Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Anabolix - Sklep ze sterydami online
  • /
  • 1

Opinie o Anabolix - Sklep ze sterydami online

www.sterydy-anabolix.net

Zakupy Anabolix - Sklep ze sterydami online opinie
Asortyment
4.78
Dostawa
4.85
Łatwość zamawiania
4.78
Obsługa i reklamacje
4.7
Poziom cen
4.74

Średnia ocen

4.77

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

27

dodanych opinii

 

Adrian /D / 2021-08-02

Na początek co do rzetelności i profesionalizmu . W każdym detalu mogę polecić ten sklep każdemu kto chce kupić coś , co istnieje naprawdę .I zostanie dostarczone co uwczesnie zamówiliśmy. Najważniejszy jest fakt ze na każde pytanie i wątpliwości sklep służy z porada i dowodami na dobry sprzęt . Niejest to żaden frajer naciągacz i sprzedawczyk . Pozdrawiam z czernej mocy pełnej mocy ????????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesionalizm , doradztwo , rzetelność

Wady

Brak

Extra informacje

Radek eS / 2021-07-26

Ekspresowa wysyłka w porównaniu z innymi sklepami. Kontakt na 5. Pomimo opóźnienia dostawy z winy firmy kurierskiej sprzedawca bardzo zaangażowany żeby przesyłka dotarła bez zbędnych opóźnień. Jak najbardziej polecam ????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-07-21

Wysokiej jakości towar, bardzo dobra dostępność. Polecam za ekspresową realizację i zawsze szybki kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Świetny kontakt, dostępność, czas realizacji

Wady

Brak

Extra informacje

Zadowolony / 2021-07-21

Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Złożyłem zamówienie o godzinie 17.10 i jeszcze tego samego dnia przesyłka została wysłana. atrakcyjny rabat - POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja wysyłki

Wady

Extra informacje

Sebastian / 2021-07-21

miód GIT malina - bardzo polecam. realizacja zamówienia tego samego dnia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Somek / 2021-07-21

Rzetelna firma, uczciwy sklep, duży POZYTYW !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka odpowiedź

Wady

Extra informacje

Admin Anabolix / 2021-07-21

Odpowiedź do Kamil: Kamil z Wałcza to specyficzna osoba, wrócił do zakupów po 2 latach, udokumentowane jest spakowanie kompletnego zamówienia dla tego Pana, pierw pisał że nie dostał w zamówieniu Testosteronu Cypionatu (2 op.) potem jak pokazałem co zamówił i co zostało spakowane, okazało się że już brakuje tylko 1 op. hihi. Chłopak eweidentnie chciał wymusić za free jeszcze dodatkowe opakowania, mam z nim pełną rozmowę, typ w ogóle dziwny, z resztą... co tu tłumaczyć... jak ktoś będzie chciał do niego namiar wytłumaczyć mu czy Firma Anabolix działa w taki nieporadny sposób to zapraszam do kontaktu. Nie było podstaw do reklamacji, gdyż udokumentowane jest co było spakowane, do tego jak pisałem wyżej... brakowało 2 op. a nagle już tylko 1 op. hehe a paczka nie była jakaś duża aby tego nie widzieć (2 x tren E, 1 x Tura, 2 x Cypio) - także to tyle z mojej strony. Także stali klienci wieloletni myślę, że szybko by go wytrącili z pomysłu wyłudzania dodatkowych sztuk asortymentu za free.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2021-07-18

Koleś u którego zamówiłem za pierwszym razem wysłał co innego niż chciałem.Przy drugim zamówieniu to już masakra zamówienie nie kompletne brakowało jednej rzeczy. W odpowiedzi na moją reklamacje próbuję wmówić,że chce coś wyłudzić potem straszy jakimiś typami a na końcu że coś tam na Facebooku zamieści Brak słów na takie podejście .jak chcecie być wy*** na chajs to bierzcie bo cena w cenniku a potem to jedno a zgodna ilość produktów w zamówieniu to drugie NIE POLECAM tego typa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Nie potrafi rozwiązać najprostszych problemów , burdel w zamieieniach

Extra informacje

Emeny / 2021-06-10

Bardzo szybko wysłane, dobrze zapakowane, rabat uwzględniony na prośbę, a najlepsze to że nie muszę podawać marki środków, Anabolix sam wie co dobrać dla swoich ludzi aby byli szczęśliwi z działania produktu. Szacun Anabolix !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Bardzo dobry kontakt

Wady

Extra informacje

John Doe / 2021-06-09

Szybki kontakt szybka wysyłka to na pewno na plus, na minus niestety zdarza się wysłać zamiennik towaru innego producenta, bez informacji, pomimo tego że lab został dokładnie określony w zamówieniu a sprzedawca wysłał informację że wszystko jest. Ogólnie towar wydaje się być dobrej jakości ale niektóre laby to wynalazki o których nikt nie słyszał i ciężko o opinię na ich temat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Szybko, dobry towar.

Wady

Zamienniki bez pytania !!!!

Extra informacje

Zakupy Anabolix - Sklep ze sterydami online opinie