Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • 50 style
  • /
  • 1

Opinie o 50 style

50style.pl

Kraków

Zakupy 50 style opinie
Asortyment
2.23
Dostawa
2.17
Łatwość zamawiania
2.3
Obsługa i reklamacje
1.52
Poziom cen
1.72

Średnia ocen

1.99

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

27

dodanych opinii

 

Wojciech / 2024-01-05

Zakupiony towar 13-12-2023 dotarł do mnie 5 stycznia i to po dwukrotnym monitowaniu przez infolinię. Tam usłyszałam że kurier nie odebrał przesyłki. Żenada
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadna

Wady

Same

Extra informacje

Anna / 2023-12-29

Strona mało przyjazna. Kliknęłam złóż zamówienie, po czym wszystko zniknęło. Zawartość koszyka również. Poświęciłam 10 min, by złożyć je ponownie. Otrzymałam zamówienie, po czym sklep zaczął nękać mailami, że zamówienie nie jest opłacone. Myślałam, że płatność nie przeszła więc opłaciłam ponownie , po czym dostałam paczkę z rzeczami, które już kupiłam oraz rzeczami, których nie zamawiałam. Pani na infolinii była nieuprzejma, wręcz z satysfakcją zakomunikowała, że skoro opłaciłam to zamówienie, to nie mogę odesłać na koszt sklepu. Firma nie bierze odpowiedzialności za błędy techniczne strony i nie jest nastawiona prokliencko. Nie polecam zdecydowanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Cena

Wady

Brak odpowiedzialności za błędy techniczne i postawy proklienckiej, nieuprzejma obsługa na infolinii

Extra informacje

Robert / 2023-11-11

Bury zKupione w sklepie dostarczone szybko Wszystko się zgadza. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ludwik / 2023-02-18

Robią klienta w balona. Reklamują się z promocjami, a jak się chce z niej skorzystać i się dokonuje zakupu przez www, to już cena wyskakuje w koszyku standardowa. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak bezczelnym zagraniem. Mam nadzieję, że rynek zweryfikuje obecność tak nieuczciwych podmiotów. Żeby nie było, że jestem bezproduktywnym hejterem - doceniam szybkość odpowiedzi na wysłane zapytanie drogą mailową.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szybkość odpowiedzi na zapytanie

Wady

Oszukiwanie co do cen

Extra informacje

Violetta / 2022-06-07

Nie kupujcie butow w 50- style
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Mila obsluga

Wady

Nie uznaja reklamacji

Extra informacje

Buty firmy adidas nie wytrzymuja jednego sezonu pękaja podruby po 200zl.

Monika / 2022-05-24

Nie polecam zakupów w tej firmie.Buty za 300 zł a nie wytrzymują 3 miesięcy.Reklamacje nie uznawane,źle użytkowanie butów."Szkoda ,że nie kupię butów i będę się na nie patrzeć.''Porażka , Obsługa w sklepie na najbliższym poziomie,w sumie co się dziwić jaka firma taka obsługa,jak za kare
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Antek / 2022-02-01

Sklep rozpatruje reklamację niezgodnie z prawami konsumenta i kodeksem cywilnym, porażka. Obsługa klienta też leży, trzeba się prosić o jakieś info, bo sami nic ci nie napiszą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bartosz / 2021-12-22

Kontakt zerowy tzn zamówiłem 10 grudnia kilka ubrań i jedne buty , po 2 dniach dostałem paczkę w niej część zamówienia bez jednej koszulki i butów , potem następnego dnia przyjechała tą brakującą jedna koszulka , a z butami cisza , więc po kilku następnych dniach napisałem wiadomość , nikt mi nie odpowiedział zatem kolejnego dnia zadzwoniłem po jakimś czasie odebrany został telefon i zostałem zbyty że ktoś mi odpowie , między czasie napisałem kolejnego e.maila na który ktoś mi odpowiedział 10 dni po zamówieniu a towar zamawiałem by zrobić bliskiej osobie prezent na święta Który ostatecznie nie dojdzie do skutku bo w 10 dniu odpowiedzieli mi że muszą zapytać magazynu po czym że niestety nie są w stanie zrealizować tego zamówienia i tak w tym samym dniu prosiłem o zwrot pieniędzy by jeszcze jakoś się ratować i kupić gdzieś indziej niestety też mnie nie zrozumieli jako człowiek człowieka i dopiero dziś to jest 12 dzień od realizacji złożenia zamówienia zakończyła się ta historia oddali mi pieniądze q ja zostałem z niczym nie mam prezentu na święta i już nie zdążę kupić od nikogo innego gdyż mają klientów w głębokim poważaniu odradzam strzeżcie się i nie kupujcie od nich
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Oddali w końcu pieniądze

Wady

Brak kontaktu ja musiałem ich błagać i pisać

Extra informacje

Lauren / 2021-12-20

Everything is terrible
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Everything

Extra informacje

Karolina / 2021-11-22

Do dnia dzisiejszego mialsm ten sklep za ulubiony kupywalismy tu dużo rzeczy i nieźle pieniadze zostawialiśmy a oddałam plecak na reklamację po miesiącu użytkowania przez córkę caly napis zszedł a oni reklamację odrzucili już nie zawitamy fo tego sklepu i niepolece nikomu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Extra informacje

Miesiąc

Ola / 2021-11-10

Nie polecam. Ta firma to jakaś porażka. Na dostawę czekam już 10 dzień i ciągle mówią dostawa do kilku dni roboczych. Ale ile te dni roboczych ma trwać to nie mam pojęcia. Może do zimy wkoncu buty dojdą .....masakra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Dluuuuuuugi czas dostawy

Extra informacje

Jar / 2021-10-26

Firma sprzedaje niepełnowartościowy towar, który mechaci się po PIERWSZYM założeniu. Reklamacji nie uznaje, przerzucając odpowiedzialność na klienta. Radzę trzymać się z daleka.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

zero

Wady

Naciągacze

Extra informacje

1 dzień

Maciej / 2021-05-20

Nie polecam z od nich kupować butów, kupuję buty powyzej 500zl i jak cos sie dzieje to nie uznaja gwarancji, zawsze cos wymyślą. Syf i tyle juz nigdy nie kupie u nich nic.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

Ciężko jest co kolwiek zareklamować

Extra informacje

Dominik / 2021-04-27

Buty oddałem do reklamacji i dostałem je z powrotem w kwitkiem iż są BRUDNE (??). Koszty reklamacji oczywiście ja pokryłem. Buty mają dziurę w bocznej ścianie podeszwy, którą widać z kilometra, ale oddział reklamacyjny z wodogłowiem niestety jej nie zauważył. Poza tym warto dodać, iż sama wysyłka była spóźniona i kontakt z obsługą klienta polega na wysyłaniu maila i modleniu się, żeby odpisali w ciągu dwóch tygodni...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

zero kontaktu z biurem, przyjęcie reklamacji to cud, buty markowe a jakościowo dorównują butą za 20 zł

Extra informacje

30 DNI

Kris / 2021-02-07

jakoś produktów daje duże do myślenia z nerki adidas po miesiącu zszedł cały napis równie dobrze można bylo samemu zrobić taka prasowanke kontakt okej wysyłka również szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Wady

Extra informacje

1 miesiąc

Cezary / 2021-02-02

Zamówione buty rozmiar 42 paczka po 5 dniach rozmiar 43 odrazu telefon na informacje telef. polecono mi zrobić zdjęcie wkładki bo nie wierzą ???? .wysłane email 12dni zero odzewu kolejny telefon każa czekać na potwierdzenie wysłałem na swój koszt bo trwało to zbyt długo oczywiście nie z mojej winy musiałem ponieść koszt odesłania NIE polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

BRAK

Wady

Brak profesjonalizmu

Extra informacje

Omijać szerokim łukiem

Martyna / 2021-01-13

Ten sklep to jakiś cyrk. Zamówienie złożone pod koniec grudnia na 4 pary butów. Połowa stycznia i do tej pory otrzymałam tylko 2 pary,a reszta butów znikła. Dzwoniąc do obsługi nic się nie można dowiedzieć. Jedna z konsulatnek rozłącza się z połowie zdania z tekstem "oddzwonię do Pani" oczywiście tego nie robi. Status przesyłki widnieje jako: "nadawca przygotował przesyłkę do nadania, przysyłka nie rozpoczęła jeszcze podróży". Druga konsultantka twierdzi, że były interwencje do magazynu, ale odpowiedzi nie mają. Także świetny poziom usług, nie widomo czy mają zamiar je wysłać czy dopiero z Chin ściągają. Także to moje ostanie zakupy w tym sklepie. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Arek / 2020-11-10

Nie polecam czas realizacji bardzo długa !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Tomasz / 2020-11-05

Nie kupujcie w tym sklepie. Sprzedają buble które sie psują ,a pozniej nie uznają reklamacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Luk / 2020-09-29

Sklep może i w porządku, ale reklamacje butów wszystkie odrzucają, wymyślając niesamowite bzdury. Odradzam tam zakupy.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Zakupy 50 style opinie