprawy - skuteczność - świetny kontakt - najważniejsze - wygrana sprawa ; )
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Czas reakcji, Jakość, Profesjonalizm, Wartość

Wady

Extra informacje

Jacek / 2021-06-16

Otrzymałem fachowa poradę w szybkim czasie. Polecam
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Rzetelność, kontakt, wiedza

Wady

Extra informacje

Rafał / 2021-04-26

Bardzo rzeczowa i dobra wspolpraca. Odzyskalem pieniedze ze Skandii w całosci i to bardzo szybko (do 6 miesięcy). Dziekuje Rafal
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Rzeczowe podejście, wiedza, zaangażowanie, skuteczność

Wady

brak

Extra informacje

Damian / 2021-04-21

Również chciałbym polecić usługi kancelarii. Pani Ewa podjęła się nawet negocjacji z pozwanym, co było lekkim zaskoczeniem dla mnie. Nie sądziłem, że jest to część wykonywanej usługi, a jednak. Od początku znane były wszystkie koszty i wymagane kroki. Pani Ewa wykazała się sporą cierpliwością w stosunku do mnie :) chociaż na samym początku podeszła dosyć sceptycznie do samego tematu jakim było zatajenie wad pojazdu przez sprzedającego, będącego osobą fizyczną. Koniec końców sprawa zakończona za porozumieniem stron, co tylko oszczędziło czasu i nerwów. Na plus zasługuje również kontakt oraz transparentność całego procesu. Polecam!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność, transparentność

Wady

Extra informacje

Paweł / 2021-04-08

Profesjonalne wsparcie w sprawie odzyskania pieniędzy nieuczciwie pobranych przez Skandię przy rozwiązaniu umowy. Pełen sukces. Dziękuję bardzo.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

brak

Extra informacje

Szybko i sprawnie

Magda / 2021-04-07

Polecam - pełen profesjonalizm, świetna komunikacja wręcz "dopieszczenie" klienta. Genialny zespół kompetentnych fachowców!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

Jerzy K. / 2021-04-01

Zdecydowanie polecam. Bardzo fachowe zalatwienie przez Pania Kamile Punko spraw zrzeczenia sie spadku (z dlugiem) w imieniu niepelnoletnich dzieci zamieszkalych za granica.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Fachowosc, szybka korespondencja przez e-mail

Wady

Brak

Extra informacje

Jestem bardzo wdzieczny

Robert Daszyński / 2021-03-31

Zdecydowanie polecam, sprawa rzetelne prowadzenie prowadzona, dobry kontakt i satysfakcjonujący wynik. Jeszcze raz dziękuję Pani adwokat i będę polecać.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

wiedza, podejście; rzetelność

Wady

Extra informacje

Dariusz W / 2021-03-24

Przez moją głupotę mogłem utracić prawo jazdy i pracę. Po spożyciu alkoholu na drugi dzień wsiadłem za kółko. Wydawało mi się, że jest ok. Niesyty nie było! Dzięki pomocy Pań mecenas udało się umorzyć sprawę i zapłacić dużo niższą karę. Jeszcze raz dziękuję za zaangażowanie i skuteczną pomoc.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Rzeczowe podejście, wiedza, zaangażowanie w sprawie, wyrozumiałość

Wady

brak

Extra informacje

Andrzej / 2021-02-23

Mielismy problem Z polislokata Vienna .Kancelaria w profesjonalny sposob poprowadzila sprawe od poczatku do konca . Sprawa zakonczyla sie w wielce pozytywny sposob .Goraco polecamy uslugi Kancelarii - Anczewska i Punko
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

wiedza, podejście; rzetelność

Wady

Extra informacje

Leszek / 2021-02-10

Gorąco polecam usługi kancelarii Anczewska i Puńko Kancelaria Adwokacko-Radcowska s.c. Moją sprawę kancelaria przeprowadziła bardzo sprawnie, zgodnie z zawartą umową. Przed zawarciem umowy zostałem rzetelnie poinformowany o możliwych scenariuszach sprawy i związanych z nią ryzykach. Na każdym etapie sprawy otrzymywałem niezwłocznie pełną informację. Dzięki profesjonalizmowi pracowników kancelarii sprawa zakończyła się pełnym sukcesem. Jeszcze raz szczerze polecam usługi tej kancelarii.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Skuteczność, rzetelność, uczciwość; kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Damian / 2021-01-24

Sprawne działanie, miły kontakt, rzetelne podejście do sprawy. Dzięki pomocy kancelarii wyszło na moje. Jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Rzetelność, kontakt, wiedza

Wady

Extra informacje

Grzegorz / 2021-01-15

Kancelaria adwokacka o rzetelnej wiedzy i sprawnej organizacji. Wszystkie Informacje się zgadzały. Cały przebieg sprawy spornej z agencją ubezpieczeniową odbył się zgodnie z umową i wszystkie koszty się zgadzały co do grosza. Cała sprawa odbyła się bez mojego fizycznego udziału co było w czasie pandemi bardzo ważne ponieważ mieszkam poza granicą Polski. Polecam serdecznie kancelarię: "Anczewska i Puńko" i dziękuję za pozytywną pomoc w mojej sprawie.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

wiedza, podejście; rzetelność

Wady

Extra informacje

Michał / 2021-01-09

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Świetny kontakt i profesjonalne podejście w sprawie. A co najważniejsze pozytywne zakończenie co pokazuje ze warto zaufać Kancelarii. Serdecznie polecam i na pewno Jeszcze będziemy współpracować. :)
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

Dariusz / 2020-07-23

Szybka i skuteczna pomoc w odzyskaniu środków z polisolokaty Vienna Life. Jedyne co musiałem zrobić to wysłać podpisaną umowę do kancelarii, a oni zajęli się resztą. Bardzo dobry kontakt z zespołem kancelarii, wszytko wytłumaczone jasno i od samego początku. Atrakcyjne ceny. Polecam wszystkim!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Rzetelność, dobry kontakt, szybkość działania, ceny

Wady

Extra informacje

Karolina Pawlak / 2019-08-23

Świetna kancelaria, zdecydowanie warto się do nich udać z różnymi problemami. Super zespół.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Punktualność, terminowość

Wady

Extra informacje

Finanse Anczewska i Puńko Kancelaria Adwokacko-Radcowska spółka cywilna opinie