Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Komputery
  • /
  • Laptopy
  • /
  • Acer Aspire 6930
  • /
  • 1

Opinie o Acer Aspire 6930

Komputery Acer Aspire 6930 opinie
Bateria
3.29
Cena/Jakość
4.14
Jakość wykonania
4.14
Wydajność
4.29
Wyposażenie
4.43

Średnia ocen

4.06

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

8

dodanych opinii

 

Marysia / 2020-04-15

Super!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
4.80
Zalety

Śmiga, ogólnie jest super

Wady

Po zmianie baterii nie ładuje się

Extra informacje

~Dariusz / 2016-01-04

Acer Aspire 6930 najlepszy laptop jaki miałem po prostu super
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
4.40
Zalety

bez awaryjny,szybki,przyjmuje każdy system ,pracuje super na windows 10 Pro

Wady

ogulnie brak poza słabą baterią

Extra informacje

mam go od 8 lat kupiłem go za około 3000tyś złoty i nie żałuje

~Adam / 2015-04-29

Mi się ten laptop świetnie sprawuje. Mam go od 6 lat i nie mam z nim problemów prócz tego że mi się bateria popsuła i muszę mieć ciągle podłączonego do ładowania. Ogólnie Polecam.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
3.60

~bojar / 2010-12-27

Nic dodać nic ująć. Bardzo dobry laptop. Mam już go dwa lata. Kupiłem go za 2800 nowego, a kosztował 3800 więc spora przecena była. Oczywiście grafa 9600 GT do wszystkich gier na rynku wystarcza ;) 2 lata i jak wspominałem 2800 zł
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 lata i jak wspominałem 2800 zł

~greg55 / 2010-04-16

J.W. używam go od ponad roku i poza tym że p....na vista cały czas coś chce tzn, jakieś zgody na rejestry i inne cuda wszystko dziąła bez zarzutu. no fakt że nie gram tylko czasem jakiś filmik a generalnie pracuje na nim. głośniki hulają jak trza, może Wy wszyscy którzy tu piszecie o nim że taki chłam poprostu nie umiecie się obsługiwać albo kręcicie procka na lewo hehehepozdrawiam
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
3.20

~acertozłom / 2009-09-21

mam acera 6930 , skusiła mnie cena i grafika 9600gt .oczywiście robiłem wywiad przed kupnem czy aby na minę się nie ładuje ale nic na to nie wskazywało . kupiłem ... gry chodziły ładnie byłem zadowolony .... laptop wytrzymał miesiąc , pasy na ekranie , zawieszenia , resety ... oczywiście szybko okazało się że te typy mają wadę chipsetu (forum) i czekają mnie notoryczne naprawy , gość z acera powiedzial ze ludzie juz po 10x wysylają do serwisu a gwarancja nie przewiduje zwrotu kasy ani nowego innego modelu ! nie ma na to lekarstwa bo to wada fabryczna ...co za chłam ! chodzi więc o to żeby minęła gwarancja a wtedy możecie pocałować firmę acer w d... kurier przy wysyłce do serwisu tylko po cichu się śmiał pod nosem a mi zrobiło się tak głupio i przykro że w dzisiejszych czasach wciska się ludziom taki złom !kilka tysięcy poszło w .... bo nawet nikt nie odkupi teraz tego nawet na gwarancji , chyba że za psie pieniądze i własnie zastanawiam się nad sprzedaniem tego za pół ceny .. może jakiś wariat odkupi ode mnie ten badziew bo po co mi laptop który będzie psuł się co chwila ???
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
2.60
Zalety

ładnie wygląda , dość dobra grafika

Wady

psuje się , jakość matrycy to koszmar , dzwięk charczy , tylko 3xusb , bateria na godzinę

Extra informacje

3 miesiące , 3000

~mario / 2009-05-06

fajny laptop ale? po tygodniu dysk twardy padl a czytnik lini papilarnych skanowal tez jakies 2 tygodnie jak go naprawili tak wiec 6 tygodni w serwisie a po za tym to nic innego sie nie zepsulo pozdro
Zalety

dobra jakosc niska cena

Wady

plastiki troszke tandetne do zudzenia przypominaja dobrej jakosci wykonanie a le i tak ok

Extra informacje

rok

~kkcyba / 2009-03-02

robi dobre wrazenie na pierwszy rzut oka i nie rozczarowuje po zakupie. ładny, stylistycznie swietnie wykonany, mily w dotyku chociaz przeszkadzac moze touchpad. Swietny dzwiek i specyfikacja. Troche duzy, ale w koncu 16' :) kupilem za 3199 w sklepie we wroclawiu
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wydajność
Wyposażenie
4.80
Zalety

Wady

Extra informacje

kupilem za 3199 w sklepie we wroclawiu

Komputery Acer Aspire 6930 opinie