Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Anabolix - Sklep ze sterydami online
  • /
  • 1

Opinie o Anabolix - Sklep ze sterydami online

www.sterydy-anabolix.net

Zakupy Anabolix - Sklep ze sterydami online opinie
Asortyment
4.29
Dostawa
4.38
Łatwość zamawiania
4.4
Obsługa i reklamacje
4.25
Poziom cen
4.25

Średnia ocen

4.31

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

95

dodanych opinii

 

Michał / 2024-05-28

Dzień dobry, wzorowo przeprowadzona transakcja, jedynie mógłby być szerszy wybór, ale rozumiem że zbyt jest duży, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Pawel / 2024-01-03

Paczka szybko i zgodnie z opisem trafiła do celu. Kontakt ze sklepem szybki i bezproblemowy. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość dostawy, zgodność zamówienia z opisem

Wady

Brak

Extra informacje

Elizzka / 2023-11-09

Towar petarda, szybka realizacja zamówienia. Szacunek
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zini393 / 2023-11-09

Wszystko ok. Krótko i na temat, wysyłka expresowa, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Esu / 2023-11-09

Wszystko w porządku .Zamawiałem z pewną obawą okazało się ze nie potrzebnie, bo sprzęt doszedł na drugi dzień . Napewno jeszcze skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Seweryn / 2023-11-09

Bez wątpliwości wysokiej jakości towar, bardzo dobra dostępność. Polecam za ekspresową realizację i zawsze szybki kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2023-11-09

Jak zawsze od kilku lat wszystko wzorowo! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2023-09-11

Troche za wczesnie zeby oceniac jakosc towaru i nie mowie ze to jakis walek a wrecz wierze ze towar bedzie dobry ale mimo to ...prosilem o konkretne laby ktore byly w cenniku a dostalem cos innego. \r\nJuz po fakcie kiedy zglosilem ze dostalem inny lab dowiedzialem sie ze Norma oraz Organon nie produkuja kiz deki. \r\nByc moze i ja tego nie podwazam ale dlaczego nie powiedzial mi tego zanim wzial za to kase? Tym bardziej ze te w cenniku byly najdrozsze. \r\nMi zalezalo na tych konkretnie labach i nie przejmowalem sie ze kosztuja wiecej ale uwazam to za nieuczciwe. \r\nJa sam zwyczajnie niedoinformowany o tym co aktualnie organon ma w ofercie a co jest \"przeszloscia\". Uwazam ze sprzedajacy powinien mnie poinformowac. \r\nTo samo z Balkanem tak wiec nie dostalem nic co zamawialem z tego labu co chcialem. Zaplacilem jak za te drozsze laby.\r\nSprzedajacy w zadnej z wielu wiadomosci nie poczul sie jakkolwiek wytlumaczyc a raczej dal mi odczuc ze powinienem podziekowac za to ze dostalem cokolwiek i zamknac ryj.\r\nTo tez mu napisalem o moich odczuciach na co on napisal ze az przykro czytac co pisze ale nie dlatego ze mu przykro z powodu pomylki tylko w kontekscie takim ze zalosne jest to co pisze. \r\nJeszcze wspomnial ze chyba nie wiem ile kosztuje towar na wyspach gdzie zamieszkuje od okolo 11 lat i powinienm byc wdzieczny ze nie kasuje nas wiecej.\r\nTo sie chyba jakos nazywa ...arogancja? \r\n\r\nNie oceniam towaru i bierzcie jesli chcecie ale ja nie lubie jal ktos mi pluje w pysk. \r\nOceniam obsluge klienta nie towar! \r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
3.25
Zalety

Wady

Wprowadzenie klienta w blad i umyslne niedoinformowanie

Extra informacje

dudifresh / 2023-08-03

Tak szczerze z początku nie wierzyłem w ten zakup ale zaryzykowałem trochę po konwersowałem też przez maila z nimi ale tak jak pisze naprawdę byłem pewien że chyba się dałem oszukać ale się bardzo myliłem paczka doszła szybko wszystko jest na miejscu tak jak powinno być zapakowane elegancko ja jestem zadowolony naprawdę i polecam na pewno jeszcze kupię i to teraz myślę coś więcej większego zakupu bo mam pewność po prostu nie miałem tej pewności teraz ją mam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

W miarę szybko +

Wady

Extra informacje

Robert / 2023-06-14

Kontakt ,wysyłka,bez zarzutów,pierwszy raz korzystałem z tego sklepu ,po paru tygodniach moge ocenić to co kupiłem ,towar z firmy Armabol dobry,jestem zadowolony dziekuje,pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Admin / 2023-06-01

Kolejny ślepy niżej, który myli sklepy www, masakra jakaś.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maciej M / 2023-05-16

Zamówienie opłacone ale paczka nie została przesłana. Żaden email podany na stronie nie istnieje, konta na facebook/instagram nie istnieją nie można uzyskać żadnych informacji o zamówieniu. Brak nr tel. Sklep https://anabolixlabs.com/ to OSZUSTWO.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

oszustwo

Kox / 2023-05-03

Najlepiej najtaniej najszybciej jestem zadowolonym klientem od dłuższego czasu i nigdy się nie zawiodłem gościu zna się a swojej robocie i z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JustynaK / 2023-05-03

Leki działają bardzo dobrze, tak jak zapewniał sprzedający. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stalowy / 2023-05-03

Dla mnie sklep ze sterydami anabolicznymi numer 1. To jak szybko realizują wysyłki to jest mega pozytywny szok. Same czołowe marki do wyboru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wybór

Wady

Extra informacje

Makkus / 2023-05-03

Gorąco polecam, zamawiam od ponad pięciu lat, facet/ekipa się stara, nie co się wahać, śmiało zamawiać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Zeus / 2023-05-03

Jest moc! Panax, Armabol oraz Ions najlepsza jakość.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-05-03

Zakupiony spalacz Helios, działanie odchudzające jak trzeba. Dziękuję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymi / 2023-05-03

Wszystko OK.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pezet / 2023-05-03

Jak zawsze od dawien dawna jak należy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Anabolix - Sklep ze sterydami online opinie