Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Ekipy budowlane
  • /
  • ABC Remonty Ogrody Marcin Stefan Migas
  • /
  • 1

Opinie o ABC Remonty Ogrody Marcin Stefan Migas

Sucha Beskidzka

Budownictwo ABC Remonty Ogrody Marcin Stefan Migas opinie
Cena/jakość
2.2
Obsługa klienta
2.2
Terminowość
2.2

Średnia ocen

2.20

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

10

dodanych opinii

 

Mm. / 2024-04-24

Kłamca, oszust i złodziej. Trzymać sie z daleka, bo nadal działa.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

marek / 2024-01-02

jak dla mnie zostałem oszukany, toczy się też w moim imieniu już sprawa karna, więc skoro wszczęto śledztwo to chyba coś jednak jest na rzeczy, jak czytam komentarze innych, to za głowę się łapię, jak można tak oszukać tak wiele osób !! przecież ten typ wiedział, że nie zrobi nic, że się nie wywiąże a mimo to oszukiwał, 696-718--446biuro prawne, od 2 miesięcy mam w toku postępowanie, byłem przesłuchany już, moim pracownicy też, mam nadzieję że się nie wywinie i beknie za to co zrobił, nawet jakby miał nie odDać pieniędzy, to żeby dostał wyrok
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

zerowa realizacja

Extra informacje

Oszukany klient / 2023-08-20

Pan Marcin Migas, to oszust, kłamca i złodziej. Wziął ode mnie zaliczkę na zakup materiałów budowlanych i ich nigdy nie dostarczył. Po wielokrotnych sms'ach i naciskach (telefonów praktycznie nie odbiera) sam zaproponował zwrot zaliczki. Oczywiście pieniądze nie zostały zwrócone. Na pytanie kiedy odda pieniądze zawsze padała odpowiedź, jutro, w piątek, w poniedziałek zrobię przelew. Obecnie przygotowuję się do wejścia na ścieżkę prawną przeciwko temu Panu.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Całe mnustwo

Extra informacje

Oszust, złodziej, kłamca

Klient / 2023-07-13

Przestrzegam przed tym osobnikiem, oszust i złodziej w jednym. Wszystkie dobre opinie napisał sobie sam. Przed rozpoczęciem interesów z tym osobnikiem - czytajcie forum Sucha Beskidzka, temat Interwencja!!!!
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Złodziej

Extra informacje

Migas to złodziej / 2023-07-12

Marcin Migas to oszust z Suchej Beskidzkiej, wcześniej działał pod nazwą "Maja budownictwo". Aktualnie działa pod nazwą "Nemezis" Marcin Stefan Migas. Oszukał bardzo dużo osób ze śląska, małopolski i kto wie gdzie jeszcze. W pierwszej kolejności pobiera zaliczki, rozpoczyna prace (z reguły demolkę) i już więcej się nie pojawia. Proponuję wszystkim poczytać forum Suchej Beskidzkiej.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

BRAK

Wady

To złodziej

Extra informacje

Patryk / 2023-05-25

Polecam firmę.Szybko, sprawnie i na temat.
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Oszukana / 2023-04-21

Uważajcie to oszust działał jako maja budownictwo marcin migas
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Agave / 2023-04-19

Oszyst i zlodziej. Uwaga na niego i jego ludzi!
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Janusz K. / 2023-03-27

Serdecznie polecamy firmę ABC Remonty Ogrody To przede wszystkim profesjonalna ekipa oraz kulturalni, mili ludzie. Już od pierwszego spotkania firma ABC Remonty Ogrody zrobiła na nas dobre wrażenie i utrzymuje się ono do dnia dzisiejszego. Wszystkie zlecone prace zostały wykonane jak należy i w określonym czasie. Jeśli nie byliśmy czegoś pewni, doradzono nam lub wytłumaczono dokładnie, jakie mamy opcje w różnych wersjach budżetowych. Prace zostały wykonane dokładnie, a pracownicy cały czas pozostawali responsywni. Jeżeli ekipa nie była czegoś do końca pewna, pytała nas o zdanie lub prosiła o podjęcie decyzji. Pozdrawiamy pracowników firmy ABC Remonty Ogrody oraz życzymy samych pozytywnych opinii! :)
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Ewelina / 2023-03-27

Panowie wykańczali mój dom. Wyszło pięknie. W każdej sprawie mogliśmy się bez problemu skontaktować z właścicielem firmy, reagował szybko na nasze uwagi i wątpliwości. Realizacja odbyła się w umówionym wcześniej terminie, bez nieprzewidzianych poślizgów. Bardzo polecam współpracę :) Pozdrawiam serdecznie!
Cena/jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Budownictwo ABC Remonty Ogrody Marcin Stefan Migas opinie