Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Wodociągi i kanalizacja
  • /
  • Alina Nowak transmisje
  • /
  • 8

Opinie o Alina Nowak transmisje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie
Cena
3.41
Jakość
3.41
Obsługa klienta
3.39

Średnia ocen

3.40

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

102

dodanych opinii

 

Mira Górka / 2020-04-26

Towar bardzo dobry, najwyższej jakości, obsługa szybka. Polecam. Pani Alina jest bardzo inteligentna i wyjątkowa . Nie wszystkim musi się podobać. Komu nie pasuje to po co odwiedza jej livy. Szukają sensacji , przeszkadzajà głupimi pytaniami, a zawsze na początku transmisji jest podawany regulamin. A która z Was jest bez winy, nie bluźni? Czasem i mnie się zdąży, chociaż ogólnie nie przeklinam. Odczepcie się od tej dziewczyny i zajmijcie się własnym życiem.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Inteligentna, bystra, wyjatkowa

Wady

Nie ma

Extra informacje

Towar luksusowy

koala / 2020-04-26

Jestem zadowolona z zakupów a zrobiłam u niej mnóstwo. Jest szczerza..jest sobą.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

szczerze

Wady

brak

Extra informacje

Goń tictaca / 2020-03-21

Weźcie wy niewydymki znajdźcie swojego endrju a nie tu Alinie chujowe opinie wystawiacie może jak ktoś was wyrucha to nie będziecie już smutnymi grazynami i skupiacie się na własnym nosie Co do jakości tak jak i Alinka tak i rzeczy od niej są po prostu zajebiste
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Ładne i trwałe

Wady

Brak

Extra informacje

Aaaaa / 2020-03-10

Obserwuję tą panią od jakiegoś czasu i zdecydowanie stwierdzam, że jest bardzo chamska, wulgarna. Mam wrażenie, że tym swoim zachowaniem dowartościowuje swoje niskie poczucie własnej wartości. Brak szacunku do innych to przede wszystkim brak szacunku do siebie.
Najlepsza
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Aga / 2020-01-18

Bardzo dobry sprzedawca
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i tanio

Wady

Extra informacje

Kasia / 2019-12-29

Najgorsza sprzedająca jaka znam bezczelna wulgarna nie ma szacunku do siebie i kupujących A zachowując się karygodnie myśli że jest super żal oglądać taka osobę nie polecam ubliza innych O ich wygląd A sama jest sztucznie wypełniona poprzez operacje
Zalety

0

Wady

Wulgarna

Extra informacje

Beata / 2019-12-17

Towar bardzo dobrej jakości, dziewczyny które kontaktują się z klientem ,bardzo sprawnie załatwiają sprawę, co do transmisji to ALINĘ albo się kocha , albo nienawidzi . Dla mnie mega pozytywną osoba. POLECAM
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Agucha / 2019-12-12

Polecam zakupy u Aliny ,towar zgodny z opisem, paczka zabezpieczona ,ceny super i oczywiście miło spędzony na transmisji.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Biżuteria piękna, ceny bardzo dobre .

Wady

Brak

Extra informacje

Justyna / 2019-12-11

Fajnie prowadzine są transmisje, mozna się pośmiać, mega pozytywana kobieta
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wady

Nie ma wad

Extra informacje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie