Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Wodociągi i kanalizacja
  • /
  • Alina Nowak transmisje
  • /
  • 3

Opinie o Alina Nowak transmisje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie
Cena
3.41
Jakość
3.41
Obsługa klienta
3.39

Średnia ocen

3.40

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

102

dodanych opinii

 

Jola / 2021-02-02

Polecam !!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szczerość

Wady

Extra informacje

Ziuta / 2021-02-02

Ja polecam jak najbardziej , nigdy nie było problemu , zawsze można się dogadać , czy z płatnością czy z rezygnacja , zawsze miło i z pomocą , paczki czasem o kilka dni spóźnione ale nie wiem czy spowodowane poczta czy wysyłka . Polecam !!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Krótko zwięzle i na temat !

Wady

Extra informacje

O. M / 2021-02-01

Mniej niż zero.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamska, wulgarna, bezczelna.

Extra informacje

BJ / 2021-01-20

Niestety zawiodłam się i to bardzo na tej pani. Traktuje klientki jak niedorozwinięte, obraża je i podjudza innych do atakowania tych którzy się nie zgadzają z jej polityką prowadzenia firmy. Po wpłacie pieniędzy zero kontaktu przez bardzo długi czas, a gdy się o ten kontakt wielokrotnie upomina to wścieka się na transmisjach jakby miała nierówno pod sufitem. Nie każdy ma czas wyczekiwać transmisji aby się czegokolwiek dowiedzieć a brak informacji zwrotnej to czyste lenistwo i cwaniactwo. Jak nie daje rady z ilością zamówień to niech tylu nie robi lub zatrudni więcej pracowników. Jednym słowem porażka, typowa Grażyna biznesu jak kpiąco nazywa innych sprzedających a sama jest niestety do bani. Nie polecam, omijać szerokim łukiem chyba że ma się nerwy ze stali.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Absolutny brak

Wady

Same

Extra informacje

Beata / 2021-01-15

Poziom kultury i zachowania poniżej zera: chamska, prymitywna, wulgarna.....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tylko o wyłącznie

Extra informacje

Violo / 2021-01-14

Typowy patostream, większej żenady nigdy nie widziałem. Typowa odpychająca blachara z brudnymi włosami rzucająca k***wy jak popadnie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

Z. M / 2021-01-13

Beznadziejna, prosta, wulgarna, chamska. Pozom zerowy.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo.

Extra informacje

Monika / 2021-01-13

Nigdy więcej zakupów u tej pani! Zero profesjonalizmu, zapisuje na transmisjach klientki, wysyła podsumowania a potem cisza i żadnego kontaktu. A jeśli klient spróbuje się upomnieć to chamsko komentuje podczas live’a i nadal ignoruje. Bałagan w zamówieniach powoduje wysyłanie innego towaru niż zamówiony, branie pieniędzy za towar, którego nie ma. Pomijam już beznadziejne traktowanie klienta, ale to co ta pani pokazuje sobą podczas transmisji to horror. Same przekleństwa, nawoływanie do hejtu, wyśmiewanie ludzi komentujących nie po jej myśli i to stado minionków z piekła rodem. Mogło by być śmiesznie gdyby nie było strasznie. Towar tani więc nie ma co oczekiwać jakości. Z tego co słyszałam teraz sprzedaje sex zabawki i chyba wreszcie znalazła swoją kategorię produktów i podczas sprzedaży może pokazać cały repertuar przekleństw i odzywek typowych dla zakompleksionej pustej dziewuchy. Po prostu dno...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo jeszcze można dopisać do tego co powyżej

Extra informacje

Kasia / 2021-01-13

Najgorszy typ sprzedawcy: chamska, ordynarna, cwana i nigdy nie przyznająca się do winy. To co wyprawia na transmisjach (które zapobiegawczo usuwa) to szczyt beznadziei i wulgarności. Odradzam zakupów (miałam dwa podejścia), szkoda czasu i nerwów.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Absolutny brak zalet

Wady

Bezczelność, wulgarność i mnóstwo innych cech przekreślających pozytywne wrażenia z zakupów.

Extra informacje

Szczerze odradzam

S. B / 2021-01-13

Chamska i wulgarna.
Zalety

Żadnych

Wady

Brak kultury, chamstwo, wulgaryzmy

Extra informacje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie