Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Wodociągi i kanalizacja
  • /
  • Alina Nowak transmisje
  • /
  • 6

Opinie o Alina Nowak transmisje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie
Cena
3.41
Jakość
3.41
Obsługa klienta
3.39

Średnia ocen

3.40

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

102

dodanych opinii

 

Boston Arleta / 2020-09-06

Podpisuję się pod wszystkim, co napisały tu panie." Obserwuje z ciekawości. Kogo widzę ? Kobietę, ładną ( która jednak na własne życzenie się szpeci) która jest zaradna i mogłaby osiągnąć wiele ambitniejszych projektów, ale gdzieś po drodze pogubiła się. Wrażliwa, chociaż ukrywa to pod maską wulgaryzmów, bezczelności i cwaniactwa. Nie bierze pod uwagę, że są bardziej wulgarni, bezczelni i zdolni do chamstwa inni ludzie, których spotyka, potem płacząc wieczorami w poduszkę.Afery, które produkuje medialnie, spowodują upadek biznesu. To się będzie działo wolno ale sukcesywnie. Spokojnie, poradzi sobie i wymyśli kolejny biznes. Morał? Cały czas się będzie wspinać do góry i z tej góry spadać. Co myślę? Że to młoda dziewczyna, która jeszcze długie lata będzie tym sposobem żyć, dopóki sama się sobą nie zmęczy lub nie spotka kogoś dla którego będzie się chciała zmienić. Martwi to, że czytając wpisy na jej transmisjach, widać w nich grono fanów. Błędy ortograficzne, stylistyczne, wulgaryzmy beneficjentki najczęściej Polskiego 500+ samotne matki bez wykształcenia- to grupa, której ta pani imponuje dodam ,bo tylko takiej grupie moze zaimponowac." Jest pani marnym tworem krzykliwej prostaczki rozwydrzonej baby bez kszty pokory podobnie jak pani koleżanka Ormianka czy inna nacja.Trochę przycichłyście bo spadają wam słupki a i wyzywanie Polek niektórym się bardzo nie spodobało,za co są sprawy w sądzie. Niczego nie da się ukryć pani sama obnarzyła się ze swoim życiorysem i dziś płaci cenę za swoją głupotę.Już pani zapłaciła bo dużo sensownych klientów odeszło od pani.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Ciekawy przypadek psychopatyczny i nieszczęśliwy

Wady

Chamstwo przeklinanie brak taktu i kultury

Extra informacje

Żal mi pani ,jest pani mimo wszystko mocną kobietą i mądrą i powinna pani pooglądać swoje transmisje ...pewnie by się pani sama wstydziła. Plusem dla pani jest tylko opieka nad młodą osobą i tym bardziej powinna pani dawać jest przyzwoity przykład.

karolina / 2020-09-01

Alina tak trzymac. A hejterami sie nie przejmuj. Polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Andrzej D. / 2020-09-01

Polecam .Trollom mowimy nie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko jest ok.

Wady

Extra informacje

Marcin / 2020-09-01

Polecam .Komu sie nie podoba poczucie humoru Aliny niech nie oglada.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zajebiste tak jak prowadzaca transmisje.

Wady

Extra informacje

Nona / 2020-09-01

Wszyscy negatywnie opisujacy Aline sa zwyklymi zazdrosnikami. Odniosla sukces a to juz sie nie podoba... Alina i tak ma wasze opinie tam gdzie slonce nie dochodzi. Robi swoja robote dalej . I robi ja dobrze. A komu przeszkadzaja przeklenstwa niech oglada transmisje ale radia maryja
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Ceny dobre gdzie indziej za ten sam towar acisz 20 procent drozej . Dziewczyny obsluguja e super sa.

Wady

Extra informacje

barb / 2020-09-01

Profesjonalna obuga. Ma talent dziewczyna. Uwielbiam Aline. Na pihybel hejterom i zazdrosnej konkurencji.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Jakosc. Mila obsluga. Pelny profesjonizm. Dobre ceny..

Wady

-

Extra informacje

ann / 2020-09-01

Goraco plecam. Alinka super babka..
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Dobra jakosc. Dobra cena. Szybka przesylka.

Wady

brak

Extra informacje

Anja / 2020-08-18

Pani Alino, czy jak pani opowiada jakie to konsekwencje czekają pani hejterów, mówiąc na transmisji „ że pani prawnicy się tym zajmują lub zajmą” to ktoś to bierze na poważnie. Niech pani zacznie od siebie. Jestem osobą wykształconą i jak widzę te pani manipulacje mające powstrzymać innych przed negatywnymi opiniami, to oceniam pani zachowanie jako bardzo niedojrzałe. Uświadamiam panią: każdy może mieć prawnika, bo oni zajmą się wszystkim, byleby klient zapłacił. W mojej ocenie mówiąc takie rzeczy przemyca pani myśl: nie mówcie k mnie źle, bo pożałujecie, zniszczę Was moimi prawnikami”. To nie są po pierwsze pani prawnicy tylko niezależna grupa zawodowa, której musi pani słono zapłacić, a po kolejne mają pani błahe problemy osobiscie głęboko tam gdzie światło nie sięga. Pamietam jak rzekomo łączyła się pani z NY gdzie znowu „ pani ludzie” namierzali na bierząco osoby, które na pani transmisji pisały o pani źle. Nie znam pani osobiście wiec mogę ocenić tylko to, co widzę na pani transmisji na żywo. Podglądam czasami, wie pani dlaczego? Bo jest pani przykładem kobiety, która sama nie szanuje innych, a względem siebie żąda szacunku. Patrze i nie mogę wyjść z podziwu jak można pociągnąć za sobą duża grupę ludzi, którzy kupują towar jakości wątpliwej za często przepłacone kwoty, chociaż psychologiczne to oczywiste : to psychologicznie oczywiste: inni kupują to ja tez - przecież jak wszyscy to ja tez. Nie ważne czy mi to potrzebne. Czasy takie dziwne...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Show

Wady

Brak rozsądku kupujących.

Extra informacje

Mariola / 2020-08-13

długo czeka się na wysyłkę, nie odpisują na instagramie i messenger. Kiedy zamówiłam Coś na transmisji okazało się w rozmowie po niej ze co ja wymyślam bo nic nie kupiłam mimo iż w trakcie pani Alina notowała mój zakup. Pani pociąga nosem tak ze chyba jej siada i nie kojarzy
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Kupa śmiechu

Wady

Podejście do klienta

Extra informacje

Nie polecam szkoda tracić czas

Skb / 2020-08-13

Kobieta beszczelna, wulgarna, na transmisji sypie kur-waki jak magik asami z rękawa, nie da się słuchać, wyżej sra niż dupę ma za przeproszeniem, każdy kto ma odmienne zdanie niż ona jest zasypany obelgami, wulgarnymi odzywkami i dostaje blokadę. Jesli ktoś ma plebejski gust to napewno znajdzie dla siebie coś wśród biżuterii prosto z Ali express z tym ze z dużą marżą. Czas wysyłki również pozostawia wiele do życzenia. Kontakt tragiczny. Nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Prędzej wykopie dinozaura w ogródku niż znajdę jakąś zaletę

Wady

Podejście do klienta( chyba ze jesteś starszym panem z kasą) tragedia, słownictwo tragedia, kontakt tragedia

Extra informacje

NIE POLECAM

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie