Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Anabolix - Sklep ze sterydami online
  • /
  • 1

Opinie o Anabolix - Sklep ze sterydami online

www.sterydy-anabolix.net

Zakupy Anabolix - Sklep ze sterydami online opinie
Asortyment
4.45
Dostawa
4.53
Łatwość zamawiania
4.55
Obsługa i reklamacje
4.47
Poziom cen
4.42

Średnia ocen

4.48

w skali od 1 do 5.

 

Anabolix - Sklep ze sterydami online opinie Anabolix - Sklep ze sterydami online
4.48 1522

Adonis / 2022-12-07

Czas realizacji na plus kontakt tez dobry. Dostałem testa firmy Armabol , początkowo byłem sceptycznie nastawiony do firmy bo nigdy nie słyszałem o niej. Z racji ze biorę niskie dawki 125mg tygodniowo przechodzącą na Armabol czuć ze jest więcej niż na etykiecie. A i hcg w opakowaniu termicznym profeska
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Czas realizacji , towar

Wady

Extra informacje

Jax / 2022-11-12

A więc odebrałem pierwsze zamówienie. Jeśli chodzi o czas wysyłki i kontakt to 10/10. Pomimo pomyłki sprawa została wyjaśniona szybko i profesjonalnie! Byłoby dobrze gdyby była podana jasna informacja co jest dostępne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Czas wysyłki, kontakt

Wady

Extra informacje

Przydałby się jasny cennik z dostępnością produktu

Sławomir / 2022-11-12

Wszystko OK w tym sklepie, zweryfikowane osobiście :)))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kiks / 2022-11-12

W streszczeniu wszystko OK. Sklep do tanich nie należy trzeba przyznać, ale teraz wcale się nie dziwie, nie mam najmniejszych wątpliwości co do działania towaru a trochę go u Anabolixa zakupiłem, na tle cen stoi super szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja zamówień

Wady

Extra informacje

Ceny średnie+

Mauri / 2022-11-12

Pierwsze zamówienie było testowe na małą kwotę, zgodzili się i było jak należy: szybka wysyłka oraz kompletne zamówienie. Więc myśle jest OK to zamówię resztę brakujących środków na kurację wydając ustaloną sumę na niecałe 3k. I tym razem także wszystko przebiegło prawidłowo, osobiście zweryfikowałem sklep w którym zaletą jest zaufanie, szybka realizacja oraz bardzo dobrze działające środki. Heeej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, bdb towar

Wady

Brak

Extra informacje

Jacek / 2022-10-01

Drugie zakupy, tym razem temat odbloku i ponownie wszystko przebiegło bez problemu. Rozmowa, doradzenie, kilka podpowiedzi, we wtorek przelew w czwartek odbiór w przesyłki. Polecam z czystym sumieniem i na 100% wrócę jeszcze z zakupami. Przy okazji dziękuję za pomoc i pozdrawiam ekipę sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Realizacja, kontakt, pomoc

Wady

Brak

Extra informacje

Szakal / 2022-09-13

Od około roku zaopatruje się w w/w sklepie więc mogę opiniować. Suplementy działają bardzo dobrze. Byłem sceptycznie nastawiony do firmy Arm... (Cypionat) a teraz nie chce innej. Kontakt z sprzedawcą brak uwag.Opakowania termiczne do HCG????profesjonalizm . Jeżeli chodzi o asortyment to pewnych firm z menu nie mają ale zawsze można dobrać towar innej firmy który naprawdę działa super o czym sam się przekonałem. Nie zdarzyło mi się abym został oszukany w sklepie Anabo... Mogę śmiało polecić ten sklep.pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Uczciwy sklep

Wady

Brak

Extra informacje

Około rok

Jacek / 2022-08-26

Polecam w 100% ???? Po wcześniejszej rzeczowej i konkretnej konsultacji zrobiłem zakupy. Towar jak najbardziej ok. Dodatkowo pomoc w rozpisce i możliwość konsultacji w wypadku niewiedzy. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Realizacja, kontakt, pomoc

Wady

Brak

Extra informacje

sadads / 2022-08-11

....

OK / 2022-08-06

Po prostu wszystko OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kolo Ture / 2022-07-29

Oszust. Wysylaja cos,co strach wbić. Nie to ,co zamawia klient. Nie ma zwrotów i wymiany. Przesyłka droga.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Lipny towar

Extra informacje

Esko / 2022-07-23

Sklep nr 1 pod względem jakości i szybkości realizacji zamówień, godne polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

(L)egia / 2022-06-24

Wszystko OK, pozdro
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kozaczek / 2022-06-24

Towar petarda, szybka realizacja zamówienia. Szacun
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

John / 2022-06-16

Przepraszam za poprzednią opinię, wiadomo że to Indii nie widziało, zrobiłem badania, bardzo konkretnie i rzeczowo, środki działają bardzo dobrze, jeszcze raz przepraszam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Wybaczcie mi

John / 2022-05-23

Najgorszy sklep, zamawiam towar ,,X" przysyłają jakieś indyjskie ścierwo, którego nikt nie chce. Bez konsultacji, decydują za kupującego, przed zakupem pytałem czy mają dany towar-tak mają a później niespodzianki. Kto takim zaufa, dla mnie OSZUŚCI.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

Same wady

Extra informacje

Zastraszanie kupujących

Messi / 2022-05-22

Gość ma rzeczowy i konkretny towar, to prawda soki robią robote. Godne polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Simi98 / 2022-05-20

Zamówiłem na próbę i dostałem inny lab od tego co zamawiałem ale były robione badania , wszystko jest okej , soki klepią także mogę śmiało polecić .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Stężenie soku

Wady

Brak

Extra informacje

Misiek / 2022-05-16

W sklepie jest firma której nie ma oficjalnie w cenniku: Armabol, sprzedający polecił i zapewnił, i tylko przy tej farmacji zostałem, bardzo dobre działanie, Anabolix jak zawsze konkretnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pedro / 2022-05-16

Szybko sprawnie i rzeczowo, bardzo polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

śruba / 2022-04-21

Tego co na stronie to akurat nie mamy ale mamy coś innego ***owe ale jest więc kupuj i ***j
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

niema

Wady

brak towaru

Extra informacje

kris / 2022-04-19

Lipny towar
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

lipny towar

Extra informacje

Radosław Perzanowski / 2022-04-06

Jak ktoś ma jakieś ciekawe informacje na temat tej ku*r*w*y Radosław Perzanowski właściciela ciemnej strony mocy niech pisze na email [email protected] ćpun kopie pod sobą dołki trzeba go wyjaśnić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Radosław Perzanowski / 2022-04-06

Jak ktoś ma jakieś ciekawe informacje na temat tej *** Radosław Perzanowski właściciela ciemnej strony mocy niech pisze na email ***[email protected] ćpun kopie pod sobą dołki trzeba go wyjaśnić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Eugeniusz / 2022-03-18

Polecam. Szybko i konkretnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bzik / 2022-03-18

Wszystko w porządku .Zamawiałem z pewną obawą okazało się ze nie potrzebnie sprzęt doszedł na drugi dzień . Napewno jeszcze skorzystam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dostawa błyskawiczna

Wady

Brak

Extra informacje

LeWy13 / 2022-03-15

Zacznę od wad brak całego asortymentu która widnieje na stronie internetowej mam nadzieję że to przejściowe, ale sprzedający nadrabia to doradztwem i bardzo szybką wysyłką oraz łatwością zamówienia. Zamówienie złożyłem w niedzielę wieczorem we wtorek rano czyli dziś już mam. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Dobra komunikacja ze sprzedającym i szybka wysyłka

Wady

Brak niektórych produktów ze strony

Extra informacje

RekinZG81 / 2022-02-22

Szybkie odpowieda na pytania dotyczace produktow, Latwy przelew i szybka wysylko do paczkomatu. Szybko, sprawnie i na temat. Godni polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duzy wybor

Wady

Strona troche wolno chodzi

Extra informacje

Wszystko szybko i bez stresu

TiggerUkPL / 2022-02-22

Moge w pelni polecic zakupy w tym sklepie, duzy wybor, szybkie odpowiedzi na pytania emailowe. Produkty byly zapakowane dyskretnie i dotarly szybko Anglii (wyslane 9 lutego dotarlo 22 lutego) wysylki do Anglii po brexicie sa mega wolne, ale zawsze moglem sledzic paczke. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Super komunikacja

Wady

O wad

Extra informacje

Jestem bardzo zadowolony

Mathias / 2022-02-14

Zamuwilem Mactropin a zostalem armabol z Indii. Napisalem mu a on sie szmial ze mnie ze to jest to samo... A jak mu napisalem ze zrobjie raport to napisal ze mnie na policjie da..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszust

Extra informacje

Mam screenshoty

Cyklon / 2022-02-14

Wszystko klasa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika / 2022-02-02

Clenbuterol raz T3 klasa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bdb leki, natychmiastowa wysyłka

Wady

Extra informacje

Kasjan / 2022-02-02

Wszystko gra jak należy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, działający towar

Wady

Extra informacje

Kajman / 2021-11-23

Wszystko ok. Dobre środki, szybka wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Omen / 2021-11-20

100% pewniak, za każdym razem jestem zadowolony. Jakość najlepsza na rynku. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2021-11-19

Rewelacja, towar petarda, Anabolix sam dobiera firmy a nie pimpuje sztucznie jednej marki. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafon / 2021-11-19

www.sterydy-anabolix.net - od wielu miesięcy lider na rynku, opinie bardzo dobre, środki jedne z najlepszej jakości. Zdecydowanie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teddy B. / 2021-11-18

Najlepsze soki na rynku. Fachowa pomoc i doradztwo. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Każdy będzie zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

RADOSŁAW PERZANOWSKI / 2021-11-18

A opinie każdemu wypisuje Radosław Perzanowski zamieszkały w Elblągu, prowadzi forum Ciemna Strona Mocy, jak to zawsze Radek szuka konfliktu u innych. pozdro Radziu, psychotropy rządzą hehe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

King / 2021-11-18

NAJLEPSZY SKLEP W SIECI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nemo / 2021-11-18

Ha ha, jakim trzeba być frajerem żeby lecieć na pały, bronie sprzedawcy bo widać że działasz na szkode zazdrośniku. Sklep jak najbardziej exstra, a takim ***om kij w oko
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MAGDALENA NAŁĘCZ / 2021-11-17

TO SA DANE ZAMIESZKANIA TEGO OSZUSTA I WLASCICELA STRONY www.sterydy-anabolix.net KTORY HANDLUJE STERYDAMI. SRPAWA ZGLOSZONA NA POLICJE. \r\n \r\nKrokwi 30A/47\r\n\r\n03-114 Warszawa\r\n\r\nTel. 5782-95-032\r\n\r\n\r\nJEGO PARTNERKA TO MAGDALENA NAŁĘCZ, WARSZAWA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

OSZUST

Extra informacje

Lolek / 2021-11-17

OSZUST !! UWAZAJCIE !!! OSZUST !! UWAZAJCIE !!! OSZUST !! UWAZAJCIE !!! OSZUST !! UWAZAJCIE !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

OSZUST

Extra informacje

OSZUST !! UWAZAJCIE !!!

Artur / 2021-10-15

Bardzo dobry kontakt, odpowiedź na dziesiątki pytań natychmiastowa. Bardzo szybka wysyłka mimo że mieszkam za granicą. Pełen profesjonalizm Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt.

Wady

Extra informacje

Robert / 2021-10-01

Wszystko bardzo sprawnie i bez problemow. Super kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko i profesjonalnie

Wady

brak

Extra informacje

Robert / 2021-09-30

Polecam bardzo. Super kontakt i szybka wysyłka. Dużo cierpliwości do moich miliona pytań. Polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalizm

Wady

Brak

Extra informacje

Super szybko

Wiking / 2021-09-17

Kontakt bardzo dobry, szybka i fachowa odpowiedź na pytania a nawet sami od siebie chętni doradzić co i jak. Dostawa pierwsza klasa nie spelna 48h i zamówienie w moich rękach.. Szczerze polecam ,ja będę stałym klientem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt błyskawiczny, doradzili co lepiej zakupić dla osiągnięcia moich celów,, szybkość realizacji zamówienia .

Wady

Extra informacje

Moxxr / 2021-09-08

Szybka realizacja, ceny może nie za niskie ale działanie bardzo dobre, co do cen jak sam właściciel mówi: większe zamówienia oblicza z rabatem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2021-09-08

Tak jak przedmówcy. Wszystko z tym sklepem ok jak najbardziej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2021-08-29

Witm.Od ponad roku biorę soczki i inne produkty z tej strony i jestem zadowolony.Towar dziala bo co miesiąc robię badania i do tego szybką wysyłkę oraz świetny kontakt mailowy ze sprzedawcą.Potrafi doradzić i polecić co dziala i co z czym brać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybką wysyłka,dobry kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Adrian /D / 2021-08-02

Na początek co do rzetelności i profesionalizmu . W każdym detalu mogę polecić ten sklep każdemu kto chce kupić coś , co istnieje naprawdę .I zostanie dostarczone co uwczesnie zamówiliśmy. Najważniejszy jest fakt ze na każde pytanie i wątpliwości sklep służy z porada i dowodami na dobry sprzęt . Niejest to żaden frajer naciągacz i sprzedawczyk . Pozdrawiam z czernej mocy pełnej mocy ????????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesionalizm , doradztwo , rzetelność

Wady

Brak

Extra informacje

Radek eS / 2021-07-26

Ekspresowa wysyłka w porównaniu z innymi sklepami. Kontakt na 5. Pomimo opóźnienia dostawy z winy firmy kurierskiej sprzedawca bardzo zaangażowany żeby przesyłka dotarła bez zbędnych opóźnień. Jak najbardziej polecam ????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2021-07-21

Wysokiej jakości towar, bardzo dobra dostępność. Polecam za ekspresową realizację i zawsze szybki kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Świetny kontakt, dostępność, czas realizacji

Wady

Brak

Extra informacje

Zadowolony / 2021-07-21

Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Złożyłem zamówienie o godzinie 17.10 i jeszcze tego samego dnia przesyłka została wysłana. atrakcyjny rabat - POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja wysyłki

Wady

Extra informacje

Sebastian / 2021-07-21

miód GIT malina - bardzo polecam. realizacja zamówienia tego samego dnia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Somek / 2021-07-21

Rzetelna firma, uczciwy sklep, duży POZYTYW !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka odpowiedź

Wady

Extra informacje

Admin Anabolix / 2021-07-21

Odpowiedź do Kamil: Kamil z Wałcza to specyficzna osoba, wrócił do zakupów po 2 latach, udokumentowane jest spakowanie kompletnego zamówienia dla tego Pana, pierw pisał że nie dostał w zamówieniu Testosteronu Cypionatu (2 op.) potem jak pokazałem co zamówił i co zostało spakowane, okazało się że już brakuje tylko 1 op. hihi. Chłopak eweidentnie chciał wymusić za free jeszcze dodatkowe opakowania, mam z nim pełną rozmowę, typ w ogóle dziwny, z resztą... co tu tłumaczyć... jak ktoś będzie chciał do niego namiar wytłumaczyć mu czy Firma Anabolix działa w taki nieporadny sposób to zapraszam do kontaktu. Nie było podstaw do reklamacji, gdyż udokumentowane jest co było spakowane, do tego jak pisałem wyżej... brakowało 2 op. a nagle już tylko 1 op. hehe a paczka nie była jakaś duża aby tego nie widzieć (2 x tren E, 1 x Tura, 2 x Cypio) - także to tyle z mojej strony. Także stali klienci wieloletni myślę, że szybko by go wytrącili z pomysłu wyłudzania dodatkowych sztuk asortymentu za free.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2021-07-18

Koleś u którego zamówiłem za pierwszym razem wysłał co innego niż chciałem.Przy drugim zamówieniu to już masakra zamówienie nie kompletne brakowało jednej rzeczy. W odpowiedzi na moją reklamacje próbuję wmówić,że chce coś wyłudzić potem straszy jakimiś typami a na końcu że coś tam na Facebooku zamieści Brak słów na takie podejście .jak chcecie być wy*** na chajs to bierzcie bo cena w cenniku a potem to jedno a zgodna ilość produktów w zamówieniu to drugie NIE POLECAM tego typa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Nie potrafi rozwiązać najprostszych problemów , burdel w zamieieniach

Extra informacje

Emeny / 2021-06-10

Bardzo szybko wysłane, dobrze zapakowane, rabat uwzględniony na prośbę, a najlepsze to że nie muszę podawać marki środków, Anabolix sam wie co dobrać dla swoich ludzi aby byli szczęśliwi z działania produktu. Szacun Anabolix !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Bardzo dobry kontakt

Wady

Extra informacje

John Doe / 2021-06-09

Szybki kontakt szybka wysyłka to na pewno na plus, na minus niestety zdarza się wysłać zamiennik towaru innego producenta, bez informacji, pomimo tego że lab został dokładnie określony w zamówieniu a sprzedawca wysłał informację że wszystko jest. Ogólnie towar wydaje się być dobrej jakości ale niektóre laby to wynalazki o których nikt nie słyszał i ciężko o opinię na ich temat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Szybko, dobry towar.

Wady

Zamienniki bez pytania !!!!

Extra informacje

Ronaldo / 2021-06-05

Mogę po paru tyg przyznać, że się przekonałem do tego sklepu internetowego, nic dodać nić ująć: po prostu perfekt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kapitankox / 2021-06-03

Koksu etykieta firmy nie świadczy o jakości towaru. Towarek ma klepać i towar z tego sklepu klepie zawsze!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2021-05-23

Facet zna się na rzeczy, rozpisał fajną kuracje, dał rabat, jestem zadowolony, mogę śmiało polecić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Ceny, komunikacja, obsługa

Wady

Extra informacje

Glonk / 2021-05-21

Zadowolony klient 100 %
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość

Wady

Extra informacje

NewYork / 2021-05-20

Anabolix!!! Pełny profesjonalizm , bardzo szybki kontakt nawet w godzinach nocnych , duży wybór , dobre konkurencyjne ceny, chłopak wie o czym mówi i potrafi doradzić . Soki mocne i robią robotę ! Paka doszła do USA NY .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profeska100% , szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Maciek / 2021-05-20

Szybko i profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Pewność

Wady

Brak

Extra informacje

Polecam, na pewno zamówię

Seba / 2021-05-20

Facet posiada konkretny towar, zawsze dostępny wiec szybko odpisuje. Ekspresowa wysyłka i konkurencyjne ceny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, konkretny towar, najlepsza możliwa obsługa klienta, cena

Wady

Extra informacje

Wiele zamówień w przeciągu ponad pół roku, Polska oraz głównie Holandia

Kapitankox / 2021-05-20

Najlepiej najtaniej najszybciej jestem zadowolonym klientem od dłuższego czasu i nigdy się nie zawiodłem gościu zna się a swojej robocie i z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2021-05-18

Zamówiłem testowo małe zamówienie, żeby sprawdzić jakość i jestem miło zaskoczony. Środki bardzo mocne i dające fajne efekty, kontakt niemożliwie szybki, w nocy odpowiedź po 5 min. Polecam z całego serca :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybki kontakt, mocne środki, korzystne ceny

Wady

brak

Extra informacje

Jozi / 2021-05-18

Towar działa bardzo dobrze, tak jak zapewniał sprzedający. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Oryginalność środków

Wady

Brak

Extra informacje

Zonzy / 2021-05-18

Wszystko ok. Krótko i na temat, wysyłka expresowa, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Bardzo dobry kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Anabolix Admin / 2021-05-18

Pytanie do poprzedniego Pana Koksa, a jaki to ten gorszy lab ? Oraz jak droga ta wysyłka ? Hmm ? Bo powiem Ci ze kto zamawiam od Anabolix to od lat wie że to najlepszy sklep w sieci a paczki są wysyłane nieraz tego samego dnia, oj chyba musze zaprosic swoich klientów do wyrażenia opinii hehe, do tego na wszystkim pozaniżał ocene sklepu hehe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko jest jak najlepsze

Wady

Brak

Extra informacje

Koksu / 2021-05-12

Uwazajcie z tym sklepem. Wyslali mi produkt inny niz ten co zamaiwalem - zgadzala sie ilosc oraz nazwa produktu ale pochodzil on od innego, gorszego producenta mimo, iz dokladnie sprecyzowalem w zamowieniu czego potrzebuje. Wysylka droga i wcale nie taka szybka jak tu wszyscy pisza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Teoretycznie szeroki asortyment.

Wady

Towar nizgodny z zamowieniem.

Extra informacje

Nutel / 2021-04-25

Przyszedłem na www.sterydy-anabolix.net z innej strony, która zakończyła działalność po kilku latach, i to jest to czego szukałem, towar działający, a najlepsze to że szybko realizują zamówienia. Brawo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Bardzo dobry kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Żelazny / 2021-03-13

Dla mnie sklep ze sterydami anabolicznymi numer 1. To jak szybko realizują wysyłki to jest mega pozytywny szok. Same czołowe marki do wyboru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, Bardzo dobry kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Natychmiastowa realizacja

Kokos / 2021-02-02

Gorąco polecam, zamawiam od ponad dwóch lat, facet/ekipa się stara, nie co się wahać, śmiało zamawiać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, szybka odpowiedź na email, duży wybór

Wady

Extra informacje

Mirek / 2021-01-08

Witam, człowiek który odpisał - zaproponował marki, poradził, rozpisał jak stosować, wszystko na mega plus, także gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Anabolix jest super

Zakupy Anabolix - Sklep ze sterydami online opinie