Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Wodociągi i kanalizacja
  • /
  • Alina Nowak transmisje
  • /
  • 1

Opinie o Alina Nowak transmisje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie
Cena
4.36
Jakość
4.36
Obsługa klienta
4.35

Średnia ocen

4.35

w skali od 1 do 5.

 

BE JAK BEZNADZIEJA !!!!! / 2024-02-21

UWAŻAJCIE!!! NIE KUPUJCIE U TEJ KOBIETY 1. OCZEKIWANIE NA PACZKĘ 1,5 MIESIĄCA 2. SPRZEDAJE RZECZY, KTÓRYCH NIE POSIADA ALBO TEŻ SPECJALNIE Z PREMEDYTACJĄ WYSYŁA CI ZAMIENNY BADZIEW, KTÓREGO NIKT U NIEJ NIE ZAMAWIAŁ !!! A JEJ PRAWDOPODOBNIE ZALEGA!!!! KARYGODNE OSZUSTWO!!! DO MNIE PRZYSZŁY ZUPEŁNIE INNE PRODUKTY NIŻ TE ZAMÓWIONE I ZAPŁACONE !!! NIE REAGUJE NA PODANIE ADRESU DO ZWROTU TOWARU!! INFOLINIA TO PORAŻKA, JAKAŚ ZABETONOWANA LASKA DO KTÓREJ NIC NIE DOCIERA!!! SZKODA WASZEJ KASY, CZASU I NERWÓW NA TĘ OSZUSTKĘ !!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK

Wady

BEZCZELNOŚĆ, BRAK SZACUNKU DO KLIENTA, CHAMSTWO I KŁAMSTWO

Extra informacje

Alexis / 2024-02-14

Okropna baba
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Bezczelność, wulgarność, chamstwo

Extra informacje

Alinka / 2024-02-14

Tak bezczelnej sprzedającej nie znalazłam chyba nigdzie. oszustwo w biały dzień, kupujemy opłacamy i nie możemy doczekać się odpowiedzi od sprzedającej nie wspomnę że o przesyłce to wg można zapomnieć!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Minus

Wady

Opowieści o stosunkach i miłości do donżuana

Extra informacje

Nie polecam!

Ewa / 2024-02-13

Polecam zakupy u Aliny. Ceny najtańsze na całą Polskę. Biżuteria pierwsza klasa, kosmetyki dobrej jakości, bielizna też świetna. Na przesyłkę trochę się czeka z uwagi na ogrom kupujących ale wolę dać za piękną broszkę 15zł i odczekać niż na innej transmisji za taką samą 100 albo 115zł. A te złe opinie to chyba od stalkerów albo stalkerek. Fakt Alina ma swój sposób bycia, ale jak komuś to przeszkadza to niech nie wchodzi i nie słucha. Serio są tysiące zadowolonych klientek które regularnie robią zakupy kilka razy w tyg I są mega zadowolone tak jak ja
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Tanio

Wady

Czas oczekiwania do 3 tyg

Extra informacje

Towar nie do zdarcia.

Arek / 2024-02-13

Nie polecam!!!!! Poziom zero!!!!! Dno!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Multim

Extra informacje

Jola / 2024-02-13

Na transmisjach tej wulgarnej baby dowiesz się o jej stosunkach seksualnych i nieudanych akcjach analnych. Wylewa te pomyje na ludzi. Mam córkę w jej wieku, i tak sobie kiedyś pomyślalam, że gdyby ona byłaoją corką to wyrzekła bym się jej za to zachowanie, które prezentuje. Żal mi jej po prostu. Żeby chociaż gust miała, kasa to nie wszystko. Jest bez kultury, chamsko się odnosi do ludzi, którzy zostawiają u niej pieniądze, bezczelnym jest kiedy masz zrobione zakupy opłacone, nie wysłane jeszcze a cię zablokuje i nawet nie masz się gdzie zapytać co dalej z moją przesyłka(paczka) się dzieje, bo nawet na what'sapp cię zablokuje. Niech każdy sam sobie oceni , ja tam już nie wrócę na zakupy!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Niea

Wady

Zero kultury, chamstwo bezczelność

Extra informacje

Nie polecam

Iwonka / 2024-02-13

Nie polecam!!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Tanio

Wady

Firma drucik

Extra informacje

Nie polecam

Mariolciaolcia / 2024-02-13

Nie wierzcie tym pozytywnym opiniom o transmisjach Aliny Nowakowej i Izy Wójcik, szkoda mi tej Izy! Prowadząca transmisje nadal jest wulgarna i zamiast sprzedawać opowiada ludziom swoje traumy seksualne, o tym można się jedynie nasłuchać na transmisjach. Panie, które się upominają o zakupiony a nie dostarczone zamówienie od razu są blokowane przez Alinę albo Weisgerber by nie przeszkadzały. Wulgaryzmy Aliny bezczelność to zalety tej transmisji. Nie polecam, zostałam oszukana i nigdy już nie pokusze się o jaki kolwiek zakup u niej. Te pozytywne opinie, które tu można znaleźć o tychże transmisjach są wypisane przez samą prowadzącą. Jej transmisje to żenada, jak można być tak wulgarna i chamską kobietą!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma zalet

Wady

Bezczelna wulgarna kobieta

Extra informacje

Magda567 / 2024-02-13

Polecam zakupy u Pani Aliny paczka przyszła bez problemu na odpowiedzi też odpisują,paczka jest zbierana cały tydzień i dopiero wysyłana ceny konkurencyjne a towar ok .
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Produkt zaprezentowany i podane wszystkie szczegóły

Wady

Przerywające ciągle transmisje klientki

Extra informacje

Polecam

Magda D / 2024-02-10

Nie polecam, poziom transmisji prowadzonych przez Alinę to poziom zerowy. Chamska, wulgarna baba.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamstwo

Extra informacje

Siwa / 2024-02-06

Dno!!! 20 dni po dokonaniu przelewu i kilku upomnieniach, otrzymuje email ze otrzymali DOPIERO zamowienie! KPINA!!! Mijaja kolejne dni , wysylam kolejne zapytania i CISZA!!!! ANI PACZKI ANI KONTAKTU! MIESIAC OD ZAMOWIENIA. DNO I BURDEL!! NIKOMU NIE POLECAM!!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Wer / 2024-02-03

Czekam na swoją paczkę już dość długi czas. Nie ma z nimi żadnego kontaktu. Gdy odpisują na WhatsApp to tak od niechcenia. Nie ma konkretnej odp na moje pytanie jakby unikali odp . Koszmar !!!
Zalety

Brak

Wady

Zero kontaktu z sprzedającym

Extra informacje

Lina / 2024-01-18

Na transmisjach tej wulgarnej baby dowiesz się o jej stosunkach seksualnych i nieudanych akcjach analnych. Nie ma to nic wspólnego z profesjonalnym podejściem do klienta. Ona sama siebie nie szanuje, więc nie ma się co spodziewać że będzie szanować innych. Niestety na te transmisje mogą wchodzić niepełnoletni i uważam że to powinno być zabronione. Dno, muł i zgnilizna
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wulgaryzmy, wyzywanie, brak szacunku do klienta

Extra informacje

Wonka / 2024-01-16

Tragiczny poziom na transmisjach. Sprzedająca nadaje się rzeczywiście tylko do sprzedaży wibratorów. W tym jest najlepsza i jeszcze na wizji liże się ze swoimi psami. Ohyda
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Poziom, wulgaryzmy, wyzywanie i krzyk

Extra informacje

Krystyna H / 2024-01-08

Nie polecam zakupów w Zhana Shop!!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Poziom osoby prowadzącej

Extra informacje

Marcelina P / 2024-01-01

Nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK!!!!!

Wady

MNÓSTWO!!!!!!!!

Extra informacje

Edyta S / 2023-12-31

Zdecydowanie nie polecam. Pozytywne to chyba wystawiane przez właścicielkę. Większość wystawionych w jeden lub dwa dni. Poziom Pani prowadzącej to poziom poniżej ZERA!!!!¡
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wulgaryzmy, poniżanie

Extra informacje

Grazyna / 2023-12-27

Nie polecam! Piszą pozytywne opinie sami sobie, twierdzą że trzeba uważnie słuchać co mówi na insta story, ale jak można to usłyszeć skoro po zakupie po upomnieniu o paczkę dostaje się blokadę! Nawet nie da się zgłosić że w paczce nie ma zamówionego przedmiotu. Nie polecam, brak kontaktu, klient po zakupie jest olewamy, oszukany, pieniążków niestety nie zwracają, nie ma też paragonów za zakup, oszustwo w biały dzień!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak szacunku do klienta

Extra informacje

Ewcia / 2023-12-22

Nie polecam!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Mniej niż zero

Wady

Mniej niż zero

Extra informacje

Mniej niż zero

M.M. / 2023-12-22

Po zakupie kiedy zaczęłam pytać o paczkę bo nie mialam żadnego info zablokowano mnie wszędzie gdzie było to możliwe, Paczka przyszła lecz nie do końca z tym co zamówiłam, wysłałam SMSz innego numeru do Izy o wyjaśnienie mojej paczki od razu oddzwoniła Alina, darła się w niebogłosy, naubliżała mi i na koniec wykrzyczała "TY KU___" NIE POLECAM!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Brak szacunku do klienta

Extra informacje

Alina / 2023-12-22

NIE POLECAM!!!!!!¡! ZROBILAM TAM ZAKUPY 3 RAZY I ZAWSZE BYLY NERWY BO NIE BYLO INFO CO Z PACZKĄ, KONIEC ZAKUPOW! NIEPROFESJONALNA, CHAMSKA, WULGARNA BABA KTORA NIE MA SZACUNKU DO NIKOGO JAK RÓWNIEŻ DO SIEBIE! JAK PROSISZ O INFO CO Z PACZKĄ TO BLOKUJE. JAK MOZNA SPRZEDAC COS KOMUS I GO ZABLOKOWAĆ!!!!! KARYGODNE OSZUSTWO!!! PRZYSZLY INNE PRODUKTY NIŻ ZAMOWIONE A KONTAKT JUZ ZABLOKOWANY!!! PIENIEDZY JUZ NIE ODZYSKASZ!! INFOLINIA TO PORAZKA, TA DZIEWCZYNA NIC NIE WIE I EIELE NIE MOZE, NIC NIE MOZE!!! A ALINA JAK COS NIEWYGODNEGO DLA NIEJ TO ALBO DRZE RYJA NA TRANSMISJI ALBO ZARAZ BLOKUJE. UCIEKAĆ STAMTAD JAK NAJDALEJ!!!!!!!??!???
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

SAMA ALINA

Extra informacje

OSZUSTWO!!!!

Miśka / 2023-12-21

Zdecydowanie nie polecam! Bezczelna wulgarna kobieta z lekceważącym podejściem do klienta. Po sprzedaży klient nie jest już klientem a wrzodem! odsyłanym na pseudo infolinię do pani która nic nie wie. Żadnych informacji o wysyłce, nie wiesz czy dostaniesz zakupiony towar czy nigdy go nie zobaczysz!Wysyłają inny towar niż zamówiony a jeśli się upomnisz to od razu blokują na transmisji infolinii i telefonie w którym słychać tylko pocztę głosową. Wysłałam dziś sms z innego nr tel do Izy o złe skompletowanie paczki, od razu oddzwoniła p.Alina i strasznie nakrzyczała na mnie, nie dopuściła do słowa, naubliżała i nazwala bardzo obraźliwie
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamstwo

Extra informacje

Sława / 2023-12-21

Dno, dna, poziom zero...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Okropne babsko

Extra informacje

Kasia / 2023-12-20

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!! Brak jakiegokolwiek kontaktu z klientem mam opłaconą paczkę nawet jest status wysłana ale w inpoście żadnej informacji o paczce nie mam
Zalety

Brak

Wady

Porażka

Extra informacje

Agnieszka / 2023-12-19

Z tak lekceważącym podejściem do klinta spotkakam się pierwszy raz. Po sprzedaży klijent nie jest już klijetem, a wrzodem... Po opłaceniu towaru brak informacji co z zakupem... Zero kontaktu... zero towaru... Najbardziej nieprofesjonalna sprzedaż live na jaką trafiłam. Niepolecam ????????????
Zalety

Wady

OLEWANIE KLIJENTA

Extra informacje

Kasia / 2023-12-19

Oszustwo!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK!!!!!!!!!!!!

Wady

Wszystko co najgorsze można przypisać sprzedajacemu

Extra informacje

Kasia / 2023-12-19

Oszustwo!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK!!!!!!!!!!!!

Wady

Wszystko co najgorsze można przypisać sprzedajacemu

Extra informacje

Paulina / 2023-12-19

Tak bezczelnej sprzedającej nie znalazłam chyba nigdzie. oszustwo w biały dzień, kupujemy opłacamy i nie możemy doczekać się odpowiedzi od sprzedającej nie wspomnę że o przesyłce to wg można zapomnieć!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Brak kontaktu, brak wysyłki po opłaceniu zamówienia

Extra informacje

Faseta / 2023-12-18

Witam serdecznie nie polecam zakupów u tej Pani nie wysyła zakupionych uniej rzeczy jeśli upomniasz się o swoje to cie blokuje.na transmsji tylko krzyczy wyzywa i odsyła na infolinię na której pracuję Pani co nic nie wie itd. Nie kupujcie niej !
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

brak

Wady

brak towaru ,dużo nerwów

Extra informacje

Wulgarna ,Niekompetentna osoba nie szanującą klienta

Gosia / 2023-12-17

Paczka opłacona prośbą o wysyłkę pocztą polską i czekałam 3 tygodnia po wysłaniu na whatsapp chyba z 20 razu zapytania vo z moją paczka echo po komentarzu z zapytaniem co z paczka na transmisji paczka się znalazła i pani wrzeszcząc rzuciła moja paczka . Przesyłka doszła po 27 dniach od zakupu z innym zegarkiem. Nie polecam dodam że oczywiście na pytanie kto zapłaci za zwrot towaru do niej echo
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Bardzo długi czas oczekiwania na paczkę zero kontaktu chamskie podejście i niewłaściwy towar

Extra informacje

Edyta K / 2023-12-17

Nigdy nie oglądałam transmisji na której osoba prowadzaca/sprzedająca używałaby tak wulgarnego języka, poniżała i obrażała kupujących.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Poziom transmisji, wypowiedzi, język z rynsztoka.

Extra informacje

Emi / 2023-12-16

Witam. Nie polecam zakupu u tej Pani zostałam również oszukana . Zakupiłam perfumy , opłata zawarta 5 grudnia do tej pory nie otrzymałam zakupionego perfumy. Nie dajcie się naciągać. Pieniędzy raczej nie odzyskacie ,a widzę że nie jestem tu sama. Nie odpowiada na żadne wiadomości ani nie odbierają telefonów. Istne złodziejstwo !!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje pieniędzy

Extra informacje

Figa / 2023-12-15

Zdecydowanie nie polecam. Bezczelna, wulgarna kobieta.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Klaudia / 2023-12-15

Niestety nie polecam, zamówiłam u pani Aliny w sklepie 3 pary perfum 7 grudnia zamówienie zostało opłacone tego samego dni, wysyłka do tej pory nie nastąpiła (15.12.2023 ), pisząc do firmy przez formularz kontaktowy nie dostałam żadnej informacji zwrotnej, dzwoniąc na numer telefonu nikt nie odbiera i łapię poczta w takim razie po co jest podany numer?. Pisałam również na fejsie i też nie ma żadnej odpowiedzi. W sklepie internetowym mają widoczną informację o szybkiej wysyłce a mimo wszystko nie stosują się do tego Nie Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Ofelia / 2023-12-15

Polecam jak najbardziej zakupy u Aliny. Wszystko oplacone jak nalezy, spakowane i wyslane w tempie ekspresowym. Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar sztos. Jeśli chodzi o osoby poniżej, ktore negatywne opinir wystawily, powinny przemyslec swoje podejscie do sprzedajacej, wg Was, wszystko byloby z pewnoscia dobrze gdyby kazda z Was traktowala zakupy i sprzedajaca powaznie. U siebie w oku drzazgi nie widzicie. Najpierw polecam oplacac koszty wysyłki. Wszystkim się pewnie wydaje że Alina za free będzie wysyłać paczki, a dwa jak by każdy dostosowal się do zasad na pewno nie miał by problemów. Najlepiej całą winę zwalić na sklep, a siebie w tym nie widzieć drogie Panie? Zanim kogoś osadzicie przemyślcie 100 razy, czy aby jak taka święta jestem... Co do określania towaru chinszczyzna, polecam zerknac drogie Panie w domu czego nie macie z Chin, bo na bank ciężko będzie znaleźć Wam cokolwiek. Jak znajdziecie to jestem pewna, ze na palcach jednej ręki da się policzyć.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem, prezentacja i towar piekny

Wady

Extra informacje

Nat Uśka / 2023-12-14

Nie polecam ‼️
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Tanio

Wady

Bardzo słaba jakość obsługi klienta

Extra informacje

Agata / 2023-12-13

Koniec sierpnia kupiłam celebrytke i zegarek,celebrytka nie doszła bo okazało się że nie ma jej na stanie a zegarek po prawie miesiącu przyszedł.zepsuty!!porysowany!tragedia. Jak w końcu udało mi się porozumieć co do reklamacji nikt go nie odebrał!!2tyg czekał na poczcie do odbioru. Niestety pracują tam niekompetentne osoby!!ani pieniędzy ani zegarka jestem w plecy 3 koszty za przesyłki!!piszcie jak jesteście poszkodowane, złożymy zawiadomienie do policji. [email protected]
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Ewa Cz / 2023-12-09

Beznadzieja, tak dużo negatywnych opinii, aż dziw, że ludzie nadal kupują. Na transmisjach jest wulgarna i chamska.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamstwo, wulgarność

Extra informacje

Jola / 2023-12-03

Zamówiłam, zapłaciłam i od ponad 2 tygodni nie otrzymałam przesyłki. Na whatsapp odpowiada : śledź maila, paczka będzie nadana. Szukam osób, które też zostały tak oszukane
Zalety

Brak

Wady

Piramida finasowa

Extra informacje

Bogna / 2023-12-03

Bezszczelna, wulgarna inieobyta osoba prowadząca. Przelew przyjęła a towaru brak od lip a 2023. Ma wszystkich w d***e. Pieniędzy nie oddaje. Odzewu zero a jak zwróciłam się na liście to stwierdziła że u niej nic nie kupowałam. I mam szukać na innym livie. I na dodatek obraża osoby jeśli zwrócą się na liście. Szczyt chamstwa. Powinni ją zablokować bo oszukuje. Karma wraca ze zdwojoną siłą. Odpowiesz za to wszystko zło, ktore czynisz ludziom !!!!!
Zalety

Mniej niż zero

Wady

Mniej niż zero

Extra informacje

Mniej niż zerooooooo

123456789 / 2023-12-03

Tyle złych opinii, że aż dziwne, że ktoś jeszcze kupuje u tej osoby.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

nie ma żadnych

Wady

obrażanie klientów, prymitywne teksty

Extra informacje

Kinga S / 2023-12-02

Nie polecam, muł i dno...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo by pisać

Extra informacje

Zhana 5 / 2023-11-29

Pozytywy to chyba wystawiane przez samą siebie
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wulgaryzm, obrażanie

Extra informacje

Vigra / 2023-11-29

Tragedia, sprzedają rzeczy których nie mają, chyba te rzeczy idą z Chin, po opłaceniu paczki oraz wysyłki, ze statusem paczka wysłana, czekam i nic. Kasę biorą, a potem mają ludzi w ***, zero kontaktu, jakieś informacje na laivie, że kontakt przez WhatsApp. Pretensje do nas kupujących, czekających, że zawracamy dupę. Pierwszy i ostatni raz zrobiłam tam zakupy, w życiu nie widziałam, żeby ktoś tak ignorował informacje od klientów. Mówił że go wk.rwia, bo chcemy dostać swoje zamówienie, lub zwrot pieniędzy. Czekam na paczkę, ale moja cierpliwość sięga zenitu. Mam nadzieję że ktoś zrobi z nią porządek. Odradzam zakupy, szkoda czasu, nerwów i kasy.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak, same minusy

Wady

Zero kontaku, fałszywe informacje

Extra informacje

Totalny bałagan, brak poszanowania klientów, obsługa poniżej zera

Marta / 2023-11-06

Wysyłają inny towar, brak pomocy ze strony infolonii. Totalne olanie klienta. Tak jak ktoś poniżej napisal, do momemtu zakupu i oplaty wszystko ok, później czas oczekiwania bardzo dlugi a na koniec wysylka innego niż zakupiony. Zero pomocy, po wielu zgłoszeniach. . Nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Zhana / 2023-11-04

Jakość nieadekwatna do ceny. Wulgaryzmy i obrażanie na,transmisjach.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Poziom transmisji, brak kultury

Extra informacje

Kasia / 2023-11-03

Nie polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Poziom żenujący

Extra informacje

Aga / 2023-10-28

Blisko 3 tygodnie czekam na zamówione i opłacone perfumy. Wysłałam kilka mieli, pisałam na priv na stronach, zero odpowiedzi. Telefon jest zablokowany. Zapytałam na transmisji na żywo tydzień temu o moje zamówienie to mi odpowiedziała gwiazda, że się przeprowadzają, zmieniają lokalizację i wstrzymane są wysyłki, o czy na stronie sklepu żadnej wzmianki nie ma. Jestem zdecydowana na złożenie zawiadomienia o oszustwie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie wysyła opłaconego towaru

Extra informacje

Paula / 2023-10-27

Po 1 to proszę nie nazywać czegoś infolinią, albo niech ktoś się dowie na czym polega taka infolinia. Jest to bardzo mylne określenie. Na infolinii dostaje się konkretną odp na swoje pytanie . Chyba ,że są to nowe standardy pseudoinfolinii. Zadałam pytanie o wysyłkę oraz możliwość dobierania. Oczywiście nikt nie spojrzał na konto aby odp rzeczowo i konkretnie ale tylko aby odp. Myślę , że tu się obsługuje na zasadzie odp co kolwiek odhaczone. I nic dziwnego ,że jest coraz więcej klient nie zadowolonych i narzekających. Mało tego po zamknięciu paczki ( gdzie była tylko biżuteria zakupiona na transmisji) czas oczekiwania - spakowanie paczki 5 dni + 15 dni oczekiwania na kuriera. Z chin przychodzą szybciej. Wszystko działa jak " zegarki" które są sprzedawane ..., oczywiście nie ma co się nastawiać na zegarek za 25 zł ( chociaż nie jeden taki kupiłam i byłam zadowolona ale nie u tej pani) ,gdzie zegarek dosłownie się sypie. Pani twierdzi ,że na transmisji o tym wspomina. Tylko pytanie na co komu " zegarek" do ozdoby. Ogólnie nie polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.67
Zalety

Brak

Wady

Obsługa klienta

Extra informacje

Ziuzia / 2023-10-20

Mam nadzieję,że moja opinia będzie pomocna dla obu stron. Zamawiałam u p. Aliny na transmisji. Paczkę otrzymałam z biżuterią jak i zegarkami. Jakość biżuterii polecam ale zegarki to tragedia. Nawet jak za cenę 25 zł uważam ,że ten szmelc nie jest warty 10 zł. Przejdę do kwestii kontaktu oraz obsługi . Na początku wydało mi się ,że wszystko jest ok. Ale po ostatnim konkrecie z " infolinią" odniosłam wrażenie ,że totalnie zlewają klienta. Tak naprawdę składasz zamówienie jest ok, opłacasz jest ok ale jak już zapytasz o co kolwiek nie ma konkretnej odp. Pisząc na WhatsAppie oczekuje konkretnej odp na moje pytanie. Nie każdy czyta regulamin , czy jest nowy. Nie jest problemem mieć gotowy szablon na odp wg regulaminu. Proszę nad tym popracować. Bo pomimo fajnej ceny biżuterii cała reszta pozostawia bardzo dużo do życzenia i to nie jest dbanie o klienta.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
2.67
Zalety

Cena

Wady

Obsługa klienta

Extra informacje

Majka / 2023-10-16

Od miesiąca czekam na zamówienie płatność potwierdziłam brak kontaktu nie polecam oszuści! Infolinia to kłamstwo nie odpowiadają a tel zablokowany . \\r\\n
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Marta / 2023-10-04

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM .Masakra jakaś nie dość że nie otrzymałam kompletnego zamówienia. Zamówiłam 3 butelki perfum, otrzymałam 1 sztukę to jeszcze czekałam miesiąc. I to po moich wielokrotnych interwencjach dopiero została wysłana paczka. Oszustwo nie dajcie się naciągać szkoda pieniędzy i nerw.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
3.00

Asia / 2023-09-29

Polecam serdecznie Alinke. Bizu piękna, dostawa bardzo szybka, a kontakt bardzo szybki. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Zofia / 2023-09-27

Oszusci i złodzieje. Od dwóch miesięcy czekam na swoje zamówienie lub zwrot pieniędzy. Kontaktu brak, mimo moich prób (fb, insta, whats app, mail). Nigdzie nie odpowiadają. Infolinia to tylko ściema. Nie polecam! Straciłam.pieniadze, nerwy i czas. Dramat!
Zalety

Brak!

Wady

Osszusci wyłudzający pieniądze.

Extra informacje

Sylwia / 2023-09-20

Polecam zakupy u Aliny, biżuteria prześliczna, ceny najniższe, wszystko zgodne z opisem. Obsluga super, szybka wysyłka
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie.

Wady

Extra informacje

Oliwia / 2023-09-15

Wszystko piękne. Ozdoby do włosów cudo, biżuteria piękna. Wszystko zgodne z opisem. Jak najbardziej polecam Alinke
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

To ja / 2023-09-12

Mijają dwa tygodnie od zlozenia zamówienia na stronie (gdzie w regulaminie mają zapis że realizacja zamówienia w ciągu 3 dni) a zamówienia jak nie było tak nie ma. Pani szanowna prawie codziennie wstawia relacje jaka jest zarobiona, wywleka brudy na ludzi ale żeby móc się z nią skontaktować czy liczyć na jakąkolwiek odpowiedź z którejkolwiek jej strony na FB (ma chyba 4) czy IG to można pomarzyć. Na meile też nie odpowiada nikt. Kobieta na relacjach gada o infolinii ale numery są jakąś wielką tajemnicą, osoby postronne muszą je podawać.poza tym jeśli wprowadzacie infolinię to numery powinny być od razu przy zamówieniu. Co w stylu \\\"Jesli masz pytania skontaktuj się z nami: *numer*\\\"
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.67
Zalety

Wady

Problem z kontaktem, zamówienie nie jest realizowane w gwarantowanym czasie

Extra informacje

Aa / 2023-09-12

Od 2tyg brak zamówienia, zaraz minie miesiąc od zlozenia zamówienia. paczka czeka na odbiór przez kuriera od 1,5tyg ...masakra . Ile można czekać. Chce zwrot pieniędzy zero odzewu
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Parę lat temu warto było zamawiać teraz nie polecam

Kowal / 2023-08-22

Nie dajcie się zwieść. Sklep nie wysyła towaru. Czekam już 3 tygodnie. Fb, Insta, nie odpowiada, email milczy, telefon jest zablokowany. OSZUSTWO!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

- brak towaru - brak kontaktu - oszustwo!!

Extra informacje

Ka / 2023-08-10

Sprawnie, szybko, jestem bardzo zadowolona z produktów. Rzetelny opis na stronie sprawił, że się nie zawiodłam. Wszystko świetnie zapakowane, w paczce gratis. Polecam!
Zalety

Jakość produktów

Wady

Brak

Extra informacje

Wioletta / 2023-08-08

Polecam zakupy u Aliny, na stronie ma świetna bielizne, a na transmisjach biżuterię. Ceny najlepsze w sieci. Szybka wysyłka I mila obsługa.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Elka / 2023-08-03

Jak bizu czy bielizna to tylko u Aliny, polecam całym sercem. Świetne ceny, jakość i dostawą szybko. Obsługa super.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Adam / 2023-07-30

Kupuje dla żonki cały czas i nigdy nie miałem problemu. Ceny świetne. Towar na prawdę super, Żona zachwycona. Kupuję na stronie jak i na transmisjach. Warto. Wysyłka mega szybka.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecajka

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-07-28

Polecam zakupy u Alinki, biżuteria pierwsza klasa, bielizna prześliczna. Nigdy się nie zawiodłam, ceny powalaja. Wysyłka szybka a obsługa mega pozytywna. Wszystko wg opisu
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Lidka / 2023-07-26

Polecam każdemu zakupy u Alinki. Uwielbiam jej transmisję i styl. Jeśli chodzi o towar, to biżuteria przepiękna, zawsze coś dla nas wybierze fajnego. Ceny mega. Paczki dochodzą szybko. Obsługa miła I serdeczną
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Marta / 2023-07-25

Kupiłam kilka razy biżuterię i bielizne, ciągle mi mało. Nigdy się nie zawiodłam. Towar super, ceny rewelacja a obsługa swietna. Wysyłka paczek szybko i sprawnie
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Zosiq / 2023-07-24

Ja jestem wdzięczna za to że Alina ma taki sklep, biżuteria robi furorę. Uwielbiam rowniez kupowac bielizne u Aliny, bo ma na prawdę świetny wybór. Co tu gadać, ceny konkurencyjne, nigdzie nie widzialam takich. Kontakt.swietny, a paczki dochodzą bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Jakie minusy, nie ma zadnych

Extra informacje

Isia Monisia / 2023-07-23

Polecam zakupy na transmisji u Alinki. Biżuteria cudowna, wszystko świetnej jakości, Polecam bardzo też stronę internetową www.zhanna.pl bielizna piękna. Kontakt super. Paczki bardzo szybko wysyłane. Szczerze warto.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Olka / 2023-07-21

Zakupy u Aliny to czysta przyjemność I strzał w dziesiątkę, biżuteria piękna, ceny świetne. Obsługa mega. Szybka realizacja zamówień.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Monia / 2023-07-17

Biżuteria piękna, ozdoby sztos, wszystko od Aliny mega. Ceny dla każdego nigdzie takich nie ma. Polecam. Nigdy się nie zawiodłam. Obsługa miła, towar dociera w ekspresowym tempie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam zakupy

Wady

Extra informacje

Wiolka / 2023-07-14

Robię zakupy u Alinki od kilku lat, jestem mega zadowolona. Wszystko świetnej jakości od gadzetow po bielizne I biżuterię. Ceny najlepsze w sieci. Dostawa ekspresowa.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Dzidzia / 2023-07-10

Polecam zakupy u Aliny. Biżuteria swietna, ozdoby super. Ceny rewelacja a obsluga sztos. Paczki szybko docieraja. Jestem zachwycona
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Na 100 % polecam

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-07-07

Kocham transmisję i zakupy u Alinki. Towar pierwsza klasa, bielizna, biżuteria piprostu cudo. Mam dużo rzeczy w świetnych cenach. Polecam, obsługa świetna, paczki wychodzą szybko :-*
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Edzia / 2023-07-05

Polecam. Polecam i jeszcze raz Polecam, transmisję fajne, towar mega a ceny najlepsze. Bardzo miła obsługa I kontakt. Paczka szybko wychodzi. Nigdy nie miałam problemu.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super

Wady

Extra informacje

Martyna / 2023-07-02

Kocham kupować u Alinki, towar najlepszy. Transmisje super , ceny sztos. Kupuję od jakiegoś czasu I zawsze jestem zadowolona. Paczki przy hodza bardzo szybko. Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

Ewa / 2023-07-01

Polecam zakupy u Aliny, biżuteria, ozdoby do włosów super, ceny świetne a obsługa rewelacja. Transmisje sprzedażowe pelne humoru, świetne się spędza czas. Paczki wychodzą bardzo szybko, to duży plus.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Madzia / 2023-06-29

Zakupy ,awsze trafione. Alinka ma mega towar i ceny, obsługa rewelacja, a transmisje świetne, zawsze się miło ogląda. Wszystko ,godnie z opisem a paczuszki wychodzą szybko
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Lidia / 2023-06-27

Zakupy u Aliny to sama przyjemność, towar rewelacja, a ceny najlepsze że wszystkich. Często kupuje i nigdy się nie zawiodłam. Bardzo polecam. Obsluga super. Kontakt świetny. Wysyłki ekspresowe.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Ilona / 2023-06-25

Bardzo polecam zakupy u Alinki. Towar sztos, ceny świetne a jakość rewelacyjna. Obsługa super. Paczki docierają bardzo szybko. Kocham bizuterie od Aliny.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Bardzo, ale to bardzo polecam

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-06-23

Jak bizu to tylko od Aliny, jak gadzety ;-) to też tylko u Aliny, jak ozdoby do włosów też u Aliny. U niej dostaniemy wszystko, a w jakich cenach uuu nikt takich nie ma. Polecajka z całego serducha. Warto serio. Paczki szybko docierają.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Misia Ola / 2023-06-22

Jak zakupy to tylko u Aliny, towar pierwsza klasa, ceny najlepsze w sieci, obsługa super. Wszystko opisane co do joty. Livey najlepsze. Miło spędza się czas na zakupach. Paczki dochodzą ekspresowo.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

Monika / 2023-06-21

Polecam zakupy i Aluny, ceny rewelacja. Towar pierwsza klasa, a wysyłka ekspresowa . Nigdzie nie ma tego co u Ali
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Paulina / 2023-06-19

Polecam zakupy u Pani Aliny. System mega wygodny, przejrzysty, statusy paczki widoczne. Wszystko proste w obsludze. Towar I jego wybor super. Ceny swietne. Ja jestem mega zadowolona, bo jest bardzo duże uproszczenie. Paczki wychodzą bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Wiola / 2023-06-17

Lepsza komunikacja z klientem
Zalety

Wady

Brak organizacjii

Extra informacje

Zero kontaktu tel nie ma na messengera nikt nie odpowiada nie można się dowiedzieć na temat opłaconej paczki

Aśka / 2023-06-17

W piątek dostała. Paczkę i jestem mega zadowolona, wszystko piękne. Pani Alina ma świetny towar, ceny i obsługę. Przesyłki są szybkie i bezproblemu.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Dominika M. / 2023-06-16

Takie zakupy to tylko u Aliny. Towar przepiękny, obsługa super. Ceny nikt takich nie ma, są mega konkurencyjne. Paczka dotarła bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Uwielbiam

Wady

Extra informacje

Anetta / 2023-06-14

Polecam zakupkinu Alinki. Wszystko zgodne z opisem, mega livey i ceny. Paczka przyszła ekspresowo.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Patrycja / 2023-06-13

Polecam zakupy u Alinki, wszystko piękne i w super cenach. Paczki przychodzą bardzo szybko a obsługa jest świetna. Kontakt rewelacyjny.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Stasia / 2023-06-10

Witam, Kochane polecam zakupy u Pani Aliny, ceny ma super a jakość towaru świetna. Wszystko zgodne z opisem. Kupowałam kilkanaście razy już i nigdy nie mam problemu z obsluga czy kontaktem. Paczki dochodzą bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-06-08

Jak biżuteria, ozdoby do włosów i gadzety ero to tylko u Alinki. Bardzo polecam. Duży wybór. Jakość najlepsza a obsługa świetna. Ceny, pobijają wszystkich. Paczka szybko dociera, ogromny plus.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Ania / 2023-06-07

Kochani polecam zakupy u Alinki, transmisje mega, towar świetny, ceny rewelacja. Kontakt świetny. Paczki wysm hodza na prawdę szybko. Polecam serdecznie
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Krystyna / 2023-06-06

Zakupy u Alinki sama przyjemność. Przyjacielska atmosfera na live, mega pomocne dziewczyny, kontakt ze sprzedająca idealny. Ceny powalają, każda z nas jest zadowolona. Wysyłka szybka.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Oliwier / 2023-06-05

Polecam zakupy u Pani Aliny, kupowałem niejednokrotnie dla Żony bielizne I wszystko super. Obsługa świetna, kontakt ze sprzedajaca bardzo dobr.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Karola / 2023-06-04

Zakupy u Aliny to sama przyjemność, wszystko cudne, ceny sztos, njkt takich nie ma. Obsługa super a wysyłka bardzo szybka.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam wszystkim serdecznie

Wady

Extra informacje

Wiolka / 2023-06-02

Polecam, zakupy zawsze udane, towar pierwszej jakości, na prawdę fajny i mega ceny. Wysyłki szybkie i bez problemu. Obsługa super.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie.

Wady

Extra informacje

Miśka / 2023-06-01

Kocham zakupy u Alinki. Wczoraj dostałam paczke i jestem mega zadowolona. Wszystko piękne, kontakt rewelacja a wysyłka na prawdę szybka. Ceny powalaja- polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2023-05-31

Polecam zakupy u Pani Aliny, same cudowności ma , bielizna, biżuteria, dodatki do włosów, a przede wszystkim ceny super. Każda z nas się zaopatrzy w to co chce. Obsługa mega, a wysyłki zawsze na czas docierają.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Patrycja / 2023-05-30

Bardzo polecam zakupy na Zhanna.pl I u Aliny. Wszystko piękne, na prawdę tanio i przede wszystkim szybka wysylka. Ja tylko u Aliny kupuje jeśli chodzi o wszelkie dodatki czy bielizne. Wszystko super.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Justyna / 2023-05-27

Uwielbiam zakupy u Alinki, towar sztos, bielizna śliczna. Mam dużo od Alinki i nigdy się nie zawiodłam. Paczka zawsze na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Justyna / 2023-05-27

Uwielbiam zakupy u Alinki, towar sztos, bielizna śliczna. Mam dużo od Alinki i nigdy się nie zawiodłam. Paczka zawsze na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Justyna / 2023-05-27

Uwielbiam zakupy u Alinki, towar sztos, bielizna śliczna. Mam dużo od Alinki i nigdy się nie zawiodłam. Paczka zawsze na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Martyna / 2023-05-25

Polecam zakupy u Aliny, nie raz kupiłam i jestem mega zadowolona. Bizuteria, bielizna są świetne, ceny rewelka. Obsługa sztos. Paczka na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 % tylko u Alinki

Wady

Extra informacje

Milagros / 2023-05-24

Wczoraj dostałam paczuszkę, wszystko piękne. Uwielbiam zakupy u Alinki, bardzo polecam am bo nikt takich cen nie ma a towar sztos. Ceny mnie zwalily z nóg nikt takich nie ma. Paczki bardzo szybko przychodza :-)
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Magda / 2023-05-23

Kochani jak zakupy. To tylko u Alinki. Bizuteria, bielizna I gadzety na prawdę w super cenach. Bardzo polecam. A najważniejsze jest to, ze paczki mega szybko dochodzą.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Ilona / 2023-05-21

Bardzo polecam zakupy u Alinki, wszystko przepiękne, bizuteria, bielizna cudo. Kontakt rewelacja. Paczka wysyłana szybko i bez problemu. Alinka najlepsza :-*
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam całym serduszkiem

Wady

Extra informacje

Kalina / 2023-05-20

Całym sercem polecam zakupy u Pani Alinki. Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. Bielizna rewelacja. Towar wysylany bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Iwcia / 2023-05-19

Kochane nie zastanawiajcie, kupujcie u Alinki bo ceny są najlepsze w sieci. Kupuję dlugo i nigdy się nie zawiodłam. Alinka ma same perełki. Paczki zawsze na czas, pomoc w wyborze super. Obsługa na medal
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Marek / 2023-05-19

Polecam bielizne I gadzety od Pani Aliny, z żoną kupujemy i na prawdę mamy pełna satysfakcję że wszystkiego. Towar mega, dostawa szybka a obsługa rewelacja.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Oliwka / 2023-05-18

Zakup bizu, dodatkow czy bielizny to jedynie od Alinki. Wybór i ceny najlepsze, wszystko cudne. Obsługa na poziomie a wysyłka bardzo szybko. Chcesz kogoś zaskoczyć gadżetem to w świetnej cenie u Aliny.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Wiktoria / 2023-05-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupow u Alinki, ozdoby cudne, bielizna prześliczna a ceny mega . Towar wysyłany na czas, nigdy nie było z tym problemów. Polecam całym serduszkiem.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2023-05-16

Kocham zakupy u Alinki, mega towar w świetnych cenach. Obsługa najlepsza, towar szybko dociera. Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Patrycja / 2023-05-15

Jak bizu, bielizna czy gadzety to tylko u Alinki. Wszystko w świetnych cenach, gatunkowo rewelacja a obsługa I wysyłki na wysokim poziomie. Kupuję od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

100% satysfakcji

Wady

Extra informacje

Marlena / 2023-05-14

Zakupy u Alinki to poprostu najlepsze co może być, wybór bielizny mega, gadżety I ozdoby po prostu rewelacja, ceny takie że każda coś dla siebie znajdzie :-) Warto, obsługa szybka, a wysyłki ekspresowe
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Nikola / 2023-05-13

Polecam zakupy u Alinki, biżuteria, bielizna ozdoby sztosy. Wszystko piękne w super cenach. Obsługa miła, paczki zawsze na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Lili / 2023-05-12

Profesjonalnosc, podejście do klienta, ceny, wysyłki, towar- wszystko rewelacja. Zakupy u Alinki to sama przyjemność, nic dodać nic ująć. Uwielbiam kupować, bo wszystko jest w jednym miejscu, a przede wszystkim bardzo uczciwa firma.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Maggie / 2023-05-11

Polecam! Uwielbiam oglądać transmisje Aliny. Genialna osobowość! Co do produktów - bielizna piękna, feromony uwielbiam. Gadżety erotyczne wysokiej jakości. Nigdy się nie zawiodłam i zawsze z niecierpliwością oczekuję na paczkę ! :)
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Jakość

Wady

Brak

Extra informacje

Anka / 2023-05-09

Kochani, polecam zakupy na Zhanna.pl Bielizna, okulary biżuteria i gadzety, u Alinki dosłownie wszystko jest, a ceny powalają. Obsługa na wysokim poziomie, a wysyłki bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy i tylko plusy

Wady

Extra informacje

Paulina Wi-ka / 2023-05-08

Kocham kupować u Aliny, urzeka mnie wszystko, osobowosc, podejsciendo klienta oraz obsluga. Bielizna, która biorę jest piękna, nigdy nie zawiodłam się l. Wysyłki mega szybko, co kocham.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super

Wady

Extra informacje

Miśka Kryśka / 2023-05-07

Polecam, nigdzie nie ma tak fajnej bielizny gadzetow i perfum jak tylko u Alinki. Kupuję tylko u Aliny, bo wiem że wszystko jest zawsze na czas I uczciwie. Kontakt rewelacja.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Aniela / 2023-05-06

Polecam zakupy na Zhanna.pl, wszystko w fajnych i przystępnych cenach. Bielizna super, pięknie wygląda. Obsługa na prawdę miła a wysyłka natychmiastowa.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Uwielbiam

Wady

Extra informacje

Marta / 2023-05-05

Zakupy na Zhanna.pl to ogromna przyjemność, wszystko sprawnie- wybor towaru, obsluga i wysylki na wysokim poziomie. Zawsze mam to co chce :-)
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko na plus

Wady

Extra informacje

Wiktoria / 2023-05-05

Jestem klientka Pani Aliny od kilku lat, bardzo jestem zadowolona z obsługi. Kontakt zawsze dobry, wysylki szybko i wszystko zgodne z opisem. Zawsze można się dogadać. Ceny są super dlatego też będę nadal kupowala, bo warto.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super

Wady

Extra informacje

Michał / 2023-05-04

Kupiłem dla żony u Alinki i jest mega zadowolona. Wysyłka, gatunek i ceny najlepsze. Bardzo uczciwa firma
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Patrycja T / 2023-05-03

Alinka najlepsza, polecam zakupy u Niej. Bielizna, gadżety i biżuteria sztos. Przesyłka szybka, kontakt super i jakość obsługi klienta świetna.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko sprawnie

Wady

Extra informacje

Kamila Wes / 2023-05-03

Zakupy u Alinki to sama przyjemność, wszystko przepiękne, ceny przystępne a obsługa i wysyłki na medal. Kupuję i będę kupowala nadal.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Ola F. / 2023-05-02

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Nikt nie jest tak rzetelny i pomocny, jak Pani Alina. Wszystko piękne. Uwielbiam kupować bielizne i gadzety, ceny super. Obsługa miła a wysyłki zawsze szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Całym sercem polecam

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2023-05-02

Kupuje od Pani Aliny już od jakich 3 lat i zawsze jestem zadowolona. Towar ma fajny, wszystko tak jak opisane, kontakt świetny. Zawsze doradzi. Przesyłki dochodzą bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Andrzej S / 2023-05-01

Kupujemy z żoną u Pani Aliny i nigdy nie mamy problemu. Towar świetny, wysyłka szybka i zawsze jesteśmy zadowoleni. Polecam, kontakt i obsługa świetna.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Jola D / 2023-04-30

Nigdy się nie zawiodłam, a nie był to mój pierwszy zakup u Pani Aliny. Paczki zapakowanie tak, że nikt nie wie co w nich jest. Jak komuś zależy na dyskrecji, to bardzo bardzo polecam. Ceny rewelka, szybka wysyłka a kontakt wyśmienity.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super obsługa, szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Wiola W / 2023-04-30

Polecam stronę Zhanna.pl i zakupy u Aliny. Wszystko sliczne, gatunek super, wybór duży no i ceny dla każdego. Zamawiam od Aliny już od jakiegoś czasu, nie tylko bieliznę ale i biżuterię. Zawsze wszystko jest na czas. Kontakt doskonały, a przesylki mega szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Iwonka / 2023-04-29

Bielizna to tylko od Alinki, uwielbiam kupować u niej, nigdy siennie zawiodłam. Zawsze obsługa na poziomie, kontakt świetny Wszystko zgodne z moimi oczekiwaniami Paczki wysłane szybko. Ceny, nikt takich nie ma , polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko sprawnie i profesjonalnie

Wady

Extra informacje

Adam / 2023-04-28

Polecam zakupy u Aliny, mega pomocna kobieta, wyhasni i podpowie co wybrać, jak mamy problem. Mam zaufanie do Niej, bo jest mega uczciwa osoba. Wysyłki szybko, kontakt świetny. Żona zadowolona ze wszystkiego.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Brak

Extra informacje

Paulina / 2023-04-28

Uwielbiam zajupy u Pani Aliny, edzystko sliczne i w cenach przystępnych. Zawsze wysyłka na czas, kontakt świetny. Obsługa mega. Bardzo polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Ania Te / 2023-04-27

Bielizna przepiękna. Jak kupować to u Alinki na Zhanna.pl albo w wiadomości. Wszystko dochodziz obsługą mega super, najfajniejsze to to że bardzo szybko paczka jest wysłana
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Sztos

Wady

Extra informacje

Oliwia W / 2023-04-27

Polecam biekizne i bizu od Alinki, same cuda ma. Wszystko zgodne z opisem, kontakt rewelacja, wysyłka szybka. Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

Karolina / 2023-04-26

Zakupy u Alinki to strzał w dziesiątkę, polecam wszystkim. Bielizna super gatunkowo, ceny niskie a dostawa szybciutko. Zawsze w 100 % trafione
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie.

Wady

Extra informacje

Agnieszka R-et / 2023-04-26

Kupuje u Aliny I jestem mega zadowolona. Mam już trochę rzeczy i są przepiękne, nic się z nimi nie dzieje, zaczynając od biżuterii po bielizne i gadzety. Zawsze wszystko w punkt, wysyłki szybkie i obsługa świetna.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam zakupy u Aliny

Wady

Extra informacje

Olek / 2023-04-25

Polecam, kupiłem żonie i zadowolona bardzo. Wysyłka szybka, ceny świetne. Wrócimy po więcej.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Iwona / 2023-04-25

Bardzo ale to bardzo polecam sklep Zhanna.pl. sama przyjemność kupować u Alinki. Wszystko cudne, bielizna wymiata. Ceny świetne a wysyłka szybka.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Karolcia / 2023-04-24

Wszystko przepiękne. Ceny extra a bielizna wymiata :-D Jestem mega zadowolona z zakupów u Alinki oraz obsługi. Wszystko na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Becia / 2023-04-24

Bardzo polecam bielizne od Alinki, jak również inne produkty. Jest tego mnóstwo i na prawdę w fajnych cenach. Dostawa szybka, na prawdę warto.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super obsługa, szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Anita W-a / 2023-04-23

Plecam kupować u Alinki. Wszystko sliczne, dostawa na czas. Polecam całym sercem. Dla każdego coś się znajdzie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Iza Iza / 2023-04-23

Zakupy na Zhanna.pl to sztos. Wszystko cudowne, ceny powalające. Każdy coś wybierze. Szybkie wysylki, pomoc w wyborze i obsługa super.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Ewa S-ka / 2023-04-22

Polecam zakupy u Aliny, kupuje od kilku miesiecy, nigdy sie nie zawiodłam. Mega bielizna i ceny świetne. Wysyłka szybka. Zawsze na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Bardzo polecam

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-04-21

Liczyłam na piękna bielizne i ja dostałam. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, wszystko sprawnie i bez problemów. Kontakt świetny, wszystko co chciałam dowiedziałam się, nigdy nie bylo problemu z zamowieniami i nie ma. Zamawiałam już nie pierwszy raz, przesyłka dosłownie ekspresowa. Polecam Panią Alinę. Warto :-)
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko w najlepszym porządku

Wady

Extra informacje

Michalina / 2023-04-20

Jestem zadowolona. Zakupy u Pani Aliny to sama przyjemność, wszystko jest ok, przesyłka ekspres. Obsługa najlepsza. Wszystko można załatwić i dogadać. Bielizna przepiękna.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super

Wady

Extra informacje

Paulina R / 2023-04-20

Zakupy robilam pierwszy raz I jestem mega zadowolona z obsługi, wysyłki i towaru. Bielizna Super. Polecam zakupy na Zhanna.pl
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Patrycja / 2023-04-20

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam zakupy u Aliny. Szybka wysylka, kontakt super. Wszystko do załatwienia. Pani Alina jest bardzo pomocna. Bielizna Super, wybór i ceny świetne. Polecam, nigdy sie nie zawiodlam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam serdecznie

Wady

Extra informacje

Marcin / 2023-04-20

Oszustwo! Telefon nie działa. Na maile nie odpowiada. Towaru nie ma.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Ewelina D. / 2023-04-19

Bielizna super. Uwielbiam kupować na Zhanna.pl, wszystko przejrzyście, fajnie pokazane. Kupuję od dłuższego czasu i jestem zadowolona z towaru, wysyłka mega ekspresowa.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Kalina / 2023-04-19

Nigdy się nie zawiodłam. Alinka ma świetny wybór, a wysyłka wymiata. Mega szybko. Bielizna na prawdę cudo. Bardzo polecam :-)
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko świetne

Wady

Extra informacje

Monika / 2023-04-19

Kochasz piękna bielizne, to tylko u Alinki. Wybór duży, obsługa świetna, ceny poprostu mega. Kupuję i będę kupować bo warto.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko w ekspresowym tempie:-)

Wady

Brak

Extra informacje

Aleksandra / 2023-04-18

Jak potrzebujesz fajna i seksowną bielizne czy gadzety to tylkonu Alinki. Wybór największy, pomoc w zakupach jest zawsze, ceny rewelacyjne a paczki zawsze na czas. Nigdy mnie się nie zawiodłam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

W 100 % warto , wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2023-04-18

Bardzo polecam Sklep Zhanna.pl, wszystko piękne, bielizna świetna, Pani Alina bardzo pomocna. Wszystko w jak najlepszym porządku. Paczki dochodzą bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Kaśka / 2023-04-17

Kocham zakupy u Aliny, nigdy nie miałam problemu z towarem czy dostawa. Wszystko w najlepszym porządku. Mega wybór a ceny najlepsze. Kupowałam i będę nadal kupować bo warto. Polecam laski
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Najlepsza

Wady

Extra informacje

Dorota / 2023-04-17

Wszystko co kupiłam u Aliny rewelacja, obsługa świetna, szybki kontakt. Ceny, towar i wysyłka super. Bardzo polecam Alina to super babka
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Paula / 2023-04-17

Polecam Zhanna.pl I zakupy u Aliny. Bielizna super, nigdy sie nie zawiodłam, ceny świetne i szybka przesyłka.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Uwielbiam

Wady

Extra informacje

Michalina / 2023-04-16

Polecam bielizne i gadzety od Pani Aliny. Rewelacyjne ceny, obsługa mega, dostawa bardzo szybko. Kupuję i będę kupowala bo wiem że Pani Alina to bardzo uczciwa kobieta.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Wiktor / 2023-04-16

Kupuje u Pani Aliny od jakiegoś czasu i nigdy nie miałem problemów. Polecam. Dostawa szybka, ceny super a bielizna bardzo ładna. Żona zadowolona
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-04-15

Bardzo polecam zakupy u Pani Aliny, zamawiam nie pierwszy raz. Nigdy się nie zawiodłam. Wszystko fajnie pokazane. Sprawnie i szybko wysyłka. Towar w mega cenach.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam z czystym sumieniem

Wady

Extra informacje

Martyna / 2023-04-15

Polecam Zhanna.pl, wszystko przejrzyste. Zakupy robi się mega przyjemnie. Bielizna super. Dostawy bardzo szybko. Na pewno keszcze wrócę :-)
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Joanna / 2023-04-14

Dramat nie polecam towar przyszedl po miesiacu monitow i pisania na fb
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.67

Kalina / 2023-04-14

Polecam stronę Zhanna.pl. Wszystko na wysokim poziomie, przesyłka ekspres, towar mega. Wybór bielizny bardzo duży, najchętniej wszystko bym brała.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Lidia / 2023-04-14

Kupuje u Pani Aliny od ponad roku. Wszystko przebiega prawidłowo, towar szybko wysłany, ceny świetne każda coś dla siebie dostanie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie

Wady

Extra informacje

Wiolka / 2023-04-14

Zakupy u Akinki to sama przyjemność, wysyłka paczek bardzo szybko. Obsługa super, Alina bardzo pomocna. Polecam, bo bielizna jest super
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Bardzo polecam

Wady

Extra informacje

Teresa / 2023-04-13

Kochani jestem bardzo zadowolona, uwielbiam kupować u Alinki. Przesyłki szybko docierają, obsługa najlepsza, a ceny wręcz rewelacja. Polecam szczerze
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Mirek / 2023-04-13

Kupiłem nie raz dla Żony bielizne i zawsze wszystko w najlepszym porządku. Towar i wysyłka wszystko w najlepszym porządku. Żona mega zadowolona.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super

Wady

Extra informacje

Klaudia / 2023-04-13

Bardzo polecam zakupy u Aliny, bielizna i gadzety rewelacja. Ceny przyzwoite, obsługa świetna. Ogólnie wszystko na poziomie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam zakupy u Aliny

Wady

Extra informacje

Kaśka / 2023-04-12

Polecam zakupy na Zhanna.pl, ceny dobre. Na każdą kieszeń, Pani Alina bardzo miła i pomocna. Wszystko na wysokim poziomie. Cała obsługa i wysyłka na medal.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super

Wady

Extra informacje

Olga / 2023-04-12

Zakupy u Aliny to sama przyjemność, warto kupować bo ceny świetne, wysyłka na czas a bielizna przepiękna. Kupuję od jakiegoś czasu i nigdy się nie zawiodłam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Monika S-ka / 2023-04-12

Polecam kupować u Alinki, biekizna piękna, jestem mega zadowolona, wszystko sprawnie i bezproblemowo. Obsługa na wysokim poziomie, a wysyłka szybka.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Bardzo polecam

Wady

Extra informacje

Dorota / 2023-04-10

Zapraszam na zakupy do Alinki. Ceny świetne, pomoc za każdym razem, wysyłki ekspresowe, Alina bardzo pomocna. Kontakt świetny.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko ok

Wady

Extra informacje

Niunia Kiciunia / 2023-04-10

Polecam zakupy u Aliny, kupiłam nie raz. Wszystko jest ok. Alina to uczciwa sprzedająca, szybka wysyłka, bielizna super
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Krzysztof L-ki / 2023-04-10

Kupiłem na Zhanna.pl bielizne dla żonki i jest bardzo zadowolona. Ja również, ponieważ transakcja przebiegła beż problemu, wysyłka szybka i obsługa pomocna. Żona na pewno jeszcze skorzysta.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Krycha / 2023-04-09

Bielizna od Alinki poprostu rewelacja, ceny i kontakt super. Polecam, jak najbardziej, nigdy sie nie zawiodłam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko na plus

Wady

Extra informacje

Natalia / 2023-04-09

ZakupybubAliny to przyjemność. Wszystko zgodne z opisem, kontakt super I szybka wysyłka. Bielizna sztos
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Olka / 2023-04-08

Kupowałam, kupuję i będę kupować u Alinki. Ceny rewelacja, obsługa bardzo miła I wysyłka ekspresowa. Jestem mega zadowolona i polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Anka / 2023-04-08

Polecam zakupy u Aliny. Wszystko pozytywnie, kontakt, obsługa i wysyłka towaru. Cenybzaskakuja, bo na prawdę każda z nas może coś dla siebie kupić.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Sprawnie i zgodnie z opisem

Wady

Extra informacje

Karolina / 2023-04-07

Zakupy na Zhanna.pl to największa przyjemność. Kocham bielizne od Aliny, a i gadzety również. Zawsze można się doradzić. Kontakt. Cena i obsługa najlepsza, a wysyłki poprostu rewelacja.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super

Wady

Extra informacje

Marcel / 2023-04-07

Polecam zakupy u Pani Aliny. Wszystko dograne w 100 % , obsluga, cena i wysyłka, wszystko w najlepszym porządku.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Lidia W. / 2023-04-06

Ja nigdzie indziej nie kupuje bielizny, a przynajmniej takiej jak ma Alinka. Duży wybór, świetna jakość, ceny dla każdego. Wszystko w jak najszybszym porządku. Polecam, będziecie zadowolone Pani. A i dla Panów też coś jest :-)
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

100 % zadowolenia

Wady

Extra informacje

Alicja / 2023-04-06

Nie pierwszy raz kupuje i zawsze jestem zadowolona. Towar swierny a ceny najlepsze w sieci. Alinka jest mega pomocna I zawsze da się dogadać. Ekspresowe wysyłki, obsługa przemila.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Cena, wysyłka, obsługa, mozna duzo wymieniać

Wady

Extra informacje

Paulina / 2023-04-06

Uwielbiam zakupy u Aliny, bielizna I gadzety są w mega cenach. Warto kupować. Obsługa na medal, szybka wysyłka i super kontakt.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam całym sercem

Wady

Extra informacje

Martyna / 2023-04-05

Jestem mega zadowolona z zakupów u Aliny, wszystko w porządku, ceny świetne a towar na prawdę świetny. Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie.

Wady

Extra informacje

Michał / 2023-04-05

Polecam, kupiłem dla żonki o wszystko w jak najlepszym porządku. Alina doradzi I to uczciwa firma.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Michal / 2023-04-04

Kupiłem żonie piękna bielizne na Zhanna.pl, za na prawdę śmieszne pieniądze, a gatunek super. Moja żona pięknie w niej wygląda. Pani Alina pomoże wybrać. Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Wiola / 2023-04-04

Uwielbiam kupować u Pani Aliny, bielizna prześliczna. Nigdy się nie zawiodłam. Obsługa świetna, kontakt pierwsza klasa A wysyłki w ekspresowym tempie docierają.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Iga / 2023-04-04

Polecam Alinke. Najlepsza bielizna. Ceny dobre, każdy coś dla siebie znajdzie. Obsługa super, wszystko na wysokim poziomie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Z czystym sumieniem polecam

Wady

Extra informacje

Monia / 2023-04-03

Zakupy u Aliny to najlepsze co może być. Zawsze doradzi, jak potrzeba. Obsługa na wysokim poziomie, wysyłki szybko. Znajome moje też kupują i nie narzekają. Wszystko cudne
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Całym sercem polecam

Wady

Extra informacje

Oliwka / 2023-04-03

Alinka najlepsza. Wszystko w jak najlepszym porządku, wysyłka ekspresowa, ceny za bielizne świetne. Mega Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Anita / 2023-04-03

Polecam Zhanna.pl, towar mega, ceny świetne a obsługa na wysokim poziomie. Kupuję od jakiegoś czasu I nigdy się nie zawiodłam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Olga / 2023-04-02

Polecam. Wszystko w jednym miejscu, na Zhanna.pl można kupić w fajnej cenie prześliczna bielizne. Od jakiegoś czasu kupuje u Alinki i nigdy się nie zawiodłam. Wysyłka, obsługa, wszystko profesjonalnie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-04-02

Uwielbiam zakupy u Alinki, bo zawsze ma to czego chce. Ceny świetne, obsługa super i wysyłki szybko. Towar pierwsza klasa
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie

Wady

Extra informacje

Patrycja / 2023-04-02

Zapraszam do Alinki na zakupy. Warto. Uczciwa firma, szanujaca klienta i wychodząca na przeciw wymaganiom. Wszystko super
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Dostawa, obsługa i ceny

Wady

Extra informacje

Adrian / 2023-04-01

Niedawno kupiłem żonie fajna bielizne u Pani Aliny. Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów. Na pewno jeszcze nie raz skorzystamy.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Ewelinka / 2023-04-01

Polecam całym sercem zakupy u Aliny. Nigdy się nie zawiodłam, zawsze wszystko na czas, ceny przystępne i wybór duży
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szczerze polecam

Wady

Extra informacje

Wiola / 2023-04-01

Kocham zakupy na Zhanna.pl, ceny super, miła obsługa i szybka wysyłka. Bielizna przepiękna.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Marylka / 2023-03-31

Jeju. Wszystko cudne. Alinka ma piękna bielizne. Kontakt, ceny to wszystko jest na prawdę super. Wysyłka ekspresowa, można poprosić o radę, to Alinka pomoże. Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Serduchem szczerze polecam

Wady

Extra informacje

Waldek / 2023-03-31

Polecam Aline, od lat kupuje dla mojej kobiety. Zawsze wszystko jest w porządku, wysyłka, ceny i obsługa.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Emilka / 2023-03-31

Pani Alina, wg mnie najlepsza na Fb sprzedająca. Nigdy się nie zawiodłam. TAOWAR SUPER, wysyłki szybka
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie