Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AirMAX.pl
  • /
  • 12

Opinie o internet AirMAX.pl

Internet internet AirMAX.pl opinie
Cena
4.62
Niezawodność
4.74
Obsługa klienta
4.63
Parametry
4.65

Średnia ocen

4.66

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

308

dodanych opinii

 

Stachu 40 / 2018-11-08

Moj necik hula jak szalony, ale dopiero po ok pół roku \r\ndoszedlem do wniosku, że przyczyną słabszych prędkości \r\nbyło umiejscowienie samego routera w domu. No i 2 wazna kwestia w \r\nprzypadku radiowego łącza to mocny sygnał na antenie. \r\nJesli mamy obie te rzeczy to nie ma mocnych zeby nie \r\nśmigało :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

szybkość

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

Radek / Strzelin / 2018-11-07

oferta ma wiele korzystnych wariantów, udostępniony publiczny adres ip (stały) oraz miejsce na serwerze www
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

+

Wady

Extra informacje

2 lata

Matii 33 / 2018-11-05

Nigdy nie miałem żadnego problemu z Airmaxem. Jakość sygnału oceniam na 5. Od kilku ładnych lat jestem klientem Airmaxa i nigdy się jeszcze nie zawiodłem. Cena dla stałego klienta po dobrej negocjacji dużo lepsza niż dla nowego klienta! w 100% polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

bardzo pomocna infolinia 24h/dobe

Wady

brak oddziału u mnie w miejscowości

Extra informacje

4 lata

Sławomir / 2018-11-05

Jakiś czas temu przesiadłam się na Airmaxa i coś co wcześniej średnio działało nagle okazało się świetnym internetem z dużą niezawodnością. Mogę polecić z czystym sumieniem. Nie wiem jakie prędkości osiągam na łączu, ale generalnie wszystko działa jak należy, Youtube ładuje sie bez opóźnień i buforowania. kamery działaja stabilnie , we wszystkie gry można grać
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko

Wady

brak

Extra informacje

Wilhelm / 2018-11-05

Necik śmiga jak ta lala, że tez nie wiediałem wcześniej i męczyłem się z zasranym polsatem, polecam firmę, wszystko gites fantastiszen :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

brak lagów w grach, brak limitów, filmy w 4k lecą igła

Wady

brak

Extra informacje

1 miesiąc

Zosia Nawrot / 2018-11-04

Wybrałam lokalnego dostawce radiowego internetu Airmax - ludzie mi polecali, a ja sie skusilam i wybralam dla dobrej ceny i sensownych parametrów. Jak dotąd nie mam powodow do narzekania. Internet działa mi płynnie, jest podzielony na wiele urządzeń i nie ma żadnych problemów. Zapraszam wszystkich do korzystania.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

płynnie działa bez zakłóceń

Wady

brak

Extra informacje

korzystam od 1 roku

Rodzina z Brzegu / 2018-11-01

Najlepszy internet, działa szybko i nic sie nie zacina. Pobieranie i wysyłanie zawsze na max.Internet jest na prawde nielimitowany. Polecam z czystym sumieniem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

latwa i szybka komunikacja z ludzmi

Wady

nie ma wad

Extra informacje

używam od ponad 2 lat

Mistrz Karate / 2018-10-30

1 rok bez zarzutów, wysoka predkosc, wysyłanie i odbieranie OK, ping tez stabilny. 2 rok parametry podobne, wiec jakość usług nie spadła, a mialem juz internet praktycznie od kazdego mozliwego operatora i zawsze po roku byla juz totalna klapa....Warto polecic Airmax.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

stabilny

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

ITManagment / 2018-10-30

Wszystko w porządku, opóźnienia extra klasa, bardzo polecam jako rozwiązanie biznesowe, od roku ani jednej awarii, nawet na kilka sekund, świetne wsparcie techniczne 24/h dobę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

krótki ping, fachowa pbsługa, bardzo wysoka jakośc

Wady

brak

Extra informacje

10miesięcy

Waldemar / 2018-10-30

Korzystam z łącz do airmax od 3 lat, w różnych miejscach na wynajmowanych mieszkaniach :) Przyznam szczerze, że w ciągu tak długiego czasu nie miałem większych problemów ani z samą firmą ani z usługą przez te firmę świadczoną. Firma bardzo szybko się rozwija i bardzo sprawnie podnosi prędkości , dla stałych klientów rabaty... Jestem bardzo zadowolony
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

prędkość ,cena,stabilność

Wady

brak

Extra informacje

3 lata

Internet internet AirMAX.pl opinie

Airmax
ul. Xawerego Dunikowskiego 16c
46-020 Opole

Strona internetowa firmy: airmax.pl

Telefon do biura: 71 717 05 30