Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • 50 style
  • /
  • 1

Opinie o 50 style

50style.pl

Kraków

Zakupy 50 style opinie
Asortyment
2.1
Dostawa
2.19
Łatwość zamawiania
2.33
Obsługa i reklamacje
1.42
Poziom cen
1.55

Średnia ocen

1.92

w skali od 1 do 5.

 

50 style opinie 50 style
1.92 1629

Violetta / 2022-06-07

Nie kupujcie butow w 50- style
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Mila obsluga

Wady

Nie uznaja reklamacji

Extra informacje

Buty firmy adidas nie wytrzymuja jednego sezonu pękaja podruby po 200zl.

Monika / 2022-05-24

Nie polecam zakupów w tej firmie.Buty za 300 zł a nie wytrzymują 3 miesięcy.Reklamacje nie uznawane,źle użytkowanie butów."Szkoda ,że nie kupię butów i będę się na nie patrzeć.''Porażka , Obsługa w sklepie na najbliższym poziomie,w sumie co się dziwić jaka firma taka obsługa,jak za kare
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mazka / 2022-05-16

W ogóle nie dbają o konsumenta obwiniają klienta o nieodpowiednia konserwacje buty kupione za 280 zł po 4 tygodniach skóra zaczęła się łuszczyć i schodzić a do tego buty śmierdzą stęchlizną i pleśnią. Już nigdy nie zrobię zakupów a byłam stała klientą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Brak kompetentnych pracowników przy reklamacjach

Extra informacje

Mazka / 2022-05-16

W ogóle nie dbają o konsumenta obwiniają klienta o nieodpowiednia konserwacje buty kupione za 280 zł po 4 tygodniach skóra zaczęła się łuszczyć i schodzić a do tego buty śmierdzą stęchlizną i pleśnią. Już nigdy nie zrobię zakupów a byłam stała klientą
Zalety

Wady

Brak kompetentnych pracowników przy reklamacjach

Extra informacje

Antek / 2022-02-01

Sklep rozpatruje reklamację niezgodnie z prawami konsumenta i kodeksem cywilnym, porażka. Obsługa klienta też leży, trzeba się prosić o jakieś info, bo sami nic ci nie napiszą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bartosz / 2021-12-22

Kontakt zerowy tzn zamówiłem 10 grudnia kilka ubrań i jedne buty , po 2 dniach dostałem paczkę w niej część zamówienia bez jednej koszulki i butów , potem następnego dnia przyjechała tą brakującą jedna koszulka , a z butami cisza , więc po kilku następnych dniach napisałem wiadomość , nikt mi nie odpowiedział zatem kolejnego dnia zadzwoniłem po jakimś czasie odebrany został telefon i zostałem zbyty że ktoś mi odpowie , między czasie napisałem kolejnego e.maila na który ktoś mi odpowiedział 10 dni po zamówieniu a towar zamawiałem by zrobić bliskiej osobie prezent na święta Który ostatecznie nie dojdzie do skutku bo w 10 dniu odpowiedzieli mi że muszą zapytać magazynu po czym że niestety nie są w stanie zrealizować tego zamówienia i tak w tym samym dniu prosiłem o zwrot pieniędzy by jeszcze jakoś się ratować i kupić gdzieś indziej niestety też mnie nie zrozumieli jako człowiek człowieka i dopiero dziś to jest 12 dzień od realizacji złożenia zamówienia zakończyła się ta historia oddali mi pieniądze q ja zostałem z niczym nie mam prezentu na święta i już nie zdążę kupić od nikogo innego gdyż mają klientów w głębokim poważaniu odradzam strzeżcie się i nie kupujcie od nich
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Oddali w końcu pieniądze

Wady

Brak kontaktu ja musiałem ich błagać i pisać

Extra informacje

Lauren / 2021-12-20

Everything is terrible
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

Everything

Extra informacje

Karolina / 2021-11-22

Do dnia dzisiejszego mialsm ten sklep za ulubiony kupywalismy tu dużo rzeczy i nieźle pieniadze zostawialiśmy a oddałam plecak na reklamację po miesiącu użytkowania przez córkę caly napis zszedł a oni reklamację odrzucili już nie zawitamy fo tego sklepu i niepolece nikomu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Extra informacje

Miesiąc

Ola / 2021-11-10

Nie polecam. Ta firma to jakaś porażka. Na dostawę czekam już 10 dzień i ciągle mówią dostawa do kilku dni roboczych. Ale ile te dni roboczych ma trwać to nie mam pojęcia. Może do zimy wkoncu buty dojdą .....masakra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Dluuuuuuugi czas dostawy

Extra informacje

Jar / 2021-10-26

Firma sprzedaje niepełnowartościowy towar, który mechaci się po PIERWSZYM założeniu. Reklamacji nie uznaje, przerzucając odpowiedzialność na klienta. Radzę trzymać się z daleka.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

zero

Wady

Naciągacze

Extra informacje

1 dzień

Maciej / 2021-05-20

Nie polecam z od nich kupować butów, kupuję buty powyzej 500zl i jak cos sie dzieje to nie uznaja gwarancji, zawsze cos wymyślą. Syf i tyle juz nigdy nie kupie u nich nic.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Wady

Ciężko jest co kolwiek zareklamować

Extra informacje

Dominik / 2021-04-27

Buty oddałem do reklamacji i dostałem je z powrotem w kwitkiem iż są BRUDNE (??). Koszty reklamacji oczywiście ja pokryłem. Buty mają dziurę w bocznej ścianie podeszwy, którą widać z kilometra, ale oddział reklamacyjny z wodogłowiem niestety jej nie zauważył. Poza tym warto dodać, iż sama wysyłka była spóźniona i kontakt z obsługą klienta polega na wysyłaniu maila i modleniu się, żeby odpisali w ciągu dwóch tygodni...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

zero kontaktu z biurem, przyjęcie reklamacji to cud, buty markowe a jakościowo dorównują butą za 20 zł

Extra informacje

30 DNI

Kris / 2021-02-07

jakoś produktów daje duże do myślenia z nerki adidas po miesiącu zszedł cały napis równie dobrze można bylo samemu zrobić taka prasowanke kontakt okej wysyłka również szybka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Wady

Extra informacje

1 miesiąc

Cezary / 2021-02-02

Zamówione buty rozmiar 42 paczka po 5 dniach rozmiar 43 odrazu telefon na informacje telef. polecono mi zrobić zdjęcie wkładki bo nie wierzą ???? .wysłane email 12dni zero odzewu kolejny telefon każa czekać na potwierdzenie wysłałem na swój koszt bo trwało to zbyt długo oczywiście nie z mojej winy musiałem ponieść koszt odesłania NIE polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

BRAK

Wady

Brak profesjonalizmu

Extra informacje

Omijać szerokim łukiem

Martyna / 2021-01-13

Ten sklep to jakiś cyrk. Zamówienie złożone pod koniec grudnia na 4 pary butów. Połowa stycznia i do tej pory otrzymałam tylko 2 pary,a reszta butów znikła. Dzwoniąc do obsługi nic się nie można dowiedzieć. Jedna z konsulatnek rozłącza się z połowie zdania z tekstem "oddzwonię do Pani" oczywiście tego nie robi. Status przesyłki widnieje jako: "nadawca przygotował przesyłkę do nadania, przysyłka nie rozpoczęła jeszcze podróży". Druga konsultantka twierdzi, że były interwencje do magazynu, ale odpowiedzi nie mają. Także świetny poziom usług, nie widomo czy mają zamiar je wysłać czy dopiero z Chin ściągają. Także to moje ostanie zakupy w tym sklepie. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Arek / 2020-11-10

Nie polecam czas realizacji bardzo długa !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Tomasz / 2020-11-05

Nie kupujcie w tym sklepie. Sprzedają buble które sie psują ,a pozniej nie uznają reklamacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Luk / 2020-09-29

Sklep może i w porządku, ale reklamacje butów wszystkie odrzucają, wymyślając niesamowite bzdury. Odradzam tam zakupy.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Bartek / 2020-07-06

Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie - towar niezgodny z opisem został ode mnie odebrany 29.05.2020 - do dziś zwrotu środków BRAK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Katarzyna / 2020-04-28

Witam kupiłam conversy które mi przyszły ubrudzone klejem zadzwoniłam oburzona tym co się stało jaśniepaństwa , która tam siedziała powiedziała abym zrobiła zdjęcia i wysłała imaila do jutro się ze mną skontaktują i wyślą kuriera aby odebrał zwrot oczywiście nikt się nie zgłosił wiec znowu zadzwoniłam po 50 minutach odebrała konsultantka Kasia , która próbowała ustalić kiedy ma przyjechać kurier po buty i niestety stało się coś dziwnego połączenie zostało przerwane jestem bardzo rozczarowana ta firma już nigdy nie zrobię tam zakupów i każdemu będę odradzała czytałam inne opinie i ponoć tygodniami trwa zanim przyślą kuriera
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Ubrudzone klejem

Extra informacje

Jahoo88 / 2020-03-24

Same zakupy przebiegły poprawnie, natomiast problemem okazała się reklamacja. Kupiłem turfy Umbro, w których grałem raz w tygodniu przez półtorej godziny. Po 4 miesiącach but pękł przy podeszwie od palców do pięty. Oddałem do reklamacji i dostałem odpowiedź, że "buty uszkodzone mechanicznie i użytkowane dalej pomimo wystąpienia w nich wady". No to albo uszkodzone mechanicznie albo była wada o_O Poza tym jak miałem je użytkować pękniete na całej długości? To był drugi taki przypadek, z tym że za pierwszym razem reklamację uznali. Odradzam zakupów w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Obsługa przy kasie i cena

Wady

profesjonalim i podejście do klienta, ogólne wrażenie

Extra informacje

4 miesiące

Olimpia / 2020-02-22

Robienie z ludzi idiotów! Tydzień pisania i pytań kiedy buty zostaną wysłane a po 7 dniach okazało się że wgl ich nie mają... Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

OSZUKANA / 2020-01-28

Ostrzegam przed tym sklepem i przed zakupem z przedpłatą !!!!Zamówienie złożyłam prawie miesiąc temu i nie otrzymałam do dnia dzisiejszego zamówienia.Najpierw słyszałam,ze inwentura była 2 tygodnie ,a później ze paczka jest w oddziale DPD .Oczywiście nie uzyskałam informacji w jakim oddziale.Jestem cały czas zbywana i nie mogę odzyskać swoich pieniędzy.UWAGA! Jezeli nie chcesz stracić pieniędzy nie rób przelewu zanim nie otrzymasz towaru!!!!!!!Albo zrób zakupy w innym uczciwym sklepie.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marcin / 2019-12-30

Nie polecam. Firma nie uznaje reklamacji. Badziew jakich mało.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Podejście do klienta

Extra informacje

talon / 2019-08-08

Najlepszy sklep, dobre buty do biegania bardzo pomagają.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy 50 style opinie