Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 15

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.65

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

308

dodanych opinii

 

Marcin Głogowski / 2018-06-05

Bezawaryjny operator z którego korzystam od 5 lat , cena dobra za wysokie prędkości . Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Predkość, cena

Wady

Brak

Extra informacje

5

Kamil S. / 2018-05-23

Bardzo fajny operator, miła obsługa, internet bezawaryjny i szybki. Dużo opcji dodatkowych do wyboru w tym część gratis w ramach internetu. Polecam każdemu geekowi :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

dobra cena

Wady

Extra informacje

pół roku

xarda / 2018-05-10

Super internet, w końcu jestem w stanie pograć bez najmniejszych lagów w gry MMORPG. Kiedy miałem internet od poprzedniego operatora to gra była męką, co chwile ping skakał, przerywało połączanie i używanie internetu traciło sens.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

Gustlik / 2018-05-07

Miałem wiele operatorów a teraz korzystam z Airmax i jestem mile zaskoczony, szybko, rzetelnie i nie drogo
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Cena, stabilność

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

gamest12 / 2018-03-30

Niedrogi internet a w porównaniu z poprzednim operatorem jest nieporównywalnie szybszy. Dawniej ściągnięcie jakiekolwiek gry na Steam zajmowało mi od godziny czasu gdzie teraz te same gry jestem w stanie ściągnąć 2 / 3 razy szybciej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dużo szybciej ściągam gry na steamie, brak przerw w dostawie

Wady

Extra informacje

Szalona_ruda / 2018-03-29

Airmax jest firmą godną polecenia głównie za bezawaryjność oraz nie skomplikowane umowy bez ukrytych niespodzianek. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

bezawaryjność

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Elegancki klient / 2018-03-22

Jesli macie problem z dotychczasowym dostawcą. Nie czekajcie do końca kontraktu i nie dawajcie za wygraną swoim zaniechaniem. Airmax, uczciwa firma Po przejściu na kontrakt do nich odetchałem...dobre prędkości fajna cena do niczego nie mozna sie przyczepic Polecam
Zalety

Reagują pozytywnie na wszystkie pytania I pomagaja

Wady

Extra informacje

Tom_Tom / 2018-03-09

Dobra cena, wysoka jakość. Żadnych limitów jak z LTE. 802.11AC pozwala na przepustowości powyżej 900 Mb. Dobre rozwiązanie dla małych i dużych przedsiębiorstw.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Szybkość, niezawodność

Wady

Extra informacje

10 lat

Marian-Madeja / 2018-03-01

Firme Airmax polecam głównie za stabilność łącza, ważną ich zaletą jest również prosta umowa bez haczyków i bardzo dobre wsparcie wyszkolonych konsultantów
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Cena, proedkosć, bezawaryjność

Wady

brak

Extra informacje

Czechowicz Marek / 2018-02-11

Instalacja okazała się bardzo prosta, szybkości jakie uzyskuje to ok 160Mbitów/s co w zupełności mnie satysfakcjonuje, nie widzę podstaw do wystawienia innej opinii jak pozytywna, polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Szybko, stabilnie, cena ok, dobra wsparcie tehcniczne

Wady

brak

Extra informacje

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30