Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • Alior
  • /
  • 1

Opinie o Alior

Finanse Alior opinie
Obsługa klienta
4.8
Oferta
4.8
Prostota obsługi
4.9

Średnia ocen

4.83

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

10

dodanych opinii

 

werty / 2018-04-27

według mnie najlepszy w Polsce, opłaty nie są wysokie, obsługa banku jest bardzo pomocna, a samo korzystanie z aplikacji mobilnej to przyjemność, włącza się szybko i równie szybko chodzi
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

szybka aplikacja

Wady

Extra informacje

cezar / 2018-04-27

po ostatnim banku, myślę, że w tym zostanę na zawsze, dobrze działająca aplikacja, niskie opłaty, nic więcej mi nie trzeba
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

łatwe korzystanie z aplikacji

Wady

Extra informacje

radooz / 2018-04-24

świetna aplikacja mobilna, nie laguje ani nie traci połączenia, w poprzednim banku nie dość, że aplikacja wymagała opłaty miesięcznej to zajmowała dużo miejsca i często się wieszała
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

aplikacja mobilna

Wady

Extra informacje

tatianna / 2018-04-24

bank z zasadami, nie miałam żadnego problemu ze spłatą kredytu, spokojnie spłacałam przez cały okres, bez żadnych ponagleń z banku jak to w innych czasami bywa
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

dobre podejście do klienta

Wady

Extra informacje

kalarf / 2018-04-24

w porządku bank, jestem u nich od paru lat i nie mam na co narzekać, tyle ile potrzebuję od banku tyle mam, usługi na najwyższym poziomie
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

usługi

Wady

Extra informacje

kolorowa9102 / 2018-04-15

najlepsza bankowość online w Polsce, sama przeniosłam tutaj konto po 8 latach w poprzednim banku i nie żałuję.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

bankowość online

Wady

Extra informacje

wojtucho / 2018-04-14

usługi online chodzą na najwyższym poziomie a sama aplikacja banku nie laguje jak w moim starym banku. opłaty mogłyby być trochę niższe, mam nadzieję że w przyszłości ich oferta będzie jeszcze lepsza dla stałych klientów
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

oferta

Wady

Extra informacje

saralas / 2018-04-07

Zdecydowanie najlepszy bank pod względem obsługi klienta, można spokojnie porozmawiać przez telefon i wszystko się dowiedzieć np. o nowych usługach. Usługi online są w porządku.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

bankowość online, obsługa

Wady

Extra informacje

cofek / 2018-04-05

W porządku bank, nie dzwoni do mnie nachalnie wciskając jakieś oferty reklamowe jak to było w poprzednim banku. Opłaty są niskie i mam nadzieję takie pozostaną.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

brak nachalnych konsultantów

Wady

Extra informacje

~Łukasz / 2016-05-31

Fajny bank, bardzo fajna opcja kantora alior, która umożłiwia darmowe przelewy zagraniczne w wielu walutach. Minusem jest jedno okienko=kasa, czasem długo się czeka, ale pod względem aplikacji czy mobilnej aplikacji to bardzo polecam. korzystam ponad 4 lata
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

Wady

Extra informacje

korzystam ponad 4 lata

Finanse Alior opinie