Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Wodociągi i kanalizacja
  • /
  • Alina Nowak transmisje
  • /
  • 10

Opinie o Alina Nowak transmisje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie
Cena
3.41
Jakość
3.41
Obsługa klienta
3.39

Średnia ocen

3.40

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

102

dodanych opinii

 

Urszula z Warszawy / 2019-11-26

Wczoraj przypadkiem trafiłam na transmisję tej pani. To co usłyszałem o dziewczynkach ssących .... mężczyznom ,kim one są ,aż wstyd przytaczać te słowa,przeraziło mnie.Ta pani jest niebezpieczna wręcz w swojej złośliwości . Nakazy zakazy połajania wykrzykiwania na kupujących ,dziwi mnie że te kobiety słuchają tego i nawet się cieszą że Alina to ich idol.Czy ktoś na tym Facebooku nie umie sprzeciwić się takim zachowaniom? Nagrałam transmisję na dowód .To straszne bo te transmisje oglądają również normalne kobiety.Mówienie jak się nie podoba to \"wypier....ć\" to szczyt buty i chamstwa. To nie pani prywatny folwark. Nie polecam ,mało postaram się pisać wszędzie by ktoś wreszcie zajął stanowisko w sprawie prowadzonych transmisji tej kobiety.
Zalety

Towar z Chin więc tani

Wady

Brak poszanowania oglądających chamstwo przeklinanie wyzywanie wyśmiewanie rządzących w Polsce

Extra informacje

Katarzyna Pasek / 2019-11-15

Oglądam transmisje Pani Aliny od dłuższego czasu i muszę przyznać że się uzależniłam. Podoba mi sie sposób prowadzenia i sprzedaży. Nie ma chaosu, proste zasady. Czasami tylko jakieś zawistne osoby przeszkadzają i wywołują niepotrzebne reakcje ale Pani Alinka radzi sobie zctakimi sytuacjami doskonale. Ostatnio nawet zakupiłam biżuterię. Wszystko przebiegło bezproblemowo. Jestem zadowolona z transakcji. Polecam serdecznie. Szkoda tylko że w naszym kraju jak człowiek pracuje i radzi sobie troszkę lepiej to go trzeba gnoić na każdym kroku. Żal...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Ogólnie wszystko na plus

Wady

nie ma

Extra informacje

Monika Filipczuk / 2019-11-12

Te negatywne komentarze, są wyssane z palca, Pani Alina jest bardzo miłą i kulturalną osoba, Wszystko co sprzedaje jest zgodne z opisem z transmisji. Prowadzi je bardzo rzeczowo i dokładnie. Kontakt nie jest utrudniony i jak najbardziej możliwy jest zwrot towaru czy reklamacja.Nic tylko polecić taką sprzedawcą.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Zero minusów

Extra informacje

Mariola W. / 2019-11-12

Zakupy u Aliny to czysta przyjemność. Konkretna, szczera osoba. Kontakt świetny, towar całkowicie zgodny z tym co prezentuje na transmisji. Fajnie sie ogląda i kupuje u niej Warta polecenia w 100 %
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Towar dobry, ceny przystępne i bardzo szybki transport.

Wady

Extra informacje

Agnieszka Markocińska / 2019-11-12

Zakupy u Pani Aliny, to czysta przyjemność i przy okazji dobra zabawa. Bardzo konkretna osoba. Podsumowanie wysyłane do klientek zawiera wszystkie potrzebne informacje. Nie ma potrzeby dodatkowego kontaktu. Krótko i na temat. Wystarczy przeczytać. A do oglądania transmisji nikt nikogo nie zmusza. Ja lubię, mnie to odpręża. Dla mnie dzień bez odgłosu jej metkownicy jest taki nijaki... :) :) :). Gorąco polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

piękna i trwała biżuteria i inne akcesoria

Wady

nie ma

Extra informacje

Klientka / 2019-11-12

Nie rozumiem negatywnych opinii na temat Aliny ponieważ jest energiczną,szczerą osobą , która ma dryg do sprzedaży. Najbardziej cenie w Alinie poczucie piękna i stylu gdyż jej biżuteria oraz sprzedaż mówi wszystko za siebie. Moim zdaniem wcześniejsze negatywne komentarze są wynikiem zazdrości konkurencji i mam nadzieję że karma powróci i osoba ta nie zbuduje dobrej marki takim zachowaniem. Murem za Aliną!!!!!!!
Zalety

PANI ALINA

Wady

ŻADNYCH

Extra informacje

Marzena / 2019-11-11

Dziwia mnie te wszystkie zle opinie.Robilam u Pani Aliny zakupy i jestem mega zadowolona.Jest super koobieta mowiaca pradwe w oczy i to chyba inne osoby boli.Pani Alino-Kocham Pania i bede nadal u Pani zakupy robic.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Profesjonalizm,super towar, uczciwość,

Wady

BRAK

Extra informacje

Mozna by duzo pisac,jest poprostu wspaniala

Ania / 2019-11-11

Z całego serca polecam panią Aline Nowak.Kupuje u tej pani i wszystko jest bardzo dobrej jakości i nigdy się nie zawiodłam.Jeszcze raz polecam ????
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Sylwia / 2019-11-11

Bardzo dobra i profesjonalna firma. Kontakt bardzo dobry, transakcje bardzo udane. Firma uczciwa i godna polcenia.
Cena
Jakość
5.00
Zalety

Profesjonalizm, uczciwość

Wady

Extra informacje

Jola Jolanda / 2019-11-11

Neguję w całości szkalujące wpisy dotyczące pani Aliny. Kupuję u pani Aliny Nowak od początku Jej działalności. Towar jest zawsze zgodny z opisem , terminowy i jak dotychczas bez skazy ❤ Szczerze polecam zakupy u pani Aliny Nowak .
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Najtańszy towar , bez skazy, terminowe dostawy, takt i kultura w rozmowach telefonicznych.

Wady

Brak

Extra informacje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie