Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • ASTER CITY
  • /
  • 1

Opinie o ASTER CITY

Internet ASTER CITY opinie
Cena
2.73
Niezawodność
3.83
Obsługa klienta
2.56
Parametry
3.78

Średnia ocen

3.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

79

dodanych opinii

 

~zmierz / 2014-12-20

miałem z Netii internet 20Mb/s, skorzystałem z oferty 50Mb/s -jedno wielkie oszustwo, przy 20,0MB/s pomiar wykazywał ok. 16-18MB/s po podwyższeniu abonamentu (obiecane min 40 MB/s) mam aktualnie 6-8MB/s. Nie wierzcie konsultantkom, w żadnym wypadku nie zawierajcie żadnych umów telefonicznych, nie dajcie się nabrać na żadne umowy gdzie prędkość internetu okreslana jest "do" bo to wielkie oszustwo, a rozwiązanie umowy to niestety wysokie koszty
Zalety

żadnych

Wady

beznadziajna prędkość, wysoki abonament,

Extra informacje

ok. 5 miesięcy

~Agapio / 2012-07-02

Jeśli chodzi o usługę czyli sygnał TV + internet nie mam zastrzeżeń.Natomiast obsługa klienta jest fatalna.Nic nie można normalnie z nimi załatwić, każda jakakolwiek zmiana w umowie czy cesja pociągają za sobą lawinę błędów i sporych kłopotów dla klienta. Nic nie można załatwić zdalnie tylko z każdą głupotą trzeba jechać do salonu a i to nie jest gwarancją poprawności załatwienia sprawy. Mieszają w fakturach, trzeba ich stale kontrolować. Generalnie z lenistwa nie zmieniamy na innego operatora ale to nie jest dobry wybór. Szczerze nie polecam nikomu, kto myśli o podpisaniu z nimi umowy.Wadyobsługa klienta, brak kompetencji u obsługi infolinii, duża liczba pomyłek przy fakturach. Opieszałość w działaniu. Np na korekty faktur czekaliśmy kiedyś pół roku!!!!!!!!!!!!!!od 6 lat
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Wady

obsługa klienta, brak kompetencji u obsługi infolinii, duża liczba pomyłek przy fakturach. Opieszałość w działaniu. Np na korekty faktur czekaliśmy kiedyś pół roku!!!!!!!!!!!!!!

Extra informacje

od 6 lat

~artur sliwinski / 2012-06-12

przeciez to jest nieprawda ,jak godze sie na naciaganie mnie przez firme aster . rozmowy telefoniczne przeciagaja do bolu choc tego nie chce.nie zaplace szybko wylaczaja sygnal z wlaczeniem jest juz duzo duzo gorzej.dlatego postanowilem koncze z nimi umowe i chocby dawali mi zlota opcje gonie ich w kibienimater .z calego serca zycze plajty tej fir firmie
Zalety

nie zartujcie brak

Wady

w majestacie prawa naciagacze

Extra informacje

za dlugo

~gofee1 / 2012-03-23

Mam Aster/teraz UPS od ponad roku. Przez ten czas raz zepsuł się zasilacz do dekodera. Zadzwoniłem - umówiłem się z serwisantem - przyjechał następnego dnia - wymienił na nowy. Od tej pory wszystko działa tak jak powinno. Przerwy w dostępie do netu nigdy nie było, zakres programów zgodny z ofertą. Ostatnio dołożyli, tak po prostu EURO2 HD
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.75

~Xun Vixx / 2012-03-21

Od ponad tygodnia nie odpowiadaja na mejle, od dobrych 2 tygodni internet ledwo zipie (zamiast obiecywanych 6mb down, 1mb up jest tylko rwanie polaczenia co kilkanascie sekund nawet na kilka minut). Dzwonienie do BOK mija sie z celem (prosze ruter wylaczyc, jak juz sie do "serwisanta" dodzwoni po godzinie sluchania melodyjek i reklam, jesli w ogole)... Warszawa Srodmiescie. Do czasu "gratisowego" przyspieszenia lacza z 4mb do 6mb bylo niezle, ale teraz - czas na zmiane opertora, skoro nawet nie mozna doczekac sie potwierdzenia dostarczenia mejla a i zdarzaly sie automatyczne odpowiedzi w stylu "Your message was deleted without being read on "...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Czasami dziala bez problemow

Wady

Nie odpowiadaja ne mejle, godzina sluchania reklam na platnej infolinii, jedyna rada na zle funkcjonowanie lacza to "restart modemu" lub "bezposrednie podpiecie komputera do modemu"...

Extra informacje

kilka lat z siecia, obecnie niecale 60 zeta

~lutowa / 2012-02-24

Kilka lat byłam w UPC potem przeniosłam się do ASTER licząc na lepszą jakość usług. Nie przewidziałam, że UPC wchonie ASTER i nastąpi powrót jakości sprzed kilku lat. Można się do nich dodzwonić tylko w przypadku zakupu nowej usługi inaczej trzeba sobie wygenerować kilka godzin ze swojego życia na połączenie z włąściwym działem. Jak się już dodzwonisz pracownik na infolinii będzie cię zbywać, sugerując połączenie z kimś innym i w rezultacie rozłącza cię. Próby uzyskania informacji droga mailową też sobie należy odpuścić bo minie kilka dni zanim coś ustalisz. Nikt nad niczym tam nie panuje i niestety informacje udzielane przez infolinie oraz droga mailowa sa ze soba sprzeczne. Jedyną usługą, która na stałe wpisuje się w repertuar tego operatora to wysyłanie systematycznie smsów o tej samem treści. Serdecznie nie polecam tego operatora.

~piotru / 2012-02-09

Trudno mi ocenić obiektywnie parametry, bo nie mam porównania - zasadniczo jestem zadowolony, ale faktem jest, że wszelkie "promocje" są tylko wtedy, kiedy trzeba utrzymać klienta przy sobie (zakończenie umowy) lub złapac nowego. Coś co przy podpisywaniu umowy na 2 lata wydaje się być atrakcyjne, po kilku miesiącach przestaje - konkurencja wyprzedza szybko. W efekcie przez 1,5 roku przepłaca się (np. za mobilny net). Niektóre promocje to kłamstwo. Przedłużałem umowę pół roku temu. Teść dopiero teraz ma podłaczony internet. jakoby w promocji płaci prawie 50% więcej, niż ja za... 2 razy wolniejsze łącze. Obsługa klienta skandaliczna, po prostu totalne lekceważenie. Oczekiwanie na rozmowę w infolinii dochodzi do 30-40 minut, za które się płaci, nawet przy dzwonieniu z telefony Aster! Obsługa techniczna standardowo stara się wmawiać winę klientowi. Niedawno podłączałem tesciowi internet. Komputer bezproblemowo w tej samej sieci na takim samym modemie pracował blisko 5 lat. Po zmianie lokalu internet wysiadł po kilkudziesięciu minutach po restarcie komputera. Przez 2 dni bezskutecznie prosiłem o pomoc. Oczekuję na technika, który zapewne będzie mi wmawiał, że modem jest ok.W BOK nie lepiej, w kolejce do "specjalisty" oczekuje się minimum pół godziny. Na stronie internetowej porady nieuaktuwlnione od lat. W dziale dot. ustawień programów antywirusowych zrzuty ekranowe z... programów z 2002 roku!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

Nie widzę niczego, co odrózniałoby wybitnie in plus od konkurencji.

Wady

Skandaliczna obsługa klienta - no, chyba że klient płaci dodatkowo

Extra informacje

ponad 5 lat

~Zenek / 2012-01-16

Sytuacja następująca:co jakiś czas występują przerwy w dostawie Internetu (często w godzinach nocnych). ponieważ usługa jest mi potrzebna również w nocy, dzwonię wreszcie złożyć reklamację. Konsultant na infolinii potwierdza, że faktycznie zapis prcy modemu wskazuje, iż od godz. 24 do 6 rano internetu nie było, ale nie może przyjąć zgłoszenia reklamacyjnego, ponieważ aktualnie internet działa. w takiej sytuacji mogę złożyć reklamację, co też uczyniłem. nie została jednak uznana, gdyż:- AWARIA NIE ZOSTAŁA ZGŁOSZONA NA INFOLINII- WERYFIKACJA MODEMU NIE WYKAZAŁA NIEPRAWIDŁOWOŚCIręce opadają na bezczelność tej firmy. reklamacji nie uznają, bo nie została zgłoszona usterka (choć to właśnie ich konsultant odmówił przyjęcia zgłoszenia). Konsultant też sam podał mi godziny, w których usługa faktycznie nie działała, czyli mógł to odczytać, jednak później jakoby okazuje się to niemożliwe. wynika z tego jedno - dla firmy Aster klient jest śmieciem, który nie ma żadnych praw. stanowczo odradzam!!!

~mariolka / 2012-01-04

aster stosuje zbójecką politykę cenową - za połowę ich abonamentu można u konkurencji dostać o wiele lepszą ofertę. tyle że nie zawsze jest to możliwe, bo aster skutecznie konkurencję blokuje. zestaw kanałów telewizyjnych ubożuchny i cały czas zmienia się na gorsze, internet działa jak chce, oni jednak odpowiedzialnosci za to nie ponoszą. bulić jednak trzeba słono, a jak minie okres promocji podniosą wam rachunki trzykrotnie. dla mnie żenua.
Zalety

brak

Wady

wyłącznie

Extra informacje

~mt2000 / 2012-01-02

Firma Aster nie poczuwa się do odpowiedzialności za krzywdy jakie wyrządza swoim klientom. Podczas podpisywania umowy za pośrednictwem przedstawicieli handlowych (zatrudnionych na umowę zlecenie przez firmę zewnętrzną) ukrywa faktyczne koszty przyłączenia się do Świata Aster. Klienci podpisują jedynie umowę poznając koszty świadczenia usług abonamentowych natomiast bardzo wysokie opłaty początkowe na których prezesi ASTER (obecnie UPC) zbijają kokosy zostają zatajone. Kolejnym powodem jest zatajanie przed klientami informacji o rozwiązanych umowach ze stacjami telewizyjnymi przez co portfel świadczonych usług jest coraz biedniejszy i gorszy jakościowo, klienci dowiadują się o możliwości rozwiązania umowy po czasie gdy JEST JUŻ ZA PÓŹNO. Sprawą być niedługo zainteresuje się polska prokuratura. Zostałeś oszukany? napisz: [email protected]2 miesiace
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 miesiace

~olian3 / 2011-12-07

Od wielu lat jestem w Aster. Zero problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

OFERTA

Wady

OGROMNE KOLEJKI W BOK

Extra informacje

BARDZO DŁUGO ( od czasu okablowania budynku ) wiele lat

~Aleksandra / 2011-09-06

w 2009 podpisałam z nimi umowę na internet, notoryczne przerwy w dostawie internetu a o cenie ze tą marna usługę szkoda mówić, ale niestety w moim bloku byli jedynymi dostawcami. kolejna umowe zawarłam z nimi w 2011 po raz kolejny żaden innym operator nie wchodził w grę. Już myślałam że bardziej mnie nie rozczaruję, niestety myliłam się. Gdy do mojego mieszkania przyjechał ich pracowanik który miał wszystko podłączyc wszystko było ok do momentu gdy po jego wyjsciu z mojego domu zagladnełam do portfela (który przez cały czas leżał na wierzchu, w koncu byłam we własnym domu ) z którego znikneły moje pieniązde!!!!!!! Oczywiscie nie złapałam go za ręke ale poza nim i mna nikogo innego w domu nie bylo !!!!! Żenada!!

~xxxxx / 2011-08-10

Podpisałem umowę w 2005 r.Od tamtego czasu NIGDY nie miałem prawie żadnego problemu z Asterem, ani z żadnymi notorycznymi przerwami dostępu do sieci..W ciągu okresu 2005-2011, przerwy w dostępie do sieci miały miejsce trzy razy i nie dłużej niż na kilkanaście minut.Jeżeli chodzi o obsługę klienta, to mało z niej korzystam bo po prostu NIE MUSZĘ.Obsługa telefoniczna oraz emailowa ZAWSZE podchodziła rzetelnie do danego zagadnienia!A raz jak miałem przypadek że zapomniałem zapłacić faktury i ktoś w księgowości zgubił dowód wpłaty, to po wyjaśnieniu sytuacji reakcja z włączeniem sieci była NATYCHMIASTOWA... i w ułamku sekund!Fakt faktem, znajduje się bardzo blisko skrzynki astera, a to zapewne zmienia warunki techniczne..ALE NIGDY nie zdarzyła mi się taka sytuacja którą opisuje większość opinii tutaj.Moja opinia o Asterze jest taka:Jeżeli chodzi o TV cyfrową, lub analogową to nie wiem i nie posiadam.Jeżeli chodzi o sam internet, to cena przy obecnej jakości usługi mogła by być odrobinę niższa.NIGDY nie miałem żadnego problemu z jakąkolwiek usługą dotyczącą samego internetu, odnośnie jej włączania, wyłączania, lub ustawiania czegokolwiek, z jednym wyjątkiem który dotyczył usunięcia konta pocztowego z systemu.I jest to pierwszy operator, co do którego właściwie jestem skłonny zaznaczyć prawie same plusy..
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

Elastyczny. Konfigurowalny. Pełnowartościowy dostęp do sieci.

Wady

Cena mogła by być jeszcze odrobinę niższa.

Extra informacje

6 lat.

~fujisan / 2011-08-09

Mieliście mi naliczać ok 115zł w tym najprostsza tv i internet,a tymczasem na rachunku przychodzi tv+tv hd + internet,rachunki miały być przysyłane na inny adres,były o wiele większe niż ustalone telefonicznie, wynosiły ponad 200zł i na dodatek dostałem błędne faktury dopiero po 2 miesiącach .Żądam weryfikacji faktur na sumy które były umawiane między mną a waszym pracownikiem oraz natychmiastowego przysłania pracownika w celu odłączenia internetu i tv .Moją rezygnację opiewam tym że jesteście nie słowni i nie tak się umawialiśmy " za takie usługi to ja dziękuję " .Rozmowa telefoniczna z wami dużo mnie kosztowała zdrowia i tak sie nie można było z wami dogadać.I nie można zmuszać kogokolwiek do czegoś tak jak wy tłumaczycie że nie można zerwać umowy, jesteście nie rzetelni i to jest jeden z powodów do zerwania z wami umowy ,a każdą umowę można zerwać( w umowie jest zaznaczone że na czas nieokreślony,a miało być na 2 lata ) więc umowa jest błędna!!!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

ZERO WIELKIE ZERO 0000000000000000000000000000000000000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Wady

NIEPROFESJONALNA FIRMA

Extra informacje

2 ,5 MIESIĄCA

~Były klient Aster / 2011-08-03

Korzystałem z usług Aster od 2007 roku. Obecnie wypowiedziałem umowę, ponieważ pomimo tego, że są bardzo drodzy jakość świadczonych usług delikatnie mówiąc pozostawia wiele do życzenia. W moim przypadku problemem byli konsultanci, którzy przekazywali rozbieżne sprzeczne informacje, np.: w ciągu jednego dnia trzech konsultantów udzieliło mi trzy różne odpowiedzi. Spotkałem się również z przekazywaniem nieprawdziwych informacji przez przedstawiciela handlowego firmy, efektem czego było naliczenie opłat za usługi, których nie zamawiałem.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Do samych usłg internetu i telewizji zastrzeżeń nie mam

Wady

Fatalna obsługa przez pracowników infolinii, brak wiedzy lub celowe wprowadzanie w błąd. Długi czas oczekiwania na konsultanta infolinii oraz długi czas oczekiwania na obsłgę w biurze obsługi klienta na ul. Jana Pawła II. Aster sprawia wrażenie, że kompletnie na klientach mu nie zależy!!!

Extra informacje

4 lata

~Wampi / 2011-07-21

Mówiąc krótko państwo wysyłają "bezpłatnych" "techników" którzy nie dość, że sobie liczą za wizytę to NIC NIE NAPRAWIAJĄ. Teraz mam problemy z kredytem, bo odmówiłam płatności (mam nagraną rozmowę gdzie tłumaczyłam, że pan technik wmawia mi problemy, które mają więcej wspólnego z szydełkowaniem rosyjskim niż routerem a na sam koniec - rozmowę gdzie mi ANULOWANO koszty a i tak przesyłali faktury ) a państwo sobie naliczyli za kilka niechcianych przeze mnie wizyt ;/A jedna wizyta GDZIE NIKT NIC NIE NAPRAWIŁ A PROBLEM BYŁ została oznaczona jako "nieuzasadnione wezwanie" i zarządano opłaty 86.10złDodam że jestem osobą młodą [24 lata] a nie stara babą ale nie umiem inaczej nawać tego, co tu się wyprawia ;/
Zalety

Jedyna sieć tam gdzie mieszkam...

Wady

Kiepska przepustowość, dużo ograniczeń, problemy z IP, częste rozłączenia, BARDZO ZŁY kontakt z klientem, mnóstwo reklam w trakcie czekania, brak bezpośredniego numeru do interesującego działu, idiotyczne godziny pracy biura, bardzo drogie za coś bardzo małego

Extra informacje

6 lat, na chwilę obecną 105zł za coś co Vectra ma za 41zł ;/

~anty-ASTER / 2011-07-15

Bazując na własnych doświadczeniach, a także na treści wpisów na tym forum zastanawiam się jakim cudem to "coś" jest jeszcze na rynku... Burdel w rozliczeniach (przepraszam za słowo, ale samo ciśnie się na usta), nie można od nikogo uzyskać wiarygodnej informacji, a spróbujcie dowiedzieć się czegoś sensownego na podstawie swojego konta w ich "strefie klienta"... Jakieś informacje wzięte z kosmosu, a dział płatności na infolinii odsyła do BOKU-u, gdyż oni nic nie są w stanie wyjaśnic! tam wyprawa to trzy godziny stania w kolejce rozwścieczonych ludzi, prawie każdy z awanturą, pomijam już fakt, że aby załatwić tam sprawę trzeba brać wolne z pracy.oszukańcze umowy, jasne, że nikt do was nie zadzwoni, że kończy się promocja i opłaty za chwilę podskoczą dwukrotnie, bo o to właśnie chodzi tej firmie krzak, abyście te faktury buliliprzedstawiciele handlowi i pracownicy infolinii opowiadają bajki i wciskają kit, Aster jakoś nic z tym nie robi, wniosek z tego, że praktyki takie mają miejsce za przyzwoleniem ( a kto wie, czy nie z inspiracji) pracodawcy.dziwi tylko jedno - że mimo licznych skarg, które z pewnością wpływają do organów ds. ochrony konsumentów nikt z tym nic nie robi. widocznie w naszym kraju na takie działania nie ma paragrafu...Mam tylko nadzieję, ze na to forum natrafią nie tylko wpuszczeni w maliny klienci astera (jak ma to miejsce w moim przypadku), lecz osoby, które jeszcze umowy nie podpisały i po lekturze wpisów zrezygnują z usług "TEGO CZEGOŚ"...
Zalety

BRAK

Wady

SAME

Extra informacje

~Kabaty / 2011-07-13

Ja również zostałam oszukana przez przedstawiciela Aster City.Przedstawiciel ma na nazwisko A.Wróbel - zdecydowałam się na umowę kablówka + internet ( poinformował Mnie przedstawiciel Wróbel - że dodatkowo otrzymam oczywiście bezpłatnie pakiety HBO i CANAL + zapomniał dodać TYLKO ! że wcale nie są bezpłatne bo za jakiś czas dostałam fv z doliczoną opłatą za te programy - w umowie podobno było zapisane że jest to promocja. W salonie aster i z działu reklamacji aster -dostałam odpowiedz że nie uznają Mi reklamacji - podobno ich zdaniem w umowie zapisu o promocji brak ! Dziś pisze kolejne odwołanie i skargę na przedstawiciela !
Zalety

same minusy

Wady

same minusy

Extra informacje

4 miesiące

~gaga / 2011-07-08

potwierdzam wszystkie opinie wczesniejsze jezeli ma ktoś konkurencję to odradzam współpracę z ASTER, umowy celowo skomlikowane a pracownicy infolinii jakby z łapanki z ulcy każdy mówi co innego, strona internetowa ASTER brak aktualnych cenników promocyjnych nikt nic nie wie,stanowczo odradzam !!!!!!

~zuuza / 2011-07-04

Nigdy więcej Astra. W 2008 roku podpisałam umowę na dwa lata. Nie wyraziłam zgody na wysyłanie faktur mailem. Od początku tego roku nie dostaję faktur. Za to pocztą przyszło mi wezwanie do zapłaty zaległych faktur. Usługa dostawy internetu i telefon podrożały o dziwo 250 %. Odłączono mi wszystko i żądano zapłaty. Dwa razy dzwoniłam i wyjaśniłam,że nie dostaję faktur. Ale bezczele na helpdesku twierdzili,że faktury dostałam meilem, podano mi adres na który niby wysłano faktury był zły. Ale oni twierdzili,że z ich strony jest wszystko w porządku. Pojechałam do biura ,wyjaśniłam co się dzieje pokazałam umowę,z zaznaczonym punktem,że nie wyrażam zgody na przesyłanie faktur drogę elektroniczną. Pani to nie wzruszało, wymówiłam umowę. Faktury do końca wypowiedzenia miały już na pewno przyjść pocztą - nie przyszły. Wpłaciłam oszustom awansem 400 zł na poczet faktur. Powinni mi dostarczać usługi do 21 lipca. Od 1 lica ma znowu wszystko odcięte na infolinię nie sposób się dodzwonić, więc znowu muszę tracić swój czas na wyjaśnianie. Czuję się oszukana i jeszcze pewnie będę musiała walczyć,żeby nie płacić za niewykonane usługi od 1 lipca. ODRADZAM TĘ FIRMĘ.
Zalety

dobra jakość internetu

Wady

Beznadziejny system fakturowania i niezapowiedziane podwyżki usług, brak kontaktu w razie problemów

Extra informacje

2 lata

~Elle / 2011-06-15

Dziś przejrzałam jeszcze swoją umowę z Asterem. I co normalny człowiek może się z niej dowiedzieć? Że jest to umowa na czas nieokreślony (podkreślone jak wół przez ich przedstawiciela), ale de facto jednak na czas określony. Do umowy dołączone jakieś cenniki, z ktorych niewiele dla abonenta wynika. 8 (słownie OSIEM) stron drobnym maczkiem, do tego jeszcze regulaminy, załączniki, glosy. Czy podpisując umowę z Aster mam wynająć adwokata? Sądząc po lekturze tego forum nie byłoby to takie głupie, ale czy jest to w porządku z punktu widzenia praw konsumentów? szczególnie w przypadku, gdy w danym bloku aster jest monopolistą? Chyba jednak ktoś (odpowiedni organ) powinien zrobić z tym porządek.Ludzie, uważajcie na te umowy, to jakaś masakra!

~zaker / 2011-05-24

trzeba uważać na to co podpisujemy faktycznie, bo ONI jak i inne firmy żerują na "niedoinformowanym" kliencie, ale podobnie i w tv N - niestety, a wogóle najlepiej tam gdzie nas niema....nieprawdwdaż?
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

"agenci Aster... 000 bez 7" spore ich grono... wypisujących sobie pochlebne opinie

Wady

tyle co plusów)))

Extra informacje

6 mc

~naiwna / 2011-05-09

ja również zostałam oszukana przez przedstawiciela Aster City. Zamówiłam najprostszy pakiet kanałów analogowych za najniższą stawkę i przedstawiciel ochoczo zapewnił mnie że będę płacić 72 złote kwartalnie i w każdej chwili mogę wycofać się z umowy z miesięcznym wyprzedzeniem. Niestety po 6 miesiacach rachunek z telewizję zwiększył się do 45 zł za miesiąc i kiedy zadzwoniłam do Aster City poinformowano mnie że moja umowa promocyjna obejmuje 6 miesięcy promocji a kolejne 18 to już zwykła stawka 45 zł. Powiedziano mi również że jeśli wycofam się z umowy to muszę zapłacić karę w wysokości 18 x 22 zł bo taki jest warunek umowy. Nie muszę dodawać iż w samej umowie nie jest nic takiego napisane a jedynie są to warunki które powinien mi przedstawić sprzedawca przed jej podpisaniem. Powiedziano mi że pan KAMIL BRZESKI już w tej firmie nie pracuje i mogę napisać reklamację na której rozpatrzenie jest 32 dni (dojdzie mi kolejny rachunek za 45 zł). Niezależnie od wyniku reklamacj mam zamiar zrezygnować z tych oszustów, a każdemu kto podpisuje z nimi umowę radzę zadzwonić do biura Aster City w trakcie podpisywania umowy z przedstawicielem i upewnic się czy warunki przez niego pzredstawiane są zgodne z prawdą.

~anty Aster / 2011-04-22

podpisuje się pod tym w 1000%Aster to firma która chce wydoić klienta nawet po rozwiązaniu umowy.Dając mu 45 dniowe wypowiedzenie, aby przez ten okres podnieść stawkę za internet 200% i wydoić go jeszcze więcej.Nigdy więcej.
Zalety

-2

Wady

jeszcze wiecej

Extra informacje

~kania / 2011-04-20

Ja również chciałabym przestrzeć przed tym panem - ja również zostałam nabita w butelkę na rzekomo bepłatną kartę sim i gniazko telefiniczne.Omijać tego Pana dużymi krokami!!!!!!

~KOCHAM ASTER / 2011-04-14

jak czytałem te zalosne posty to mi sie nie dobrze robiskoro tak zle i tak klamia to po co tam szliscie a tak na prawde to podejrzewam ze zadne z was nie czytalo umowy a potem narzekania ze was oszukali umowy sa po to aby je czytac a najczesciej pisza o tej firmie dorobkiewicze po 30 ktorzy mysla ze im sie cos nalezy tak zgodze sie troche wiecej oleju w glowie. jest taka zasada nie pisana na chamstwo chamstwem
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

plusem sa klienci hehe

Wady

brak

Extra informacje

4 lata

~Mańcia / 2011-03-02

Wczoraj odnosiłam dekoder i modem do salonu Aster i przy okazji dowiedziałam się, że mam zapłacić 1100 zł za zerwanie umowy w trakcie trwania promocji. Według pani z biura obsługi klienta, umowa ta została zawarta na 24 miesiące, a promocja kończy się w czerwcu 2012 r. Włos mi się na głowie zjeżył, bo przed wypowiedzeniem umowy przeglądałam jej treść (fakt, pobieżnie, ale jednak) i nic takiego nie wyczytałam. Kiedy wróciłam do domu przeczytałam ją już bardzo uważnie. Umowa została zawarta na czas nieokreślony, a promocja na internet trwała 6 miesięcy, natomiast na TV - 12. Patrzcie im na ręce.

~córka_oszukanej / 2011-02-26

Michałek oszukał też moją mamę.....Jest starszą osobą, która uwierzyła oszustowi. Wcisnął jej kartę sim pomimo, że wiedział iż mama nie ma telefonu i karta jest jej zbędna. Kazał ją wrzucić do szuflady a później na infolinii mama usłyszała, że może kartę komuś oddać! Jeden wielki ŻEN i na pewno tak tego nie zostawię!!!!!!!!
Zalety

NIC

Wady

Wszystko

Extra informacje

~jerzyk12 / 2011-02-07

Jestem w Aster od początku ich istnienia.Osobiście od strony technicznej nie mam nic do zarzucenia Rok temu aby nie płacić około 200zł,za poradą konsultanta zawarłem 2-letnią umowę promocyjną na usługi.Cena ok 160zł. m-c. Jakież było moje zdumienie,gdy po jakimś czasie na necie zobaczyłem iż usługi takie jak nabyłem oferowane są w cenie 119zł.Jak może się poczuć klient,który ma prawie 8-mio letni staż , gdy widzi że wszyscy nowi płacą mniej o 40zł m-c.I nie ma wyjścia.Podpisałeś umowę promocyjną,która w gruncie rzeczy jest złodziejstwem.Gdybym chciał ją zerwać to zostanie naliczona kara ok.700zł.Przestrzegam przed takimi błędami bo Aster to firma,która ma gdzieś klienta a kasa jest dla nich najważniejsza.W moim przypadku muszę zapłacić w skali roku 500 zł więcej od nowego abonenta.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.50

~shade / 2011-01-19

To prawda co piszą klienci ......wszytko to prawda.....Nie można się połączyć - napisać i dotelefonować.....do nikogo....Mam internet + TV.....jednak nie jestem zadowolona z internetu.....znika połączenie ...Jestem kaleką nie mogę do Aster dojechać......szkoda bo bym powiedziała co myślę o łączach ..Wymienili modem......tez nic nie dało.......?Piszę pracę / wiersze .....poczta .....rozmawiam na skype .......wszytko sie nagle urywa i pisze .......brak połączenia z internetem....?.......dziwne.....Wszystko co piszę - utracone.....Szkoda że nie ma na to kary.......No i jeszcze jedno.......transfery i pliki ida po 7 godzin.....Co to za linia przesyłowa???......a mam 10Mb/sek......1,Gb..Internet do niczego......Czekam na koniec umowy.........shade

~Mundek z ZG / 2011-01-10

mieszkam na osiedlu blokowym w Zielonej Górze, jestem z asterem od kilku dobrych lat, ponieważ:1) posiadam w domu 2x TV + 1x tuner w komputerze. płacąc jeden abonament dostaję sygnał na każdy odbiornik. Do tej pory był to sygnał analogowy, ale nie przeszkadza mi oglądanie szitu serwowanego przez polskie stacje w analogu. od roku mam sygnał 1x SD cyfrowy, który jest taki sam jak analogowy + 2x analog. Żadna platforma TVSAT nie zaoferuje mi w tej cenie 3 abonamentów. Nawet nie ma szans na 2 abonamenty. w zamian dostaję na SD wszystkie kanały poza C+, HBO, Filmszitami, HD, których poza C+ nie potrzebuję. mam discovery, nationala, podstawowe, sporty, itd. Kto mi w takiej cenie da więcej? NIKT2) posiadam internet kablowy. Kablowy, bo cenię sobie niskie pingi i komfort z tym związany. od roku jest to 2mb w dzień / 4mbit w nocy. nie jest to wiele szczególnie dla mnie, bo tylko przestrzeń dyskowa mnie tak właściwie ogranicza. Dziś w podobnej cenie miałbym 20mbit w nocy lub nawet 60mbit. za rok konczy sie umowa i pewnie bede sie nad tym zastanawiac. dzis mam 4mbit co przez noc pozwala mi scignac rownowartosc plyty DVD 9GB. Wystarczy. Stabilność świetna. w roku, może z 2x miałem problem, ale jakoś to przebolałem. Poza tym nie robią HALO na rozdzielenie neta przy pomocy rutera.3) promocję telefonu na kartę przemilczę, bo poza nędzą polskiej telewizji tylko jednej rzeczy mniej potrzebuję - telefonu. tutaj więc się nie wypowiem4) umowa. rok temu kończyliśmy umowę. tak sie zlozylo, ze byla jakas promocja "pozostan z aster". no i pani w biurze wcisnela nam nową ofertę, która była tansza o kilkanascie zlotych, dawala ten dekoder SD (gruchot jak w cyfrowym polsacie 5 lat temu), kartę do telefonu, no i 2x szybszy net. Przez rok cen nie podniesli, dopiero teraz od stycznia poinformowali mnie mejlowo o wzroscie abonamentu o ~10zl w zwiazku z tym ze mam zewnetrzne IP. stwierdzili, ze jest to opcja, która nie byla płatna, ale teraz mozna z niej zrezygnowac lub placic. poki co platnicy nie są przeciwni, a ja jednak wole miec publiczne niz 192.168.x.x. Reasumując - dostałem taniej, a więcej tylko po to, by z nimi pozostać. Była inna opcja? raczej nie. mogłem zerwać i podpisać ponownie, moze bym zaoszczędził, ale pisanie wypowiedzen itd. to tylko marnowanie czasu. zaoferowali cos i chwala im za to. 5) obsługa - kontakt sprowadza sie do podpisania umowy w firmie, rozwiazania/przedluzenia umowy w firmie, pytania na mail. odpuszczam telefoniczna infolinię bo wiem, ze te kilka osob ma nad sobą kilkadziesiat tysiecy ludzi. nie widzi mi sie czekanie na połączenie, wiec wysyłam mail. po to mam przeciez neta. Dostaję odpowiedź w ciagu max 1h i mi to wystarcza. 6) rachunki - mam zlecenie stałe. trzeba będzie je tylko trochę zmienic w zwiazku ze zmianą stawki. nie robię sobie zaległości, nie płacę na poczcie. Reasumując - nie mam wyboru, bo w Zielonej Górze nic taniej nie znajdę. Poza tym odpadają mi kwestie naprawy dekoderów, płakania, że kabel miedziany TPSA nie udzwignie 4mbit, plakanie, ze ktos mi cos wciska z akwizycji. Idę do BOKu i podpisuję to na co mam ochotę i nikt nie robi mnie w balona. Jesli wasze kontakty z Asterem to domokrążca, wy nie wiecie z kim macie do czynienia, to potem za to płacicie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

mam za co placę, stosunek zawartosci do ceny i oferty konkurencji na lokalnym rynku, znikoma awaryjnosc w porownaniu do dekoderow cp/c+/n, ktore jako sprzet psuja sie szybciej niz rzadko uzywany SD w asterze, czy tym bardziej analog,stabilny internet, a do tego ciągle przyspieszany i pozbawiony limitow, ktore oferuje mobilna konkurencja

Wady

to co zwykle - chcialoby sie nie wiadomo czego, za nie wiadomo jak tanio. O ile z "żałosnej" ramówki polskich stacji TV moge zrezygnowac, o tyle internet w kwestii uploadu chcialbym miec szybszy

Extra informacje

obecna oferta 1 rok, poprzednia wiecej niz 2 lata - cena duzo mniejsza niz u konkurencji

~Beta / 2010-12-23

Metody działania jak u przedwojennego komiwojażera. Rozumiem, że każdy sam sobie winien, że nie czyta umów i nie sprawdza czego podpisuje, ale z drugiej strony zgodnie z zasadą wzajemnego zaufania, każdy też ma prawo wierzyć na słowo, że to co podpisuje jest w rzeczywistości tym co zamawiał i tym co przedstawiciel firmy mówi, że jest. Zwłaszcza w przypadku znanej firmy o ugruntowanej pozycji na rynku. Większość znanych firm, które działają na rynku jednak jest uczciwa i jak dotąd nie nacięłam się na tego typu oszustwa. To co podpisywałam zawsze w 100% zgadzało się z tym co zamawiałam. A Aster, cóż. Zamówiłam telefonicznie internet a w pakiecie dostałam kartę sim do telefonu o czym dowiedziałam się miesiąc później, jak dostałam fakturę. Ani podczas zamawiania usługi ani podczas podpisywania umowy z osobą, która instalowała ten internet, nie było nawet mowy o żadnej karcie sim. Nawet nie miałam pojęcia, że taka opcja istnieje i że wśród tych wszystkich materiałów jakie mi instalator zostawił jest jakaś karta sim. O tym, że zamawiałam internet na rok a nie na dwa lata, nawet nie wspomnę. OK, podejrzewam, że cena samego dostępu do internetu i to jeszcze na rok, byłaby dokładnie taka sama a być może nawet wyższa, niż promocyjna cena internetu na dwa lata wraz z tą kartą sim. Nie mniej jednak chodzi o zasady i metody pracy tej firmy, które są poniżej krytyki. Do pewnego momentu myślałam, że to może pomyłka albo efekt bałaganu panującego w tej firmie, ale po przejrzeniu opinii o nich w sieci, jestem pewna, że to było całkowicie świadome i zaplanowane działanie.

~miśka / 2010-12-02

Pilnie ostąpie umowę z aster 2m/b, umowa do końca listopada 2011 roku. Gratis nieużywana karta sim plus 30 minut darmowych w miesiącu. Kontakt 513784966

~Misza / 2010-10-22

Obsługa klienta w firmie Aster to naprawdę coś niezwykłego. Miałem kontakt z BOK-em w różnych firmach, także w sprawach spornych ale z czymś takim się dotąd nie spotkałem (po 1989 roku). Przysłali mi wezwanie do zapłaty (rzeczywiście zapłaciłem z opóźnieniem) ale wystawione z datą 2 dni późniejszą niż wpłata została zaksięgowana w ich systemie (taka widnieje w panelu użytkownika w internetowym serwisie abonenckim). W tym panelu, przeznaczonym m.in do kontroli opłat numery faktur i należności były inne niż te wyszczególnione na wezwaniu. W skrócie pisząc spędziłem ze 30 minut zanim doszedłem co i jak. Aby ostatecznie wyjaśnić sprawę dzwonie do działu windykacji. 2 próby 10 - 15 minut czekania na telefonie,bez rezultatu. Piszę więc maila (jest podany specjalny do kontaktu z windykacją) odpisują po 2 dniach: proszę napisać na innego maila w tej sprawie. Piszę na drugiego (rano), następnego dnia po południu odpowiedź: "spraw dotyczących rozliczeń nie załatwiamy ta drogą, proszę zadzwonić lub udać się osobiście do bok-u".Szlag mnie trafił. Po kilku dniach znowu próbuję się dodzwonić. Udaje mi się za 3-cim razem (łącznie po 20 minutach). Próbuję się dowiedzieć skąd te nieścisłości (tak naprawdę burdel) pomiędzy te co mam w wezwaniu a rozliczeniami widocznymi w ich panelu. Kobieta co chwilę mi przerywa i poucza: "że jak nie bedę płacił w terminie to zawsze będą wysyłane wezwania", "że ją nie obchodzi co ja mam w jakimś tam panelu (ich panelu) i że wezwanie wbrew temu co tam jest odznaczone zostało wysłane po zaksięgowaniu wpłaty", "Że to iż niezapłacone faktury w panelu są inne niż te w wezwaniu i inne niż w rzeczywistości (czyli te, które ona ma) to jest moja wina, bo nie płacę w terminie". Aby coś powiedzieć, dowiedzieć się jak to jest w ostateczności, np. dlaczego fakturę w całości skorygowaną powinienem mimo wszystko zapłacić muszę stanowczym tonem jej przerwać. Kobieta mnie strofuje, abym nie podnosił głosu (sama prawie krzyczy). Owszem jestem poirytowany ale do granicy przyzwoitości jeszcze sporo brakuje. Gdy pytam o te korekty, kobieta mówi abym sobie poczytał co jest napisane fakturze korygującej (nie mam takiej możliwości tego zrobić w tym momencie rozmowy), "to że jest zapisane,że rozlicza ona jedną z faktur to jeszcze nie wszystko... " W końcu wyrzuca z siebie, że nie ma ze mną juz o czym rozmawiać i rzuca słuchawką! Próbuję się znów dodzwonić aby się dowiedzieć z kim rozmawiałem (aby złożyć skargę) - nikt nie odbiera...WadyObługa klienta poniżej wszelkich norm!4 lata
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

Wady

Obługa klienta poniżej wszelkich norm!

Extra informacje

4 lata

~tejobar / 2010-10-19

Agent (P. Julian Sobanski), kiedy sprzedawal mi uslugi, przekonywal mnie:1. Po pierwsze, ze dzieki zakupowi 3 uslug, a nie jednej, ogolem internet wyjdzie mi taniej. Co, oczywiscie, bylo klamstwem.2. Po drugie, na moje wyrazne pytania, gdzie sa zawarte warunki rozwiazania umowy, wskazal mi paragraf, w ktorym nie ma mowy o zadnych roszczeniach odszkodowawczych, a firma sciga mnie teraz z jakas kara za wczesniejsza rezygnacje z uslug.Do tego zapewnial mnie, ze Aster zgadza sie na odlaczenie uslug w szybkim terminie. O 45-dniowym terminie nic nie wspominal. Zapewnial, ze nie musze czytac calej umowy tym okropnym maczkiem, i ze zrezygnowac z uslug moge w kazdej chwili. Ani mru mru o zadnych karach.3. W trakcie mojego rezygnowania z uslug, tez nikt nie wspomnial o wysokosci ewentualnej kary.SZCZERZE ODRADZAM USLUGI TEJ FIRMY.dr Katarzyna Kacprzak
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50

~pytkrzys / 2010-09-18

Obiecałem się odezwać, co też robię.Wysłałem maila do Aster i to dwukrotnie.I otrzymałem odpowiedź po trzech dniach.Dostałem propozycję przedłużenia umowy na rożnych warunkach do wyboru. Trochę droższe niż w promocji dla zaczynających "przygodę" z Aster, ale do przyjęcia.Przysłali też,po ponownym kontakcie, umowę do zapoznania się i ewentualnego podpisu. Jak do tej pory, to wszystko przebiega OK, jak podczas innych kontaktów drogą elektroniczną.Dzięki ostrzeżeniom na forum nie wybierałem się do biura obsługi i dałem sobie spokój z telefonowaniem. Mam przykre doświadczenia z poprzednich lat.RADA DLA INNYCH - gdy kończy się umowa zawarta na promocyjnych warunkach, złożyć wypowiedzenie.Następnie przed upływem wypowiedzenia i rozłączeniem sygnału złożyć wniosek o podpisanie umowy na promocyjnych warunkach. Wszystko zgodne z regulaminem Aster.Po prostu trzeba samemu pamiętać i nie liczyć, że ktoś się odezwie, im zależy na tym abyśmy płacili jak najwięcej.Tak jak pisali inni,nic nie dostaniemy za darmo.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

Przez 2 lata internet działał bezawaryjnie

Wady

Obsługa klienta, Mało stabilne warunki dostarczania sygnału (prędkości) MYŚLENIE O PRZYSZŁOŚCI

Extra informacje

Obecnie 2 lata

~pytkrzys / 2010-09-09

Ponownie po kilku latach mam do czynienia z Aster.kiedyś mieszkałem w innym miejscu i korzystałem z TV.Nie będę się rozpisywał, ale zrezygnowałem z usług i przeszedłem na satelitę. Obecnie od prawie dwóch lat korzystam z internetu.Blok jest okablowany przez Aster. Ogólnie OK. Czasami tylko pasmo niższe niż w umowie, ale bez problemów śmiga.Jako że kończy się umowa, to wysłałem maila z pytaniem, czy są w stanie zaproponować mi coś atrakcyjnego.Teraz płacę 69 zł. a od pazdziernika 107 , to trochę za drogo biorąc pod uwagę konkurencję. Pomyślicie sobie, naiwniak.Ale dałem szansę. Po przeczytaniu zawartych na tej stronie opinii utwierdzam się w przekonaniu, że trzeba rozglądać się za innym dostawcą. Może jakieś propozycje? Obiecuję, że napiszę czy odezwali się do mnie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25
Zalety

Bezawaryjność

Wady

Brak kontaktu w związku z końcem umowy- Obsługa

Extra informacje

Obecnie 2 lata

~as / 2010-09-08

Od kilku dni jestem po wypowiedzeniu umowy Przed zakończeniem umowy promocyjnej przez infolinię dowiedziałem się że za mój pakiet będę płacił ok 190 zł (HD, C+, internet Twoj Dom, telefon). Po przyjściu do salonu i 2 godz czekaniu otrzymałem promocyjną cenę ok 210 zł, na informację że znajomi za podobny pakiet płacą 165 zł usłyszałem że to miemożliwe. Gdy podałem adresy to wyjasnienie było że w bloku są konkurencyjni dostawcy i cena ta dotyczy tylko niektórych bloków. Potem dowiedziałem się że w moim bloku także niektórzy mają niższe stawki niż zaproponowane dla mnie. Aster czując że za parę miesięcy bedzie naziemna tv cyfrowa a internet będzie cotaz szybszy i tańszy korzysta z pozycji monopolisty i proponuje warunki paskarskie, dodatkowo wiążąc umową na 24 miesiące. Skandalas
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

niewiele

Wady

cena, jakość obsługi

Extra informacje

5 lat

~ANDRZEJ / 2010-09-01

MAM DOSYC STARAM SIE OPISAC PROBLEM Z ASTER CITY Z CHWILA PRZENIESIENIA USŁUGI ASTER POLICZYŁO SOBIE ZAWROTNE CENY 1470 ZŁ PO REKLAMACJI CZEKAM 1 MIESIAC ,W ROZMOWIE Z BIOREM OBSŁUGI POTWIERDZIŁY SIE MOJE RACJE ZE USŁUGA ZOSTAŁA PRZENIESIONA I POTRZEBNA JEST KOREKTA NFAKYURY , NA DZIEN DZISJEJSZY PO MIESIACY JESTEM WINDYKACJI I MAM ZABLOKOWANY SYGNAŁ . ALE NADAL CZEKAM OCZYWISCIE O WSZYSTKIM NA PISMIE POINFORMUJE ZARZAD SPOŁKI I SPRAWE DO SADU O UTRATE ZDROWIA I KOSZTY ZA TEL DO BIURA OBSŁUGI Z NETIA MI SIE UDAŁO WadyOBSŁUGA I KOLEJKI STAWIAM W SKALI 1-10 1OD 3 LAT
Zalety

Wady

OBSŁUGA I KOLEJKI STAWIAM W SKALI 1-10 1

Extra informacje

OD 3 LAT

~anon / 2010-08-23

Podstawa to traktować handlowca jak zawodowego łgarza i oszusta, i tak samo firmę. Od tego tzreba wyjść, aby było choć trochę lepiej po podpisaniu umowy.Handlowiec w moim przypadku, podczas podpisania umowy, łgał, czyli albo jawnie kłamał, np. w kwestii możliwości wypowiedzenia umowy po 1 roku, bez konsekwencji kar, nawet jeśli jest umowa na 2 lata. Ponadto nie informował o dodatkowych opłatach za usługi. Skalkulowana miesięczna opłata przez handlowca była wyższa o około 25%.Na skuteczną pomoc z psychologiem z BOK nie ma co liczyć. Handlowiec olewa klienta po podpisaniu umowy.Jedynie co warto robić to pisać reklamacje i mieć dowody nadania. Wszystko archiwizować i zbierać potwierdzenia zapłaty.Po podpisaniu umowy warto jeszcze kilka razy wszystko dokładnie pzreanalizować w Umowie i jak coś nie gra rozwiązać ją. Mozna rozwiązać Umowę po podpisaniu jej poza siedziba Aster (czyli np. siebie w domu) w terminie do 10 dni. To jest przywilej i warto z tego korzystać nawet jak się podpisze umowe! Zero skępowania - nie pasuje wypowiadam Umowę!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

Internet działa dobrze. TV tez ok.

Wady

Zastawiane pułapki w regulaminie i umowach. Brak możliwości sortowania kanałów w dekoderze wg własnych potrzeb. Dekoder to istny piecyk elektryczny, nawet jak jest w stanie czuwania.

Extra informacje

3 miesiące

~nmnm / 2010-08-12

fdgd
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

~kacper / 2010-06-01

Ja jestem zadowolony internet się nie zawiesza,telefon również mam i działa telewizję mam z dekoderem pvr i net bezprzewodowy z modemem nokia za 149 dodam że telefon 1500 minut a net 20 mega.kobiera miła zaproponowała mi pakiet zamias samego netu z tv.Piszecie jakieś dziwne rzeczy umowa jest na 2 lata a pózniej jeżeli nie pilnuje się terminu przechodzi na czas nieokreślony i podstawowe stawki tylko głui napisze ze potem ceny astronomiczne ale już winy ze swojej strony nie widzi dopiero jak rachunek większy zapłaci to się interesuje.Każda firma działa w ten sam sposób ja miałem multimedia i też moim zdaniem kit.Zawsze się chwali to czego się nie ma a gdy juz jest to trzeba narzekać pracuję w telefonii komórkowej i wiem jak jest do nas też ciężko się dodzwonić .
Zalety

szybki i niezawodny net

Wady

kiepska obsługa infolinii

Extra informacje

5mc-149

~yackoo / 2010-05-25

Aster z miesiąca na miesiąc staje się najgorszą siecią kablową w Polsce. Korzystam z ich usług od ponad 5 lat i tak beznadziejnie, jak aktualnie, nie było nigdy wcześniej.Ceny usług są makabrycznie wysokie, o ile nie wymusi się jakiejś promocji. To też nie rozwiązuje problemu, bo cena spada, ale pozostaje kiepska jakość usług - zwłaszcza tragiczna oferta telewizyjna.Od dłuższego czasu Aster wiedzie prym w kasowaniu kanałów tv, nie dając nic w zamian. Dotyczy to nie tylko oferty analogowej, ale i cyfrowej, która i tak jest wyjątkowo słaba. W tv cyfrowej Aster do tej pory nie ma wszystkich kanałów dostępnych analogowo, zaś z pojedynczych kanałów HD co jakiś czas są tworzone osobno płatne pakiety.Aster wymusza kupowanie usług w pakietach, jednocześnie uniemożliwiając rezygnację z pakietu usług gdy radykalnie zmienia się sposób świadczenia jednej z usług. Czyli: chcąc oglądać kanały HD trzeba kupić nie tylko tv cyfrową, ale i analogową - jednocześnie po likwidacji jakiegoś kanału HD nie można zrezygnować ze wszystkich usług tv, a tylko pakietu HD. Stawia to klienta na przegranej pozycji.Jakość obsługi klienta jest beznadziejna - konsultanci nie wiedzą, o czym mówią, przyjęcie zgłoszenia problemu często wymaga najpierw wytłumaczenia istoty problemu czy wręcz przeprowadzenia szkolenia informatycznego. Zgłoszenia telefoniczne potrafią zniknąć w systemie, zaś papierowe... zaginąć.Po ostatnim przyspieszeniu internetu sieć Aster zdestabilizowała się i w różnych miejscach miasta losowo potrafią zdarzać się cuda. Oczywiście na infolinii jedna odpowiedź: "wszystko jest ok".
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

- stosunkowo mała awaryjność

Wady

- koszmarnie wysokie ceny usług- beznadziejna obsługa klientów- znikające z miesiąca na miesiąc kanały w ofercie tv- sprzedaż wiązana usług bez możliwości rezygnacji z pakietu przy zmianie zasad świadczenia jednej z usług- olewanie stałych klientów- wciskanie na siłę kart SIM (warunek promocji)

Extra informacje

ponad 5 lat

~dor / 2010-05-25

zamówiłam usługi na internet i telewizję a rachunki otrzymałam równiez za komórkę - której nie widziałam na oczy!!!!

~lol / 2010-04-11

Průměrná rychlost připojení: [?]3,188 Mbit/sPrůměrná rychlost stahování dat: [?]398,57 kB/s
Zalety

mam internet

Wady

jest za wolny i nic nie można odtwarzać!

Extra informacje

~patrycja / 2010-02-13

Miało być pięknie... Przychodzi Pan podpisuje Umowę i następnie dostaję pakiet telewizji. 1. Przyszedł Pan, powiedział że telewizja jest w Pakiecie z telefonem i nie ma innej opcji, ale za telefon nic nie zapłacę jeśli nie będę go używała 2. Kilka dni później pojawili się Panowie do instalacji, rozbili ścianę i powiedzieli że nie da się zainstalować bo jest niedrożny peszel ( parę miesięcy póżniej konkurencja zainstalowała i peszel był ok) 3. Zadzwoniłam na infolinię i Pani poinformowała mnie że skoro nie jest zainstalowane to umowa nie obowiązuje.A potem zaczęły się faktury - za abonament telefoniczny którego nigdy nie użyłam. Okazało się że Umowy były 2 - na jednej Umowie dwa numery Umów. Ta za telewizję rzeczywiście wygasła. A abonament telefoniczny, ponieważ przestał być w promocji, kosztuje znacznie więcej. Szkoda pisać o moim straconym czasie ( w biurze obsługi klientów na Marynarskiej w Warszawie czeka się w kolejce 2 godziny i to jest jedyny sposób aby cokolwiek ustalić). Finał jest taki, że do tej pory zapłaciłam już 300 PLN za nic ( nigdy nie korzystałam z tego abonamentu telefonicznego).
Zalety

nie ma

Wady

brak instalacji, wciskanie abonamentu za telefon i koszt nieużywanego abonamenu 300 PLN

Extra informacje

pół roku 300 PLN za nić

~on / 2010-02-10

oszolomy !!!
Zalety

brak

Wady

same minusy, naciagacze

Extra informacje

juz nie i dobrze

~gosc / 2010-01-27

brak profesjonalizmu, słaba oferta, jednym słowem nie podoba mi sie... wszystkim odradzam !
Zalety

brak

Wady

same minusy

Extra informacje

juz nie hahahha

~tak / 2010-01-26

POKRĘCIŁO TYCH LUDZI Z ASTER, TO JEST OSZUSTWO, BO JAK TO INACZEJ NAZWAĆ. ROZWIĄZAŁEM UMOWĘ OK. 3LATA TEMU, PODSTAWĄ DO ROZWIĄZANIA UMOWY JAKĄ POSTAWIŁO ASTER KLIENTOM, TO OPŁACONE RACHUNKI. JA ZAWSZE MIAŁEM NA CZAS OPŁACONE RACHUNKI DZISIAJ ŻĄDAJĄ RACHUNKÓW Z ROKU 2002, PISMO DOSTAŁEM Z WINDYKACJI, ALE POMYŚLCIE - ILE STARSZYCH LUDZI WYSTRASZY SIĘ PISMEM Z WINDYKACJI_POGRÓŻKAMI, SĄDEM. COŚ TRZEBA Z TYM ZROBIĆ !!! PO TRZECH LATACH UPŁYWA OKRES PRZECHOWYWANIA RACHUNKÓW NP. Z TYTUŁU OPŁACANIA MIESIĘCZNEGO ABONAMENTU !!!
Zalety

NIE

Wady

SAME MINUSY

Extra informacje

JUZ NIE

~lukasz3355 / 2010-01-09

mam ich od dwóch lat, nie powiem jak tylko zadzwoniłem do ich przedstawiciela, przyjechał na drugi dzień, całkiem miły pan tylko trochę zapominalski bo "zapomniał" powiedzieć że ta kwota o której była mowa to tylko na dwa lata a potem firma nie pytając mnie o zdanie wyznaczy nową kwotę , w umowie też tego się nie doczytałem choć wertowałem ją dokładnie. Od momentu podpisania umowy do montażu ok tygodnia - więc też nie narzekam. nie jestem zbyt wymagającym widzem więc z jakości odbioru jestem zadowolony z internetem też nie miałem problemów. Jakież było moje zdumienie gdy zobaczyłem ostatnie rachunki, okazało się że firma w zamian za to że zamierzałem korzystać dalej z jej usług postanowiła odwdzięczyć mi się podnosząc moje rachunki o ponad 60 zł, myślałem że mnie szlag trafi. Postanowiłem dowiedzieć się co da się z tym zrobić i zadzwoniłem na nr podany na fakturze, okazało się że firma jest solidna a i owszem dzwonić do siebie pozwala co nie oznacza że z drugiej strony ktoś się odezwie. Po kilku minutach wysłuchiwania na przemian reklam i muzyczki stwierdziłem że nie stać mnie na podwyższone opłaty za telefon i się rozłączyłem . Próba skontaktowania się z nimi przez internet też się nie powiodła,więc postanowiłem wybrać się osobiście do ich biura, więc po odstaniu ponad półtorej godziny w kolejce mogłem wreszcie stanąć twarzą w twarz z ich pracownikiem który w trakcie rozmowy delikatnie zasugerował mi że jestem cienias skoro nie stać mnie na rachunki za kablówkę. Złożyłem rezygnację z ich usług ale nie wiem czy nie będę zmuszony do nich wrócić na naszym osiedlu nie mają innej konkurencji telewizje wziął bym może inną ale chce mieć internet na kablu więc jestem zmuszony do korzystania dalej z ich usług ale jak tylko pojawi się jakaś alternatywa to daję od nich nogę.Wadyolewczy stosunek do ludzi
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25
Zalety

Wady

olewczy stosunek do ludzi

Extra informacje

~agnieszka / 2009-11-07

nie no kurczę internet 1 klasa mam na budynku upc w aster mają tańszy internet ale w pakiecie z tv telewizja też może być drogo nie jest tylko ta oferta hd uboga
Zalety

cena w miarę

Wady

ubogie hd

Extra informacje

3 lata 78zł

~W.B. Ursynów / 2009-09-07

Reklamacje zbywają że wszystko jest w porządku i mam płacić za to co jes podłącznone, mimo że nie zamawiałem takich usług.Firme lepiej omijać z daleka. Kosztuje dużo nerwów. Nie słyszałem od znajomych żadnej dobrej opini o ich podejściu do klienta.Łącze internetowe działa w miare, TV chodzi. Usługi jako takie - ale omijać za podejście do klienta i jawne naciąganie.
Cena
Niezawodność
Parametry
2.67
Zalety

działa w miare

Wady

Naciąganie na niezamawiane usługi, podejście do klienta.

Extra informacje

kilka miesięcy

~Zły / 2009-08-20

Podłączyli mi cyfrę HD na starym okablowaniu z puszki na klatce schodowej, słówkiem nie pisnęli, robale i pixele latają mi po ekranie (ich pracownik jakiś uczciwszy, powiedział mi o tym okablowaniu przy okazji kolejnej wymiany rozgałęziacza na internet i TV). Kabel HDMI dali taki do dekodera, że na LCD-ku Sharp Aquos miałem duszki (dałem kabel Prolinka i jest OK). Z montażem dekodera tak namotali, że na papierku dwa miałem na stanie i przez parę dni żadnego w domu. Cuda panie cuda! I jeszcze chcą, żeby im dodatkowo za wymianę okablowania w chacie płacił w sytuacji, gdy ewidentnie nawalili, a powinni wymienić z chwilą dostarczenia dekodera HD (stare kable do TV analogowej i internetu mają gorsze ekranowanie i do porządnego odbioru sygnału HD się nie nadają).Ktoś powinien powiadomić chyba UOKiK dlaczego w mojej okolicy (i innych miejscach Wawy) jest TYLKO Aster a nie ma UPC (na Międzyborskiej w Warszawie z tego co wiem jest do wyboru to i to).
Zalety

szybki internet - fakt

Wady

kombinacje z sygnałem i sprzętem do TV HD, tragedia jeśli chodzi o promocje (po kilku mies. HBO HD zniknęło w ramach promocji i za dalsze jego oglądanie kazali sobie dopłacić, nieelastyczność ofertowa wobec długoletnich klientów

Extra informacje

oj, najstarsi Apacze już nie pamiętają

~kolegaster / 2009-06-07

Ogólnie super wypas
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00

~Della / 2009-04-27

Kochani, rozwiazałam umowę z Aster, miałam popłacone rachunki ale nie wyrobiłam się z odddaniem modemu w terminie. Aster zażądał 400 zł kary ale to jakaś zbójecka stawka, no i to dla mnie spora suma. Czy będą mnie ścigać komornikiem? :(Macie jakieś doświadczenia w tej materii? Napiszcie proszę!!!
Zalety

?

Wady

ceny b wysokie, jak wystąpią problemy z Netem to traktują Cię jak wroga, są restrykcyjni wobec klientów, wobec siebie już mniej

Extra informacje

rok

~AsterUser / 2009-04-24

Jeśli chodzi o internet to fajnie. Nie ma awarii, wsio działa. Gorzej z TV. Po wprowadzeniu programów 16:9, przestali na nich nadawać sygnał WSS, przez co telewizor się automagicznie nie dostosowuje.Oczywiście twierdzą, że to wina nadawcy i nic nie mogą zrobić.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

Fajnie działający internet.

Wady

Brak sygnału WSS na kanałach 16:9

Extra informacje

ok rok

~Teresa Jakubowska / 2009-04-18

Fatalna obsluga klienta nie tylko dlatego, ze nie mozna sie dodzwonic do biura obslugi klienta, ale przede wszystkim ciagle obnizanie poziomu dostepnych programow. W pakiecie podstawowym juz od dawna nie ma PLANETE, ARTE, EDUSAT i innych kanalow edukacyjnych luib dla ludzi o troche wyzszych wymaganiach intelektualnych. Ostatnio zostala usunieta SUPERSTACJA, a jakos we wszystkich pakietach figuruje telewizja Trwam mimo sladowej ogladalnosci. Z tego powodu chyba zrezygnuje wreszcie z Aster. Niestety w Warszawie miasto zostalo podzielone pewnie miedzy dwie firmy kablowe, ktore maja pozycje monopolistyczna.A moze jest tylko Aster, nie jestem pewna. Stad absolutne lekcewazenie klienta. Na szczescie sytuacja troche sie zmienia, dlatego ze mozliwosci sie zwiekszaja i przybywa konkurencji. Oburzajace byly podwyzki cen przed laty np. na pakiet podstawowy ANTENA (12 kanalow chyba) dla ludzi biednych. 1 lipca 2003 roku podniesiono cene za kwartal z 45 na 75 zlotych nie rozszerzajac oferty nawet o jeden kanal.
Zalety

naogol dobry poziom techniczny

Wady

Extra informacje

chyba ok. 15 lat

~Czytelnik / 2009-04-10

Jak można, bez minimalnych konsultacji z abonentami, dowolnie wyłączać kanały?To, co zrobiono z SuperStacją i Reality jest skandaliczne.Co z tego, że skończyła się umowa? Przedłużenie umowy to 5 minut pracy. Chyba, że ktoś żąda za dużo. Ale kto?
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00

andpiotr / 2009-04-04

Myślę że zdjęcie z anteny programu takiego jak ZONE REALITY to wielki niewypał ze strony Aster City.Myślę że opinie abonentów wpłyną w jakiś sposób na kierownictwo naszej ukochanej kablówki i program zostanie przywrócony w najbliższym czasie. Jak tak dalej pójdzie to liczba abonentów może gwałtownie zmaleć gdyż przejdzie do konkurencji za niższą cenę!!!

~tadek1322 / 2009-04-03

Całkowicie sie zgadzam z negatywna opinia o Aster.Z dnia na dzień zostałem zaskoczony likwidacja SUPERSTACJI. W zamian są (podobno), bo nie oglądam, 3 kanały religijne!!!To niemoralne! Podobno trzeba dopłacic za dodatkowy pakiet, żeby miec ulubiony program publicystyczny. Likwidujecie SUPERSTACJĘ, a za to dajecie jakieś bzdety.Niestety, w moim budynku jest tylko sieć Aster!W innym wypadku nigdy bym nie przedłużył z wami umowy.Cholera, słyszałem, że w innych budynkach są aż 3 sieci!!!!!!!!!!

marzencia / 2009-04-02

Jestem zbulwersowana że skasowany został mój ulubiony program i moich znajomych, chodzi mi oczywiście o ZONE ROMANTICA. Dla nas kobiet to była chwila ucieczki od codzienności, oglądałam go od dawna , tak samo jak wiele moich koleżanek, a tu raptem gość na infolinii mówi że słaba oglądalność !! AKURAT !! To jaka jest teraz oglądalność programu universal pewnie bliska zeru, bo ten program do kobiet nie trafia !!!! Ale kuchnie nam zostawili może myślą że to właśnie jedyny program dla kobiet - ŻENADA !!!! A skąd aster wie że jest mała oglądalność, przecież nie robią żadnych ankiet !!!!!Myślę że generalnie mają gdzieś klientów !!!Również zastanawiam się nad zmianą !!!
Zalety

żadne !!!!!!!!!!!!!!!

Wady

wiele !!!!! nie liczenie się z opinią klienta , samowolka w doborze programów

Extra informacje

~Eviva / 2009-03-27

Aster City włącza i wyłącza różne programy, nie przeprowadzając żadnych badań wśród użytkowników. Wyłączywszy np bardzo lubiany przez dzieci Jetix w zamian włączył nudny i bez wyrazu kanał Nickelodeon, który już raz padł z powodu niemal zerowej oglądalności. Obecnie na miejsce kanału Romantica ma dać Universal, adresowany do zupełnie innego widza. Znika też dobry kanał Zone Reality na rzecz jakiegoś chłamu. Reasumując - gdyby alternatywą nie było wpakowanie dużych pieniędzy w sprzęt do odbioru którejś z platform cyfrowych,dawno bym zrezygnowała.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

Miłaobsługa w punktach obsługi klienta

Wady

Cała reszta

Extra informacje

Ponad piętnaście lat

~RYSIO1144 / 2009-03-13

Miałem w tamtym roku duży problem - przez prawie dwa i pół miesiąca dostawałem ów"zaśnieżony " sygnał ( ASTER Modernizował sieć ) , ale za poprzedniej firmy ( AUTOKOM ) ,prace prowadzone były " w czasie najmniejszej uciążliwości " ( 7-15) ,tak że wieczorem można było normalnie oglądać programy.A tu na okrągło i w dzień i w nocy.Po kilku próbach dodzwoniłem się na infolinię a pani konsultantka z rozbrajającą szczerością odpowiada że nie wie ile to będzie trwało .Poza tym zgłoszenie awarii na infolinie nie jest rejestrowane , co mi wytknięto przy reklamacji składanej osobiście w biurze ASTERA , kiedy moja cierpliwość się wyczerpała i wreszcie ściągłem technika ( dwa razy ). I w zamian za brak sygnału przez dwa i pół miesiąca oferują mi połowę abonamentu w trzecim ( gdzie w regulaminie stoi , że należy się zwrot 1/30 opłaty za każdy dzień awarii ).Owszem - jak sygnał jest - to jest super , opłatę abonamentu też można przeciągnąć parę dni i nie robią problemu , ale dodzwonić się na infoilinię ( tylko do 22:00 ) to prawie loteria .Konsultanci niekompetentni , o wszystko "konsultują się " ze swoimi szefami i.t.p.
Zalety

SYGNAŁ - jak jest normalny - to jest super.ABONAMENT - możliwy -26 kanałów

Wady

OBSŁUGA - na infolinii - dno A w biurze - klient może sobie.....

Extra informacje

Odkąd ASTER kupił AUTOKOM - Opłata teraz - 29,90 PLN

~abc / 2009-03-10

Zostałem przez tę firmę oszukany: Odłączyli mi internet na 24 godziny, następnie dwa tygodnie. Po dodzwonieniu się do działu obsługi dowiedziałem się, że z mojego komputera masowo rozsyłany był spam i że jest on "niewystarczająco zabezpieczony przed tego typu atakami", co oczywiście było p********ą bzdurą (miałem płatne i aktualizowane zabezpieczenia), po prostu nie da się w 100% uchronić przed atakami. I teraz uwaga: poza tymi dwoma tygodniami odłączenia musiałem jeszcze płacić karę ~100zł ORAZ opłatę za wznowienie sygnału ~50zł, o czym jednak okazało się dopiero po jakimś czasie. To nie wszystko, chcieli mi wepchnąć własne zabezpieczania, za skromną kwotę mniej więcej 300 zł + 100 zł za jego ZAINSTALOWANIE, i dopiero wtedy nie mieli by podstaw żeby mnie ponownie odłączyć. Oczywiście z miejsca zapłaciłem za zerwanie umowy (+wspomnianą karę), podziękowałem im i nie żałuję. Jakiś czas po całej sprawie wpadłem na ten artykuł:http://www.tygodniksolidarnosc.com/200 6/14/12_wpu.htmlJak się okazuje jest to ich powszechna praktyka, więc ostrzegam, NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ.
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

~Kolos / 2009-03-04

Mam jedno duże ale w pakiecie Moj dom jest oszustwo.W nocy transfer ma być wyższy nawet trochę wyższy a jest ten sam!!!!Jest 0:55 w nocy kiedy to piszę Przykre ale jak podpisywałem umowę to tak było .Mamy marzec 2009 i już tak nie ma.Wstyd i zagrywka handlowa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.50
Zalety

stały dostep bez przerw

Wady

Transfer

Extra informacje

90 dni ,w pakiecie z telewizją

~marek / 2009-02-09

Internet naprawde niezawodny lecz strasznie drogi, kiepskie promocje i cyrografy na 2 lata, dodatkowo trzeba wziasc inna isluge np. telewizje, ktora tez jest strasznie droga: 67zl za pakiet podstawowy! W dodatku podpisanej umowy nie mozna zmieniac, nawet chcac zwiekszyc parametry łacza, trzeba zerwac umowe i placic kary. A obsluga klienta to koszmar, zeby dodzwonic sie do BOK trzeba miec szczescie...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

szybkosc i niezawodnosc

Wady

cena, obsluga i umowy

Extra informacje

rok, 140zl internet 768kb/s i telewizja podstawowa

~nik1974 / 2009-02-08

Internet w Aster mam juz od 5 ciu lat.nie narzekam jestem bardzo zadowolony,prędkosc w sam raz jak na moje potrzeby,jedyny mankament to trochę za drogi,mógłby byc trochę tańszy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.75
Zalety

niezawodny bez zarzutów

Wady

Extra informacje

5 lat w promocji za 80 pln.

~Zbych / 2009-02-04

Jakościowo przekaz dobry, jak na moje wymagania internet szybki Trochę gorzej z telefonem stacjonarnym ( nie zawsze dobry odbiór). Nie do przyjęcia natomiast jest kontakt z info Aster lub z serwisem technicznym.gdy czasami coś nie gra, po 3 dniach dzwonienia do serwisu ( ciągle wszystkie linie są zajęte- a może nikt nie chce tych telefonów odbierać) , udałem się do punktu obsługi klienta pl. Hallera gdzie po odstaniu w kolejce 3 godzin wypowiedziałem zdanie" nie działa internet i telefon". Może powinien być osobny numer serwisowy i dodatkowy punkt obsługi klienta, skoro w obecnych punktach firma nie nadąża z obsługą klienta, bardzo skutecznie zniechęcając go do korzystania z jej usług.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

dobry odbiór TV, duża ilość programów

Wady

kontakt z BOK i serwisem

Extra informacje

5 lat

~Ewa / 2009-01-20

Zgadzam się z przedmówcą, że klienci stali (czyt.Starzy) są olewani. Zresztą i pozostali klienci nie mają nic do powiedzenia w kwestii oferty programowej. A do tego nie ma z kim na ten temat rozmawiać. Infolinia służy jedynie do naganiania klientów. Był kanał MEZZO - zniknął, był kanał geograficzny - zniknął. Brak TVP HISTORIA. I do kogo zgłaszać pretensje? kanały zmieniane są bez powiadomienia klienta, ceny rosną, brak kanałów edukacyjnych, kanały filmowe i muzyczne dominują, brak zróżnicowanej oferty obcojęzycznej (np.hiszpańskiej, włoskiej, czeskiej itp.). Cena coraz wyższa, a jakość nadawanych programów niezmienna. Chyba zmienię operatora.
Zalety

1 za parametry

Wady

3 za resztę

Extra informacje

15 lat. Kupiłam za mniej więcej 30 zł. Teraz to 60 zł

~Yackoo / 2009-01-18

Z usług Aster korzystam od wielu lat. Z każdym kolejnym rokiem czuję się abonentem drugiej kategorii. Sieć Aster kompletnie zlewa stałych klientów, nie oferując im praktycznie nic. Fatalna obsługa klienta - zgodnie z umowami i regulaminami, klient nie ma prawa do niczego, a Aster może wszystko. Kiepska oferta programowa w tv kablowej, absurdalnie drogie ceny za tv cyfrową, podział na pakiety i pakieciki - aby cokolwiek ciekawego móc oglądać, trzeba kupić wszystko - dostęp do tv cyfrowej wyłącznie wraz z analogową. Ogólnie kiepsko. Aster czuje się zbyt pewnie na rynku i daje to odczuć.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

- dosyć dobra jakość internetu- szybkie usuwanie awarii

Wady

- olewanie starych klientów- wysokie ceny usług- nieatrakcyjne i niekonkurencyjne promocje- zmiany w ofercie programowej tv bez uprzedzenia

Extra informacje

~lennyn / 2009-01-15

Aster mam od dawna, generalnie nie narzekam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.00
Zalety

- niezawodność- szybkość (taka, jak obiecują)

Wady

- drogo

Extra informacje

ok. 7-8 lat

~gazza / 2009-01-08

Internet mocny i niezawodny ale obsługa klienta taka że chce się płakać. Stałych klientów traktują jak śmieci. Internet po kablu aster śmiga dużo lepiej niż na kablu telefonicznym (tp, netia) nie wspominając już o operatorach mobilnych(plus,era,sferia itp.) Opłaca się tylko nowym klientom dla których są jeszcze jako takie promocje, mnie po 5 latach traktują jak śmiecia i zero promocji. Brakuje czegoś takiego jak w innych firmach - dział utrzymania klienta. Podsumowując - dobry internet ale ceny i podejście do klienta - dyskwalifikacja!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

szybkie, stabilne i niezawodne łącze

Wady

cena, obsługa klienta, brak promocji dla stałych klientów

Extra informacje

5 lat

~gunnew / 2009-01-06

Powiem tak, aster city kablówkę mam od 10 lat, internet od 3 lat, nie pamiętam dokładnie. Uważam że jest za drogo, a starym klientom nie oferuje się nic w zamian, to mnie frapuje, i szczerze gdyby w okolicy był lepsze dostawca, to bym zmienił. Wiem że ważna jest kasa ale bez przesady.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

+ niezawodność+ dostępność

Wady

-cena-brak bonusów dla starych klientów

Extra informacje

10 lat może więcej.

~wściekła / 2009-01-05

Właśnie jestem w salonie Aster w Krakowe, gdzie jest tyle ludzi oddajacych modemy i dekodery, że nie mieszcza się w powiekszonym i tak salonie - stania co najmniej na dwie godziny. Firma niby daje 7 dni na oddanie sprzetu po zakończeniu umowy, ale jesli w tym czasie jest 3 dni wolne z powodu świat i sobót, już tego nie uwzglednia. więc albo tracisz godziny stając w kolejce, albo płacisz karę. Potwierdzam, że poziom obsługi klienta kompletnie do bani, podobnie jak ceny, które proponuja przy odnowieniu umowy - dlatego wszyscy rezygnują. Zdecydowanie nie polecam!
Zalety

łaczę i TV działa dobrze

Wady

beznadziejna obsługa klientadla klientów odnawiajacych umowy ceny rosna zamiast maleć

Extra informacje

18 mies.

~litti / 2009-01-04

Korzystam z internetu który działa rewelacyjnie, łącze dużo lepsze od TPSA. Telewizja też niezła ale telefon do kitu (cicha słyszalność). Net tak jak wspomniałem wcześniej super ale cena...żenada. Chyba najdroższy na rynku. Aster daje dobrą jakość netu ale za najwyższą cenę... Biuro obsługi - pomyłka. Olewają klienta na każdym kroku. Na połączenie czeka się kilka minut, konsultanci niemili i niekompetentni, technicy też. Jak rezygnowałem z umowy oleli mnie i nie proponują nic co by mnie skłoniło do przedłużenia. Zachowują się jak za PRL. Ale net mają najlepszy (porównywałem z UPC, neo i iplus(tragedia)). Jak zależy wam na szybkim łączu to bierzcie u nich net ale odradzam TV i telefon. Ja, dla obnirzenia koszów wziąłem u nich net 3/6 mb za 88 zł (umowa na 2 lata) a do tego cyfrę i telefon w tlenofonie (przy tak mocnym necie dobrze działa). Firma byle jaka ale net mają niezły.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

dobre, szybkie i niezawodne łącze internetowe

Wady

cena!!!, obsługa klienta ((żenada), CENA !!!, CENA!!!, CENA!!!

Extra informacje

2 lata

~matik / 2008-12-18

Poztym tak się nie robi że Klijentowi sie wyłacza Abonament ........Z faktura trzeba grzecznie czekać Bo mi jest potzebny Internet do zarabiania PLN .......
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

Miła jest Pni kirownik Pani kKonsutantka

Wady

_____________-

Extra informacje

99pln

~Nihil / 2008-10-14

Od momentu założenia (pakiet twój dom) początkowo wysoka cena właściwie ani drgnęła za to ostro przyspieszyli od tamtej pory z 128kb/s zrobiło się 3mbit/s.Przez te wszystkie lata może łącznie przez 3 dni nie miałem netu. Czasem sam zaczynał działać. czasem trza było dzwonić do obsługi, gdzie raz stwierdzili "Pana komputer zniknął nam z sieci" !Poza tym spoko, w nocy przyspiesza dwukrotnie :D
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.75
Zalety

SzybkiWzględnie niezawodny

Wady

Trudno coś tu nazwać minusem

Extra informacje

5 lat

~Magda / 2008-07-24

Ja polecam Aster City, ponieważ jak byłam młodsza miałam Aster i byłam z niego zadowolona i tera też jestem zadowolona. Pozdrawiam!:*
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Ma dobrą rozdzielczość

Wady

Nie ma

Extra informacje

~klysu / 2008-02-22

Polecam aster i szczerze nie mogę uwierzyć w te negatywne komentarze. Ja jeszcze ani razu się na nich niezawiodłem, nigdy nie miałem sytuacji by przestał mi działąć net.Powiem więc osiągi są takie jakie piszą, a sprawdzić to można na www.speedtest.pl i przeokazji poczytać o opiniach dużej liczby urzydkowników różnych sieci i sprawdzić, że regionalnie Aster tam rządzi.Jedynie moze cena, rzeczywiście jest duża.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Wszystko

Wady

Cena troszkę za wysoka

Extra informacje

dłuugo

Internet ASTER CITY opinie