Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Anabolix - Sklep ze sterydami online
  • /
  • 1

Opinie o Anabolix - Sklep ze sterydami online

www.sterydy-anabolix.net

Zakupy Anabolix - Sklep ze sterydami online opinie
Asortyment
4.89
Dostawa
4.84
Łatwość zamawiania
4.89
Obsługa i reklamacje
4.79
Poziom cen
4.84

Średnia ocen

4.85

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

19

dodanych opinii

 

Emeny / 2021-06-10

Bardzo szybko wysłane, dobrze zapakowane, rabat uwzględniony na prośbę, a najlepsze to że nie muszę podawać marki środków, Anabolix sam wie co dobrać dla swoich ludzi aby byli szczęśliwi z działania produktu. Szacun Anabolix !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Bardzo dobry kontakt

Wady

Extra informacje

John Doe / 2021-06-09

Szybki kontakt szybka wysyłka to na pewno na plus, na minus niestety zdarza się wysłać zamiennik towaru innego producenta, bez informacji, pomimo tego że lab został dokładnie określony w zamówieniu a sprzedawca wysłał informację że wszystko jest. Ogólnie towar wydaje się być dobrej jakości ale niektóre laby to wynalazki o których nikt nie słyszał i ciężko o opinię na ich temat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Szybko, dobry towar.

Wady

Zamienniki bez pytania !!!!

Extra informacje

Ronaldo / 2021-06-05

Mogę po paru tyg przyznać, że się przekonałem do tego sklepu internetowego, nic dodać nić ująć: po prostu perfekt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kapitankox / 2021-06-03

Koksu etykieta firmy nie świadczy o jakości towaru. Towarek ma klepać i towar z tego sklepu klepie zawsze!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2021-05-23

Facet zna się na rzeczy, rozpisał fajną kuracje, dał rabat, jestem zadowolony, mogę śmiało polecić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny, komunikacja, obsługa

Wady

Extra informacje

Glonk / 2021-05-21

Zadowolony klient 100 %
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość

Wady

Extra informacje

NewYork / 2021-05-20

Anabolix!!! Pełny profesjonalizm , bardzo szybki kontakt nawet w godzinach nocnych , duży wybór , dobre konkurencyjne ceny, chłopak wie o czym mówi i potrafi doradzić . Soki mocne i robią robotę ! Paka doszła do USA NY .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profeska100% , szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Maciek / 2021-05-20

Szybko i profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Pewność

Wady

Brak

Extra informacje

Polecam, na pewno zamówię

Seba / 2021-05-20

Facet posiada konkretny towar, zawsze dostępny wiec szybko odpisuje. Ekspresowa wysyłka i konkurencyjne ceny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, konkretny towar, najlepsza możliwa obsługa klienta, cena

Wady

Extra informacje

Wiele zamówień w przeciągu ponad pół roku, Polska oraz głównie Holandia

Kapitankox / 2021-05-20

Najlepiej najtaniej najszybciej jestem zadowolonym klientem od dłuższego czasu i nigdy się nie zawiodłem gościu zna się a swojej robocie i z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Anabolix - Sklep ze sterydami online opinie