Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • AIRMAX INTERNET WROCŁAW
  • /
  • 1

Opinie o AIRMAX INTERNET WROCŁAW

internet-airmax-wroclaw.pl

Wrocław

Internet AIRMAX INTERNET WROCŁAW opinie
Cena
4.92
Niezawodność
4.92
Obsługa klienta
4.85
Parametry
4.92

Średnia ocen

4.90

w skali od 1 do 5.

 

AIRMAX INTERNET WROCŁAW opinie AIRMAX INTERNET WROCŁAW
4.90 1486

Andrzej / 2021-02-05

Doskonały internet dostępny we Wrocławiu, znacznie ciekawsza oferta niż konkurencji. Serdecznie polecam zapoznać się z tą firmą i z airmax internet.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

wszystko ok

Wady

Extra informacje

Zbigniew Z. / 2020-09-18

Dobry internet dla rodziny, z dużą przepustowością odpowiednią do warunków koronawirusa - przy kilku osobach w rodzinie to jest bardzo istotne. Stabilnośc połączenia z siecią b wysoka nawet przy dużym obciązeniu łącza przez kilka osób naraz. Dobry router wifi z odpowiednią konfiguracją, który to wszystko "ciągnie". No i najważniejsze - brak ograniczeń ilości danych pobieranych miesięcznie.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dobra cena

Wady

Extra informacje

Airmax internet opinie

Arkadiusz Cz. Airmax internet opinie / 2020-03-03

Łacze w domku w kotlinie kłodzkiej na odludziu od Airmax, działa mi lepiej niż u innego operatora w centrum miasta, firma Airmax od zamówienia w przeciągu 24h uruchomiła mi łącze airmax internet, które działa wybornie, polecam!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

bardzo szybkie podłączenie 24h, jakość doskonała, publiczne IP, brak ograniczen

Wady

brak

Extra informacje

brak

Ania łącze firmowe / 2020-03-03

Witam, bardzo profesjonalne podejście do klienta potrafią dobrze doradzić i przewidzieć potrzeby firmy. Szybka realizacja i bardzo dobry internet łącze symetryczne 100Mb/100Mb Żadnych spadków prędkości ani przerw. Polecamy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

niezawodność, stała prędkość

Wady

brak

Extra informacje

6 miesięcy

Adam / 2020-02-24

Mam Airmaxa od kilku miesięcy i jestem pozytywnie zaskoczony. Nawet w godzinach szczytu net chodzi na poziomie 90 proc. tego, co mam w ofercie. Ale ważniejsze – nie mam żadnych awarii. Wcześniej miałem internet mobilny. Kilka dni bez awarii internetu to było naprawdę święto\r\na teraz zapomniałem o awariach...Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

stabilność, niezawodność

Wady

nie zauwazyliśmy

Extra informacje

5 miesiecy

Robert / 2020-02-24

Zdecydowanie polecam usługi w AirMAX obecnie mam od nich stabilne łącze firmowe symetryczne 100/100. Po otrzymaniu zestawu podłączenie mogłem sam sobie wykonać co było bardzo łatwe, dla osoby ceniącej prywatność to może być dobra opcja.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

prosta instalacja, bezawaryjność łącza

Wady

nie widze

Extra informacje

Ewa_Ewcia / 2020-02-18

Jestem studentką pierwszego roku , korzystam z opcji prepaid od firmy Airmax i jest wszystko wporządku, opcja bez umowy i zobowiązań dla studenta bardzo dobre rozwiązanie. Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Brak umowy

Wady

Brak

Extra informacje

Adam Airmax internet opinie / 2020-02-18

Witam, mamy internet od Airmax w 3 oddziałach naszej firmy łącza symetryczne z gwarancja prędkości itp. Żaden inny dostawca nie chciał dać łącza 100/100 w takiej cenie jak Airmax. Polecam profesjonalistów
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

szybkość, stabilność

Wady

brak

Extra informacje

super cena

Sylwek / 2020-02-17

Polecam internet i telewizję w Airmax, można także przenieść numer telefonu do nich. Do tej pory bez zarzutów a nawet mogę pochwalić jakość i cenę. Praktycznie nie ma awarii Bardzo dobry BOK. Wytłumaczył mi, że Airmax najnowocześniejsza sieć w południowo zachodniej Polsce, łącze 900 Mb nigdzie nie jest w takiej cenie, a w airmax internet dostępne jest na równym stabilnym poziomie całą dobę
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Wady

Miłe obsługa przez telefon

Extra informacje

Walery Tarnawski / 2020-02-16

Łącze spełania nasze oczekiwania, stabilne, szybkie, bez awarii, śmiało polecamy firmę www.airmax.pl.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Szybkość, stabilność, jakość, cena

Wady

brak

Extra informacje

4miesiące

Kriss / 2020-02-16

Firma świadczy usługi na wysokim poziomie, bardzo dobre wsparcie BOKu. Polecam firmę
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Bezawaryjność

Wady

Brak

Extra informacje

Bogdan Wro / 2020-02-15

Zyskują rynek innowacyjnymi rozwiązaniami i elastycznością w dopasowaniu do potrzeb klienta. Korzystam z pakietu usług i mogę szczerze polecić
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Szybie podłączonie

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2020-02-15

Bardzo dobry internet, za każdym razem speedtesty wychodzą bardzo dobrze. Filmy online pracują poprawnie. Cena super uwzględniając, że nie ma żadnych limitów danych. Co ważne szybkie podłączenie i uruchomienie usług
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Niski ping

Extra informacje

Internet AIRMAX INTERNET WROCŁAW opinie