Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 13

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.65

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

308

dodanych opinii

 

Zbigniew Lech / 2018-10-29

Odkąd przesiadłem sie z LTE na radio moje problemy z lagami w grach sie skończyły, polecam Airmax
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Cena, stabilność

Wady

brak

Extra informacje

Maciek / 2018-10-24

Internet działa bardzo dobrze w okresie testowym (50Mb download 6Mb up), po zakończenium, którego transfer spada znacząco (12-16Mb download 1,5Mb up). Dodatkowo podczas dostępu do niektórych stron www występuje bardzo wyraźny throttling (~50kb/s). Nie nadaje się do pracy przez VPN'a, można też zapomnieć o dostępie zdalnym przez SSH. Fatalna obsługa w BOK: nie odpisują na żadne mail'e. Strona WWW nie zawiera informacji o opłacie za utrzymanie łącza (24PLN+VAT) oraz opłatach za przedterminowe zerwanie umowy (926PLN+VAT). Ceny na WWW nie zawierają podatku VAT.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

Działanie podczas okresu testowego

Wady

Działanie po okresie testowym, throttling, kontakt z BOK

Extra informacje

Roman / 2018-10-22

Witam, u mnie w firmie doskonale sprawuje się internet od firmy Airmax testowałem wiele łącz i żadne nie było tak wydajne jak obecne łącze długo szukaliśmy dobrego łącza symetrycznego o sporej przepustowości mamy ponad 15 komputerów, monitoring pulpit zdalny obecne łącze to wszytko nam zapewnia .... niskie czasy, stabilna praca, Polecam z czystym sumieniem Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Szybka instalacja,dobry szybki net ,brak przerw

Wady

nie zaobserwowałem

Extra informacje

krystyna zawadzka / 2018-10-21

Operator godny polecania nie naganna obsługa techniczna, szybka predkość bez limitów.

redneck / 2018-10-18

U nas tez miejscowość miała, miałem wczesniej światłowód i przerwy po 2 tygodnie co tylko zawiało, predkosc była 20mega, a teraz mam radiowo czego się obawiałem i od kilku miesięcy nigdy nie było przerwy a prędkośc 300mega śmiga jak ta lala, zero lagowania w gierkach
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

krótki ping, brak limitów

Wady

brak

Extra informacje

4miesiące

Grzesiek W / 2018-10-13

Korzystam z roznych portali oraz stron, czasmi cos ogladnę ;) na moje potrzeby wystarcza w zupełności. Pomoc techniczna 24h 7 dni w tygodniu, albo telefoniczna albo e-mailowa. Profesjonalne podejscie do Klienta i blyskawiczna pomoc zawsze i o każdej porze dnia. Super Mega
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

promocja dla nowych Klientów

Wady

Extra informacje

niecały rok

gracz / 2018-10-04

Ja jestem starym graczem, gram w gry głównie przez www. w godzinach 16-21 nic mi nie zakłóca ani nie przerywa, w godziach od 8-15 z internetu korzysta moja żona i 2 dzieci, nie wnoszą żadnych zażaleń i uwag wiec moge z czystym sumieniem polecic radiowke Airmax.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

nie zmula w godzinach szczytu

Wady

nie ma

Extra informacje

3 lata

Jasiu Kwiatkowski / 2018-10-01

Nie spodziewałem sie że na wiosce gdzie jest 6 domów na krzyż można mieć dobry i szybki internet. Polecam Airmax
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Cena, stabilność

Wady

brak

Extra informacje

Gienek Krupa / 2018-09-29

We firmie Airmax brak technicznych problemów czy usterek juz dłuzszego czasu, abonament jest bardzo przyzwoity kwotowo. Ja moge szczerze polecic. Szybka i łatwa instalacja oraz montaż jest dodatkowym plusem na rzecz tej firmy. Podpisałem umowę na kolejne 2 lata :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

przyzwoite ceny

Wady

Extra informacje

4 lata

ziomale / 2018-09-21

Razem z moją wioskową ekipą mamy łącze z Airmax. Wynegocjowaliśmy bardzo dobre warunki, z których każdy jest zadowolony. Umowy na 2 lata, poki co po 1 roku użytkowania wszystko jest w porządku. Nic nie zacina, nic nie zmula, wszystko działa jak należy. Super polecamy wszystkim bo warto.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

dobrze działa podczas gier www

Wady

0 wad

Extra informacje

1 rok

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30