Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Wodociągi i kanalizacja
  • /
  • Alina Nowak transmisje
  • /
  • 1

Opinie o Alina Nowak transmisje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie
Cena
2.68
Jakość
2.65
Obsługa klienta
2.62

Średnia ocen

2.65

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

176

dodanych opinii

 

Xyz / 2022-05-08

Nie polecam. Strasznie prymitywna i zapatrzona w siebie. Poziom transmisji ponizej zera. Ostatnio wmawia, ze schudla, bo przez tydzien nic nie jadla. W rzeczywistosci na transmisjach i insta masa filtrow. Towar chinski. Fb dawno powinien zablokowac te pania. P.S. Strasznie zagubiona emocjonalnie osoba, ktora szuka poklasku.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Cala masa

Extra informacje

Putiiin / 2022-05-07

Mniej niż 00000
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo by pisać.....

Extra informacje

Królowa / 2022-05-04

Poziom osoby prowadzącej poniżej zera
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Karola / 2022-05-02

Babeczka super , ma do siebie dystans , nie da sobą pomiatać, każdy kupiony produkt jest zgodnie z opisem.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Towar zgodny z opisem

Wady

Extra informacje

Marek Sz / 2022-04-23

Nie, nie, nie...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Adelina / 2022-04-18

Nie polecam!!!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

0

Wady

Extra informacje

Magda / 2022-04-05

Zdecydowanie nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Nina / 2022-03-26

Nie da się ani słuchać, ani oglądać.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Poziom osoby prowadzącej poniżej zera.

Extra informacje

Alina / 2022-03-24

Nie polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Brak kultury osobistej

Extra informacje

Natalia / 2022-03-14

Najlepsze live, najlepsza kobita!

Nikola / 2022-03-14

Uwielbiam oglądać live, polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Emma / 2022-03-14

Super live! Super babeczka ❤️
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Mimishka / 2022-03-14

Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Wiki / 2022-03-13

Fb powinien zablokować tą kobietę i jej prymitywne transmisje.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Brak kultury!!!!!!!!!!!!!

Extra informacje

Maciek / 2022-03-12

Nie da się nic dobrego napisać!!! Zero kobiecości.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

brak

Wady

transmisje to gównie wulgaryzmy i hejt

Extra informacje

Belzebub / 2022-03-11

Masakra....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

brak

Wady

prostactwo i chamstwo

Extra informacje

Ziutek / 2022-03-10

Wulgarna prowadząca, uszy bolą od słownictwa. Prosta, zadufana w sobie prosta baba.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Opisane powyżej

Extra informacje

Justyna D / 2022-03-09

Zero klasy i kultury
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wulgarność, prymitywny język.

Extra informacje

Zosia / 2022-03-08

Nigdy więcej!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Poziom mniej niż zero

Extra informacje

Wenus z Milo / 2022-02-22

Tragedia...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Monika / 2022-02-21

Uwielbiam Alinke oglądać ????????????
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Cena

Wady

Jedzie z hejterami na ostro

Extra informacje

Super babeczka

Kora / 2022-02-21

Supi
Zalety

Super babeczka! Miła, kulturalna, wulgaryzmy tylko i wyłącznie w stronę hejterow ????????

Wady

Brak

Extra informacje

Julia / 2022-02-17

Beznadzieja, żenada, bez poczucia kobiecej godności.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wulgarność, prymitywne "teksty"

Extra informacje

Anna / 2022-02-15

żałosna kobieta
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

za dużo by wymieniać

Extra informacje

Kora / 2022-02-13

Mniej niż zero
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Tragedia i beznadzieja

Extra informacje

Rock Cafe / 2022-02-12

Raz wystarczy, nigdy więcej!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

wulgarny język, który niby ma być dowcipny

Extra informacje

Elwira D / 2022-02-11

Nie warto marnować czasu.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Oj dużo by pisać

Extra informacje

Maryna / 2022-02-06

He, he.... Żenada.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Ewa Cz... / 2022-02-04

Prymitywne, prostackie, chamskie, wularne teksty.... Jak ktoś lubi, to te transmisje dla niego....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jak powyżej

Extra informacje

Kaśka / 2022-02-02

Konkretna kobitka, cięte riposty tylko na zaczepki. Dobrze, że sobie nie pozwala na głowę wejść. Szczegółowo opisuje dany towar. Rekin biznesu co nie dotknie-sprzedane.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Ania / 2022-01-24

Alina to kobieta demon. Potrafi sprzedać wszystko - od spinek do włosów po dildosy. Transmisje sprzedażowe prowadzi w sposób jasny, komunikatywny. Wulgarny język (uwaga: tylko na transmisjach z gadżetami erotycznymi) jest jedynie odpowiedzią na chamskie komentarze - sorry, muszę to napisać - stulejarzy, którzy chcą zwrócić na siebie jej uwagę. Niestety, nie dla psa kiełbasa ;-). Towar wysokiej jakości, kontakt ok, ceny przystępne, estetycznie zapakowany. Kuleje troszkę czas wysyłki, ale da się przeżyć. Śmiało polecam :-).
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Cena, jakość, kontakt, komunikatywność

Wady

Extra informacje

Gejsza / 2022-01-23

Beznadzieny poziom.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

BRAK!

Wady

Żenujący poziom transmisji

Extra informacje

Adrianna / 2022-01-19

Nie polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wulgarność, brak kultury

Extra informacje

Marzena Sz / 2022-01-15

Nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Ludwik / 2022-01-09

Szkoda tracić czas na taki poziom transmisji.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Alison / 2022-01-06

Zdecydowanie odradzam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wulgarność

Extra informacje

Tomasz P / 2022-01-01

Poziom transmisji poniżej Zera!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

0

Extra informacje

Julita / 2021-12-26

Odradzam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu, wulgarność

Extra informacje

Dorota W / 2021-12-25

Nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Wulgarna, nieprzyjemna prowadząca

Extra informacje

Ola / 2021-12-20

Zapytałam o ofertę sklepu, a ta kobieta kazała mi spadać na allegro. Powiem szczerze, że pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Potem doczytałam, że to jest sekta, mają jakąś weryfikację i sprzedają tylko swoim. Ale widząc opinie ludzi tutaj, że zostali zrobieni na kasę, wcale nie żałuję.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Wulgarne zachowanie wobec klienta

Extra informacje

Joanna B / 2021-12-17

Zdecydowanie nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Karol / 2021-12-15

Próba anulowania zamówienia się nie powiodła, zamówienie zostało wysłane, anulowałam przez dhl to potrącono mi 15 zł. Dlatego, że nikt nie odbiera! Nie odpisuje! Ma wszystkich klientów.... Gdzieś.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Zero kontaktu, zwrot tylko za zamówienie.

Extra informacje

Xzy / 2021-12-15

Oceniam 0/10. Dostałam wadliwy produkt, podziałał miesiąc i na tym się skonczylo. Ok, zdarza się. Złożyłam reklamację. Brak odpowiedzi na maila, pisalam na messenger - Pani odpisala 2 razy i na tym się skonczylo. 0 adresu do wysyłki, nic, null. Wywalone po całości na klienta, oczywiście pozytywnymi wiadomościami się chwali, szkoda, że negatywne przemilcza. Tragiczny kontakt z klientem.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.67
Zalety

Dobre tworzywo użyte do produkcji towarów

Wady

Olewanie klienta, wymigiwanie się od reklamacji, długi czas realizacji zamówienia

Extra informacje

Adrianna / 2021-12-13

Mniej niż zero....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Hmmm... brak

Wady

Wiele.....

Extra informacje

Grzegorz T / 2021-12-12

Beznadzieja
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wulgarne teksty, brak szacunku do klientów, prymitywne "żarty"

Extra informacje

Patrycja / 2021-12-07

Zostaliśmy oszukani na ponad 100zł, nie da się anulować zamówienia. Paczka wróciła do sklepu i nie otrzymaliśmy zwrotu, mimo zapewnień. Oszustwo.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Wady

Kradzież

Extra informacje

Edyta O.... / 2021-12-04

Zdecydowanie nie polecam!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Tragedia Sprzedają towar którego nie maja na stanie ! Później każą czekać na dostawę która zawsze się spodnia Kiedyś zamawiałem ale pomyślałem każdemu się zdarza wiec dałem 2 szanse a tu znowu to samo. Telefonu nikt nie odbiera , nawet nie wyślą informacji ze brak towaru i nie przysla informacji kiedy można spodziewać się zamówienia. Kiedyś wina była wiadomości , podbijania itd strona miała wszystko usprawnić a tu taki sam burdel i syf
Cena
Obsługa klienta
3.00
Zalety

Śmieszne gadanie Aliny

Wady

Jakość obsługi DNO

Extra informacje

Złota Rybka / 2021-12-01

Odradzam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Mnostwo

Extra informacje

Ona / 2021-11-27

Nie polecam, ten sklep to jakiś żart straciłam 170zł
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Anna S / 2021-11-27

Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Karol / 2021-11-25

Nie da się anulować zamówienia. Nikt nie odpowiada na telefony, wiadomości i maile!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Żadnych.

Wady

Zero kontaktu

Extra informacje

Kasia / 2021-11-24

Kanciarze i oszuści! Nie polecam. Brak kontaktu ze sklepem. Nie odpowiadają na żadne wiadomości, telefonów nikt nie odbiera. Informacje na stronie są nieaktualne. Straciłam ponad 100 zł.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady!!!

Extra informacje

Judyta / 2021-11-21

Nie polecam!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Aga / 2021-11-18

Beznadziejny sklep. Nikt nie odpowiada na maile, wiadomosci czy telefony. Niepolecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Sylwia / 2021-11-18

Nie polecam. zero kontaktu ze sklepem
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

ZADNYCh

Wady

Extra informacje

Mario / 2021-11-15

Nie warto. Tylko czekała na przelew i kontakt się urwał. Towaru brak!!!!! Oszuści !!!! Podają inne konto w zamówieniu, a inne jest na ich stronie. Nie warto straciłem ponad 100 zł.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same minusy

Extra informacje

Magda D / 2021-11-14

Nie polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Ala / 2021-11-13

Nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Ann / 2021-11-12

Nie polecam. Kontakt nie mozliwy. Niktnie odpisuje ani nie odbiera telefonu.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Kinga / 2021-11-12

Ten sklep to jakis zart. Kasy pewnie juz nie odzyskam. Nie polecam nikomu.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00

Mags / 2021-11-12

TRAGEDIA. ZERO KONTAKTU W SPRAWIE ZAMOWIENIA. NIE POLECAM.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

zero

Wady

Extra informacje

Natalia Borowik / 2021-11-06

Nie polecam. Poziom transmisji zerowy!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

0

Wady

Wulgarna, niesympatyczna

Extra informacje

Maja Z / 2021-11-03

Nie polecam ani Pani prowadzącej ani towaru.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Barbara Z / 2021-10-31

Nie, nie i jeszcze raz nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Mała Mi / 2021-10-29

Nie warto...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

0

Wady

Extra informacje

Magda / 2021-10-28

Nie polecam!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Joanna / 2021-10-21

Masakra. Brak jakiegokolwiek kontaktu w sprawie zwrotu i reklamacji wadliwego towaru. Na maile nie odpowiada. Telefon to abstrakcja. Nikt go nie odbiera, skrzynka pocztowa zapchana. Myślę że brak szansy na zwrot pieniędzy za odesłany towar.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
2.33
Zalety

0

Wady

Same minusy!!!

Extra informacje

Firma nierzetelna

Amelia / 2021-10-17

Nie szanuje oglądających, przeklina.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wulgarność

Extra informacje

Dana / 2021-10-10

Nie polecam!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Eliza / 2021-10-06

Masakra.... Zdecydowanie Nie Polecam!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kultury O, poziom 0

Extra informacje

Czterdziestolatka / 2021-10-02

Nie polecam. Brak szacunku do klientów.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wada podstawowa to "brzydki język"

Extra informacje

Kasia S / 2021-09-30

Tragedia. Kobieta bez kultury, wulgarna. Dziwnym trafem pozytywne wpisy z jednego dnia. Chyba, żeby podbić ocenę.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo by pisać

Extra informacje

Dżana / 2021-09-26

Zdecydowanie nie polecam! Brak szacunku do klienta, ciężki kontakt z panią w sprawie zamówień, pani wulgarna, nie uprzejma. Proponuję uczyć się od Par'lamour Warsaw i pani Magdy.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.33
Zalety

Brak

Wady

Bardzo długi czas oczekiwania, obsługi klienta praktycznie brak, pani Alinie zależy tylko na pieniądzach, nie na kliencie

Extra informacje

Nika / 2021-09-05

Zdecydowanie nie polecam!!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak szacunku do oglądających

Extra informacje

Kacha_1985 / 2021-08-22

Oglądam często transmisję i osobowość pani Aliny przyciąga oglądalność jej. Bezpośrednia osoba nie przejmująca się opinia ludzi bez znaczenia. Jest kasy jaki jest i najlepiej żeby każdy pilnował swojej własnej ***. Bo przecież skoro się komuś ona nie podoba są możliwośći nawet zablokowania i po kłopocie. Jak dla mnie spoko równa babka.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Nie znam osobiście więc nie mogę wypowiadać się o jej zaletach

Wady

Śmieszne pytanie. Ma pewnie tak samo jak każdy z nas.

Extra informacje

Najważniejsze że jest uczciwym sprzedawca

Ofra Shaza / 2021-08-20

Uszy wiedną, gdy Pani A zaczyna swoje wulgaryzmy. Zdecydowanie nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Aneta G / 2021-08-15

Pani A nie szanuje klientów, przeklina i chyba sądzi, że jest pępkiem świata.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak szacunku

Extra informacje

Ewa Z / 2021-08-14

Nie polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kultury zero!

Extra informacje

Teuta / 2021-08-08

Szkoda czasu, no chyba, że ktoś lubi przez większość transmisji słuchać wulgaryzmów.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Ewelina Z / 2021-08-06

Tragedia
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Ojciec Mateusz / 2021-08-02

Wystarczyło mi kilka minut, żeby nigdy więcej nie oglądać.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Extra informacje

Julka / 2021-07-31

Odrażająca, wulgarna prowadząca.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak szacunku do klientów

Extra informacje

Weronika R / 2021-07-30

Nie polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

0

Wady

Wulgarna osoba

Extra informacje

Alinka / 2021-07-27

Asortyment jak asortyment. Takie rzeczy też niektórym są potrzebne. Natomiast poziom osoby prowadzącej jest ......
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma co napisać.

Wady

Dużo by pisać.

Extra informacje

Melisa B / 2021-07-26

Szkoda czasu.....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oj dużo by wymieniać.

Extra informacje

Warszawianka / 2021-07-26

Takiej żenującej transmisji, to jeszcze nie widziałam.....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Jola / 2021-07-26

Nie, nie i jeszcze raz nie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak kultury, chamstwo, wulgaryzmy

Extra informacje

Monika / 2021-07-22

Pani Alina najlepsza
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super babka

Wady

Ból *** trolli

Extra informacje

Ankaa / 2021-07-22

Ekstra transmisje
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Lenaa / 2021-07-22

Super babka
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Marzena M / 2021-07-21

Odradzam....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Małgorzata Sz. / 2021-07-20

Obrzydlistwo
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Brak wychowania

Extra informacje

Agnieszka / 2021-07-19

Tego się nie da oglądać.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wulgaryzmy, chamstwo

Extra informacje

MK / 2021-07-18

Brak słów
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Natalia B / 2021-07-15

Tego się nie da oglądać.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Prymitywizm, wulgaryzmy

Extra informacje

Patrycja / 2021-07-13

Pani A zachowuje się skandalicznie. Ma bardzo wysokie mniemanie o sobie, a prezentuje poziom, którego żaden szanujący siebie i innych człowiek, nie jest wstanie zaakceptować i tolerować. Jedyne na co ją stać, to wulgaryzmy, a wydaje się jej, że jest taka atrakcyjna, błyskotliwa i dowcipna...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Poziom 0

Extra informacje

Ewa K / 2021-07-13

Odradzam, jedyne co można usłyszeć na transmisjach to wulgaryzmy.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

---

Wady

Wulgaryzmy, chamstwo

Extra informacje

Alina / 2021-07-11

Mniej niż zero.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Roku by zabrakło, aby napisać.

Extra informacje

Robert / 2021-07-10

0000000
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

0000000

Wady

Dużo by pisać

Extra informacje

Anna R / 2021-07-09

Powinien być zakaz prowadzenia transmisji dla tej osoby.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

R. M / 2021-07-08

"Łokropne" babsko....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo by pisać.

Extra informacje

K.H / 2021-07-02

Zachowanie poniżej poziomu zero.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Prostactwo, chamstwo, prymitywizm

Extra informacje

AMW / 2021-07-02

Okropne babsko, język to stek wulgaryzmów, obraża kupujących w sposób chamski i prymitywny.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

0000000000

Wady

Chamstwo, wulgaryzmy, poniżanie, ubliżanie.

Extra informacje

Balbina / 2021-06-27

Zenada!brudaska z tlustymi sposami,mlaszcząca jak krowa!wywala okropne cyce i mysli ze jest piekna!A prawda jest taka,ze jest zwykłą patologia !obraza klientki w niewyszukany sposob,nie rozumiem tego i chyba nie chce juz rozumiec.Takiej glupiej baby to dawno na oczy nie widzialam!powinni jej odciąć internet!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Jedyna zaletą jest to ,że w koncu zrobila sobie paznokcie ,wczesniej miala okropne i poobgryzane.

Wady

Wszystko doslownie

Extra informacje

Mogłaby umyć czasem włosy,i nauczyc sie jeść!mlaszcze jak swinia więc powinna jeść w zlewie i oszczędzić tego widoku kazdemu

Marta W / 2021-06-19

Poziom zerowy.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

000000

Wady

Tylko i wyłącznie

Extra informacje

Miecia / 2021-06-18

Prymitywne, okropne babsko, bez żadnej godności, o bardzo wysokim mniemaniu o sobie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Zero

Wady

Brak kultury, chamstwo, wulgaryzmy

Extra informacje

123 / 2021-06-18

Wulgarna, prostacka baba
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Wiola / 2021-05-19

Bardzo wulgarna, niemiła osoba, miałam zamiar kupić parę rzeczy ale sposób odnoszenia i lekceważenia do ludzi budził moje zastrzeżenia. Pani obecnie przekształciła się i sprzedaje produkty erotyczne, nie mam nic do erotyki, niech sprzedaje, ale poziom wulgaryzmów sięga zenitu. Można sprzedawać z klasą!! Że też ludziom podoba się takie zachowanie jak z rynsztoka, wstyd!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Brak wychowania

Extra informacje

Magda Berciak / 2021-03-29

Trafiłam tam po zachęceniu przez koleżankę która ma straszną bekę z tej laski prowadzącej transmisję. Potwierdzam, jak się nakręci jak popisujące się dziecko szukające uwagi to aż robi się jej żal. Nie rozumie że spora część oglądających to ci którzy widzą że dziewczyna ma nierówno pod sufitem i nabijają się z niej. Jednym słowem tragikomedia z "jebadłami" w tle. Szok jak taki pustak ma bardzo wysokie mniemanie o sobie i jak agresywnie atakuje własne klientki które zostawiają u niej kasę. Brak szacunku do kogokolwiek i wypluwanie co pięć minut przekleństw. I żeby była jasność, wszystko jest dla ludzi, czy to wibrator czy suszarka ale trzeba tylko mieć choć odrobinę klasy i od razu miło się spędza czas. Pierwszy i ostatni raz obejrzałam ten patolive, na samo wspomnienie prowadzącej mam odruch wymiotny.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

Brak

Wady

To co powyżej

Extra informacje

I. Re / 2021-03-22

Powinni zakazać transmisji
Cena
Jakość
Obsługa klienta
1.00
Zalety

000000

Wady

Same wady

Extra informacje

Ewa / 2021-03-01

NAJLEPSZE TRANSMISJE ....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super uczciwy sprzedawca

Wady

BRAK

Extra informacje

Justi / 2021-02-12

Najlepsze lajwy Top produkty ! Kupuje namiętnie i wracam do was zawsze
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

Jola / 2021-02-02

Polecam !!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szczerość

Wady

Extra informacje

Ziuta / 2021-02-02

Ja polecam jak najbardziej , nigdy nie było problemu , zawsze można się dogadać , czy z płatnością czy z rezygnacja , zawsze miło i z pomocą , paczki czasem o kilka dni spóźnione ale nie wiem czy spowodowane poczta czy wysyłka . Polecam !!!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Krótko zwięzle i na temat !

Wady

Extra informacje

S. B / 2021-01-13

Chamska i wulgarna.
Zalety

Żadnych

Wady

Brak kultury, chamstwo, wulgaryzmy

Extra informacje

Magda / 2021-01-05

Nie znam
Zalety

Wady

Extra informacje

TA Pani jest na FB? Jak sie nazywa dokladnie?

Karla / 2020-11-13

Kobieta okropna,wulgarna do szpiku kości i chamska, dziwie się że na jej transmisje nie nałożą bana.W ogóle sprzedaje komu chce,coś sprawdzając w necie przez tą Ize..nie wiem,jak chce to zapisze na gacie czy skarpety ,jak jej coś się nie podoba to omija osoby.Na innych transmisjach kupuje się bez problemu i są milsze panie czy panowie niż ona.

Iza / 2020-11-11

Produkty dobre i tanie. Prowadząca transmisje z szczera, odważna.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Dużo ciekawych produktów

Wady

Późno są transmisje

Extra informacje

Ela / 2020-09-23

Świetna dziewczyna z poczuciem humoru, biżuteria też warta uwagi za nie wielkie pieniądze, pracownice również bez zarzutu, polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Niskie ceny

Wady

Znajomości które teraz próbują zniszczyć sprzedającą

Extra informacje

Uwielbiam oglądać, słuchać, bardzo mądra i konkretna kobieta

Kasia 98 / 2020-09-23

kupuje od Pani Aliny juz dlugo i nie narzekam na jakość towaru jaki sprzedaje. Jaka jest w życiu prywatnym to nie powinno nikogo interesować. Pani z mięsnego po godzinach moze sobie robić co chce a mięso u niej kupujemy bo dobre.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Kasia / 2020-09-23

alina super sprzedawca nie ma zastrzeżeń
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

monia545 / 2020-09-23

Alina wulgarna owszem ale za to szczera. Biżuteria która sprzedaje jest super jakości
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

wiele

Wady

Brak

Extra informacje

M. P / 2020-09-23

Alina super sprzedająca, jak najbardziej polecam zakupy
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Ja / 2020-09-23

Śmieszne zle opinie od pustaków Nony. Alina wymiata
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Lena / 2020-09-23

Stop trolom. Alina super, polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Julia / 2020-09-23

Polecam, opinie troli pani z Armenii miejmy w dupie. Alina super sprzedającą
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Łukasz / 2020-09-23

Zamawiałem kilka razy na transmisjach u Pani Aliny i żadnych problemów. Pani sprzedającą miła, z poczuciem humoru a nie sztywna jak *** Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Magda / 2020-09-23

Towar zawsze zgodny z opisem, szybka wysyłka, ceny normalne, dla mnie także obsługa ok, żadnych problemów ze sprzedającą. Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wady

Brak

Extra informacje

Marcela / 2020-09-23

Serdecznie polecam p. Alinę, jej biżuteria jest piękna i ma najtaniej ze wszystkich transmisji. Bardzo ja lubię i jej specyficzne poczucie humoru. Hejterzy którzy tak srają w opiniach jak np Kamila która dostała bana za wyzywanie kupujących i atakowanie sprzedającej, więc dziewczyno pierdolnij się w łeb.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Fajna atmosfera

Wady

Brak

Extra informacje

Czas realizacji zamówień bardzo szybki

karolina / 2020-09-01

Alina tak trzymac. A hejterami sie nie przejmuj. Polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Andrzej D. / 2020-09-01

Polecam .Trollom mowimy nie.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko jest ok.

Wady

Extra informacje

Marcin / 2020-09-01

Polecam .Komu sie nie podoba poczucie humoru Aliny niech nie oglada.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko zajebiste tak jak prowadzaca transmisje.

Wady

Extra informacje

Nona / 2020-09-01

Wszyscy negatywnie opisujacy Aline sa zwyklymi zazdrosnikami. Odniosla sukces a to juz sie nie podoba... Alina i tak ma wasze opinie tam gdzie slonce nie dochodzi. Robi swoja robote dalej . I robi ja dobrze. A komu przeszkadzaja przeklenstwa niech oglada transmisje ale radia maryja
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Ceny dobre gdzie indziej za ten sam towar acisz 20 procent drozej . Dziewczyny obsluguja e super sa.

Wady

Extra informacje

barb / 2020-09-01

Profesjonalna obuga. Ma talent dziewczyna. Uwielbiam Aline. Na pihybel hejterom i zazdrosnej konkurencji.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Jakosc. Mila obsluga. Pelny profesjonizm. Dobre ceny..

Wady

-

Extra informacje

ann / 2020-09-01

Goraco plecam. Alinka super babka..
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Dobra jakosc. Dobra cena. Szybka przesylka.

Wady

brak

Extra informacje

Tosia / 2020-07-24

Absolutnie odradzam. Samą sprzedającą trudno skomenować. Na pewno osoba ma trudności sama że sobą. Paczki idą w nieskończoność czego nie ma w żadnym innym sklepie internetowym. Żenada. Pierwszy i ostatni zakup.

Natalia / 2020-06-17

Super transmisje
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Żaneta / 2020-05-25

Polecam, szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym oraz super jakość zakupionych rzeczy
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybka wysyłka. Dobra jakość

Wady

Dużo hejterów na transmisji

Extra informacje

Paolsia / 2020-05-24

Alina Świetna babka uwielbiam jej transmisję trzyma kciuki Alina
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Piękna

Wady

Brak

Extra informacje

No 1

Zosia / 2020-05-19

Polecam goraco
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super biżuteria

Wady

Nie ma

Extra informacje

3 lata

Marysia / 2020-05-19

Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same zalety super dziewczyna super towar

Wady

Brak

Extra informacje

Paulina / 2020-05-05

Dlaczego moja pozytywna opinia została usunięta??

Lussska / 2020-05-01

Wszystkie negatywne z dzisiaj: boli że zostałyście zablokowane za hejt? Pani Alina ma cierpliwość świętego, ja już dawno bym was pojechała....
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

Mira Górka / 2020-04-26

Towar bardzo dobry, najwyższej jakości, obsługa szybka. Polecam. Pani Alina jest bardzo inteligentna i wyjątkowa . Nie wszystkim musi się podobać. Komu nie pasuje to po co odwiedza jej livy. Szukają sensacji , przeszkadzajà głupimi pytaniami, a zawsze na początku transmisji jest podawany regulamin. A która z Was jest bez winy, nie bluźni? Czasem i mnie się zdąży, chociaż ogólnie nie przeklinam. Odczepcie się od tej dziewczyny i zajmijcie się własnym życiem.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Inteligentna, bystra, wyjatkowa

Wady

Nie ma

Extra informacje

Towar luksusowy

koala / 2020-04-26

Jestem zadowolona z zakupów a zrobiłam u niej mnóstwo. Jest szczerza..jest sobą.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

szczerze

Wady

brak

Extra informacje

Goń tictaca / 2020-03-21

Weźcie wy niewydymki znajdźcie swojego endrju a nie tu Alinie chujowe opinie wystawiacie może jak ktoś was wyrucha to nie będziecie już smutnymi grazynami i skupiacie się na własnym nosie Co do jakości tak jak i Alinka tak i rzeczy od niej są po prostu zajebiste
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Ładne i trwałe

Wady

Brak

Extra informacje

Aaaaa / 2020-03-10

Obserwuję tą panią od jakiegoś czasu i zdecydowanie stwierdzam, że jest bardzo chamska, wulgarna. Mam wrażenie, że tym swoim zachowaniem dowartościowuje swoje niskie poczucie własnej wartości. Brak szacunku do innych to przede wszystkim brak szacunku do siebie.
Najlepsza
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Aga / 2020-01-18

Bardzo dobry sprzedawca
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybko i tanio

Wady

Extra informacje

Kasia / 2019-12-29

Najgorsza sprzedająca jaka znam bezczelna wulgarna nie ma szacunku do siebie i kupujących A zachowując się karygodnie myśli że jest super żal oglądać taka osobę nie polecam ubliza innych O ich wygląd A sama jest sztucznie wypełniona poprzez operacje
Zalety

0

Wady

Wulgarna

Extra informacje

Beata / 2019-12-17

Towar bardzo dobrej jakości, dziewczyny które kontaktują się z klientem ,bardzo sprawnie załatwiają sprawę, co do transmisji to ALINĘ albo się kocha , albo nienawidzi . Dla mnie mega pozytywną osoba. POLECAM
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Agucha / 2019-12-12

Polecam zakupy u Aliny ,towar zgodny z opisem, paczka zabezpieczona ,ceny super i oczywiście miło spędzony na transmisji.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Biżuteria piękna, ceny bardzo dobre .

Wady

Brak

Extra informacje

Justyna / 2019-12-11

Fajnie prowadzine są transmisje, mozna się pośmiać, mega pozytywana kobieta
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wady

Nie ma wad

Extra informacje

Anna / 2019-12-11

Dziś dostałam pierwszą paczkę i byłam w szoku jak wszystko jest ładnie owinięte i zabezpieczone w folię bąbelkową. Biżuteria piękna. Na pewno jeszcze nie raz coś kupie . Polecam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Świetna obsługa . Szybka dostawa .

Wady

Brak

Extra informacje

Asia / 2019-12-11

Polecam w 100%. Super biżuteria. Szybka dostawa . Ceny też są ok. Szczerze POLECAM
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Piękny towar za nie duże pieniądze.

Wady

Brak

Extra informacje

Bożenka / 2019-12-11

Zajebiście profesjonalna,zakręcona pozytywnie kobitka.Uwielbiam ją oglądać,i robić u niej zakupy.Nigdy nie dostałam uszkodzonego towaru. Wysyłka kurierem szybciej niż szybko.A pracownice....Super,mile, jak najbardziej chcące pomoc doradzić i rozwiązać problem jeżeli taki wyniknie.Bardzo współczuję Pani od laleczek i innym naslanym przez nią babsztylom aż tak nudnego życia i tak bardzo dające się wciągnąć w manipulacje tamtej pani.Przykre.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Super obsługa,szybko termin realizacji zamówienia...

Wady

NIE MA...

Extra informacje

Klientka / 2019-12-10

Polecam profesjonalną obsługa szybka wysyłka A towar superowy
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Beata / 2019-12-10

U Alinki kupuje od jakiegoś czasu i złego słowa powiedzieć nie mogę. Nigdy nic nie dostałam uszkodzone także nie zostalam oszukana lub potraktowana źle. Towar idealnie zabezpieczony trafia do klienta bez wad . Dziwią mnie opinie innych bo widocznie ktoś rozsiewa nie prawdę i brudy. Ludzie ogarnijcie się i przestańcie pieprzyć farmazony na temat Aliny ,bo co przeszkadza wam że nie da sobie w kaszę dmuchać ze jej biznes idzie świetnie ulżyło wam wypisujac takie podłe rzeczy? Alina jest bardzo konkretna osobą ale widocznie innych to aż szczypie w oczy ja gratuluję odwagi a współczuję głupoty. Święta idą a wy zajmujecie się obrabianiem dupy Alinie byle by wam było lżej. Co do transmisji Aliny i wysyłki itd to polecam każdemu. Świetna obsługa szybka wysyłka zawsze wszystko jasno wytłumaczone dla mniej inteligentnych jest jeszcze regulamin tam wszystko pisze jasno i zrozumiałe. Oceniam szczerze i piszę szczerze i nie wydaje opinii bo lize Alinie dupe tylko piszę szczerze a nie wyssane bujdy z palca. Biżuteria mega i jej jakość :)
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybka obsługa miła i szczera, biżuteria warta zakupu

Wady

Brak

Extra informacje

Beata / 2019-12-10

Profesjonalna osoba , konkretna, trochę kontrowersyjna ,ale jak komuś nie odpowiada to niech nie ogląda liva , kupiłam od Pani Aliny celebrytke, pracownica Pani Aliny dzwoniła żeby dopytać o przelew, mila dziewczyna , towar super, zapakowany dobrze , kontakt miły.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Towar super, mila i profesjonalna obsługa

Wady

Extra informacje

Karolina Góra / 2019-12-10

Alina jest uczciwym sprzedawcą, nie sprzedaje kota w worku. Osobiście na jej transmisji zakupiłam szal i jestem zadowolona z ceny, obsługi i towaru. Uważam też że opinie negatywne na tej stronie są pisane przez jedną osobę, która próbuje zaszkodzić Alinie, przez którą Alina jest dosłownie nękana i ośmielę się napisać, że podejrzewam iż wszystkim kieruje zazdrość wywołana przez powodzenie w branży i fejm naszej Alinki.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Niska cena, Uczciwy sprzedawca, dostawa w terminie

Wady

Extra informacje

Anna B. / 2019-12-09

Zakupy u Pani Alinki to sama przyjemność. Szybki sprawny kontakt z pracownicami.Towar zawsze zgodny i godny polecenia.Nie rozumiem tylko po co tyle jadu i złości w innych ludziach.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Extra informacje

Klientka / 2019-12-09

Te wszystkie negatywne opinie są tylko na polecenie Pani która robi aferę o 30 zł na całego fb i myśli że jest fajna... Alina wyraźnie powiedziała czytuję"proszę wysłać towar w momencie dostarczenia zwracam pieniądze na konto" więc czemu owa Pani dalej robi szum wokół siebie a towar dalej jest nie wysłany? Łatwo jest kogoś oceniać. Dla mnie osobiście Pani Adriana po prostu za wszelką cenę chce zwrócić na siebie uwagę. Gdyby było inaczej po prostu Pani wysłała by towar i problem był by z głowy i blokada na fb którą się Pani Adriana zasłania nie byłaby tu taka ważna adres z pewnością ma a jak nie to nie problem zdobyć... Pozdrawiam
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Szybka i sprawna wysyłka wszystko jasno i klarownie opisane

Wady

Wady ma każdy nikt nie jest aniołem

Extra informacje

Joanna wal / 2019-12-08

Zawsze wesoła i uśmiechnięta. Super fanty do wygrania za udostępnianie. Transmisja prowadzona na luzie i z dystansem. Kto jest sztywniakiem i nie zaczai textow to się od razu puszy i obraza ohh ahh. Ale Alina jest zajebista babka . Tanio Zawsze pokaże dokładnie towar.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Wesołe transmisję. Dobrej jakości towar. Super ceny. Dobry kontakt.

Wady

Brak

Extra informacje

Urszula z Warszawy / 2019-11-26

Wczoraj przypadkiem trafiłam na transmisję tej pani. To co usłyszałem o dziewczynkach ssących .... mężczyznom ,kim one są ,aż wstyd przytaczać te słowa,przeraziło mnie.Ta pani jest niebezpieczna wręcz w swojej złośliwości . Nakazy zakazy połajania wykrzykiwania na kupujących ,dziwi mnie że te kobiety słuchają tego i nawet się cieszą że Alina to ich idol.Czy ktoś na tym Facebooku nie umie sprzeciwić się takim zachowaniom? Nagrałam transmisję na dowód .To straszne bo te transmisje oglądają również normalne kobiety.Mówienie jak się nie podoba to \"wypier....ć\" to szczyt buty i chamstwa. To nie pani prywatny folwark. Nie polecam ,mało postaram się pisać wszędzie by ktoś wreszcie zajął stanowisko w sprawie prowadzonych transmisji tej kobiety.
Zalety

Towar z Chin więc tani

Wady

Brak poszanowania oglądających chamstwo przeklinanie wyzywanie wyśmiewanie rządzących w Polsce

Extra informacje

Katarzyna Pasek / 2019-11-15

Oglądam transmisje Pani Aliny od dłuższego czasu i muszę przyznać że się uzależniłam. Podoba mi sie sposób prowadzenia i sprzedaży. Nie ma chaosu, proste zasady. Czasami tylko jakieś zawistne osoby przeszkadzają i wywołują niepotrzebne reakcje ale Pani Alinka radzi sobie zctakimi sytuacjami doskonale. Ostatnio nawet zakupiłam biżuterię. Wszystko przebiegło bezproblemowo. Jestem zadowolona z transakcji. Polecam serdecznie. Szkoda tylko że w naszym kraju jak człowiek pracuje i radzi sobie troszkę lepiej to go trzeba gnoić na każdym kroku. Żal...
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Ogólnie wszystko na plus

Wady

nie ma

Extra informacje

Monika Filipczuk / 2019-11-12

Te negatywne komentarze, są wyssane z palca, Pani Alina jest bardzo miłą i kulturalną osoba, Wszystko co sprzedaje jest zgodne z opisem z transmisji. Prowadzi je bardzo rzeczowo i dokładnie. Kontakt nie jest utrudniony i jak najbardziej możliwy jest zwrot towaru czy reklamacja.Nic tylko polecić taką sprzedawcą.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Zero minusów

Extra informacje

Mariola W. / 2019-11-12

Zakupy u Aliny to czysta przyjemność. Konkretna, szczera osoba. Kontakt świetny, towar całkowicie zgodny z tym co prezentuje na transmisji. Fajnie sie ogląda i kupuje u niej Warta polecenia w 100 %
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Towar dobry, ceny przystępne i bardzo szybki transport.

Wady

Extra informacje

Agnieszka Markocińska / 2019-11-12

Zakupy u Pani Aliny, to czysta przyjemność i przy okazji dobra zabawa. Bardzo konkretna osoba. Podsumowanie wysyłane do klientek zawiera wszystkie potrzebne informacje. Nie ma potrzeby dodatkowego kontaktu. Krótko i na temat. Wystarczy przeczytać. A do oglądania transmisji nikt nikogo nie zmusza. Ja lubię, mnie to odpręża. Dla mnie dzień bez odgłosu jej metkownicy jest taki nijaki... :) :) :). Gorąco polecam.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

piękna i trwała biżuteria i inne akcesoria

Wady

nie ma

Extra informacje

Klientka / 2019-11-12

Nie rozumiem negatywnych opinii na temat Aliny ponieważ jest energiczną,szczerą osobą , która ma dryg do sprzedaży. Najbardziej cenie w Alinie poczucie piękna i stylu gdyż jej biżuteria oraz sprzedaż mówi wszystko za siebie. Moim zdaniem wcześniejsze negatywne komentarze są wynikiem zazdrości konkurencji i mam nadzieję że karma powróci i osoba ta nie zbuduje dobrej marki takim zachowaniem. Murem za Aliną!!!!!!!
Zalety

PANI ALINA

Wady

ŻADNYCH

Extra informacje

Marzena / 2019-11-11

Dziwia mnie te wszystkie zle opinie.Robilam u Pani Aliny zakupy i jestem mega zadowolona.Jest super koobieta mowiaca pradwe w oczy i to chyba inne osoby boli.Pani Alino-Kocham Pania i bede nadal u Pani zakupy robic.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Profesjonalizm,super towar, uczciwość,

Wady

BRAK

Extra informacje

Mozna by duzo pisac,jest poprostu wspaniala

Ania / 2019-11-11

Z całego serca polecam panią Aline Nowak.Kupuje u tej pani i wszystko jest bardzo dobrej jakości i nigdy się nie zawiodłam.Jeszcze raz polecam ????
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00

Sylwia / 2019-11-11

Bardzo dobra i profesjonalna firma. Kontakt bardzo dobry, transakcje bardzo udane. Firma uczciwa i godna polcenia.
Cena
Jakość
5.00
Zalety

Profesjonalizm, uczciwość

Wady

Extra informacje

Jola Jolanda / 2019-11-11

Neguję w całości szkalujące wpisy dotyczące pani Aliny. Kupuję u pani Aliny Nowak od początku Jej działalności. Towar jest zawsze zgodny z opisem , terminowy i jak dotychczas bez skazy ❤ Szczerze polecam zakupy u pani Aliny Nowak .
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Najtańszy towar , bez skazy, terminowe dostawy, takt i kultura w rozmowach telefonicznych.

Wady

Brak

Extra informacje

Patrycja N-K / 2019-11-11

Polecam jak najbardziej zakupy u Aliny Nowak. To jedyna osoba u której kilka razy zamawiałam już biżuterię i wszystko zawsze jest tak jak być powinno. Czytałam wcześniejsze opinie i mogę dac palca uciąć ze sa od jednej lub dwuch tych samych osób. Jeżeli ktoś chce zepsuć Pani Aline opinie,przykro mi nie uda się,ma tyle wiernych kupujących ze ten stek pisanych bzdur tu nic nie zmieni. Elo zazdrosne padalce.
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Niecma zafn6ch

Extra informacje

Justynka / 2019-11-11

Polecam zakupy u Alinko i w całości się nie zgodzę z poprzednimi Negatywnymi opiniami! Towar jest super jakości w bardzo dobrych cenach, a przede wszystkim niepowtarzalny❤ miałam przyjemność robienia zakupów na transmisji i nie było żadnego problemu z kontaktem ani z towarem jaki kupiłam. Całym serduchem POLECAM!
Cena
Jakość
Obsługa klienta
5.00
Zalety

Jakość ceny kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Budownictwo Alina Nowak transmisje opinie