Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Wodociągi i kanalizacja
  • /
  • Alina Nowak transmisje
  • /
  • 4

Opinie o Alina Nowak transmisje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie
Cena
3.41
Jakość
3.41
Obsługa klienta
3.39

Średnia ocen

3.40

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

102

dodanych opinii

 

Ania / 2021-01-06

Oglądałam chwile transmisje- pani Alina nazwała się „ wymagającym jebakiem”. No cóż ...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Potrafi kupować gówna za kilka złotych u Chińczyka i sprzedać je za kilkadziesiąt głupiemu Polakowi.

Wady

Ordynarna, odpychająca, chamska , cwana i niedowartościowana.

Extra informacje

Magda / 2021-01-05

Nie znam
Zalety

Wady

Extra informacje

TA Pani jest na FB? Jak sie nazywa dokladnie?

Olka / 2020-12-03

Towar z Wólki Kosowskiej. Te skarpetki co kupujecie za 11 -15 zł na stronie Wolii są od 2,70 do 3,70 zł za sztukę ???? Po prostu - uzależnienie od zakupów w sieci.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Mądrzejsza od swoich kupujących.

Wady

Estetyka ogólnie pojęta.

Extra informacje

Beata / 2020-11-20

Towar z AlliExpress - kupuje u chińczyków potem naiwne baby przepłacają. Cóż - ich kasa. Natomiast to ciagle straszenie „ swoimi prawnikami” jest żenujące pani Alino. Kogo pani tym straszy? Kto w to wierzy?
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Spryt

Wady

Zachowanie, chamstwo.

Extra informacje

Karla / 2020-11-13

Kobieta okropna,wulgarna do szpiku kości i chamska, dziwie się że na jej transmisje nie nałożą bana.W ogóle sprzedaje komu chce,coś sprawdzając w necie przez tą Ize..nie wiem,jak chce to zapisze na gacie czy skarpety ,jak jej coś się nie podoba to omija osoby.Na innych transmisjach kupuje się bez problemu i są milsze panie czy panowie niż ona.

Iza / 2020-11-11

Produkty dobre i tanie. Prowadząca transmisje z szczera, odważna.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Dużo ciekawych produktów

Wady

Późno są transmisje

Extra informacje

Edzia / 2020-10-11

Kiepska jakość, wulgaryzm odpychający na transmisji
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Ogrom

Extra informacje

Ela / 2020-09-23

Świetna dziewczyna z poczuciem humoru, biżuteria też warta uwagi za nie wielkie pieniądze, pracownice również bez zarzutu, polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Niskie ceny

Wady

Znajomości które teraz próbują zniszczyć sprzedającą

Extra informacje

Uwielbiam oglądać, słuchać, bardzo mądra i konkretna kobieta

Kasia 98 / 2020-09-23

kupuje od Pani Aliny juz dlugo i nie narzekam na jakość towaru jaki sprzedaje. Jaka jest w życiu prywatnym to nie powinno nikogo interesować. Pani z mięsnego po godzinach moze sobie robić co chce a mięso u niej kupujemy bo dobre.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Kasia / 2020-09-23

alina super sprzedawca nie ma zastrzeżeń
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie