Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 16

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.65

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

308

dodanych opinii

 

Krzysztof / 2017-12-01

Wyśmienity dostawca internetu, taryfa 300Mbit hula jak wiatr po polu. Polecam!
Zalety

szybki tani internet

Wady

bez zastrzeżeń

Extra informacje

12 miesięcy

~Przemek / 2017-08-17

Poziom usług na bardzo dobrym poziomie. Okres próbny super sprawa pozwala dokładnie sprawdzić warunki szybkość pingi itp. W razie problemów bardzo pomocny Support . Dobrze, że podpisałem umowę polecam wszystkim
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00

~Mateusz / 2017-07-17

Super Internet, internet XXI wieku, działa bez przerw, bardzo elastyczna oferta opcja bez umowy i wiele wariantów na abonament, we wszystkim pomaga działobsługi klienta jestem bardzo zadowolony pozdrawiam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko

Wady

brak

Extra informacje

18 miesięcy

~Konrad / 2017-07-16

Jeśli chcesz najglepszy internet na świecie to polecam. Ping w grach on-line typu lol i cs skacze od max do 20 do W umowie jest zapisane że to predkośći max a ile mam w rzecywistości ????? Cały czas wszystko stabilnie . Polecam firmę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

wszystko

Wady

nie ma

Extra informacje

~Tomasz / 2017-07-07

Superancko. Od wielu dni żadnych start pakietów. Na infolinie tylko raz dzwoniłem dopytac jak wypełnić umowę , nie było potrzeby więcej dzwonić dla mnie git ..
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

bardzo dobre wsparcie techniczne

Wady

bez usterek

Extra informacje

2 lata

~Marcin Sieradz / 2017-07-07

rewelacja! polecam! Płacę za 48Mbs a mam download 48. Tak powinno być u kazdego operatora
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Sieradz

~omlel1 / 2017-06-28

jeśli poszukujesz śieći która dostarczy ci dobry i szybki internet bez problemów z pingiem i bez utraty pakietów to dobrze trafiłeś, jesteś matkom i twoje dziecko ciągle gra na komputerze wybierz usługę firmy AirMAX.pl W razie najmniejszego problemu dział techniczny pomoże błyskawicznie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

super pingi zawsze < 20ms nigdy nie rozłącza serwerów

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

~gregy_xl / 2017-06-22

Dziś zapłaciłem mój ostatni rachunek u innego dostawcy internetu i czuję się wolny od dennej usługi, korzystałem z ich usług od stycznia 2007 roku, bo nie miałem wyjścia - do niedawna jedyny dostawca "szreokopasmowego". Airmaxa testuje od miesiaca wszystko śmiga super w razie jaki kolwiek watpliwości support na mega wysokim poziomie...wysokie prędkości krótkie czasy usługa na wysokim poziomie...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.50
Zalety

+++

Wady

brak

Extra informacje

~Eldritch / 2017-05-10

rewelacja !!! Perełka nie ma limitów . . Aktualizacja gry na steemie w kilka minut. płacę za 40 Mb a mam juz od dawna więcej .Polecam kazdemu kto ma w zasiegu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

Wady

BRAK !!!

Extra informacje

juz 14 miesięcy

~Waldemar / 2017-05-05

Nareszcie uczciwy dostawca. Szybkie łacze bez limitów.Gry smigaja nic sie nie tnie mozna bez problemu zmieniac taryfy na waższe
Zalety

Mnóstwo.

Wady

Extra informacje

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30