Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Meblarstwo
  • /
  • Adriana Furniture
  • /
  • 1

Opinie o Adriana Furniture

adrianafurniture.com/pl

Budownictwo Adriana Furniture opinie
Cena/Jakość
3.5
Obsługa klienta
3.23
Terminowość
3.07

Średnia ocen

3.27

w skali od 1 do 5.

 

Adriana Furniture opinie Adriana Furniture
3.27 1530

Mario / 2022-03-25

Przestrzegam wszystkich przed firmą Adriana Furniture. Sofę użytkuję od 8 miesięcy i najchętniej wyrzuciłbym ją na śmietnik. Otomana zapadła się i cała sofa wygląda żałośnie.Tkanina użyta do pokrycia mebla pilinguje się. Drogi bubel !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Produkty,firma

Extra informacje

Karolina / 2022-01-03

Od blisko 20 lat jesteśmy z rodziną wierni meblom Adriana. Moim rodzicom nadal służy zestaw kupiony naście lat temu. Niestety jest model ze starej kolekcji już niedostepny w sklepie online. Przez lata byłam wierną fanką Strady i tego zestawu używałam w starym mieszkaniu, ale z biegiem lat bardziej sobie cenię miękkie meble i do nowego domu zamówiłam dwa lata temu zestaw Le Noir. Jesteśmy bardzo zadowoleni, nasi goście również są zachwyceni designem i komfortem używania.
Zalety

Szeroki wybór produktów, ale przede wszystkim dobre i szczere doradztwo

Wady

Extra informacje

Konrad / 2021-12-15

U mnie wszystko przebiegło dobrze. Mebel mam od 6 miesięcy i dobrze służy. Komfort wypoczynku bardzo dobry. Bezproblemowa dostawa i serwis.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Mirek / 2021-10-31

Wszystkich przestrzegam przed płaceniem za meble Adriana przed odbiorem. Meble ładnie wyglądają tylko na wzorcowni.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Meble z tej firmy

Extra informacje

Mirek / 2021-10-31

Kupiłem sofę biorąc pod uwagę opinię osoby do której mam zaufanie i która użytkowała meble z firmy Adriana wiele lat. Niestety bardzo się zawiodłem na produkcie jak i na formie przyjęcia lub braku przyjęcia reklamacji. Osoba która polecała mi meble Adriany ostatnio kupiła otomanę i ma dokładnie taki sam problem. Meble jakościowo nijak się mają do tych sprzedawanych parę lat temu , są drogie i niskiej jakości. Firma Adriana wymaga zapłaty przed odbiorem mebli i robi to z premedytacją wiedząc że po dostarczeniu takiego badziewia nikt za niego by nie zapłacił takich pieniędzy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Cena , niska jakość

Extra informacje

Po niecałym roku użytkowania zapądnięte siedzisko.

Ania / 2021-04-04

Zakładam, że Ludzie z marketingu, ewent. obsługi klienta, czytają te opinie. W normalnej firmie wszelkie negatywne, "niezadowolone" oponie miałyby wyjaśnienia. Nie rozumiem dlaczego mam wywalić meble skoro mają wykrojniki i tkaniny do obszycia własnych mebli? Mamy zaśmieć świat ciągle wyrzucając coś, co dałoby się naprawić?
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

długie korzystanie z mebli

Wady

brak zainteresowania ze strony firmy klientami, którzy kupili meble Adriana

Extra informacje

Aleksander.D / 2021-04-02

Zdecydowanie polecam. Zakupiony naroznik użytkuje już piąty rok.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Nowoczesny, ponadczasowy wyglad

Wady

Cena

Extra informacje

5 lat

Ania / 2021-03-20

Firmy nie obchodzi, co dzieje się z ich meblami po sprzedaży. Nie dbają o swoich starych klientów. Jakieś 20 lat temu kupiłam u nich sofę i fotel (model Monza - teraz chyba Notte?). Jasna tapicerka się pobrudziła, w sofie trochę "porozpychałam" ścianki boczne. Ale wciąż uwielbiam ten fotel, jest tak wygodny, że moi goście nie mogą wyjść z zachwytu. W sofie funkcja spania bez zarzutu... Zwróciłam się do Adriany z prośbą o wycenę zmiany tapicerki i ewentualnych poprawek typu uzupełnienie siedzisk gąbką - ja wciąż bardzo lubię te meble i po prostu bez sensu wydaje mi się wywalenie ich na śmietnik i kupno Notte. Dostałam odpowiedź, że ich to nie interesuje. Przecież wożą meble do Gdańska, chciałam się dostosować do terminu kiedy będą coś wieźli dla innego klienta, mają szablony tapicerki... Wydawałoby się, że firma powinna się cieszyć, że ktoś chce dalej korzystać z ich mebli... Niestety wychodzą z założenia, że powinnam wyrzucić te meble i kupić nowe.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

Super wygodne, ergonomiczne.

Wady

Dostałam meble z innymi nożkami (kolor niż zamówiłam - mieli przyjechać wymienić, nie przyjechali - opusciałam). Nie interesują się swoimi produktami gdy już dotrą do klienta, nie wspomnę już o mojej sytuacji gdy chciałabym nieco odnowić ulubione meble...

Extra informacje

ok. 20 lat :-)

Martyna / 2020-07-23

piękne meble, ja nie miałam żadnych problemów, a o długiej dostawie jest info przy zamówieniu, przecież to meble na zamówienie, nie stoją w magazynie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Magdalena / 2020-07-11

Ta firma to oszuści. Uważajcie, co zamawiacie, czytajcie dokładnie umowy! Mnie oszukali, nie chcieli zwrócić pieniędzy pomimo, że towar w nienaruszonym stanie dotarł z powrotem do firmy tego samego dnia. Po wymianie kilkunastu maili i tel oraz wskazaniem sprawy do prokuratury, zdecydowali się oddać tylko część pieniędzy. szczerze odradzam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

grubiańska obsługa

Extra informacje

zwrot nieużywanego towaru, brak zwrotu całości pieniędzy

Renata / 2019-04-29

Meble są faktycznie tak ładne jak w sklepie, tu nie mam uwag. Natomiast to, że dostanę meble 5 tygodni po zamówieniu to się z maila dowiedziałam, nie powem, liczyłam, że dostanę od razu. Neistety, obsługa nie chciała pomóc, powiedzieli, że mogą cofnąć transakcję. A ja chciałam mieć na czym siedzieć! W końcu zdecydowałam się poczekać, ale niesmak pozostał.
Cena/Jakość
Terminowość
3.50
Zalety

Wady

Extra informacje

3 tygodnie

Robert / 2019-02-01

wszystko ok, choć dostawa się przeciągała...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Wady

długa dostawa

Extra informacje

2 dni

Barbara / 2019-01-28

Świetnej jakości kanapa, pomocna i miła obsługa podczas wyboru kanapy, szybka i bezpłatna dostawa.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość mebla, szybkie dostarczenie mebla, doskonały kontakt

Wady

brak

Extra informacje

Barbara / 2019-01-28

Świetnej jakości kanapa, pomocna i miła obsługa podczas wyboru kanapy, szybka i bezpłatna dostawa.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość mebla, szybkie dostarczenie mebla, doskonały kontakt

Wady

brak

Extra informacje

Oliwia Małecka / 2019-01-17

Naprawdę elegancka sofa. Dobrze wykończona, dostawa bezpłatna, prawie od ręki.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

dobry produkt, bezpłatna dostawa

Wady

brak

Extra informacje

tydzień

Budownictwo Adriana Furniture opinie