Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 14

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.65

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

308

dodanych opinii

 

Grażka / 2018-09-20

Dostawca godny polecenia za bezawaryjność i i nie skomplikowane bez kruczków umowy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Cena, stabilność

Wady

Extra informacje

wesoła rodzinka / 2018-09-19

Śmiało mogę napisać że jest to internet dla całej rodzinki, u mnie korzysta z niego 5 osób na róznych nośnikach: laptop, telefon, radio internetowe i komputer stacjonarny. Działa bardzo prawidłowo, obsługa jest bardzo pomocna i fachowa. Co tu dużo chcieć...życzę aby wszyscy mieli tak dobry internet jak ja z Airmax.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

pomocna i fachowa obsługa Klienta

Wady

brak możliwości zakupu sprzętu na raty

Extra informacje

4 lata

Mietek / 2018-09-17

Wciąż niezawodny i bezkonkurencyjny Airmax. Jak dla mnie ta firma zasługuje na najwyższą ocenę z możliwych. Jeszcze nigdy moja sprawa nie została 'zignorowana', każdy nawet wydający mi się głupi problem zostaje fachowo rozwiązany zawsze w przyjaznej atmosferze. Szacun.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

mobilność, szybkość

Wady

nie ma wad

Extra informacje

niecały rok

Ilona W / 2018-08-16

Jestem już w tej sieci od miesiąca i jestem bardzo zadowolona:) zasięg super:) jak do tej pory nie narzekam na nic. Ogólnie bardzo przyjazna firma ceniąca każdego indywidualnego Klienta.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

brak kabli

Wady

mało znani

Extra informacje

1 miesiac

Artur Bąk / 2018-07-30

Zdecydowanie polecam internet od Airmaxa- porządna firma! W tej cenie chyba cieżko dostać w naszych okolicach takie prędkości, jakie firma oferuje w umowie. Podpisałem umowe na 2 lata. Sprzęt pierwsza klasa, antena do odbioru sygnału bardzo starannie wykonana. Miła i pomocna ekipa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

niska cena

Wady

brak

Extra informacje

1,5 roku

Jurek_Wieczorek / 2018-07-24

Firma zasługuje na pochwale za rzetelność i wysoki poziom obsługi technicznej. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

bezawaryjność

Wady

brak

Extra informacje

Rodzina spod Wielunia / 2018-07-22

U nas w domu z internetu korzystają głównie dzieci. My z żoną natomiast korzystamy z internetu poprzez TV - ...dzwonimy regularnie do rodzinki i łączymy się internetowo za pomocą wbudowanej kamerki. Obraz jest wyraźny, nic nie przerywa ani nie rozłącza, a pogaduszki trwają czasami godzinę :) Nie zauważyliśmy do tej pory spowolnienia czy usterek związanych z przesyłem sygnału. Szczerze polecamy i zachęcamy do współpracy :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

dobry sygnał

Wady

nie ma

Extra informacje

3 lata

Agnieszka / 2018-07-16

Super fajny internet, wszystko w domu nareszcie śmiga jak trzeba :) Netflix w końcu można normalnie oglądać :) Na infolinii mili konsultancji, których pozdrawiam :*
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko fajnie

Wady

Extra informacje

herbaciany ogród / 2018-07-07

Czy jest lepiej czy jest gorzej Airmax ci zawsze pomoże. \r\n\r\nJesli mogę być szczery to jak najbardziej moge polecic \r\n\r\nkażdemu jakość usług w Airmax. Wszystko pieknie działa i \r\n\r\ndogodne warunki przy podpisaniu umowy na 2 lata. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

jasno i czytelnie napisana umowa

Wady

0 wad

Extra informacje

ponad rok

Dorotka / 2018-06-13

Wszystko super.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkosć

Wady

nie ma

Extra informacje

2 lata

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30