Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Windykacja
  • /
  • Anczewska i Puńko Kancelaria Adwokacko-Radcowska spółka cywilna
  • /
  • 1

Opinie o Anczewska i Puńko Kancelaria Adwokacko-Radcowska spółka cywilna

www.kancelariaea.pl

Wrocław

Finanse Anczewska i Puńko Kancelaria Adwokacko-Radcowska spółka cywilna opinie
Poziom cen/prowizji
4.89
Rzetelność
4.78
Skuteczność
4.78
Terminowość
4.78

Średnia ocen

4.81

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

18

dodanych opinii

 

Marek / 2021-07-28

Pełen profesjonalizm i podejscie do klijenta. Pieniądze szybko i sprawnie odzyskane z rezygnacjii z ubezpieczenia. Polecam
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

Tomasz Szewców / 2021-07-21

- dobra analiza sprawy - skuteczność - świetny kontakt - najważniejsze - wygrana sprawa ; )
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Czas reakcji, Jakość, Profesjonalizm, Wartość

Wady

Extra informacje

Jacek / 2021-06-16

Otrzymałem fachowa poradę w szybkim czasie. Polecam
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Rzetelność, kontakt, wiedza

Wady

Extra informacje

Rafał / 2021-04-26

Bardzo rzeczowa i dobra wspolpraca. Odzyskalem pieniedze ze Skandii w całosci i to bardzo szybko (do 6 miesięcy). Dziekuje Rafal
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Rzeczowe podejście, wiedza, zaangażowanie, skuteczność

Wady

brak

Extra informacje

Damian / 2021-04-21

Również chciałbym polecić usługi kancelarii. Pani Ewa podjęła się nawet negocjacji z pozwanym, co było lekkim zaskoczeniem dla mnie. Nie sądziłem, że jest to część wykonywanej usługi, a jednak. Od początku znane były wszystkie koszty i wymagane kroki. Pani Ewa wykazała się sporą cierpliwością w stosunku do mnie :) chociaż na samym początku podeszła dosyć sceptycznie do samego tematu jakim było zatajenie wad pojazdu przez sprzedającego, będącego osobą fizyczną. Koniec końców sprawa zakończona za porozumieniem stron, co tylko oszczędziło czasu i nerwów. Na plus zasługuje również kontakt oraz transparentność całego procesu. Polecam!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność, transparentność

Wady

Extra informacje

Paweł / 2021-04-08

Profesjonalne wsparcie w sprawie odzyskania pieniędzy nieuczciwie pobranych przez Skandię przy rozwiązaniu umowy. Pełen sukces. Dziękuję bardzo.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

brak

Extra informacje

Szybko i sprawnie

Magda / 2021-04-07

Polecam - pełen profesjonalizm, świetna komunikacja wręcz "dopieszczenie" klienta. Genialny zespół kompetentnych fachowców!
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Kontakt; podejście w sprawie; wiedza, skuteczność

Wady

Extra informacje

Jerzy K. / 2021-04-01

Zdecydowanie polecam. Bardzo fachowe zalatwienie przez Pania Kamile Punko spraw zrzeczenia sie spadku (z dlugiem) w imieniu niepelnoletnich dzieci zamieszkalych za granica.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Fachowosc, szybka korespondencja przez e-mail

Wady

Brak

Extra informacje

Jestem bardzo wdzieczny

Robert Daszyński / 2021-03-31

Zdecydowanie polecam, sprawa rzetelne prowadzenie prowadzona, dobry kontakt i satysfakcjonujący wynik. Jeszcze raz dziękuję Pani adwokat i będę polecać.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

wiedza, podejście; rzetelność

Wady

Extra informacje

Dariusz W / 2021-03-24

Przez moją głupotę mogłem utracić prawo jazdy i pracę. Po spożyciu alkoholu na drugi dzień wsiadłem za kółko. Wydawało mi się, że jest ok. Niesyty nie było! Dzięki pomocy Pań mecenas udało się umorzyć sprawę i zapłacić dużo niższą karę. Jeszcze raz dziękuję za zaangażowanie i skuteczną pomoc.
Poziom cen/prowizji
Rzetelność
Skuteczność
Terminowość
5.00
Zalety

Rzeczowe podejście, wiedza, zaangażowanie w sprawie, wyrozumiałość

Wady

brak

Extra informacje

Finanse Anczewska i Puńko Kancelaria Adwokacko-Radcowska spółka cywilna opinie