Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Akcesoria męskie
  • /
  • 1

Opinie o Akcesoria męskie

akcesoriameskie.pl

Sulejówek

Zakupy Akcesoria męskie opinie
Asortyment
2.63
Dostawa
2.11
Łatwość zamawiania
3
Obsługa i reklamacje
2
Poziom cen
2.63

Średnia ocen

2.47

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

10

dodanych opinii

 

Jan / 2022-08-01

Rękawiczki samochodowe po miesiącu użytkowania jedna z nich puściła na szwie. Wysłałem zdjęcie z uszkodzeniem, prosiłem o wymianę na nieuszkodzoną i byłaby sprawa załatwiona . Niestety chcą , żebym odesłał na swój koszt, to wtedy rozpatrzą reklamację.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

JA / 2022-05-15

Dostawa do sklepu stacjonarnego 6 tygodni zwrot pieniędzy 8 tygodni. Nie polecam
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.75
Zalety

Wady

bardzo długi czas realizacji zamówienia do sklepu stacjonarnego i jeszcze dłuższy czas realizacji zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Jakub / 2022-04-06

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tym sklepem. Jakość wykonania zamówionych produktów jest lepsza niż oczekiwałem, wszystko pięknie zapakowane (można śmiało wręczyć na prezent), do tego bardzo miła Pani z obsługi :) Szczerze polecam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.75

Grzegorz / 2022-03-30

Pisałem 25.03, że czekam. Dzisiaj sprawdziłem - status bez zmian...... Nic dodać, nic ująć. Dramat!!! W kontekście czasu dostawy najkrócej mówiąc fajansiarze. Pisałem, że raczej zakupu nie powtórzę - zmieniłem zdanie: NIGDY WIĘCEJ!!!! Wszędzie \"1\" tylko dlatego, że nie ma wartości ujemnych!!!
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

JEDYNE CO WARTO U NICH ZAMÓWIĆ TO ŚMIERĆ, BĘDZIECIE NIEŚMIERTLENI

Grzegorz / 2022-03-25

Czekam na dostawę. Zapytałem o to mailowo. Pomimo informacji na stronie, że realizacja w 24 godziny, a w sekcji czas dostawy, że odbiór osobisty do 5 dni, zostałem poinformowany, że dostawa "powinna nastąpić" po 7m dniach i że zostanę poinformowany..... Typowy korpo-bełkot. Czas dramatyczny w przypadku drobnych gadżetów. Zrobiłem próbę, ale raczej zakupu nie powtórzę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

czas dostawy

Extra informacje

czekam na realizację

Adrianna / 2022-01-18

Długi czas oczekiwania na zamówienie co w okresie świątecznym można zrozumieć. Po dokonaniu zwrot po upływie 14 dni jaka uzyskałam w mailu zwrotu nie otrzymałam. Brak możliwości kontaktu z infolinia, na maile, wiadomości na instagramie nikt nie odpisuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Kkient / 2021-01-06

Nowości czyli parę faktycznie nowych sztuk a resztą same stare rzeczy. Widziałem krawat z metką jedwabny i ten sam z mikrofibry ( bez różnicy w materiale a o różnych cenach). Obsługa sklepu internetowego, fatalna. Zadufane snoby biznesu nie zrobią. Podobno franczyzie nie oddali nawet pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadnych

Wady

Brak odpowiedniego personelu, stary asortyment,

Extra informacje

Kira / 2020-12-07

Towar został wysłany po 4 dniach roboczych od złożonego zamówienia. Otrzymany produkt był niezgodny z zamówieniem. Otrzymałam zupełnie inny szal niż zamawiałam. Z ciekawości sprawdzając kod produktu który został wysłany przez pomyłkę sklepu, spostrzegłam, że na stronie jest zupełnie inna cena jak na metce. Cena regularna na metce 149 zł, na stronie internetowej 279 zł, trochę duża rozbieżność w cenie. Ktoś tu chyba wprowadza klientów w błąd. Reasumując -otrzymałam paczkę później niż deklaruje sklep i na dodatek nie ten produkt który zamawiałam. Obsługa sklepu odczytuje wiadomości, jednak na nie nie odpowiada. Byłam zmuszona po prawie tygodniu od złożonego i opłaconego zamówienia kontaktować się z infolinią. Słabo i to bardzo, tym bardziej że sklep oczekuje od klienta wyrozumiałości, powołując się na kilkutysięczne zamówienia i jak mniemam braki kadrowe. Po mojej interwencji telefonicznej, kurier odebrał ode mnie niechciany produkt. Aktualnie czekam na zwrot środków, bo towaru którego zamawiałam nie ma na stanie. Szczerze wątpię, aby i ten proces przebiegł sprawnie. Absolutnie nie polecam, a nawet przestrzegam przed zakupami w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

opóźnienia w zamówieniu, pomyłka w zamówieniu, sklep nie odpisuje na wiadomości, ceny na metce znacznie odbiegają od tych na stronie sklepu na niekorzyść dla klienta, brak zamawianego na stanie sklepu towaru

Extra informacje

Klaudia / 2020-06-09

Kompletny brak komunikacji z firmą, paczka uszkodzona nie przez pocztę lecz poprostu taką przyslali , inny towar w paczce nie taki jak zamawiany porażka a w dalszym ciągu brak pieniędzy ze zwrotu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak komunikacji, niezorganizowana firma

Extra informacje

Nie polecam

Remigiusz / 2019-06-29

Eleganckie stroje na każdą okazję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Akcesoria męskie opinie