Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Wodociągi i kanalizacja
  • /
  • Alina Nowak transmisje
  • /
  • 9

Opinie o Alina Nowak transmisje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie
Cena
3.41
Jakość
3.41
Obsługa klienta
3.39

Średnia ocen

3.40

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

102

dodanych opinii

 

Anna / 2019-12-11

Dziś dostałam pierwszą paczkę i byłam w szoku jak wszystko jest ładnie owinięte i zabezpieczone w folię bąbelkową. Biżuteria piękna. Na pewno jeszcze nie raz coś kupie . Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Świetna obsługa . Szybka dostawa .

Wady

Brak

Extra informacje

Asia / 2019-12-11

Polecam w 100%. Super biżuteria. Szybka dostawa . Ceny też są ok. Szczerze POLECAM
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Piękny towar za nie duże pieniądze.

Wady

Brak

Extra informacje

Bożenka / 2019-12-11

Zajebiście profesjonalna,zakręcona pozytywnie kobitka.Uwielbiam ją oglądać,i robić u niej zakupy.Nigdy nie dostałam uszkodzonego towaru. Wysyłka kurierem szybciej niż szybko.A pracownice....Super,mile, jak najbardziej chcące pomoc doradzić i rozwiązać problem jeżeli taki wyniknie.Bardzo współczuję Pani od laleczek i innym naslanym przez nią babsztylom aż tak nudnego życia i tak bardzo dające się wciągnąć w manipulacje tamtej pani.Przykre.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super obsługa,szybko termin realizacji zamówienia...

Wady

NIE MA...

Extra informacje

Klientka / 2019-12-10

Polecam profesjonalną obsługa szybka wysyłka A towar superowy
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Beata / 2019-12-10

U Alinki kupuje od jakiegoś czasu i złego słowa powiedzieć nie mogę. Nigdy nic nie dostałam uszkodzone także nie zostalam oszukana lub potraktowana źle. Towar idealnie zabezpieczony trafia do klienta bez wad . Dziwią mnie opinie innych bo widocznie ktoś rozsiewa nie prawdę i brudy. Ludzie ogarnijcie się i przestańcie pieprzyć farmazony na temat Aliny ,bo co przeszkadza wam że nie da sobie w kaszę dmuchać ze jej biznes idzie świetnie ulżyło wam wypisujac takie podłe rzeczy? Alina jest bardzo konkretna osobą ale widocznie innych to aż szczypie w oczy ja gratuluję odwagi a współczuję głupoty. Święta idą a wy zajmujecie się obrabianiem dupy Alinie byle by wam było lżej. Co do transmisji Aliny i wysyłki itd to polecam każdemu. Świetna obsługa szybka wysyłka zawsze wszystko jasno wytłumaczone dla mniej inteligentnych jest jeszcze regulamin tam wszystko pisze jasno i zrozumiałe. Oceniam szczerze i piszę szczerze i nie wydaje opinii bo lize Alinie dupe tylko piszę szczerze a nie wyssane bujdy z palca. Biżuteria mega i jej jakość :)
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybka obsługa miła i szczera, biżuteria warta zakupu

Wady

Brak

Extra informacje

Beata / 2019-12-10

Profesjonalna osoba , konkretna, trochę kontrowersyjna ,ale jak komuś nie odpowiada to niech nie ogląda liva , kupiłam od Pani Aliny celebrytke, pracownica Pani Aliny dzwoniła żeby dopytać o przelew, mila dziewczyna , towar super, zapakowany dobrze , kontakt miły.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Towar super, mila i profesjonalna obsługa

Wady

Extra informacje

Karolina Góra / 2019-12-10

Alina jest uczciwym sprzedawcą, nie sprzedaje kota w worku. Osobiście na jej transmisji zakupiłam szal i jestem zadowolona z ceny, obsługi i towaru. Uważam też że opinie negatywne na tej stronie są pisane przez jedną osobę, która próbuje zaszkodzić Alinie, przez którą Alina jest dosłownie nękana i ośmielę się napisać, że podejrzewam iż wszystkim kieruje zazdrość wywołana przez powodzenie w branży i fejm naszej Alinki.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Niska cena, Uczciwy sprzedawca, dostawa w terminie

Wady

Extra informacje

Anna B. / 2019-12-09

Zakupy u Pani Alinki to sama przyjemność. Szybki sprawny kontakt z pracownicami.Towar zawsze zgodny i godny polecenia.Nie rozumiem tylko po co tyle jadu i złości w innych ludziach.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

Klientka / 2019-12-09

Te wszystkie negatywne opinie są tylko na polecenie Pani która robi aferę o 30 zł na całego fb i myśli że jest fajna... Alina wyraźnie powiedziała czytuję"proszę wysłać towar w momencie dostarczenia zwracam pieniądze na konto" więc czemu owa Pani dalej robi szum wokół siebie a towar dalej jest nie wysłany? Łatwo jest kogoś oceniać. Dla mnie osobiście Pani Adriana po prostu za wszelką cenę chce zwrócić na siebie uwagę. Gdyby było inaczej po prostu Pani wysłała by towar i problem był by z głowy i blokada na fb którą się Pani Adriana zasłania nie byłaby tu taka ważna adres z pewnością ma a jak nie to nie problem zdobyć... Pozdrawiam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybka i sprawna wysyłka wszystko jasno i klarownie opisane

Wady

Wady ma każdy nikt nie jest aniołem

Extra informacje

Joanna wal / 2019-12-08

Zawsze wesoła i uśmiechnięta. Super fanty do wygrania za udostępnianie. Transmisja prowadzona na luzie i z dystansem. Kto jest sztywniakiem i nie zaczai textow to się od razu puszy i obraza ohh ahh. Ale Alina jest zajebista babka . Tanio Zawsze pokaże dokładnie towar.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wesołe transmisję. Dobrej jakości towar. Super ceny. Dobry kontakt.

Wady

Brak

Extra informacje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie