Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Wodociągi i kanalizacja
  • /
  • Alina Nowak transmisje
  • /
  • 1

Opinie o Alina Nowak transmisje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie
Cena
4.21
Jakość
4.2
Obsługa klienta
4.19

Średnia ocen

4.20

w skali od 1 do 5.

 

Sylwia / 2024-04-21

Szczerze przestrzegam przed zakupami u tej kobiety, bo ona po prostu nie wysyła towaru, a pieniądze przepadają. Dla mnie liczy się każdy pieniądz, szanuje pieniądze i jestem wściekła ze zapłaciłam za towar, którego do tej pory nie otrzymałam, a czekam juz 4miesiace, na WhatsApp nikt nie odpowiada, a jak zapytam na live to ta kobieta miesza mnie z błotem, za każdym razem, mam dosyć takiego traktowania, zgłaszam to do odpowiednich organów
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wulgarna, złodziejka, nie wysyła towaru a pieniądze bierze

Extra informacje

Agnieszka / 2024-04-21

Nie rozumiem dlaczego muszę się prosić o oddanie mi pieniędzy miesiącami bo towaru za który zapłaciłam okazało się że nie ma... to jest zwyczajne złodziejstwo, oszustwo...i do tego nikt nie odpowiada na moje wiadomości na WhatsApp
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadnych plusow

Wady

Oszustwo, chamstwo w stosunku do klienta

Extra informacje

Ania / 2024-04-21

Ja się do cholery pytam jak można sprzedawać towar którego się nie ma? Skoro kod wszedł, zapisało mi się w koszyku, zapłaciłam a po tygodniu czy dwóch piszą, że tego nie ma.. No *** jak może nie być czegoś za co zapłaciłam? Brak słów. Paczka idzie już 2 miesiące. I tłumaczenia, że albo czegoś nie ma, albo leży na brakach albo czeka na etykietę.. No 2 miesiące?!! Brak kontaktu sprzedającej z kupującym. Niedługo zostanie z nią ten krąg wzajemnej adoracji czyli te które są z nią na dodatkowym messengerze dla których większość nie ma dostępu czyli z 30 osob.. Nawet nagrody za udostępnienia dostają te niemiłe panie, które ubliżaja innym kobietom na transmisji, tym które się dopytują o swoje paczki..
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.33
Zalety

Jedynie cena może skusic

Wady

Średniej jakości stal.

Extra informacje

Bardzo często xuping, który się ściera. Albo podobny material

Ania / 2024-04-14

Bizuteria na bazarze ma lepsza jakosc niz to co sprzedaje ta Pani. Poza tym mega wulgarna i prymitywna.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak.

Wady

Wiele.

Extra informacje

Luizka / 2024-04-12

Kobieta sprzedaje kosmetyki ktore niby sa potem okazuje ze ich nie ma tak jak i naszych przelewów
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Julia / 2024-04-12

nie Polecam z całego serca
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

bezczelna

Extra informacje

Dorota / 2024-04-12

Jeśli chodzi o moją sytuacje to NIE POLECAM laska jak tylko może gdy zapytasz o paczke to jestes zwyzywana od najgorszej
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Paulinka / 2024-04-12

nie dajcie sie nabrać tutaj tylko chodzi o opłacenie swojego zamówienia a potem po towarze nici,bądz inny nijaki towar
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Iwa / 2024-04-12

Kobietki nie polecam żadnego byle jakiego zakupu to Ignorantka ,po opłaceniu po towarze ani śladu
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Brak towaru Brak zwrotu Pieniążków

Extra informacje

Dagmara / 2024-04-12

Kochani nie dajcie sie nabrac na te niby fajne słówka, towar po opłaceniu wcale nie dociera do klienta
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Iza / 2024-04-10

Nie Polecam żadnego zakupu u tej laluni
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Aga / 2024-04-10

Kochani Odradzam byle jaki Zakup u tego czegoś.....\r\n.\r\n\r\nBrak Klasy
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Wulgarna Arogancka

Extra informacje

Monia / 2024-04-10

Nie Polecam Szefowa totalna Zlodziejka
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Monika / 2024-04-10

W moim przypadku sprawa wygląda następująco:\r\nPierwsze 2 czy 3 paczki dotarły bez problemu. Zamówione do paczkomatu. Przy rejestracji na stronie zakupowej podałam swój adres, który sprawdzałam i jest prawidłowy, a przy wyborze paczkomatu podawałam jego numer i wszystko było ok. Paczki docierały bez problemu. Szybciej, wolniej, ale docierały.\r\nObecna paczka krąży. Wybierałam jak poprzednio paczkomat, jednak została nadana kurierem... i tu zaczęły się schody, ponieważ adres na etykiecie był wprowadzany ręcznie i został popełniony błąd w numerze mieszkania. Sąsiedzi do których paczka została nadana jej nie przyjęli, ponieważ dopiero co się wprowadzili i byli pewni, że to paczka do poprzedniego lokatora. \r\nPisałam na Watts app, ale o ile na początku otrzymywałam bardzo zdawkowe odpowiedzi, o tyle później wiadomości były odczytywane po kilku dniach ale nie było na nie już żadnych odpowiedzi. \r\nPo kilkukrotnym upominaniu się o paczkę dostałam info że moja paczka wróciła. Po kolejnym odczekanym czasie dostałam info na messenger (gdzie odkąd pamiętam Alina kładzie nacisk, że kontakt tylko przez Watts app bo messengera nie odczytują) z etykietą od Pocztexu i informacją że paczka będzie do mnie ponownie nadana. Oczywiście drugi raz będę musiała opłacić przesyłkę. Ale to nie wszystko! Na etykiecie znowu błędny adres! Pisałam, zgłaszałam- żadnej odpowiedzi. Na live nie można o nic zapytać bo się okazuje że to ja jestem problematyczną klientką i to ja nie odbieram paczek. Tylko jak, skoro nie widziałam jej na oczy. Obecnie paczka jest w drodze i nie wiem gdzie dotrze...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
2.33
Zalety

Nie wiem...

Wady

Opisane wyżej

Extra informacje

Agnieszka / 2024-04-10

Witam. Dzisiaj zgłosiłam sprawę do UOIKK bo cierpliwość moja już się zakończyła. Czekam na swoją paczkę od lutego. Pani sprzedająca wulgarna, jeżeli chce się dowiedzieć co się z zakupionymi rzeczami dzieje, to wtedy wyzywa i klnie. Strach pytać. Odsyła na WhatsApp gdzie czekałam łaskawie na odpowiedź 15 dni. Czuję się oszukana i okradziona ze swoich pieniędzy. Na zwrot pieniędzy nie reaguje. Przestrzegam przed zakupami, jeżeli pieniądze są dla was ważne i każdy grosz jest dla was cenny to unikajcie zakupów u tej Pani. Szkoda waszych nerwów.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie widzę żadnych

Wady

Brak komunikacji, wulgarna, wyzywająca, brak kultury

Extra informacje

Brak

Kasia / 2024-04-08

Dziewczyny! Dzwoniłam do Urzędu Praw Konsumenta: otóż; należy to zgłaszać! Przez ich formularz na stronie lub mailem. Na stronie UOIKk macie formularz lub maila. Dodatkowo, nagraną transmisję jak wyzywa dołączyć. Rozmawiałam też przed chwilą z prawniczką z UOIKK i powiedziała żeby zgłaszac na policję. Ona tak nas traktuje bo my to olewamy, czekamy jak głupie ona nas wyzywa itd Ja zgłosiłam ją do UOIKu i jutro idę na policję. Dość tego! Tak być nie może.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
2.00
Zalety

Nie ma

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Grażka / 2024-04-08

Miesiąc czekania na z góry opłaconą paczkę. Zero kontaktu. Na whats app odpowiedzi po tygodniu od napisania, jakieś zdawkowe bzdury. Kurczę rozważam zgłoszenie sprawy nie tylko do urzędu praw konsumenta ale także na policję. Czuję się oszukana
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.67
Zalety

Nie ma

Wady

Zero kontaktu, miesiąc czekam na paczkę.

Extra informacje

Alicja / 2024-04-07

Jak można sprzedawać coś czego nie ma? Kasa przelana od razu, uśmiechnięta lala krzyczy że jest na brakach, czekaj, nie pytaj bo cię zgnoją. Jak łaskawie skompletują, ofolijują, nakleją to i 2 mce mija. Alina wulgarna,łapie się za cycki a powinna za głowę. Nadaje się na specjalny kanał erotyczny z tymi wibratorami i sex bielizną. Dno, nie polecam, biżu tania , słaba jakość, z ceny wynika co to jest.chamstwa nie znoszę
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Szacunek do kupujacych zerowy, klnie, bardzo arogancka

Extra informacje

Laura / 2024-04-07

Czekałam na paczkę 5 tygodni, upominałam się kilkukrotnie,. WhatsApp to ściema , odpowiada i nic nie robią z reklamacją . Otrzymałam produkty, których nie zamawiałam. Nie mogę ich zwrócić, bo nie chcą podać adresu do zwrotów. Nie polecam. Brak szacunku, masa wulgaryzmów na live. Trzeba zgłosić tę firmę do UOKIK, bo po przeczytaniu innych opinii widzę, że nie tylko moje prawa konsumenckie zostały złamane. Nie kupujcie w firmach, które nie szanują swoich klientów, a Facebook już dawno powinien zrobić porządek z transmisjami, bo to na jego platformie takie firmy się bogacą.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zwrotów, kilka tygodni czekania na paczkę, produkty niezgodne z zamawianymi, łamanie prawa konsumenckiego

Extra informacje

Justyna / 2024-04-06

Koszmar, koszmar, jeszcze raz koszmar.... Jak można być tak niezorganizowanym ? Nie szanować klienta i mieć taki olewacki stosunek do niego ???? Oczekiwanie na paczkę woim.orzypadku trwa już prawie 2 miesiące i po mimo informacji, że została skompletowana i czeka na etykiety oraz wysyłkę, mija kolejne dwa tygodnie i cisza. Wiadomości na WhatsAppie ignorowane . Kontakt z sprzedającą, bardzo ograniczony ... Szkoda słów ...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.67

Agnieszka / 2024-04-05

Po interwencji i nagłośnieniu otrzymałam opłaconą paczkę. Kosztowało to wiele nerwów. W gratisie otrzymałam stymulator. Choć wystarczyłoby dołączyć kartkę z przeprosinami. Ale widocznie to za trudne słowo. Mam nadzieję że reszta klijentek która czeka, też otrzyma swoje wyczekane paczki. Sprzedającej życzę więcej zaangażowania i profesjonalizmu w sprzedaży, by już żaden klijent niemusiał oczekiwać w nieskończoność na paczkę.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
3.00
Zalety

Towar dobry

Wady

Wydłużony okres oczekiwania na paczkę i słaby kontakt

Extra informacje

Ewa / 2024-04-04

odrdazam, czeka sie na paczke 3 tyg albo i wiecej i na dodatek braki. jak maja dosłać to trzeba znowu opłacić za wysyłkę. jak nie opłaci sie paczki i zaakcettuje towaru to upomnienie, ogólnie burdel i nie ogarniają i oczywiście to kupujący zawsze winny , infolinia tylko pisze ogolnie zeby zbyć, zero przepływu informacji
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.67
Zalety

tania bizuteria

Wady

wiecej wad niz zalet, bałagan, braki,

Extra informacje

Grażyna / 2024-04-04

Jestem tą głupią wyzywaną babą Grazyną,trolem i tzw.konkurencją oszukaną przez pseudo sprzedawcę Alinę. Nie polecam, omijać wielkim łukiem. Dalaś kasę to już twoja sprawa, a paczki brak bo to kurier,poczta,braki, a szefowa tylko cię wyzwie a dwórki z koła wzajemnej adoracji ośmieszą. Na live klnie, opowiada bzdury, na zapytanie o przesylkę toczy pianę i odsyła na infolinię gdzie czekam na odpowiedz od miesiąca.Wielka dama, królowa wibratorów, za nic ma nas. Brak słów by opisać chamstwo prowadzącej,
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Ordynarna, itp brak tu miejsca by opisać wszystkie wady

Extra informacje

Coco / 2024-04-03

Sprzedająca nieogarnia sprzedaży. O swoje błędy obwinia kupujących. Zamawiając masz 7 dni na dobieranie, gdzie odrazu opłacasz koszyk i koszty wysyłki. Ale... paczę otrzymasz w trzech ratach i dodatkowo musisz zapłacić kolejne koszty wysyłki, kuriera. O ile otrzymasz paczkę... Bo czasem sprzedająca zapomina, że wpłynęło jej na konto i myśli że to donejty... No to na paczkę nieczekaj. Nieważ się pytać na live o swoją opłaconą paczkę, bo cię Alina zjedzie od "Grażyn"... A "dobermany " (lajfiary) Aliny cię wyśmieją... Dwa... Tylko one dostają zegarki za udostępniania. Z tąd dobre opinie o sprzedającej. Wygrana zobowiązuje. Donjuan wiedział co bierze... Swój swego pozna. Ale karma... szybko wraca ????
Zalety

Sexi cipka z pod Konina ???? Tak jak sama o sobie mówi ????????

Wady

Oj... mnóstwo ????????????

Extra informacje

Dorota / 2024-04-03

Polecam zakupy u Pani Aliny .???????????? Najlepiej pisać bzdury wyssane z palca byle kogoś oczernić .
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Cena , jakość, super sprzedająca

Wady

Za dużo trolii ???? robiących g_wno burze

Extra informacje

Kia / 2024-04-03

Dziewczyny omijajcie szeroki łukiem te ....... Fajnie się obraca za czyjeś pieniądze...... nadaje się ze swoim niby don Juanem...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Patrycja / 2024-04-03

Nie dajcie się nabrać na te dwie ....... jedna nie widzi druga nie słyszy............ Żal
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Ilona / 2024-04-03

Nie Polecam zakupów, oszukuje na każdym kroku wyzywając od najgorszych..... razem z Izunia
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Monia / 2024-04-03

Oszustka
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Jola / 2024-04-03

Nie Polecam tej niezatemperowanej laluni , oszustka i złodziejka lansująca się za czyjaś kasę
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Poniżej poziomu bez wychowania

Wady

Poniżej poziomu bez wychowania

Extra informacje

Syla / 2024-04-03

Uciec jak najdalej. Szkoda że nie ma mozliwosci wystawić Pani Alinie komentarza na fejsie, bo dopiero by się może zreflektowała co sądzą jej klientki o live i jej samej. Dno, nigdy czegoś tak ordynarnego nie widziałam na publicznych stronach. Po zakupie jesteś glupią Grażyną, wyzwaną jak pytasz gdzie moja przesyłka Odsyła do pseudo infolinii, czekasz na paczkę a Pani się za twoją kasę bawi. Arogancka,bezczelna i bardzo zarozumiała. Niech zostanie przy tych wibratorach i bieliżnie, taki poziom.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nic

Wady

Same,

Extra informacje

Karolinka / 2024-04-03

Odradzam a wręcz przestrzegam przed zakupami u Pani Aliny Kłamie w żywe oczy, agresywna, chamska i absolutnie nie ma to nic wspólnego z ogólnie przyjętymi zakupami na live. Brak kontaktu, po zakupie i wpłaceniu kasy jesteś nikim. Zapytasz co z przesyłką wyzwie cię i poniży i nazwiska. Panie z tzw.grupy Aliny są też agresywne jak adwokat diabla. Dziewczyny omijajcie z daleka. Chcecie kupić coś najpierw popatrzcie co się dzieje na live.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Okropna wulgarna i niewiarygodna pseudo szefowa

Extra informacje

Oszukana przez Faseta / 2024-04-03

Mimo nierozliczenia się ze mną... Brak zwrotu za zakupy których nie otrzymałam... Sprzedająca zablokowała mnie myśląc że zapomnę o sprawie... No akurat ja niezapomnę. Pozew grupowy poszkodowanych uświadomi sprzedającą że nieprzywłaszcza się nie swoich pieniędzy. Zwykłe oszustwo.

Klientka od kilku lat / 2024-04-03

Totalne dno i wodorosty. Zamawiałam już kilkanaście razy. Zawsze czekało się około 3 tyg. Przychodziły czasami rzeczy (nie wszystkie), których się nie zamawiało np kolczyki wkrętki których u mnie nikt nie nosi bo nie możemy. Nie działające zegarki no ok jeden działa ale spóźnia się nawet o kilka godzin ???????????? no dobra Alyna tłumaczyła jak ludzie zaczęli pisać, że sprzedaje niedziałające zegarki, że należy je traktować jako biżuterię a nie czasomierz ???????????????? gdyby ktoś chciał mieć biżuterię to by sobie branzoletke zakupił. Teraz paczki idą od początku lutego i dojść nie mogą. Cześć rzeczy musiałam dobierac bo niby już tych rzecz nie było. Ale ja się pytam JAK MOZE NIE BYĆ RZECZY, KTÓRE BYŁY BO WPADŁY DO KOSZYKA, ZA KTÓRE Zapłaciłam ? Zakupy prawie 300zl. Najgorsze jest to, że ludzie upiminaja się na transmisji o swoje paczki bo nigdzie nie dostają merytorycznych odpowiedzi to są wyzywanie przez Alyne od Grazyn, od głupich, nie myślących bab itp. A już te jej pożal sie Boże obrończynie z prywatnej grupy na messengerze to są pod wszelką krytyką. Zachowują się jak sępy.. Na watshapie niczego dowiedzieć się nie idzie bo zbywają klientki wiadomościami typu : proszę sprawdzać przewoźników, proszę sprawdzać meila itp Masakra. Nawet na 1 punkt nie zasługują
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Same minusy

Wady

Tylko wady

Extra informacje

Laura / 2024-04-02

Kochani moi Nie Polecam zakupu u tej nie wyrafinowanej \r\n.........Totalny brak klasy.........
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Dno

Wady

Dno x2

Extra informacje

Kaśka / 2024-04-02

Dziewczyny Ostrzegam was przed byle jakim zakupem
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Maja / 2024-04-02

Brak słów.......

Maja / 2024-04-02

Kochani odradzsm zakupy u tych Siostruniek.........
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Lila / 2024-04-02

Oszuści uważajcie
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Ilona / 2024-04-02

Nie Polecam Zlodziejka tyle w temacie........
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Karolina / 2024-03-28

Dziewczyny ostrzegam was, nie kupujcie u tego babska. To oszustka. Przesyła nie te produkty, które zakupiłyście tylko takie, jak jej pasują, żeby tylko cokolwiek wysłać. Na przesyłkę czeka się ok. miesiąca. Infolinia Watsap to ściema. Na pytania co dzieje się z paczką reaguje agresją i wyzwiskami, zgodnie ze swoim zerowym poziomem. Ostrzegam i odradzam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadnych dno dna

Wady

Kłamczucha i oszustka

Extra informacje

Natalia / 2024-03-27

Serdecznie odradzam. Na paczkę czekasz w nieskończoność. Info zero. Arogancka wulgarna kobieta.Jak można robić lans za kasę klientek. Pomocnice z klanu Aliny bardzo agresywne i nie kulruralne. Pytasz o przesyłkę traktują cię jak natrętną idiotkę, a paczki nadal brak. Mam nadzieję że kiedyś wreszcie zaspokoją się panie na live tą biżu i wibratorami i Alina sama będzie to wszystko konsumować. Zdecydowanie uciekać z tej strony.Ja też już nic nie kupię tam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Szacunek do kupujacych zerowy,

Extra informacje

Kinga / 2024-03-27

W żadnym wypadku nie polecam zakupów u tego Czegoś...... klasy brak..... totalny śmiech na sali, jest szefowa od wiadra chyba skoro nie potrafi rozwiązać pytań klientów o Swoje paczki..... Ale cieszyć się z własnej głupoty.....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Wiolka / 2024-03-27

Nie polecam ... Oszustka
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Jaga / 2024-03-25

Nie polecam zakupów u tej osoby. Mimo opłacenia zamówienia anulowano koszyk. Ani pieniędzy ani paczki. Sprawę zgłosiłam do odpowiednich służb.
Zalety

Wady

Lekceważenie kupujących. Brak kontaktu

Extra informacje

Monia / 2024-03-25

Odradzam byle jaki drobny zakup....... oszustka i złodziejka.......
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak kultury w każdym calu

Wady

Brak kultury w każdym calu

Extra informacje

Paula / 2024-03-25

Złodziejstwo tyle w temacie!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Hania / 2024-03-24

Nie polecam. Balagan z przesyłkami, kobieta wulgarna, biżu tania słabej jakości. Lans za cudzą kasę. Czekasz na paczkę a tam inny towar.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Szacunek do kupujacych zerowy, klnie, bardzo arogancka

Extra informacje

Hania / 2024-03-24

Nie polecam. Balagan z przesyłkami, kobieta wulgarna, biżu tania słabej jakości. Lans za cudzą kasę. Czekasz na paczkę a tam inny towar.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Szacunek do kupujacych zerowy, klnie, bardzo arogancka

Extra informacje

Wera / 2024-03-24

Dno, nie polecam. Odradzam wszystkim. Towar tani, jakość okropna. Paczka idzie dwa mies. Jeśli wogóle dojdzie to, co wrzucasz do koszyka Pani Alina zwala za pomylki na wszystkich ,wielka dama. Jak prowadzisz firmę to ty odpowiadasz za całość. Obraca moimi pieniędzmi 2 mies. Klnie jak szewc, wulgarna,niemiła,obraża klientki i oddany wianuszek pań ją broni i atakuje jak się na live odezwiesz co z moją paczką. Oczywiscie inny kontakt zerowy. Nie kupujcie i ostrzegajcie
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Same minusy

Extra informacje

Lui / 2024-03-24

Odradzam zakupy! Naciągają bo z tego Żyją
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Jula / 2024-03-24

Nie Polecam! Wulgarna i chamska
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Maria / 2024-03-22

Totalnie odradzam zakupy u tej wulgarnej, zarozumiałej kobiety. Pozytywne komentarze to od jej tzw.grupy psiapsi. O przesyłkę się upominasz, forsa idzie od razu a ta Pani obraca moją kasą i jeszcze się chwali jaką jest bogaczką. Klnie, gada głupoty o prywatnych seksualnych sprawach, obrzydzenie bierze. Totalny brak klasy na publicznych stronach live.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nic

Wady

Wulgarna, wyuzdana

Extra informacje

Kasia / 2024-03-22

Nie Polecam

Monia / 2024-03-22

Totalny burdel. Nie Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Kia / 2024-03-22

Wulgarna........\r\n
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Oliwia / 2024-03-22

Nie Polecam Nikomu! Całą Alinka i jej siostrunia Izunia totalnie brak Klasy......... Fajnie jest się lansować za czyjeś Pieniądze...z tego tylko Żyją......
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Kon / 2024-03-22

Nie Polecam zakupów u tej owej Damy, wulgarnej, nie wychowanej nawet w 1 % baby.....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Paulina / 2024-03-22

Dno Dno Totalne Dno............ wciska ludziom Kit ile to jest jeszcze niby przesyłek do wysłania NIBY....... A tak naprawdę naciąga na kasę i nie wysyła paczek
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Dno

Wady

Dno x2

Extra informacje

Malina / 2024-03-22

Nie polecam zdecydowanie. Wulgarna,zadufana w sobie Paniusia.Płacisz,czekasz jak się upomniesz o paczkę to furia.Brak kontaktu tel.na pyt.o przesyłkę Pani Alina dostaje szału. Towar tani, ale po co te nerwy.Lepiej kupić jedną rzecz lepszą bo to się rozpada. Wianuszek wielbicielek skacze ci do gardła jak na livie o coś zapytasz. Obsceniczne opowieści, raz się dałam nabrać, nigdy więcej.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Szacunek do kupujacych zerowy, klnie,

Extra informacje

Klaudia / 2024-03-22

Odradzam nawet drobny zakup u tej Paniusi........ totalny brak Klasy...... ludzi trzyma tylko przy sobie dzięki swoim WYSSANYM Z PALCA OPOWIEŚCIĄ..........
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Dno

Wady

Totalne dno

Extra informacje

Monia / 2024-03-22

Zdecydowanie odradzam, kupujesz opłacasz a towaru nie otrzymujesz wcale !!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Lui / 2024-03-22

Nie Polecam !!!! Zamawiasz towar którego nie otrzymujesz. A taka Pipa LANSUJE SIE NA OCZACH CALEJ POLSKI ZA CZYJAŚ KASĘ UWAŻAJĄC SIE ZA BOGACZKE !

Anna / 2024-03-20

Dziewczyny kochane Jakieś dwa lata temu weszłam na transmisję do Aliny Nowak. Tak gdzieś mi się wyświetliła...a tam rynsztok...bluzgi wyzwiska zapytałam grzecznie w komentarzu ojjjojj nie ładnie tak przeklinać...wiecie jaką dostałam odpowiedź... wzięła kartkę narysowała ***i powiedziała że mogę ją tu pocałować i blok... Serio byłam w szoku! Myślę boże... co to za babsztyl ale później po jakimś czasie znów mnie odblokowała albo nie wiem co...w każdym razie znów mi się wyświetlają jej transmisje .. To patologia , oszustwo goni oszustwo Nie wiem jak można dać się tak traktować... Ona opowiada o wszystkim począwszy od tego jak żyje z jakimś facetem co ma żonę ...konczywszszy na pokazywaniu jego genitaliów... sorry dno dna niżej upaść się nie da...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo wulgaryzmy i propagowanie oszustwa

Extra informacje

Gosia / 2024-03-18

Okropna kobieta,wulgarna, obraca pieniędzmi kupujacych i jeszcze wyzywa jak się zapytasz o wysyłkę. Nigdy więcej tam nic nie zamówię. Czy naprawdę te tanie chińskie produkty są warte takiego traktowania klientek? Klnie, gada glupoty, otoczona wianuszkiem jej prywatnych wielbicielek. Dno totalne.kupuję na innych live ale to jest poprostu obrzydliwe. Kobitki boją się zapytać o swoją paczkę, a trzeba czekać co najmniej miesiąc by za swoją kasę dostać zakupy. Zero kultury i ona nigdy nie jest winna braku paczki, coś, ktoś, itp. Odradzam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Wulgarny język brak szacunku

Extra informacje

Niki / 2024-03-17

Bardzo polecam zakupy u Aliny, towar pierwszej jakości, tanio i bardzo szeroki wybór. Na innych transmisjach dużo droższy. Kontakt świetny, szybka wysyłka. Informacje o opóźnieniach zawsze są podawane. Szczerze polecam na prawdę
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie i bezproblemowo

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2024-03-17

Włączyłam live z planem zakupów.To co prezentuje sobą Pani Alina jest niżej krytyki. Klnie, krzyczy na klientki, seks i jej życie prywatne wywlekane podczas live. Nigdy czegoś tak chamskiego nie widziałam. Przecież obraca kasą klientek,a jak widzę problemów z wysyłką i pomyłek nie brakuje. Komentarze pań z kółka wzajemnej adoracji poniżej krytyki. Ceny niskie, ale w życiu bym tam nic nie kupiła. Wycofałam się szybko bo uszy więdną.Dziwię się że ma tyle osób kupujacych,ale może lubią takie pyskówki.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Język z rynsztoka

Extra informacje

Marta / 2024-03-17

Swego czasu zamawiałam dużo u tej Pani i czesto odpuszczałam nie reagując, ale miarka się przebrała - zamówienia niekompletne: czesto czegoś brakowało a to celebrytki, a to bransoletki, a to maseczki do twarzy itd. Często w paczce, zamiast tych wlasciwych, były też produkty, których nie zamawiałam ani nikt mnie nawet o tym nie poinformowal czy uprzedzil ze tak bedzie - inne maseczki do twarzy, inne broszki, celebrytki czy kosmetyki, ktorych wcale nie chcialam. Zdarzały się też produkty uszkodzone jak np. broszka z urwaną przypinką czy sypiąca się tarcza w zegarku. Kontakt z klientem marny, ciężko cokolwiek się dowiedzieć i wyegzekwowac, a jakiej informacji moze udzielić Pani na infolinii która pracuje zdalnie daaaaleko od firmy i magazynu? Można sobie samemu odpowiedzieć na to pytanie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Justyna / 2024-03-16

Długi czas oczekiwania na wysyłkę,po czym dostajesz nie to co zamówiłam. Pani na Whats up totalnie niepelnosprytna,jak odpowie to nie na temat????‍♀️
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Sposob w jaki obchodzi się z klientami jest okropny.

alex / 2024-03-15

Brak towaru i brak kontaktu a kobita sprzedaje dalej no kosmos być może te wszystkie rzeczy zukopowe dla siebie którymi się afiszuje są właśnie za nasze pieniadze
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Piękny makijaz prowadzącej

Wady

Oszukaństwo, brak kontaktu, fake

Extra informacje

Gertruda / 2024-03-14

Niestety przyszedł do mnie potrzaskany zegarek a jak napisałam na WhatsApp to zero odpowiedzi
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Zła jakość towaru

Extra informacje

Małgorzata / 2024-03-14

Sprzedaje same chińskie buble. Dosyć że czekałam na paczkę miesiącami to jak zobaczyłam co mi wyslala to myślałam że padnę, kolczyki po pierwszym noszeniu się zepsuły, celebrytka miała zepsute zapięcie . Szkoda gadać nigdy nic u niej nie zamówię
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Okropna obsługa i jakość

Extra informacje

Alicja / 2024-03-14

Zamówiłam u niej w Listopadzie do dziś nie mam paczki ani pieniędzy, a jak pytam na live to się aby drze i wpada we furię nie polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Karolina / 2024-03-14

Oszukała mnie. Do dziś nie dostałam towaru ani zwrotu pieniędzy.... nikt nie odpowiada na WhatsApp
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Magda / 2024-03-14

Kobieta jest okropna wyzywa na klientki, na towar czeka się miesiącami i do tego sprzedaje erotyczne produkty, o których dokładnie opowiada używając wulgaryzmów a potem młodzież tego słucha i ogląda
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Gosia / 2024-03-14

Towar słabej jakości zwykły bubel nie wysyła to co się kupi na transmisji i co pokazuje zaplacic trzeba od razu a za paczka się czeka długo o ile jeszcze zostanie wysłana obsługa fatalna nie odpowiada mimo że nikt nie chce już dobrać towaru do danej paczki to i tak nie wysyłają i odpowiedzi jak i zwrotu pieniędzy ii paczki !!brak wulgarna bezczelna nie polecamrobic zakupów!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.33
Zalety

zwykła oszustka

Wady

nie polecam

Extra informacje

Oks / 2024-03-14

Okropna kobieta, wulgarna, weszłam kiedyś z ciekawości na transmisję , rynsztok. Brak klasy ,kultury.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Mariola / 2024-03-14

Ta kobieta na każdej transmisji się obnaża i mówi same świńskie rzeczy, np o orgazmach, organach męskich,seksie itp a przecież to oglądają nie tylko dorosłe kobiety ale i mlodziez ,jaki ta kobieta daje przykład? Już dawno Facebook powinien ją zablokować, to jest skandal żeby taka osoba prowadziła live sprzedażowe. Inne kobiety normalnie sprzedają a ta Pani na każdym live mówi o erotyce, ubiera się skąpo żeby mieć jak największą widownie, sprzedaje erotyczne gadżety, do czego to doszło, żeby taka kobieta sprzedawała, pokazuje nawet jak jej były facet robił sobie dobrze, jak ona mu robiła itp SKANDAL
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Ta kobieta sieje zgorszenie wśród młodzieży

Extra informacje

Grażynka z Pścimia Krakowskiego / 2024-03-14

Licz się z tym że za zapytanie o swoją przesyłkę zdenerwujesz prowadzącą live sprzedażowy Aline, która najpierw cię obrazi, publicznie zgnoi a na koniec wulgarnego monologu Cię zablokuje wszędzie. Sprzedaż odbywa się na Facebooku na jakim etapie są paczki musisz mieć instagrama bo inaczej niczego się nie dowiesz, a żeby z kimś móc korespondować to na whatsapp. Kpina i burdel pomieszanie z poplątaniem. A na deser jak ktoś lubi i jest głodny opisać powiedzeniem Alinę można tak: czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Niesłowna kłamczucha, oszustka, manipulatorka

Extra informacje

Anna / 2024-03-14

Nie polecam, zachowanie istny rynsztok od razu nasuwa się myśl kim jest osoba prowadząca owe transmisję, nie zaufalabym takiej osobie i szczerze odradzam innym patrząc na ilość oszukanych osób.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

nie ma

Wady

Zachowanie sprzedającej, nie wysyłanie produktów, niekompetencja pracowników

Extra informacje

nie polecam

Marianna / 2024-03-14

Nie polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Kaśka / 2024-03-14

Polecam z czystym sumieniem. Kupuję od na prawdę wielu lat. Choć na zamówienie trochę się czeka to zawsze dostaje w paczce to co zakupiłam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Sylwik / 2024-03-14

NIE KUPUJCIE U TEJ OSZUSTKI, BO MIMO ZE PODAJE KODY NA PRODUKTY TO I TAK JAK WIELMOŻNA PANI CUDEM WYSLE KOMUS PACZKE TO TEN KTOS DOSTANIE ZUPEŁNIE COS INNEGO NIZ CHCIAŁ, ONA WTEDY WYSYŁA Z BRAKU LAKU TO CO SIE JEJ NAWINIE DO PACZKI
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

KŁAMCZUCHA

Extra informacje

Marta / 2024-03-14

Kobieta jest wulgarna. Na transmisji strach o cokolwiek zapytać bo zaraz się wydziera na klienci. Ostatnio dodałam do koszyka bransoletkę za którą od razu zapłaciłam blokiem, opłaciłam wysyłkę oraz inne przedmioty, czekałam a tu nagle jej "pracownica" Monika pisze mi na WhatsApp że mam wybrać inna bransoletkę bo tej nie ma ja na to jak nie ma skoro weszła do koszyka i nie chce innej że w takim razie proszę o zwrot pieniędzy, dostałam odpowiedź że nie ma zwrotu pieniędzy... w apce inpost pisze już od kilku tygodni że jest paczka w trakcie przygotowania , po prostu Pani alina sobie tylko tak oznaczyła żebym się nie "pluła" a ja do tej pory nie mam ani paczki ani pieniędzy. Na WhatsApp nikt nie odpowiada
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Oszustka

Extra informacje

Klaudia / 2024-03-14

Kobieta ta jest bardzo niemiła dla klientek, jeśli ma się jakieś pytania odnośnie paczki, to krzyczy, obraża na live swoje klienci....a i tak nie wysyła paczek
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Nie wysyła towaru i nie szanuje klienta

Extra informacje

Aga / 2024-03-14

Kobieta dosyć że jest wulgarna, obraża klientki gdy pytają co z ich paczkami a nadomiar złego nie wysyła paczek, pieniądze od razu trzeba przelać a kupujący nie widzi ani zwrotu pieniędzy ani towaru za który zapłacił
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Oszustka

Extra informacje

Marcelina P / 2024-03-06

Zdecydowanie nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Język niczym z rynsztoka

Extra informacje

Edyta J / 2024-03-05

Tragedia, nie polecam.....Okropne, wulgarne ..
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zerowy poziom

Extra informacje

Pola / 2024-03-03

Zdecydowanie nie polecam....Okropne wulgarne, prymitywne babsko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamstwo, wulgaryzm

Extra informacje

BE JAK BEZNADZIEJA !!!!! / 2024-02-21

UWAŻAJCIE!!! NIE KUPUJCIE U TEJ KOBIETY 1. OCZEKIWANIE NA PACZKĘ 1,5 MIESIĄCA 2. SPRZEDAJE RZECZY, KTÓRYCH NIE POSIADA ALBO TEŻ SPECJALNIE Z PREMEDYTACJĄ WYSYŁA CI ZAMIENNY BADZIEW, KTÓREGO NIKT U NIEJ NIE ZAMAWIAŁ !!! A JEJ PRAWDOPODOBNIE ZALEGA!!!! KARYGODNE OSZUSTWO!!! DO MNIE PRZYSZŁY ZUPEŁNIE INNE PRODUKTY NIŻ TE ZAMÓWIONE I ZAPŁACONE !!! NIE REAGUJE NA PODANIE ADRESU DO ZWROTU TOWARU!! INFOLINIA TO PORAŻKA, JAKAŚ ZABETONOWANA LASKA DO KTÓREJ NIC NIE DOCIERA!!! SZKODA WASZEJ KASY, CZASU I NERWÓW NA TĘ OSZUSTKĘ !!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK

Wady

BEZCZELNOŚĆ, BRAK SZACUNKU DO KLIENTA, CHAMSTWO I KŁAMSTWO

Extra informacje

Alexis / 2024-02-14

Okropna baba
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Bezczelność, wulgarność, chamstwo

Extra informacje

Alinka / 2024-02-14

Tak bezczelnej sprzedającej nie znalazłam chyba nigdzie. oszustwo w biały dzień, kupujemy opłacamy i nie możemy doczekać się odpowiedzi od sprzedającej nie wspomnę że o przesyłce to wg można zapomnieć!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Minus

Wady

Opowieści o stosunkach i miłości do donżuana

Extra informacje

Nie polecam!

Ewa / 2024-02-13

Polecam zakupy u Aliny. Ceny najtańsze na całą Polskę. Biżuteria pierwsza klasa, kosmetyki dobrej jakości, bielizna też świetna. Na przesyłkę trochę się czeka z uwagi na ogrom kupujących ale wolę dać za piękną broszkę 15zł i odczekać niż na innej transmisji za taką samą 100 albo 115zł. A te złe opinie to chyba od stalkerów albo stalkerek. Fakt Alina ma swój sposób bycia, ale jak komuś to przeszkadza to niech nie wchodzi i nie słucha. Serio są tysiące zadowolonych klientek które regularnie robią zakupy kilka razy w tyg I są mega zadowolone tak jak ja
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Tanio

Wady

Czas oczekiwania do 3 tyg

Extra informacje

Towar nie do zdarcia.

Arek / 2024-02-13

Nie polecam!!!!! Poziom zero!!!!! Dno!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Multim

Extra informacje

Jola / 2024-02-13

Na transmisjach tej wulgarnej baby dowiesz się o jej stosunkach seksualnych i nieudanych akcjach analnych. Wylewa te pomyje na ludzi. Mam córkę w jej wieku, i tak sobie kiedyś pomyślalam, że gdyby ona byłaoją corką to wyrzekła bym się jej za to zachowanie, które prezentuje. Żal mi jej po prostu. Żeby chociaż gust miała, kasa to nie wszystko. Jest bez kultury, chamsko się odnosi do ludzi, którzy zostawiają u niej pieniądze, bezczelnym jest kiedy masz zrobione zakupy opłacone, nie wysłane jeszcze a cię zablokuje i nawet nie masz się gdzie zapytać co dalej z moją przesyłka(paczka) się dzieje, bo nawet na what'sapp cię zablokuje. Niech każdy sam sobie oceni , ja tam już nie wrócę na zakupy!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Niea

Wady

Zero kultury, chamstwo bezczelność

Extra informacje

Nie polecam

Iwonka / 2024-02-13

Nie polecam!!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Tanio

Wady

Firma drucik

Extra informacje

Nie polecam

Mariolciaolcia / 2024-02-13

Nie wierzcie tym pozytywnym opiniom o transmisjach Aliny Nowakowej i Izy Wójcik, szkoda mi tej Izy! Prowadząca transmisje nadal jest wulgarna i zamiast sprzedawać opowiada ludziom swoje traumy seksualne, o tym można się jedynie nasłuchać na transmisjach. Panie, które się upominają o zakupiony a nie dostarczone zamówienie od razu są blokowane przez Alinę albo Weisgerber by nie przeszkadzały. Wulgaryzmy Aliny bezczelność to zalety tej transmisji. Nie polecam, zostałam oszukana i nigdy już nie pokusze się o jaki kolwiek zakup u niej. Te pozytywne opinie, które tu można znaleźć o tychże transmisjach są wypisane przez samą prowadzącą. Jej transmisje to żenada, jak można być tak wulgarna i chamską kobietą!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma zalet

Wady

Bezczelna wulgarna kobieta

Extra informacje

Magda567 / 2024-02-13

Polecam zakupy u Pani Aliny paczka przyszła bez problemu na odpowiedzi też odpisują,paczka jest zbierana cały tydzień i dopiero wysyłana ceny konkurencyjne a towar ok .
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Produkt zaprezentowany i podane wszystkie szczegóły

Wady

Przerywające ciągle transmisje klientki

Extra informacje

Polecam

Magda D / 2024-02-10

Nie polecam, poziom transmisji prowadzonych przez Alinę to poziom zerowy. Chamska, wulgarna baba.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamstwo

Extra informacje

Siwa / 2024-02-06

Dno!!! 20 dni po dokonaniu przelewu i kilku upomnieniach, otrzymuje email ze otrzymali DOPIERO zamowienie! KPINA!!! Mijaja kolejne dni , wysylam kolejne zapytania i CISZA!!!! ANI PACZKI ANI KONTAKTU! MIESIAC OD ZAMOWIENIA. DNO I BURDEL!! NIKOMU NIE POLECAM!!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Wer / 2024-02-03

Czekam na swoją paczkę już dość długi czas. Nie ma z nimi żadnego kontaktu. Gdy odpisują na WhatsApp to tak od niechcenia. Nie ma konkretnej odp na moje pytanie jakby unikali odp . Koszmar !!!
Zalety

Brak

Wady

Zero kontaktu z sprzedającym

Extra informacje

Lina / 2024-01-18

Na transmisjach tej wulgarnej baby dowiesz się o jej stosunkach seksualnych i nieudanych akcjach analnych. Nie ma to nic wspólnego z profesjonalnym podejściem do klienta. Ona sama siebie nie szanuje, więc nie ma się co spodziewać że będzie szanować innych. Niestety na te transmisje mogą wchodzić niepełnoletni i uważam że to powinno być zabronione. Dno, muł i zgnilizna
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wulgaryzmy, wyzywanie, brak szacunku do klienta

Extra informacje

Wonka / 2024-01-16

Tragiczny poziom na transmisjach. Sprzedająca nadaje się rzeczywiście tylko do sprzedaży wibratorów. W tym jest najlepsza i jeszcze na wizji liże się ze swoimi psami. Ohyda
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Poziom, wulgaryzmy, wyzywanie i krzyk

Extra informacje

Krystyna H / 2024-01-08

Nie polecam zakupów w Zhana Shop!!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Poziom osoby prowadzącej

Extra informacje

Marcelina P / 2024-01-01

Nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK!!!!!

Wady

MNÓSTWO!!!!!!!!

Extra informacje

Edyta S / 2023-12-31

Zdecydowanie nie polecam. Pozytywne to chyba wystawiane przez właścicielkę. Większość wystawionych w jeden lub dwa dni. Poziom Pani prowadzącej to poziom poniżej ZERA!!!!¡
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wulgaryzmy, poniżanie

Extra informacje

Grazyna / 2023-12-27

Nie polecam! Piszą pozytywne opinie sami sobie, twierdzą że trzeba uważnie słuchać co mówi na insta story, ale jak można to usłyszeć skoro po zakupie po upomnieniu o paczkę dostaje się blokadę! Nawet nie da się zgłosić że w paczce nie ma zamówionego przedmiotu. Nie polecam, brak kontaktu, klient po zakupie jest olewamy, oszukany, pieniążków niestety nie zwracają, nie ma też paragonów za zakup, oszustwo w biały dzień!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak szacunku do klienta

Extra informacje

Ewcia / 2023-12-22

Nie polecam!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Mniej niż zero

Wady

Mniej niż zero

Extra informacje

Mniej niż zero

M.M. / 2023-12-22

Po zakupie kiedy zaczęłam pytać o paczkę bo nie mialam żadnego info zablokowano mnie wszędzie gdzie było to możliwe, Paczka przyszła lecz nie do końca z tym co zamówiłam, wysłałam SMSz innego numeru do Izy o wyjaśnienie mojej paczki od razu oddzwoniła Alina, darła się w niebogłosy, naubliżała mi i na koniec wykrzyczała "TY KU___" NIE POLECAM!!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Brak szacunku do klienta

Extra informacje

Alina / 2023-12-22

NIE POLECAM!!!!!!¡! ZROBILAM TAM ZAKUPY 3 RAZY I ZAWSZE BYLY NERWY BO NIE BYLO INFO CO Z PACZKĄ, KONIEC ZAKUPOW! NIEPROFESJONALNA, CHAMSKA, WULGARNA BABA KTORA NIE MA SZACUNKU DO NIKOGO JAK RÓWNIEŻ DO SIEBIE! JAK PROSISZ O INFO CO Z PACZKĄ TO BLOKUJE. JAK MOZNA SPRZEDAC COS KOMUS I GO ZABLOKOWAĆ!!!!! KARYGODNE OSZUSTWO!!! PRZYSZLY INNE PRODUKTY NIŻ ZAMOWIONE A KONTAKT JUZ ZABLOKOWANY!!! PIENIEDZY JUZ NIE ODZYSKASZ!! INFOLINIA TO PORAZKA, TA DZIEWCZYNA NIC NIE WIE I EIELE NIE MOZE, NIC NIE MOZE!!! A ALINA JAK COS NIEWYGODNEGO DLA NIEJ TO ALBO DRZE RYJA NA TRANSMISJI ALBO ZARAZ BLOKUJE. UCIEKAĆ STAMTAD JAK NAJDALEJ!!!!!!!??!???
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

SAMA ALINA

Extra informacje

OSZUSTWO!!!!

Miśka / 2023-12-21

Zdecydowanie nie polecam! Bezczelna wulgarna kobieta z lekceważącym podejściem do klienta. Po sprzedaży klient nie jest już klientem a wrzodem! odsyłanym na pseudo infolinię do pani która nic nie wie. Żadnych informacji o wysyłce, nie wiesz czy dostaniesz zakupiony towar czy nigdy go nie zobaczysz!Wysyłają inny towar niż zamówiony a jeśli się upomnisz to od razu blokują na transmisji infolinii i telefonie w którym słychać tylko pocztę głosową. Wysłałam dziś sms z innego nr tel do Izy o złe skompletowanie paczki, od razu oddzwoniła p.Alina i strasznie nakrzyczała na mnie, nie dopuściła do słowa, naubliżała i nazwala bardzo obraźliwie
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamstwo

Extra informacje

Sława / 2023-12-21

Dno, dna, poziom zero...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Okropne babsko

Extra informacje

Kasia / 2023-12-20

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!! Brak jakiegokolwiek kontaktu z klientem mam opłaconą paczkę nawet jest status wysłana ale w inpoście żadnej informacji o paczce nie mam
Zalety

Brak

Wady

Porażka

Extra informacje

Agnieszka / 2023-12-19

Z tak lekceważącym podejściem do klinta spotkakam się pierwszy raz. Po sprzedaży klijent nie jest już klijetem, a wrzodem... Po opłaceniu towaru brak informacji co z zakupem... Zero kontaktu... zero towaru... Najbardziej nieprofesjonalna sprzedaż live na jaką trafiłam. Niepolecam ????????????
Zalety

Wady

OLEWANIE KLIJENTA

Extra informacje

Kasia / 2023-12-19

Oszustwo!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK!!!!!!!!!!!!

Wady

Wszystko co najgorsze można przypisać sprzedajacemu

Extra informacje

Kasia / 2023-12-19

Oszustwo!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK!!!!!!!!!!!!

Wady

Wszystko co najgorsze można przypisać sprzedajacemu

Extra informacje

Paulina / 2023-12-19

Tak bezczelnej sprzedającej nie znalazłam chyba nigdzie. oszustwo w biały dzień, kupujemy opłacamy i nie możemy doczekać się odpowiedzi od sprzedającej nie wspomnę że o przesyłce to wg można zapomnieć!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK

Wady

Brak kontaktu, brak wysyłki po opłaceniu zamówienia

Extra informacje

Faseta / 2023-12-18

Witam serdecznie nie polecam zakupów u tej Pani nie wysyła zakupionych uniej rzeczy jeśli upomniasz się o swoje to cie blokuje.na transmsji tylko krzyczy wyzywa i odsyła na infolinię na której pracuję Pani co nic nie wie itd. Nie kupujcie niej !
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

brak

Wady

brak towaru ,dużo nerwów

Extra informacje

Wulgarna ,Niekompetentna osoba nie szanującą klienta

Gosia / 2023-12-17

Paczka opłacona prośbą o wysyłkę pocztą polską i czekałam 3 tygodnia po wysłaniu na whatsapp chyba z 20 razu zapytania vo z moją paczka echo po komentarzu z zapytaniem co z paczka na transmisji paczka się znalazła i pani wrzeszcząc rzuciła moja paczka . Przesyłka doszła po 27 dniach od zakupu z innym zegarkiem. Nie polecam dodam że oczywiście na pytanie kto zapłaci za zwrot towaru do niej echo
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Bardzo długi czas oczekiwania na paczkę zero kontaktu chamskie podejście i niewłaściwy towar

Extra informacje

Edyta K / 2023-12-17

Nigdy nie oglądałam transmisji na której osoba prowadzaca/sprzedająca używałaby tak wulgarnego języka, poniżała i obrażała kupujących.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Poziom transmisji, wypowiedzi, język z rynsztoka.

Extra informacje

Emi / 2023-12-16

Witam. Nie polecam zakupu u tej Pani zostałam również oszukana . Zakupiłam perfumy , opłata zawarta 5 grudnia do tej pory nie otrzymałam zakupionego perfumy. Nie dajcie się naciągać. Pieniędzy raczej nie odzyskacie ,a widzę że nie jestem tu sama. Nie odpowiada na żadne wiadomości ani nie odbierają telefonów. Istne złodziejstwo !!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Złodzieje pieniędzy

Extra informacje

Figa / 2023-12-15

Zdecydowanie nie polecam. Bezczelna, wulgarna kobieta.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Klaudia / 2023-12-15

Niestety nie polecam, zamówiłam u pani Aliny w sklepie 3 pary perfum 7 grudnia zamówienie zostało opłacone tego samego dni, wysyłka do tej pory nie nastąpiła (15.12.2023 ), pisząc do firmy przez formularz kontaktowy nie dostałam żadnej informacji zwrotnej, dzwoniąc na numer telefonu nikt nie odbiera i łapię poczta w takim razie po co jest podany numer?. Pisałam również na fejsie i też nie ma żadnej odpowiedzi. W sklepie internetowym mają widoczną informację o szybkiej wysyłce a mimo wszystko nie stosują się do tego Nie Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Ofelia / 2023-12-15

Polecam jak najbardziej zakupy u Aliny. Wszystko oplacone jak nalezy, spakowane i wyslane w tempie ekspresowym. Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar sztos. Jeśli chodzi o osoby poniżej, ktore negatywne opinir wystawily, powinny przemyslec swoje podejscie do sprzedajacej, wg Was, wszystko byloby z pewnoscia dobrze gdyby kazda z Was traktowala zakupy i sprzedajaca powaznie. U siebie w oku drzazgi nie widzicie. Najpierw polecam oplacac koszty wysyłki. Wszystkim się pewnie wydaje że Alina za free będzie wysyłać paczki, a dwa jak by każdy dostosowal się do zasad na pewno nie miał by problemów. Najlepiej całą winę zwalić na sklep, a siebie w tym nie widzieć drogie Panie? Zanim kogoś osadzicie przemyślcie 100 razy, czy aby jak taka święta jestem... Co do określania towaru chinszczyzna, polecam zerknac drogie Panie w domu czego nie macie z Chin, bo na bank ciężko będzie znaleźć Wam cokolwiek. Jak znajdziecie to jestem pewna, ze na palcach jednej ręki da się policzyć.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem, prezentacja i towar piekny

Wady

Extra informacje

Nat Uśka / 2023-12-14

Nie polecam ‼️
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Tanio

Wady

Bardzo słaba jakość obsługi klienta

Extra informacje

Agata / 2023-12-13

Koniec sierpnia kupiłam celebrytke i zegarek,celebrytka nie doszła bo okazało się że nie ma jej na stanie a zegarek po prawie miesiącu przyszedł.zepsuty!!porysowany!tragedia. Jak w końcu udało mi się porozumieć co do reklamacji nikt go nie odebrał!!2tyg czekał na poczcie do odbioru. Niestety pracują tam niekompetentne osoby!!ani pieniędzy ani zegarka jestem w plecy 3 koszty za przesyłki!!piszcie jak jesteście poszkodowane, złożymy zawiadomienie do policji. [email protected]
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Ewa Cz / 2023-12-09

Beznadzieja, tak dużo negatywnych opinii, aż dziw, że ludzie nadal kupują. Na transmisjach jest wulgarna i chamska.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamstwo, wulgarność

Extra informacje

Jola / 2023-12-03

Zamówiłam, zapłaciłam i od ponad 2 tygodni nie otrzymałam przesyłki. Na whatsapp odpowiada : śledź maila, paczka będzie nadana. Szukam osób, które też zostały tak oszukane
Zalety

Brak

Wady

Piramida finasowa

Extra informacje

Bogna / 2023-12-03

Bezszczelna, wulgarna inieobyta osoba prowadząca. Przelew przyjęła a towaru brak od lip a 2023. Ma wszystkich w d***e. Pieniędzy nie oddaje. Odzewu zero a jak zwróciłam się na liście to stwierdziła że u niej nic nie kupowałam. I mam szukać na innym livie. I na dodatek obraża osoby jeśli zwrócą się na liście. Szczyt chamstwa. Powinni ją zablokować bo oszukuje. Karma wraca ze zdwojoną siłą. Odpowiesz za to wszystko zło, ktore czynisz ludziom !!!!!
Zalety

Mniej niż zero

Wady

Mniej niż zero

Extra informacje

Mniej niż zerooooooo

123456789 / 2023-12-03

Tyle złych opinii, że aż dziwne, że ktoś jeszcze kupuje u tej osoby.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

nie ma żadnych

Wady

obrażanie klientów, prymitywne teksty

Extra informacje

Kinga S / 2023-12-02

Nie polecam, muł i dno...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo by pisać

Extra informacje

Zhana 5 / 2023-11-29

Pozytywy to chyba wystawiane przez samą siebie
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wulgaryzm, obrażanie

Extra informacje

Vigra / 2023-11-29

Tragedia, sprzedają rzeczy których nie mają, chyba te rzeczy idą z Chin, po opłaceniu paczki oraz wysyłki, ze statusem paczka wysłana, czekam i nic. Kasę biorą, a potem mają ludzi w ***, zero kontaktu, jakieś informacje na laivie, że kontakt przez WhatsApp. Pretensje do nas kupujących, czekających, że zawracamy dupę. Pierwszy i ostatni raz zrobiłam tam zakupy, w życiu nie widziałam, żeby ktoś tak ignorował informacje od klientów. Mówił że go wk.rwia, bo chcemy dostać swoje zamówienie, lub zwrot pieniędzy. Czekam na paczkę, ale moja cierpliwość sięga zenitu. Mam nadzieję że ktoś zrobi z nią porządek. Odradzam zakupy, szkoda czasu, nerwów i kasy.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak, same minusy

Wady

Zero kontaku, fałszywe informacje

Extra informacje

Totalny bałagan, brak poszanowania klientów, obsługa poniżej zera

Marta / 2023-11-06

Wysyłają inny towar, brak pomocy ze strony infolonii. Totalne olanie klienta. Tak jak ktoś poniżej napisal, do momemtu zakupu i oplaty wszystko ok, później czas oczekiwania bardzo dlugi a na koniec wysylka innego niż zakupiony. Zero pomocy, po wielu zgłoszeniach. . Nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Zhana / 2023-11-04

Jakość nieadekwatna do ceny. Wulgaryzmy i obrażanie na,transmisjach.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Poziom transmisji, brak kultury

Extra informacje

Kasia / 2023-11-03

Nie polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Poziom żenujący

Extra informacje

Aga / 2023-10-28

Blisko 3 tygodnie czekam na zamówione i opłacone perfumy. Wysłałam kilka mieli, pisałam na priv na stronach, zero odpowiedzi. Telefon jest zablokowany. Zapytałam na transmisji na żywo tydzień temu o moje zamówienie to mi odpowiedziała gwiazda, że się przeprowadzają, zmieniają lokalizację i wstrzymane są wysyłki, o czy na stronie sklepu żadnej wzmianki nie ma. Jestem zdecydowana na złożenie zawiadomienia o oszustwie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie wysyła opłaconego towaru

Extra informacje

Paula / 2023-10-27

Po 1 to proszę nie nazywać czegoś infolinią, albo niech ktoś się dowie na czym polega taka infolinia. Jest to bardzo mylne określenie. Na infolinii dostaje się konkretną odp na swoje pytanie . Chyba ,że są to nowe standardy pseudoinfolinii. Zadałam pytanie o wysyłkę oraz możliwość dobierania. Oczywiście nikt nie spojrzał na konto aby odp rzeczowo i konkretnie ale tylko aby odp. Myślę , że tu się obsługuje na zasadzie odp co kolwiek odhaczone. I nic dziwnego ,że jest coraz więcej klient nie zadowolonych i narzekających. Mało tego po zamknięciu paczki ( gdzie była tylko biżuteria zakupiona na transmisji) czas oczekiwania - spakowanie paczki 5 dni + 15 dni oczekiwania na kuriera. Z chin przychodzą szybciej. Wszystko działa jak " zegarki" które są sprzedawane ..., oczywiście nie ma co się nastawiać na zegarek za 25 zł ( chociaż nie jeden taki kupiłam i byłam zadowolona ale nie u tej pani) ,gdzie zegarek dosłownie się sypie. Pani twierdzi ,że na transmisji o tym wspomina. Tylko pytanie na co komu " zegarek" do ozdoby. Ogólnie nie polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.67
Zalety

Brak

Wady

Obsługa klienta

Extra informacje

Ziuzia / 2023-10-20

Mam nadzieję,że moja opinia będzie pomocna dla obu stron. Zamawiałam u p. Aliny na transmisji. Paczkę otrzymałam z biżuterią jak i zegarkami. Jakość biżuterii polecam ale zegarki to tragedia. Nawet jak za cenę 25 zł uważam ,że ten szmelc nie jest warty 10 zł. Przejdę do kwestii kontaktu oraz obsługi . Na początku wydało mi się ,że wszystko jest ok. Ale po ostatnim konkrecie z " infolinią" odniosłam wrażenie ,że totalnie zlewają klienta. Tak naprawdę składasz zamówienie jest ok, opłacasz jest ok ale jak już zapytasz o co kolwiek nie ma konkretnej odp. Pisząc na WhatsAppie oczekuje konkretnej odp na moje pytanie. Nie każdy czyta regulamin , czy jest nowy. Nie jest problemem mieć gotowy szablon na odp wg regulaminu. Proszę nad tym popracować. Bo pomimo fajnej ceny biżuterii cała reszta pozostawia bardzo dużo do życzenia i to nie jest dbanie o klienta.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
2.67
Zalety

Cena

Wady

Obsługa klienta

Extra informacje

Majka / 2023-10-16

Od miesiąca czekam na zamówienie płatność potwierdziłam brak kontaktu nie polecam oszuści! Infolinia to kłamstwo nie odpowiadają a tel zablokowany . \\r\\n
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

Marta / 2023-10-04

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM .Masakra jakaś nie dość że nie otrzymałam kompletnego zamówienia. Zamówiłam 3 butelki perfum, otrzymałam 1 sztukę to jeszcze czekałam miesiąc. I to po moich wielokrotnych interwencjach dopiero została wysłana paczka. Oszustwo nie dajcie się naciągać szkoda pieniędzy i nerw.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
3.00

Asia / 2023-09-29

Polecam serdecznie Alinke. Bizu piękna, dostawa bardzo szybka, a kontakt bardzo szybki. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Zofia / 2023-09-27

Oszusci i złodzieje. Od dwóch miesięcy czekam na swoje zamówienie lub zwrot pieniędzy. Kontaktu brak, mimo moich prób (fb, insta, whats app, mail). Nigdzie nie odpowiadają. Infolinia to tylko ściema. Nie polecam! Straciłam.pieniadze, nerwy i czas. Dramat!
Zalety

Brak!

Wady

Osszusci wyłudzający pieniądze.

Extra informacje

Sylwia / 2023-09-20

Polecam zakupy u Aliny, biżuteria prześliczna, ceny najniższe, wszystko zgodne z opisem. Obsluga super, szybka wysyłka
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie.

Wady

Extra informacje

Oliwia / 2023-09-15

Wszystko piękne. Ozdoby do włosów cudo, biżuteria piękna. Wszystko zgodne z opisem. Jak najbardziej polecam Alinke
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

To ja / 2023-09-12

Mijają dwa tygodnie od zlozenia zamówienia na stronie (gdzie w regulaminie mają zapis że realizacja zamówienia w ciągu 3 dni) a zamówienia jak nie było tak nie ma. Pani szanowna prawie codziennie wstawia relacje jaka jest zarobiona, wywleka brudy na ludzi ale żeby móc się z nią skontaktować czy liczyć na jakąkolwiek odpowiedź z którejkolwiek jej strony na FB (ma chyba 4) czy IG to można pomarzyć. Na meile też nie odpowiada nikt. Kobieta na relacjach gada o infolinii ale numery są jakąś wielką tajemnicą, osoby postronne muszą je podawać.poza tym jeśli wprowadzacie infolinię to numery powinny być od razu przy zamówieniu. Co w stylu \\\"Jesli masz pytania skontaktuj się z nami: *numer*\\\"
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.67
Zalety

Wady

Problem z kontaktem, zamówienie nie jest realizowane w gwarantowanym czasie

Extra informacje

Aa / 2023-09-12

Od 2tyg brak zamówienia, zaraz minie miesiąc od zlozenia zamówienia. paczka czeka na odbiór przez kuriera od 1,5tyg ...masakra . Ile można czekać. Chce zwrot pieniędzy zero odzewu
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Parę lat temu warto było zamawiać teraz nie polecam

Kowal / 2023-08-22

Nie dajcie się zwieść. Sklep nie wysyła towaru. Czekam już 3 tygodnie. Fb, Insta, nie odpowiada, email milczy, telefon jest zablokowany. OSZUSTWO!!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

- brak towaru - brak kontaktu - oszustwo!!

Extra informacje

Ka / 2023-08-10

Sprawnie, szybko, jestem bardzo zadowolona z produktów. Rzetelny opis na stronie sprawił, że się nie zawiodłam. Wszystko świetnie zapakowane, w paczce gratis. Polecam!
Zalety

Jakość produktów

Wady

Brak

Extra informacje

Wioletta / 2023-08-08

Polecam zakupy u Aliny, na stronie ma świetna bielizne, a na transmisjach biżuterię. Ceny najlepsze w sieci. Szybka wysyłka I mila obsługa.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Elka / 2023-08-03

Jak bizu czy bielizna to tylko u Aliny, polecam całym sercem. Świetne ceny, jakość i dostawą szybko. Obsługa super.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Adam / 2023-07-30

Kupuje dla żonki cały czas i nigdy nie miałem problemu. Ceny świetne. Towar na prawdę super, Żona zachwycona. Kupuję na stronie jak i na transmisjach. Warto. Wysyłka mega szybka.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecajka

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-07-28

Polecam zakupy u Alinki, biżuteria pierwsza klasa, bielizna prześliczna. Nigdy się nie zawiodłam, ceny powalaja. Wysyłka szybka a obsługa mega pozytywna. Wszystko wg opisu
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Lidka / 2023-07-26

Polecam każdemu zakupy u Alinki. Uwielbiam jej transmisję i styl. Jeśli chodzi o towar, to biżuteria przepiękna, zawsze coś dla nas wybierze fajnego. Ceny mega. Paczki dochodzą szybko. Obsługa miła I serdeczną
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Marta / 2023-07-25

Kupiłam kilka razy biżuterię i bielizne, ciągle mi mało. Nigdy się nie zawiodłam. Towar super, ceny rewelacja a obsługa swietna. Wysyłka paczek szybko i sprawnie
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Zosiq / 2023-07-24

Ja jestem wdzięczna za to że Alina ma taki sklep, biżuteria robi furorę. Uwielbiam rowniez kupowac bielizne u Aliny, bo ma na prawdę świetny wybór. Co tu gadać, ceny konkurencyjne, nigdzie nie widzialam takich. Kontakt.swietny, a paczki dochodzą bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Jakie minusy, nie ma zadnych

Extra informacje

Isia Monisia / 2023-07-23

Polecam zakupy na transmisji u Alinki. Biżuteria cudowna, wszystko świetnej jakości, Polecam bardzo też stronę internetową www.zhanna.pl bielizna piękna. Kontakt super. Paczki bardzo szybko wysyłane. Szczerze warto.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Olka / 2023-07-21

Zakupy u Aliny to czysta przyjemność I strzał w dziesiątkę, biżuteria piękna, ceny świetne. Obsługa mega. Szybka realizacja zamówień.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Monia / 2023-07-17

Biżuteria piękna, ozdoby sztos, wszystko od Aliny mega. Ceny dla każdego nigdzie takich nie ma. Polecam. Nigdy się nie zawiodłam. Obsługa miła, towar dociera w ekspresowym tempie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam zakupy

Wady

Extra informacje

Wiolka / 2023-07-14

Robię zakupy u Alinki od kilku lat, jestem mega zadowolona. Wszystko świetnej jakości od gadzetow po bielizne I biżuterię. Ceny najlepsze w sieci. Dostawa ekspresowa.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Dzidzia / 2023-07-10

Polecam zakupy u Aliny. Biżuteria swietna, ozdoby super. Ceny rewelacja a obsluga sztos. Paczki szybko docieraja. Jestem zachwycona
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Na 100 % polecam

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-07-07

Kocham transmisję i zakupy u Alinki. Towar pierwsza klasa, bielizna, biżuteria piprostu cudo. Mam dużo rzeczy w świetnych cenach. Polecam, obsługa świetna, paczki wychodzą szybko :-*
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Edzia / 2023-07-05

Polecam. Polecam i jeszcze raz Polecam, transmisję fajne, towar mega a ceny najlepsze. Bardzo miła obsługa I kontakt. Paczka szybko wychodzi. Nigdy nie miałam problemu.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super

Wady

Extra informacje

Martyna / 2023-07-02

Kocham kupować u Alinki, towar najlepszy. Transmisje super , ceny sztos. Kupuję od jakiegoś czasu I zawsze jestem zadowolona. Paczki przy hodza bardzo szybko. Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

Ewa / 2023-07-01

Polecam zakupy u Aliny, biżuteria, ozdoby do włosów super, ceny świetne a obsługa rewelacja. Transmisje sprzedażowe pelne humoru, świetne się spędza czas. Paczki wychodzą bardzo szybko, to duży plus.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Extra informacje

Madzia / 2023-06-29

Zakupy ,awsze trafione. Alinka ma mega towar i ceny, obsługa rewelacja, a transmisje świetne, zawsze się miło ogląda. Wszystko ,godnie z opisem a paczuszki wychodzą szybko
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Lidia / 2023-06-27

Zakupy u Aliny to sama przyjemność, towar rewelacja, a ceny najlepsze że wszystkich. Często kupuje i nigdy się nie zawiodłam. Bardzo polecam. Obsluga super. Kontakt świetny. Wysyłki ekspresowe.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Ilona / 2023-06-25

Bardzo polecam zakupy u Alinki. Towar sztos, ceny świetne a jakość rewelacyjna. Obsługa super. Paczki docierają bardzo szybko. Kocham bizuterie od Aliny.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Bardzo, ale to bardzo polecam

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-06-23

Jak bizu to tylko od Aliny, jak gadzety ;-) to też tylko u Aliny, jak ozdoby do włosów też u Aliny. U niej dostaniemy wszystko, a w jakich cenach uuu nikt takich nie ma. Polecajka z całego serducha. Warto serio. Paczki szybko docierają.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Misia Ola / 2023-06-22

Jak zakupy to tylko u Aliny, towar pierwsza klasa, ceny najlepsze w sieci, obsługa super. Wszystko opisane co do joty. Livey najlepsze. Miło spędza się czas na zakupach. Paczki dochodzą ekspresowo.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

Monika / 2023-06-21

Polecam zakupy i Aluny, ceny rewelacja. Towar pierwsza klasa, a wysyłka ekspresowa . Nigdzie nie ma tego co u Ali
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Paulina / 2023-06-19

Polecam zakupy u Pani Aliny. System mega wygodny, przejrzysty, statusy paczki widoczne. Wszystko proste w obsludze. Towar I jego wybor super. Ceny swietne. Ja jestem mega zadowolona, bo jest bardzo duże uproszczenie. Paczki wychodzą bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Wiola / 2023-06-17

Lepsza komunikacja z klientem
Zalety

Wady

Brak organizacjii

Extra informacje

Zero kontaktu tel nie ma na messengera nikt nie odpowiada nie można się dowiedzieć na temat opłaconej paczki

Aśka / 2023-06-17

W piątek dostała. Paczkę i jestem mega zadowolona, wszystko piękne. Pani Alina ma świetny towar, ceny i obsługę. Przesyłki są szybkie i bezproblemu.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Dominika M. / 2023-06-16

Takie zakupy to tylko u Aliny. Towar przepiękny, obsługa super. Ceny nikt takich nie ma, są mega konkurencyjne. Paczka dotarła bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Uwielbiam

Wady

Extra informacje

Anetta / 2023-06-14

Polecam zakupkinu Alinki. Wszystko zgodne z opisem, mega livey i ceny. Paczka przyszła ekspresowo.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Patrycja / 2023-06-13

Polecam zakupy u Alinki, wszystko piękne i w super cenach. Paczki przychodzą bardzo szybko a obsługa jest świetna. Kontakt rewelacyjny.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Stasia / 2023-06-10

Witam, Kochane polecam zakupy u Pani Aliny, ceny ma super a jakość towaru świetna. Wszystko zgodne z opisem. Kupowałam kilkanaście razy już i nigdy nie mam problemu z obsluga czy kontaktem. Paczki dochodzą bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2023-06-08

Jak biżuteria, ozdoby do włosów i gadzety ero to tylko u Alinki. Bardzo polecam. Duży wybór. Jakość najlepsza a obsługa świetna. Ceny, pobijają wszystkich. Paczka szybko dociera, ogromny plus.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Ania / 2023-06-07

Kochani polecam zakupy u Alinki, transmisje mega, towar świetny, ceny rewelacja. Kontakt świetny. Paczki wysm hodza na prawdę szybko. Polecam serdecznie
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Krystyna / 2023-06-06

Zakupy u Alinki sama przyjemność. Przyjacielska atmosfera na live, mega pomocne dziewczyny, kontakt ze sprzedająca idealny. Ceny powalają, każda z nas jest zadowolona. Wysyłka szybka.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Oliwier / 2023-06-05

Polecam zakupy u Pani Aliny, kupowałem niejednokrotnie dla Żony bielizne I wszystko super. Obsługa świetna, kontakt ze sprzedajaca bardzo dobr.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Karola / 2023-06-04

Zakupy u Aliny to sama przyjemność, wszystko cudne, ceny sztos, njkt takich nie ma. Obsługa super a wysyłka bardzo szybka.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam wszystkim serdecznie

Wady

Extra informacje

Wiolka / 2023-06-02

Polecam, zakupy zawsze udane, towar pierwszej jakości, na prawdę fajny i mega ceny. Wysyłki szybkie i bez problemu. Obsługa super.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i sprawnie.

Wady

Extra informacje

Miśka / 2023-06-01

Kocham zakupy u Alinki. Wczoraj dostałam paczke i jestem mega zadowolona. Wszystko piękne, kontakt rewelacja a wysyłka na prawdę szybka. Ceny powalaja- polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2023-05-31

Polecam zakupy u Pani Aliny, same cudowności ma , bielizna, biżuteria, dodatki do włosów, a przede wszystkim ceny super. Każda z nas się zaopatrzy w to co chce. Obsługa mega, a wysyłki zawsze na czas docierają.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Patrycja / 2023-05-30

Bardzo polecam zakupy na Zhanna.pl I u Aliny. Wszystko piękne, na prawdę tanio i przede wszystkim szybka wysylka. Ja tylko u Aliny kupuje jeśli chodzi o wszelkie dodatki czy bielizne. Wszystko super.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Justyna / 2023-05-27

Uwielbiam zakupy u Alinki, towar sztos, bielizna śliczna. Mam dużo od Alinki i nigdy się nie zawiodłam. Paczka zawsze na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Justyna / 2023-05-27

Uwielbiam zakupy u Alinki, towar sztos, bielizna śliczna. Mam dużo od Alinki i nigdy się nie zawiodłam. Paczka zawsze na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Justyna / 2023-05-27

Uwielbiam zakupy u Alinki, towar sztos, bielizna śliczna. Mam dużo od Alinki i nigdy się nie zawiodłam. Paczka zawsze na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Martyna / 2023-05-25

Polecam zakupy u Aliny, nie raz kupiłam i jestem mega zadowolona. Bizuteria, bielizna są świetne, ceny rewelka. Obsługa sztos. Paczka na czas.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 % tylko u Alinki

Wady

Extra informacje

Milagros / 2023-05-24

Wczoraj dostałam paczuszkę, wszystko piękne. Uwielbiam zakupy u Alinki, bardzo polecam am bo nikt takich cen nie ma a towar sztos. Ceny mnie zwalily z nóg nikt takich nie ma. Paczki bardzo szybko przychodza :-)
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Magda / 2023-05-23

Kochani jak zakupy. To tylko u Alinki. Bizuteria, bielizna I gadzety na prawdę w super cenach. Bardzo polecam. A najważniejsze jest to, ze paczki mega szybko dochodzą.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Ilona / 2023-05-21

Bardzo polecam zakupy u Alinki, wszystko przepiękne, bizuteria, bielizna cudo. Kontakt rewelacja. Paczka wysyłana szybko i bez problemu. Alinka najlepsza :-*
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam całym serduszkiem

Wady

Extra informacje

Kalina / 2023-05-20

Całym sercem polecam zakupy u Pani Alinki. Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. Bielizna rewelacja. Towar wysylany bardzo szybko.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Iwcia / 2023-05-19

Kochane nie zastanawiajcie, kupujcie u Alinki bo ceny są najlepsze w sieci. Kupuję dlugo i nigdy się nie zawiodłam. Alinka ma same perełki. Paczki zawsze na czas, pomoc w wyborze super. Obsługa na medal
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Marek / 2023-05-19

Polecam bielizne I gadzety od Pani Aliny, z żoną kupujemy i na prawdę mamy pełna satysfakcję że wszystkiego. Towar mega, dostawa szybka a obsługa rewelacja.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Oliwka / 2023-05-18

Zakup bizu, dodatkow czy bielizny to jedynie od Alinki. Wybór i ceny najlepsze, wszystko cudne. Obsługa na poziomie a wysyłka bardzo szybko. Chcesz kogoś zaskoczyć gadżetem to w świetnej cenie u Aliny.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zgodne z opisem

Wady

Extra informacje

Wiktoria / 2023-05-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupow u Alinki, ozdoby cudne, bielizna prześliczna a ceny mega . Towar wysyłany na czas, nigdy nie było z tym problemów. Polecam całym serduszkiem.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2023-05-16

Kocham zakupy u Alinki, mega towar w świetnych cenach. Obsługa najlepsza, towar szybko dociera. Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam w 100 %

Wady

Extra informacje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie