Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • AnKa Biżuteria
  • /
  • 1

Opinie o AnKa Biżuteria

www.ankabizuteria.pl

Poznań

Zakupy AnKa Biżuteria opinie
Asortyment
5
Dostawa
5
Łatwość zamawiania
5
Obsługa i reklamacje
5
Poziom cen
5

Średnia ocen

5.00

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

11

dodanych opinii

 

Miedziana864 / 2021-12-27

Na stronę sklepu trafiłam przypadkowo ale od razu "wpadłam" - piękna biżuteria , przejrzystość stron , przyjemność w oglądaniu asortymentu. Duży wybór ozdób , ceny przyzwoite , każda "sroka" znajdzie coś dla siebie. Przesyłkę otrzymałam szybko , pięknie zapakowaną , z dodatkowymi akcesoriami , miło mnie to zaskoczyło. Dziękuję za fachowość , z pewnością wrócę do państwa jeśli będę potrzebowała prezentu lub czegoś dla siebie. Pozdrawiam i życzę mnóstwa klientów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre ceny, miła obsługa sklepu, świetna biżuteria

Wady

Brak

Extra informacje

kilka lat

Michalinka753 / 2021-12-22

Na stronę sklepu trafiłam podczas poszukiwania biżuterii srebrnej w przystępnej cenie. Pomyślałam sobie: Anka Biżuteria brzmi dobrze!!! Czy jestem zadowolona z zakupów? Jak najbardziej!!! Piękne, niebanalne cacuszka, doskonała cena, staranne opakowanie, błyskawiczna realizacja zamówienia. Czego chcieć więcej??? Chyba tylko zasobnego portfelika aby można było kupować....kupować....kupować i cieszyć się jak dziecko otwierając kolejne pudełeczko ze złotymi literkami Anka biżuteria.... Zachęcam do zakupów a Firmie GRATULUJĘ!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży asortyment

Wady

Brak

Extra informacje

Stała już klientka

Zimowypan838 / 2021-12-14

Podczas wyszukiwania w przeglądarce srebrnych pierścionków z kamieniem Sultanitem, natrafiłam na Państwa stronę. Po zapoznaniu się z Waszymi ofertami, dokonałam wyboru zakupu jednego pierścionka, który akurat bardzo mi odpowiadał wyglądem i rozmiarem. Cena również nie była wygórowana. Jestem zadowolona z zakupu pierścionka z Sultanitem. Pierścionek w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy i pięknie wygląda na palcu. Obsługa i kontakt bardzo dobry. Wysłany pierścionek był odpowiednio zabezpieczony i dodatkowo zapakowany w ładnym pudełeczku, co dało dodatkowy efekt. W przyszłości dokonam jeszcze u Państwa zakupu biżuterii. Dziękuję również za firmowe gratisy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre ceny, miła obsługa sklepu, świetna biżuteria

Wady

produkty szybko się wyprzedają

Extra informacje

kilka miesięcy

Roxi008 / 2021-12-07

Na stronę sklepu trafiłam podczas poszukiwania biżuterii srebrnej w przystępnej cenie. Pomyślałam sobie: Anka Biżuteria brzmi dobrze!!! Czy jestem zadowolona z zakupów? Jak najbardziej!!! Piękne, niebanalne cacuszka, doskonała cena, staranne opakowanie, błyskawiczna realizacja zamówienia. Czego chcieć więcej??? Chyba tylko zasobnego portfelika aby można było kupować....kupować....kupować i cieszyć się jak dziecko otwierając kolejne pudełeczko ze złotymi literkami Anka biżuteria.... Zachęcam do zakupów a Firmie GRATULUJĘ!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Stała już klientka

Warsek762 / 2021-11-27

Biżuteria prześliczna, kontakt związany z obsługą klienta wzorowy (jestem bardzo zadowolona i dziękuję Pani z którą miałam kontakt telefoniczny za doradzenie mi w dobraniu odpowiedniej bransoletki do kolczyków). Przesyłka doszła ekspresowo. Jeszcze raz dziękuję i polecam firmę, gdyż zakupiona przeze mnie biżuteria jest śliczna i zrobiła furorę na weselu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, świetne doradztwo, duży asortyment

Wady

produkty szybko się wyprzedają

Extra informacje

kilka miesięcy

Rafik39 / 2021-11-22

Baaardzo polecam. Piękna biżuteria+piękny gratis dopasowany do zamówienia. Zazwyczaj zapominam wystawić ocenę i ignoruje przypomnienia w mailach, ale tym razem sama szukałam przycisku oceń sprzedawcę. Na pewno jeszcze tu wrócę jak tylko pojawi się coś ciekawego. Opale jak na zdjęciach, zachwycające.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysoka jakość biżuterii

Wady

Brak

Extra informacje

kilka zamówień

Marcincik088 / 2021-11-11

Serdecznie witam i chcę serdecznie podziękować za dotychczasowe usługi. Jestem szczęśliwy, że udało mi się znaleźć wasz sklep i od tej pory na pewno będę was co jakiś czas odwiedzał. Towar przychodzi najlepszej jakości, bardzo szybko, doskonale zabezpieczony. Dodatkowo dziękuję za pomoc mailową: bardzo miła, konkretna, życzliwa i kompetentna. Jednym słowem dziękuję za dotychczasową współpracę, mam nadzieję, że jeszcze będzie trwać, a wszystkim polecam kontakt z waszym sklepem AnKa Biżuteria.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, duży asortyment sklepu

Wady

produkty szybko się wyprzedają

Extra informacje

kilka miesięcy

Sara8762 / 2021-11-04

Stronę znalazłam szukając biżuterii w przeglądarce, komplet piękny, srebro wysokiej próby. To już moje kolejne zakupy w tym sklepie, jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówień - jest ona błyskawiczna. Raz tylko wystąpił problem z dostępnością zamówionej biżuterii, ale wtedy Pani Ania skontaktowała się ze mną i na bieżąco byłam informowana o opóźnieniu, jego przyczynach i spodziewanym terminie dostawy. Zdecydowanie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży asortyment

Wady

produkty szybko się wyprzedają

Extra informacje

Stała już klientka

Żaneta772 / 2021-10-14

Świetny sklep z biżuterią. Robię tutaj zakupy już od kilku lat. Bardzo podoba mi się poziom obsługi w sklepie, nigdy nie byłam zbagatelizowana, na moje pytania zawsze odpowiedziano wyczerpująco i z bogatą wiedzą o produkcie. Biżuteria jest solidna, piękna, a jej różnorodność zachwyci chyba każdego. Większość mojej biżuterii pochodzi z tego sklepu. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobre ceny, miła obsługa sklepu, świetna biżuteria

Wady

zbyt duży asortyment- wszystko chce się kupić :D

Extra informacje

kilka lat

Morelka998 / 2021-10-09

Przypadkiem przy szukaniu ładnej biżuterii trafiłam na sklep. Kolejny raz kupuję i cenie sklep za szybką realizację oraz oryginalną biżuterię, kolczyki srebrne pszczółki, delikatne i świetnie wykonane :) Bardzo oryginalna biżuteria, wspaniała obsługa sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

paprotka / 2019-04-09

Cudne pierścionki, nie wiem ja mogłam odkryć ten sklep dopiero teraz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy AnKa Biżuteria opinie